BELCHIM-VVA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELCHIM-VVA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 840.821.833

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 27.06.2014 14235-0121-011
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 29.07.2013 13366-0340-011
17/11/2011
ÿþ Motl 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III IIIIIIIIIIIIIIIII in

Griffie ®e mou° ~ ~h

Onderneniingsnr : Benaming

(voluit) : BELCHIM-WA

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1840 LONDERZEEL, TECHNOLOG1ELAAN 7

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING  OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP  AANPASSING STATUTEN AAN HUIDIGE WETGEVING - COORDINATIE

og4o y x8 33

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op zesentwintig oktober tweeduizend en elf, BLIJKT DAT:

Werd gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze: Vennootschap "BELCHIM" met zetel te 1840 Londerzeel, Neringstraat 13, ingeschreven in het = rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0430149369 en onderworpen aan de Belasting' over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 430.149.369.

VOORAFGAANDE OPMERKING

Onderhavige akte heeft onder meer tot doel de partiële splitsing vast te stellen overeenkomstig artikel 677. juncto 742 van het Wetboek van Vennootschappen door middel van inbreng van een gedeelte van het: vermogen van onderhavige vennootschap "BELCHIM" in de nieuw op te richten Naamloze Vennootschap "BELCHIM-WA".

VOORAFGAANDE VASTSTELLINGEN

A) De raad van bestuur van de vennootschap heeft het splitsingsvoorstel opgesteld, hierna genoemd "het! voorstel", dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel neergelegd op veertien' september tweeduizend en elf, hetzij méér dan zes weken voor de huidige algemene vergadering en' bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig september tweeduizend en elf onder

" nummer 20110926-144277.

B) Gelet op het voornemen van de vennootschap om ter gelegenheid van de voorgestelde splitsing gebruik' te maken van de vereenvoudigde procedure conform artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, werd: niet overgegaan tot de opmaak door het bestuursorgaan van het omstandig schriftelijk verslag bedoeld in artikel: 745 van het Wetboek van vennootschappen en werd niet overgegaan tot de opmaak door de commissaris,: bedrijfsrevisor of een extern accountant van een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel bedoeld in artikel.

" 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

C) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert & Co, Bedrijfsreviso-:

" ren", te Dendermonde, Sint Gillislaan 6-1, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, heeft op vijfen twintig oktober tweeduizend en elf een schriftelijk verslag opgesteld conform artikel 444 van het Wetboek van' ' Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura in de nieuw op te richten vennootschap.

D) Het splitsingsvoorstel (zoals vermeld onder A) werd in de agenda van deze algemene vergade-iring: vermeld (artikel 748, §1, eerste alinea van het Wetboek van vennootschappen).

E) Aan diegene die de formaliteiten om tot de algemene vergadering te worden toegelaten door de statuten voorgeschreven hebben vervuld, werd onverwijld een afschrift toegezonden (artikel 748, §1, derde alinea van het Wetboek van vennootschappen).

F) De stukken en documenten vermeld onder artikel 748, §2, 1° tot en met 5° werden uiterlijk één maand! vôôr de datum van de huidige algemene vergadering in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter

" be-schikking gesteld van de aandeelhouders.

G) Iedere aandeelhouder kon op eenvoudig verzoek kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk! afschrift verkrijgen van de hierbovenvermelde stukken en documenten, met uitzondering van diegene die hem! werden toegezonden overeenkomstig punt E) hierboven (artikel 748, §3 van het Wetboek van: vennootschappen).

Na deze uiteenzetting worden door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

EERSTE EN TWEEDE EBSLISSING - Afschaffing nominale waarde aandelen - omzetting in euro

1. Het kapitaal wordt omgezet in euro, zodat het thans honderd drieëntwintigduizend negenhonderd zesenveertig euro en zesenzeventig cent (123.946,76 ¬ ) bedraagt.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

2. De nominale waarde van de aandelen wordt afgeschaft.

DERDE BESLISSING  Kennisname van het splitsingsvoorstel

De vergadering beslist met unanimiteit de Voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het splitsingsvoorstel.

De vergadering verklaart met unanimiteit kennis te hebben genomen van de inhoud van dit document.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

VIERDE BESLISSING  Afstand van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van vennootschappen

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het voornemen van de Vennootschap om in het kader van de voorgestelde splitsing van de Vennootschap toepassing te maken van de vereenvoudigde procedure conform artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen en verklaren uitdrukkelijk hiermee akkoord te gaan en afstand te doen van de verslaggeving voorzien door de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen en van de toepassing, in zover dit laatste artikel naar de verslagen verwijst, van artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen. .

VIJFDE BESLISSING  Kennisname van het verslag over de inbreng in natura

Het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert & Co, te Be-drijfsrevisoren", te Dendermonde, Sint Gillislaan 6-1, vertegenwoordigd door de Heer Geert Heyvaert, opgesteld op vijfentwintig oktober tweeduizend en elf, aangaande de beschrijving van de inbreng in natura, zoals voorgeschreven door artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen wordt aanhoord.

Het besluit luidt als volgt:

"9. BESLUIT

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verant-woordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b.De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenmin-ste overeenkomt met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d.De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in vijfduizend (5.000) aandelen van de op te richten Naamloze Vennootschap "BELCHIM - VVA", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld met het oog op oprichting door inbreng in natura in de Naamloze Vennootschap "BELCHIM - WA" en mag voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

Dendermonde, 25 oktober 2011.

Verheyden,Heyvaert & Co bvba

vertegenwoordigd door Geert Heyvaert

Bedrijfsrevisor (getekend)"

Dit verslag wordt neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

ZESDE BESLISSING

Uit de verklaring van heden gedaan door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

ZEVENDE BESLISSING - Verrichting met splitsing ge-lijkgesteld

A. GOEDKEURING VAN DE PARTIELE SPLITSING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van een deel van het vermogen, zoals hierna nader omschreven, van de vennootschap "BELCHIM" in een nieuw op te richten vennootschap "BELCHIM-WA".

Het afgesplitste vermogen zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

B. BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De vergadering verzoekt met eenparigheid ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende be-

schrijving van het overgedragen vermogen vast te stel-len.

I. VERMOGENSBESTANDDELEN TOE TE BEDELEN AAN DE NIEUW OP TE RICHTEN

VENNOOTSCHAP "BELCHIM-WA"

Het toe te bedelen vermogensbestanddeel aan de nieuw op te richten Vennootschap "BELCHIM-VVA"

bestaat uit de liquide middelen.

Omschrijving van de inbreng in natura

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De elementen van het actief, geïdentificeerd aan de hand van hun boekhoudwaarde zoals die blijkt uit de splitsingsbalans de dato negen september tweeduizend en elf, zoals letterlijk overgenomen in het splitsingsvoorstel, zijn de volgende:

ACTIVA BELCHIM-VVA

111. Materiële vaste ac-tiva

C. Meubilair en Rollend ma-terieel 0

VII. Vorderingen op -1 jaar

A. Handelsvorderingen 0

B. Overige 0

VIII Geldbeleggingen

B. Termijndeposito's 0

IX. Liquide middelen 802.726,80

Totaal activa 802.726,80

PASSIVA

Eigen vermogen 802.726,80

I. Kapitaal 61.973,38

IV.A. Wettelijke reserve 6.197,34

B.2 Andere onbeschikbare reserves

878,82

C. Belastingvrije reserves 345.090,03

D. Beschikbare reserves

V. Overgedragen resultaat

Resultaat 9/9/2011

VII.D Uitgestelde belastingen

Schulden

IV. Schulden op -1 jaar

C.1 Leveranciers 0

E.2 Lonen en sociale lasten 0

F. Overige 0

Totaal passiva 802.726,80

II. ONROERENDE GOEDEREN

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te

richten vennootschap.

III. NIET TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Er werd door de partieel te splitsen vennootschap "BELCHIM" een meerwaarde gerealiseerd waarbij geopteerd wordt voor de gespreide taxatie. Beide vennootschappen, zowel de partieel te splitsen vennootschap "BELCHIM" als de verkrijgende vennootschap "BELCHIM-WA" engage-ren zich om elk hun deel van de wederbeleggingsverplichting te voldoen.

Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap "BELCHIM" te voorkomen, voor zover de verdeling in de splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgaven de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vernield, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de partieel te splitsen vennootschap en geen deel uitmaken van het afgesplitste vermo-gen van de partieel te splitsen vennootschap "BELCHIM" dat in de verkrijgende vennootschap "BELCHIM-VVA" wordt ingebracht.

IV. KOSTEN

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde ver-

richting ten laste zijn van de vennootschap "BELCHIM".

V. ALGEMEEN

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en

evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten

toegekend worden.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

C. TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP "BELCHIM-

VVA"

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap "BELCHIM" recht geeft op

een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap "BELCHIM-WA". Bijgevolg zal de nieuw op te richten

vennootschap "BELCHIM-VVA" bestaan uit vijfduizend aandelen, die zullen toebehoren als volgt:

- aan de Heer Dirk Putteman, voornoemd: voor tweeduizend vijfhonderd aandelen;

- aan Mevrouw Marina Vrijders, voornoemd: voor tweeduizend vijfhonderd aandelen.

Deelname in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op tien

september tweeduizend en elf, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen

170.000,00

22.071,21

18.821,58

177.694,44

vennootschap "BELCHIM", wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "BELCHIM-VVA".

Wijze van uitreiking der aandelen

De aandelen die door de verkrijgende naamloze vennootschap "BELCHIM-WA" in ruil en als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap "BELCHIM" verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, zijnde de nieuwe naamloze vennootschap "BELCHIM-VVA".

De aandelen van de nieuwe NV "BELCHIM-WA" zijn aandelen op naam.

De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de nieuw op te richten vennootschap, vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 463 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

ACHTSTE BESLISSING  Oprichting van de Naamloze Ven-nootschap "BELCHIM-WA"

A. VASTSTELLING EIGEN VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP DIE WORDT OPGERICHT ALS GEVOLG VAN DE PARTIELE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld:

Eigen vermogen 802.726,80

I. Kapitaal 61.973,38

IV.A. Wettelijke reserve 6.197,34

B.2 Andere onbeschikbare reserves

878,82

C. Belastingvrije reserves 345.090,03

D. Beschikbare reserves 170.000,00

V. Overgedragen resultaat 22.071,21

Resultaat 9/9/2011 18.821,58

VII.D Uitgestelde belastingen 177.694,44

-ó En dit zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel de dato negen september tweeduizend en elf.

B. GOEDKEURING VAN DE OPRICHTINGSAKTE EN DE STATUTEN VAN DE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP "BELCHIM-WA"

b De vergadering beslist met eenparigheid de naamloze vennootschap "BELCHIM-VVA", met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Technologielaan 7, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

De aandeelhouders van de vennootschap "BELCHIM" overhandigen aan ondergetekende notaris het financieel plan waarin zij optreden als oprichters en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigt.

ó De statuten van de vennootschap "BELCHIM-VVA" luiden als volgt:

STATUTEN

TITEL l : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1 : NAAM - VORM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de naam

"BELCHIM-VVA".

ARTIKEL 2 : DUUR

re, De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door

de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

sl ARTIKEL 3 : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel, Technologielaan 7.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst warden in het Nederlandse

taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, in België of in het buitenland

sl bijko-mende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

:r.73 ARTIKEL 4 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het beheer van een roerend en onroerend vermogen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing en uitrusting van deze goederen.

Verder de aankoop en verkoop, het huren en verhuren, het ter beschikking stellen, de leasing van onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, al dan niet bemeubeld.

Zij kan alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

De deelneming onder gelijk welke vorm van oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard en het verlenen aan ondememingen waarin de vennootschap belangstelt van alle hulp ondermeer onder de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgenoemd.

- Alle verrichtingen zonder uitzondering die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met de handel, zowel groot- , halfgroot als kleinhandel van alle producten, waren, artikelen, gereedschappen, machines die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met landbouw, tuinbouw, bosbouw, bloemen- en boomkwekerij, en ondermeer: phytopharmaceutische producten, granen, zaden, planten organische en chemische meststoffen, drogerijartikelen, verven, parfumerie en toebehoren in de breedste zin van het woord, voorwerpen in plastiek, ijzer- en blikartikelen, machines, materiaal, bloemkwekerij- en land- en tuinbouwgereedschappen.

- Verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service).

- Hotels en motels met restaurant.

- Gastenkamers.

- Verschaffen van collectief logies aan studenten, seizoenarbeiders, migrantenwerknemers, enzovoort.

- Verhuur van appartementen in hotels.

- Het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, recepties, congressen lunches, conferenties, beurzen, seminaries, markten en allerhande evenementen;

de kleinhandel in voedingswaren, rookwaren, dranken, ansichtkaarten, souvenirs, fantasie- en luxeartikelen. - Groot- en kleinhandel in alle soorten dranken met inbegrip van geestrijke dranken.

- Kleinhandel in confiseriewaren.

- De uitvoering van alle activiteiten als beheers- en managementvennootschap en dit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of als tussenpersoon in de meest ruime zin met inachtname van eventuele wettelijke reglemente-ringen.

- Het besturen en het toezicht voeren, hetzij onder contractuele of statutaire vorm, over vennootschappen waarin wordt deelgenomen evenals over andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

- Het verfenen van dienstprestaties onder welke vorm ook van administratieve, technische en economische aard aan binnen- en buitenlandse vennootschappen,verenigingen en zelfstandige ondernemers.

- Advies- en studiediensten in verband met langtermijn investeringen en beleggingen in projecten en on-dememingen.

Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden en zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen en leningen toestaan, alle roerende goederen verpanden en onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Zij mag tevens door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij mag haar bedrijvigheid uitoefenen in België of in het buitenland en om het even waar bijhuizen en agent-schappen oprichten.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5 :Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6 : AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke ven-noot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurders die de modaliteiten van deze raadpleging zullen verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de bestuurders en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

ARTIKEL 7 : KAPITAALVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal overeenkomstig de bepalingen vervat in titel V, hoofd-stuk I, afdeling IV van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal zullen de nieuwe tegen speciën te onderschrijven aandelen bij voorkeur aangeboden worden aan de eigenaars van de oude kapitaalsaandelen, in evenredigheid van de aandelen in hun bezit op de dag van de kapitaalsverhoging, op het tijdstip en onder de voorwaarden die door de algemene vergadering worden bepaald.

De vennootschap mag geen eigen aandelen verkrijgen, hetzij zelf, hetzij door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen handelt.

In dit laatste geval wordt deze persoon geacht aandelen voor eigen rekening te hebben genomen en zijn de bestuurders hoofdelijk gehouden tot volstorting ervan.

Om een kapitaalverhoging te realiseren, mag de vennootschap geen leningen toestaan, voorschotten betalen of zekerheden stellen.

ARTIKEL 8 : VERZEGELING VAN DE GOEDEREN

De vennoten, hun erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de boeken, goederen en waarden van de vennootschap, noch het opmaken van de inventaris eisen.

Zij moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de inventarissen en balansen van de vennoot-schap en aan de besluiten van de algemene vergadering.

TITEL III : BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL 9 : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vas-te vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de jaarvergadering. De bestuurders kunnen evenwel ten alle tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zijn ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder is ook verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

De voorzitter en de gedelegeerde bestuurder(s) worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden.

ARTIKEL 10 : VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Het oproepingsbericht wordt, behoudens ingeval van hoogdringendheid, tenminste acht werkdagen voor de ver-gadering, bij gewone brief, telegram, telex, telefax of enig ander geschreven communicatiemiddel, aan de be-stuurders gezonden.

Het oproepingsbericht vermeldt de datum, het uur, de plaats en de agenda voor de vergadering. Oproepingen zijn niet nodig wanneer alle bestuurders overeenkomen een vergadering te houden.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

ARTIKEL 11 : BERAADSLAGINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Bij staking van stemmen heeft de oudste bestuurder beslissende stem.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telex of telegram, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

ARTIKEL 12 : INTERN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering .van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit een collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, of aan een derde al dan niet aandeelhouder van de vennootschap, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder voert, of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verplichting kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van haar leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen. De aan het gerecht of andere openbare of private instanties over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of twee andere bestuurders.

ARTIKEL 13 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één gedelegeerd bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 14 : VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS

De bestuurders zijn persoonlijk niet verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 527 tot en met 530 van het Wetboek van Vennootschappen, zolang de wetgeving dit verplicht.

ARTIKEL 15 : VERGOEDINGEN

De mandaten van bestuurder zijn onbezoldigd, voorzover de algemene vergadering er niet anders over beslist.

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kos-ten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering hen tantièmes toekennen, te nemen uit de be-schikbare winst van het boekjaar.

ARTIKEL 16 : TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een rechtstreeks of zijdelings tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft met de vennootschap, zal hij zich dienen te gedragen overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 17 : DIRECTIECOMITE

De raad kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap.

Besluit de raad tot het instellen van een directiecomité dan wordt aan de leden ervan alle macht verfeend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Besluit de raad tot het aanstellen van een of meer directeurs zonder deze te verenigingen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18 : ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Ten alle tijde kan een bijzonder algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over elke aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

ARTIKEL 19 : PLAATS EN BEVOEGDHEID DER VERGADERINGEN

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de op-roeping, en worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur zoals aangeduid onder artikel 8.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake onder meer de benoeming en het ontslag van bestuurders, het instellen van de vennootschapsvordering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

tegen de bestuurders, het verlenen van kwijting, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, bijvoorbeeld om te besluiten tot ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, uitgifte van converteerbare obligaties, fusie met één of meer vennootschappen, wijzigingen van het doel en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm of andere wijzigingen.

De jaarvergadering besluit bij meerderheid van stemmen en mag besluiten nemen ongeacht het aantal aandelen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

De bijzondere algemene vergadering besluit ook steeds bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij voor die gevallen waaromtrent andersluidende beschikkingen vermeld staan in het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit steeds met inachtneming van de bijzondere voorwaarden inzake quorum en meerderheid voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 20 : BIJEENROEPING

De raad van bestuur kan zowel een gewone als een bij-zondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één !vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 21 : OPROEPING

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda en worden bij aangetekende brief toegezonden aan de houders van aandelen op naam, vijftien dagen voor de vergadering, alsook de bestuurders en de eventuele commissaris. Hetzelfde geldt voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam. De bestemmelingen kunnen individueel, uitdrukkelijke en schriftelijk instemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van de oproepingsformaliteit hoeft geen bewijs te worden overlegd.

Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor die vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Steeds kunnen zij kosteloos een af-schrift krijgen ter zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 22 : DEPONERING VAN AANDELEN

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderin-gen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissarissen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

De aandeelhouders kunnen ook éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL 23 : VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde eveneens aandeelhouder.

ARTIKEL 24 : STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen inzake. Indien een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, is het de vruchtgebruiker die stemrecht heeft met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Onbekwamen en minderjarigen worden vertegenwoordigd door hun aangestelde of wettelijke vertegenwoordigers.

ARTIKEL 25 : SCHORSING VAN STEMRECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Wanneer één of meer effecten (aandelen en andere, op naam) in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door aile gerechtigden.

Tot dan blijven de aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

TITEL V : BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP - WINSTVERDELING

ARTIKEL 26 : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van titel VII, hoofdstuk I van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De jaarrekening bestaat uit een balans, de resulta-tenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank.

ARTIKEL 27 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVES

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één /twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De algemene vergadering mag eveneens toelagen aan de bestuurders toekennen onafhankelijk van de hoger voorziene vergoedingen, zelfs alvorens dividenden op aandelen toe te kennen. Zij mag elke andere wijze van winstverdeling bepalen.

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt. Deze uitkering moet evenwel geschieden vóár het einde van het boekjaar waarin het bedrag van het dividend is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 28 : ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rech-ter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar veref-fening tot de sluiting ervan.

Mochten er geen vereffenaars benoemd zijn, zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikels 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

TITEL VII : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 29 : KEUZE VAN WOONPLAATS

De aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschappen.

ARTIKEL 30

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien werd, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ten titel van inlichting.

ARTIKEL 31

Alle betwistingen tussen de vennootschap en de aandeelhouders met betrekking tot zaken van de vennootschap behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbank van het rechtsgebied van de vennootschap. OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te nemen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BOEKJAAR - JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

NEGENDE BESLISSING  Benoeming van de eerste bestuurders van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volgende bestuurders te benoemen voor een duur van zes jaar, te rekenen vanaf heden:

-de Heer Putteman Dirk (nationaal nummer: 57.04.23-509.26, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming), voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend;

- Juffrouw Putteman Sofie Maria Gusta, geboren te Dendermonde op vijf juni negentienhonderd eenentachtig, wonende te 1840 Londerzeel, Kerkstraat 23/3 (nationaal nummer. 81.06.05 462-64, hier vermeld met haar uitdrukkelijke toestemming);

- Juffrouw Putteman Sarah, geboren te Dendermonde op dertien maart negentienhonderd vijfentachtig, wonende te 1703 Schepdaàl, Ninoofsesteenweg 924 (nationaal nummer: 85.03.13-348.01, hier vermeld met haar uitdrukkelijke toestemming);

- Juffrouw Walraeve Dominique, geboren te Vilvoorde op zesentwintig juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1980 Zemst, Gulderij 24 (nationaal nummer 74.07.26-336.02; hier vermeld met haar uitdrukkelijke toestemming).

Volmacht: Juffrouw Putteman Sofie, Juffrouw Putteman Sarah en Juffrouw Walraeve Dominique worden hier allen vertegenwoordigd door de Heer Putteman Dirk, voornoemd, ingevolge volmachten de dato

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

vierentwintig oktober tweeduizend en elf, hier aangehecht, dewelke de bestuursmandaten in hun naam, voor

een duur van zes jaar, aanvaardt.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

ver-g ad erin g.

TIENDE EN ELFDE BESLISSING  Kapitaalverhoging NV BELCHIM-WA

1) Het kapitaal van de vennootschap BELCHIM-VVA wordt verhoogd met vijfhonderd zesentwintig euro en tweeënzestig cent (526,62 ¬ ), om het te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) op tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 ¬ ), en dit door incorporatie van de beschikbare reserves.

2) Er wordt beslist om geen nieuwe aandelen te creëren doch door de incorporatie van de kapitaalsverhoging de intrinsieke waarde van de aandelen te verhogen.

3) Artikel 5 van de statuten van BELCHIM-WA wordt aangepast als volgt:

"ARTIKEL 5 :Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen."

TWAALFDE, DERTIENDE EN VEERTIENDE BESLISSING: Kapitaalvermindering  kapitaalverhoging NV BELCHIM

1) De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen van de vennootschap "BELCHIM", het kapitaal van de vennootschap "BELCHIM" verminderd is met eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) en dat het thans eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) bedraagt.

2) Het kapitaal wordt vervolgens verhoogd met vijfhonderd zesentwintig euro en tweeënzestig cent (526,62 ¬ ), om het te brengen van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro. en achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) op tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 ¬ ), en dit door incorporatie van de beschikbare reserves.

3) Er wordt beslist om geen nieuwe aandelen te creë-ren doch door de incorporatie van de kapitaalsverhoging de intrinsieke waarde van de aandelen te verhogen.

4) Artikel 5 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

VIJFTIENDE BESLISSING  Verplaatsing maatschappelijke zetel

1) De maatschappelijke zetel van de vennootschap "BELCHIM" wordt verplaatst van 1840 Londerzeel, Ne-ringstraat 13, naar 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Plas 16.

2) Artikel 3 van de nieuwe statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

ZESTIENDE BESLISSING

1) Er wordt bevestigd dat de aandelen van de vennootschap 'BELCHIM" op naam zijn. Er werd reeds een aandelenregister aangemaakt waarin melding wordt gemaakt van het aantal aandelen die elke vennoot toebehoren.

2) Artikels 5, 6, 20 en 21 van de nieuwe statuten worden dienovereenkomstig aangepast. ZEVENTIENDE EN ACHTTIENDE BESLISSING

1) De externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur van de vennootschap "BELCHIM" wordt gewijzigd door volledige schrapping van de tekst van artikel 25 en vervanging door volgende clausule in artikel 12 van de nieuwe statuten:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één gedelegeerd bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de ver-antwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

2) De artikels 5, 6, 20 en 21 van de nieuwe statuten worden dienovereenkomstig aangepast. NEGENTIENDE EN TWINTIGSTE BESLISSING

1) Er wordt ontslag gegeven aan de voltallige raad van bestuur van de vennootschap "BELCHIM" en aan de gedelegeerde bestuurder en er wordt hen kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

2) Worden benoemd als bestuurders voor een duur van zes jaar te rekenen vanaf heden voor de vennootschap "BELCHIM":

a) Mevrouw VRIJDERS Marina, voornoemd (rijksregisternummer 57.07.28-126.86, hier vermeld met haar uitdrukkelijke toestemming), hier aanwezig en aanvaardend.

b) Juffrouw PUTTEMAN Sofie, voornoemd.

c) Juffrouw PUTTEMAN Sarah, voornoemd.

Hier beiden vertegenwoordigd door de Heer Dirk Putteman, voornoemd, ingevolge volmacht de dato vierentwintig oktober tweeduizend en elf, hier aangehecht, dewelke de bestuursmandaten in hun naam, voor een duur van zes jaar, aanvaardt.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

EENENTWINTIGSTE EN TWEEENTWINTIGSTE BESLISSING

1) Tenslotte worden de statuten van de vennootschap "BELCHIM" in overeenstemming gebracht met de actuele wetgeving.

2) De nieuwe statuten van de vennootschap "BELCHIM" worden vastgesteld als volgt:

STATUTEN

TITEL I : AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

ARTIKEL 1 : NAAM - VORM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap en onder de naam "BELCHIM", afgekort "BC".

De twee benamingen zullen afzonderlijk of gezamenlijk kunnen gebruikt worden.

ARTIKEL 2 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen zonder uitzondering die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met de handel, zowel groot- , halfgroot als kleinhandel van alle producten, waren, artikelen, gereedschappen, machines die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met landbouw, tuinbouw, bosbouw, bloemen- en boomkwekerij, en ondermeer: phytopharmaceutische producten, granen, zaden, planten organische en chemische meststoffen, drogerijartikelen, verven, parfumerie en toebehoren in de breedste zin van het woord, voorwerpen in plastiek, ijzer- en blikartikelen, machines, materiaal, bloemkwekerij- en land- en tuinbouwgereedschappen.

De vennootschap mag uitvoeren, invoeren, verpakken, veranderen en in werking stellen alle producten en voorwerpen die verband houden met het maatschappelijk doel. Zij kan haar maatschappelijk doel realiseren op alle mogelijke plaatsen en manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt voorkomen, dit zowel in aankoopgroeperingen als rechtstreeks voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij alleen of in associatie. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of er de realisatie van vergemakkelijken; zij mag namelijk zonder dat volgende opsomming beperkend wezen, alle onroerende goederen en handelsfondsen verwerven, vervreemden huren en verhuren, alle fabriek- en handelsmerken, industriële tekeningen of modellen aanwerven voortbrengen en afstaan, belang stellen op aile manieren en op alle plaatsen in alle vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde of analoog doel.

ARTIKEL 3 : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1840 Londerzeel (Steenhuffel), Plas 16.

De zetel van de vennootschap kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandse taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij beluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

ARTIKEL 4 : DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, onverminderd de wettelijke bepalingen.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizend gelijk aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 6 : AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurders die de modaliteiten van deze raadpleging zullen verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder levenden, en door de bestuurders en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht ingeval van fusie of met fusie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

ARTIKEL 7 : KAPITAALSVERHOGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal overeenkomstig de bepalingen vervat in titel V, hoofdstuk I, afdeling IV van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot verhoging van het kapitaal slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris, en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal zullen de nieuwe tegen speciën te onderschrijven aandelen bij voorkeur aangeboden worden aan de eigenaars van de oude kapitaalsaandelen, in evenredigheid van de aandelen in hun bezit op de dag van de kapitaalsverhoging, op het tijdstip en onder de voorwaarden die door de raad van bestuur worden bepaald.

De vennootschap mag geen eigen aandelen verkrijgen, hetzij zelf, hetzij door een persoon die in eigen naam, maar voor rekening van de vennootschap of van haar dochtervennootschappen handelt.

In dit laatste geval wordt deze persoon geacht aandelen voor eigen rekening te hebben genomen en zijn de bestuurders hoofdelijk gehouden tot volstorting ervan.

Om een kapitaalsverhoging te realiseren, mag de vennootschap geen leningen toestaan, voorschotten betalen of zekerheden stellen.

TITEL III : BESTUUR EN TOEZICHT

ARTIKEL 8 : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. Zij kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen niet gewijzigd is, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de jaarvergadering. De bestuurders kunnen evenwel ten aile tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan zijn ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad.

Een bestuurder Is ook verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt zijn de overblijvende bestuurders bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

De voorzitter en de gedelegeerde bestuurder(s) worden benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden.

ARTIKEL 9 : VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

Het oproepingsbericht wordt, behoudens ingeval van hoogdringendheid, tenminste acht werkdagen voor de vergadering, bij gewone brief, telegram, telex, telefax of enig ander geschreven communicatiemiddel, aan de be-stuurders gezonden.

Het oproepingsbericht vermeldt de datum, het uur, de plaats en de agenda voor de vergadering. Oproepingen zijn niet nodig wanneer alle bestuurders overeenkomen een vergadering te houden.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

ARTIKEL 10 : BERAADSLAGINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Bij staking van stemmen heeft de oudste bestuurder beslissende stem.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telex of telegram, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

ARTIKEL 11 : INTERN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd Is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit een collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden, of aan een derde al dan niet aandeelhouder van de vennootschap, die dan de titel van gedelegeerd bestuurder voert, of aan één of meer aangestelden van de vennootschap het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verplichting kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van haar leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen. De aan het gerecht of andere openbare of private instanties over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of twee andere bestuurders.

ARTIKEL 12 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, zal zowel voor alle handelingen van dagelijks bestuur als deze die er buiten vallen, de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij één gedelegeerd bestuurder alleen hetzij twee bestuurders samen.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de ver-antwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 13 : VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE BESTUURDERS

De bestuurders zijn persoonlijk niet verbonden voor de verbintenissen van de vennootschap. Tegenover de vennootschap en tegenover derden zijn de bestuurders verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben, overeenkomstig de voorschriften van de artikelen 527 tot en met 530 van het Wetboek van Vennootschappen, zolang de wetgeving dit verplicht.

ARTIKEL 14 : VERGOEDINGEN

De mandaten van bestuurder zijn onbezoldigd, voorzover de algemene vergadering er niet anders over beslist.

Aan de bestuurders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld door de algemene vergadering en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Bovendien kan de algemene vergadering hen tantièmes toekennen, te nemen uit de beschikbare winst van het boekjaar.

ARTIKEL 15 : TEGENSTRIJDIG BELANG

Wanneer een bestuurder bij een verrichting die de goedkeuring van de raad van bestuur behoeft, een rechtstreeks of zijdelings tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard heeft met de vennootschap, zal hij zich dienen te gedragen overeenkomstig artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 16 : DIRECTIECOMITE

De raad kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap.

Besluit de raad tot het instellen van een directiecomité dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Besluit de raad tot het aanstellen van een of meer directeurs zonder deze te verenigingen in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 17 : ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om twintig uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Ten alle tijde kan een bijzonder algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over elke aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

ARTIKEL 18 : PLAATS EN BEVOEGDHEID DER VERGADERINGEN

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping, en worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur zoals aangeduid onder artikel 9.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten inzake onder meer de benoeming en het ontslag van bestuurders, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de bestuurders, het verlenen van kwijting, het vaststellen van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering is bovendien bevoegd om te beraadslagen en te besluiten in alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van andere organen behoren, wanneer die organen in de onmogelijkheid verkeren om tot een besluit te komen.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, bijvoorbeeld om te besluiten tot ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapi-taal, uitgifte van converteerbare obligaties, fusie met één of meer vennootschappen, wijzigingen van het doel en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm of andere wijzigingen.

ARTIKEL 19 : BIJEENROEPING

De raad van bestuur kan zowel een gewone als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroe-pen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk één /vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL 20 : OPROEPING

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda en worden bij aangetekende brief toegezonden aan de houders van aandelen op naam, vijftien dagen voor de vergadering, alsook de bestuurders en de even-tuele commissaris. Hetzelfde geldt voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam. De bestemmelingen kunnen individueel, uitdrukkelijke en schriftelijk instemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van de oproepingsformaliteit hoeft geen bewijs te worden overlegd.

Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor die vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Steeds kunnen zij kosteloos een afschrift krijgen ter zetel van de vennootschap.

ARTIKEL 21 : DEPONERING VAN AANDELEN

Voor de houders van effecten op naam zijn er geen voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

De bestuurders en de commissaris(sen) mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen.

De aandeelhouders kunnen ook éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL 22 : VERTEGENWOORDIGING

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde eveneens aandeelhouder.

ARTIKEL 23 : STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen inzake. Indien een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, is het de vruchtgebruiker die stemrecht heeft.

Onbekwamen en minderjarigen worden vertegenwoordigd door hun aangestelde of wettelijke vertegenwoordigers.

ARTIKEL 24 : SCHORSING VAN STEMRECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Wanneer één of meer effecten (aandelen en andere, op naam) in onverdeeldheid toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de ven-nootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door al-le gerechtigden.

Tot dan blijven de aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

TITEL V : BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP -

WINSTVERDELING

ARTIKEL 25 : BOEKJAAR  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de bepalingen van titel VII, hoofdstuk I van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit een balans, de resulta-tenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goed-keuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 98 van het Wetboek van Vennoot-schappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank.

ARTIKEL 26 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVES

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één /twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

De algemene vergadering mag eveneens toelagen aan de bestuurders toekennen onafhankelijk van de hoger voor-ziene vergoedingen, zelfs alvorens dividenden op aande-len toe te kennen. Zij mag elke andere wijze van winst-verdeling bepalen. Bovendien mag de raad van bestuur interim-dividenden of voorschotten op dividend toeken-nen en uitkeren; deze beslissing moet voor bekrachti-ging voorgelegd worden aan de eerstvolgende algemene vergadering, die zich hiervoor dient uit te spreken bij een bijzondere stemming.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 27 : ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rech-ter, of bij besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar veref-fening tot de sluiting ervan.

Mochten er geen vereffenaars benoemd zijn, zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikels 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

TITEL VII : ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 28 : KEUZE VAN WOONPLAATS

De aandeelhouders, obligatiehouders, bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschappen.

ARTIKEL 29

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien werd, wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ten titel van in-lichting.

Ill. VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIELE SPLITSING

Gelet op het voorgaande is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

IV. NOTARIELE VERKLARING

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Zij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

V. FISCALE VERKLARINGEN

- Huidige splitsing geschiedt met toepassing van de voordelen voortvloeiende uit de artikels 117 en 120

van het Wetboek der Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van

artikels 11 en 18 § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toe-gevoegde Waarde.

- Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane ven-

nootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116, 3° lid van het Wetboek van Registratierechten in-

geroepen.

SLOT

De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agen-da zijn behandeld.

RAAD VAN BESTUUR VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP BELCHIM-WA

Zijn vervolgens bijeengekomen in vergadering, de vier bestuurders:

1/ de Heer Putteman Dirk, voornoemd;

21 Juffrouw Putteman Sofie, voornoemd;

31 Juffrouw Putteman Sarah, voornoemd;

41 Juffrouw Walraeve Dominique, voornoemd.

Gelet op het feit dat de raad van bestuur geldig is samengesteld, verklaren de bestuurders over te gaan tot

de benoeming als gedelegeerd bestuurder:

De raad van bestuur verklaart eenparig als gedelegeerd bestuurder te benoemen voor een periode van zes

jaar ingaande op heden, de Heer Putteman Dirk, voornoemd, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

RAAD VAN BESTUUR VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP BELCHIM

Zijn vervolgens bijeengekomen in vergadering, de drie bestuurders:

1/ Mevrouw Vrijders Marina, voornoemd;

2/ Juffrouw Putteman Sofie, voornoemd;

3/ Juffrouw Putteman Sarah, voornoemd;

Gelet op het feit dat de raad van bestuur geldig is samengesteld, verklaren de bestuurders over te gaan tot

de benoeming als gedelegeerd bestuurder:

De raad van bestuur verklaart eenparig als gedelegeerd bestuurder te benoemen voor een periode van zes

jaar ingaande op heden, Mevrouw Vrijders Marina, voornoemd, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

19/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Nud wad 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eteei9e1 d lei u> û Ori

(zü

1.!!.1111j1111111111

07 En5

ter gnfile vaineklecieria~ rdeave ;iaCIti,.ant, van kon; º%Ynnel

Ondernemingsnr : 0840.821.833 Benaming

(voluit) : BELCHIM-WA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1840 Londerzeel, Technologielaan 7 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 5 mei 2015 :

1.0e vergadering neemt kennis van het ontslag van Juffrouw Walraeve Dominique, wonende te 1980 Zemst, Gulderij 24 als bestuurder met ingang van 1 januari 2015 en aanvaardt dit ontslag.

2.De vergadering beslist te benoemen als nieuwe bestuurder met ingang van 1 januari 2015 de BVBA Alitri, met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Gulderij 46 (ondernemingsnummer BE 0537.457.204)'. vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Juffrouw Walraeve Dominique.

Zij worden benoemd voor een periode van 6 jaar. Het mandaat zal bijgevolg eindigen tesamen met de algemene vergadering die de jaarrekening van 2020 zal goedkeuren. De bestuurders aanvaarden het mandaat.

Dhr. Dirk Putteman

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenmg.

21/08/2015
ÿþ ? ~  .....~}}Y ~~r*S E ~~ . Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude aan hef Belgiscl

Staatsbit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ï1e-eigeeC~.lOritifchllgell

1 2 2M5

:ar greifil~ temn d:~ çà-àtire;~~4~-~~~,~;

11 ~ yy`~,:r«+:»..

~" ^Yi1kéS_r~rrii \'.:f.vd ' ~r . ~4 _ 1r~ri L

Ondernemingsnr : 0840.821.833

Benaming

(voluit) : Belchim WA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Technologielaan 7, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Delegatie van bestuursbevoegdheden

Na beraadslaging heeft de Raad van Bestuur dd 6 augustus 2015 unaniem het volgende besluit genomen: A) Delegatie van bestuursbevoegdheden.

Eerder toegekende delegaties van bestuursbevoegdheden worden allen herroepen met ingang van heden en vervangen om te luiden als volgt

De raad van bestuur beslist om  in aanvulling op de mandaten als gedelegeerd bestuurder die reeds toegekend werden  de hierna genoemde bevoegdheden te delegeren.

De te delegeren bevoegdheden warden verder (1.), (2.), (3.) en (4.) genoemd, gedefinieerd ais volgt

(1)Beheer van het dagelijks bestuur van de vennootschap

Alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, ook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het kader van dat dagelijks bestuur worden daardoor overgedragen, overeenkomstig artikel 11 van de statuten.

In die hoedanigheid moet deze haar handelingen niet met een voorgaande of speciale toestemming rechtvaardigen.

De vennootschap is in het kader van het dagelijks beheer geldig verbonden door alleen de handtekening van nagenoemde persoon.

(2)De vennootschap vertegenwoordigen bij het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen.

(3)De vennootschap vertegenwoordigen bij de ondertekening van contracten binnen het kader van het dagelijks bestuur.

(4) Alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de bauw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De bevoegdheden onder (1.) (2,) (3.) en (4.) worden toegekend aan Mevr. Dominique Walraeve, wonende te 1980 Zemst, Gulderij 46. Deze functie zal onbetaald beoefend worden, uiterlijk tot herroeping van de volmacht middels publicatie in het Belgisch Staatsblad.

IlIH~im~imu~wu

*1512 761

De heer Dirk Putteman Voorzitter en bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELCHIM-VVA

Adresse
TECHNOLOGIELAAN 7 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande