BELCREAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELCREAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.355.576

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 19.08.2014 14435-0256-014
06/01/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0836 355 576

Benaming

(voluit) : BELCREAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Malderendorp 1, 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAG BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 1 december 2013 - Ontslag zaakvoerder + Benoeming werkend vennoot

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 december 2013 werd het volgende beslist.

Mevr. Cynthia Schelfhout , Maldersesteenweg 85, 1840 Londerzeel (N.N. 76.01.03-182.70) neemt ontslag

als zaakvoerder met terugwerkende kracht vanaf 30/09/2013.

Ze bekomt kwijting van haar mandaat.

Tot werkend vennoot wordt benoemd met terugwerkende kracht van 1 oktober 2013, Mevr. Cynthia

Schelfhout, Maldersesteenweg 85,1840 [_onderzeel. (N.N 76.01.03-182.70)

Zij wordt benoemd voor een periode van 6 jaar.

Schelthout Cynthia Schelfhout Marc

2 4 DEC. 2013

Griffie

Mliii i'Ui II Uh hifflII 1111H ll

" iaoosns*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 09.08.2013 13413-0555-014
30/05/2011
ÿþLuik B

iioso~3a*

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : BELCREAS

oS3C3SS

MoÙ 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 8 mi A l

bo.,~~~~~

Griffie

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 Londerzeel (Malderen), Malderendorp 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 13 mei 2011, blijkt dat:' De heer SCHELFHOUT Marc Donald Justin Marie, geboren te Bomem op 17 januari 1964, met: rijksregistemummer 64.01.17-289.67, ongehuwd, wonende te 1840 Londerzeel, Zwaantje 3.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt :

Naam: BELCREAS

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

Zetel: 1840 Londerzeel (Malderen), Malderendorp 1

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemene activiteiten.

A/-Optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten

-Optreden als tussenpersoon voor verzekeringen

-Optreden als tussenpersoon voor kredieten

BI alle management, consultancy, vertegenwoordiging, agentuur, administratie en bedrijfsbeheer, alle;

activiteiten als bestuurder en begeleiding van ondernemingen, computerservices, dit zowel in eigen naam of in;

naam van anderen, in binnen- en buitenland.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste::

zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,:

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen.

bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van:

opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante;

immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices. "

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke; goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe: vormen van technologie en hun toepassingen.

li. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van; onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en: verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in'" verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,: alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die; het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,!

van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

III. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt DERTIGDUIZEND EURO (¬ 30.000,00) verte-'genwoor-'digd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 11100ste van het geheel geplaatste kapitaal. Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt: Op 100 aandelen wordt ingetekend door de heer Marc Schelfhout,dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

BESTUUR : De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maat-ischap-'pij overdragen aan een directeur, al of niet vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als ver "weer der, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er meerdere zaakvoerders zijn.

Alle beslissingen met een financiële impact van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) vereisen de handtekening van de heer Schelfhout Marc als zaakvoerder.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Voor bthouden aan het Belgisch Staatsblad

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste dinsdag

van de maand juni om veertien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende s

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 juli 2011 om te eindigen op 31 december 2012.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeen-'ko-'men op eerste dinsdag van de maand juni om

14.00 u van het jaar 2013.

C. Benoeming zaakvoerders

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, worden tot niet-statutaire zaakvoerders aangesteld:

1.De heer Schelfhout Marc, voornoemd.

2.De heer Schelfhout Kevin Amand, met rijksregistemummer 85.12.23-049.63, wonende te 2880 Bomem, Bareldreef 12.

3.Mevrouw Schelfhout Cynthia Jeanne Francine, met rijksregistemummer 76.01.03-182.70, wonende te 1840 Londerzeel, Maldersesteenweg 85.

De bezoldiging van de zaakvoerders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank i van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

D. Overname verbintenissen

Er worden geen verbintenissen overgenomen.

E. Volmacht

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name BV ovve BVBA Pylyser boekhouding en Fiscaliteit, met zetel te 8434 Westende, Duinenlaan 85 a, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Pylyser Peter.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT , geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0239-014

Coordonnées
BELCREAS

Adresse
MALDERENDORP 1 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande