BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.672.659

Publication

09/10/2014
ÿþ MM Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



TiuiN111.1M31w1

Vc behe aar Belt Staat

neergelegdientvengen op

3 0 SEP. 2014

ter griffie van d%deriandstaiige reehthank van koophandel-Brussel.-___--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.672.659

Benaming

(voluit) : Belfius Regio Asse-Ternat

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse - Kattestraat ! A

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

1. VOORSTEL

Fusie door overneming overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de CVBA BELFIUS REGIO WEMMEL als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de CVBA BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT tegen uitreiking aan de vennoten van de overgenomen vennootschap van uitsluitend nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap.

2.OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP : DE CVBA BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT

De cvba BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1730 Asse, Kattestraat 2.

Deze vennootschap werd op 10 november 1998 opgericht onder de naam "Gemeentekrediet Regio Asse-Ternat" bij akte verleden voor notaris Herwig Van de Velde met standplaats te Brussel, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 9 december 1998 onder nummer 981209  199.

De statuten werden verder gewijzigd op

- 4 oktober 2000 waarbij de benaming werd gewijzigd in DEXIA REGIO ASSE-TERNAT bij akte verleden voor notaris Van de Velde, voornoemd, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 november daarna onder nummer 20001108  29;

- 30 januari 2002 bij akte verleden voor notaris Van de Velde, voornoemd, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari daarna onder nummer 20020223 -371;

- 26 april 2005 bij akte verleden voor notaris Guillemyn, te Brussel, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 mei daarna onder nummer 0070991; en

- 30 maart 2010 bij akte verleden voor notaris Gulllemyn, voornoemd, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 april daarna onder nummer 0058135.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 29 maart 2012 waarbij de benaming werd gewijzigd in BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT bij akte verleden voor notaris Guillemyn, voornoemd, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 april daarna onder nummer 0080182.

De vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen onder nummer 0464.672.659 -' RPR Brussel.

Zij wordt hieronder « BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT » genoemd.

Artikel 3 van de statuten beschrijft haar maatschappelijk doel als volgt:

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e-

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot exclusief doel het contract van agent-mandataris (hierna het "contract van agent-

' mandataris") uit te voeren dat zij afsluit met de principaal-mandant, en op grond waarvan zij als agent-mandataris van laatstgenoemde wordt aangesteld.

Overeenkomstig het contract van agent-mandataris,

(i)verleent de vennootschap haar bemiddeling tot verrichtingen met de principaal-mandant,

(ii)sluit zij in naam en voor rekening van de principaal-mandant verrichtingen af en

(iii)biedt zij in naam en voor rekening van de principaal-mandant diensten aan, die tot het normaal bedrijf

van de principaal-mandant behoren, in rechtstreeks contact met de cliënteel van laatstgenoemde.

De vennootschap kan bovendien andere diensten en producten aanbieden op voorwaarde dat ze door de

principaal-mandant worden aangebcden en het voorwerp uitmaken van een akkoord met laatstgenoemde.

Bovenstaande activiteiten van de vennootschap worden gevoerd in overeenstemming met de toepasselijke reglementering inzake gevolmachtigde agenten van kredietinstellingen, in het bijzonder circulaire B 93/5 van de Commissie voor het

Bank-, Financie- en Assurantiewezen aan de kredietinstellingen dd. 21 oktober 1993 of elke andere circulaire ter vervanging of aanvulling hiervan.

De vennootschap onthoudt zich van elke deelneming in een andere onderneming door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, ongeacht of zij opgericht is of nog opgericht moet worden en ongeacht welk het maatschappelijk doel of de vorm van deze onderneming is, tenzij dit geschiedt met de geschreven, uitdrukkelijke en voorafgaandelijke goedkeuring van de principaal-mandant.

Onverminderd het bovenstaande, mag de vennootschap in de meest ruime zin alle commerciële, industriële, financiële, roerende handelingen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken, voor zover zij verenigbaar zijn met haar hoedanigheid van agent-mandataris van de principaal-mandant

De vennootschap mag geen onroerende goederen verwerven, noch zakelijke rechten op onroerende goederen bezitten.

De raden van bestuur van vocrnoemde vennootschappen verbinden er zich wederzijds toe alle maatregelen te nemen die in hun macht liggen om de voorgenomen verrichting mogelijk te maken tegen de hieronder vermeide voorwaarden; zij leggen bij deze het fusievoorstel vast dat aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van deze vennootschappen ter goedkeuring zal worden voorgelegd,

4.RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN  BEDRAG VAN DE OPLEG

Het huidig kapitaal van de overnemende vennootschap bedraagt vijfenzeventig duizend euro (75.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen op naam met een nominale waarde van vijfentwintig euro (25 EUR) die elk één 1 / 3.000ste (één drie duizendste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en die elk volledig volgestort zijn.

Het huidig kapitaal van de overgenomen vennootschap bedraagt vijfenzeventig duizend euro (75.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drie duizend (3.000) aandelen op naam met een nominale waarde van vijfentwintig euro (25 EUR) die elk 1 / 3.000ste (één drie duizendste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en die elk volledig volgestort zijn.

ln principe op 01.012015 zullen de vennoten van BELFIUS REGIO WEMMEL voor de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van deze vennootschap uitsluitend vergoed worden door uitreiking van drie duizend (3.000) nieuwe aandelen op naam, met een nominale waarde van vijfentwintig euro (25 EUR), van de overnemende vennootschap.

De volgende ruilverhouding wordt vastgelegd:

-1 nieuw uit te geven aandeel van de overnemende vennootschap zal worden toegekend aan de vennoot van de overgenomen vennootschap per 1 bestaande aandeel ;

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard, hebben elk een gelijke fractiewaarde en genieten dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, De nieuwe aandelen zullen volledig volgestort uitgereikt worden.

Voorbehouden aan het ' Helga éh Staatsblad Ir 1 O.BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN



Aan de bestuurders van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend. 11. STATUTENWIJZIGING

Naar aanleiding van de fusieverrichting zullen de statuten en indien nodig het Intern Reglement (art 1) van de overnemende vennootschap gewijzigd worden. Deze statutenwijziging betreft een wijziging onder meer van de maatschappelijke benaming van de vennootschap.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Philip Platteau Directeur-bestuurder

Dirk Cassiman Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 17.06.2013 13180-0453-014
02/02/2015
ÿþ"re Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie var~ee!egd/ontvangen op

2 1 JAN. 2015

te gin \Mn de Nederlandstatige

fêeitbâtrik van andel Brussel

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Ondernemingsnr Benaming 0464.672.659

(voluit) (verkort) : BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Kattestraat, 2/A.

(volledig adres) : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE cvba "BELFIUS REGIO WEMMEL" DOOR DE cvba "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT" - VERSLAGEN - KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING - BENAMING - MACHTEN.

Onderwerp akte



Uit een akte verleden op 19 december 2014, door Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel, neergelegd ter registratie, blijkt dat buitengewone algemene vergaderingen der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELFIUS REGIO WEMMEL", met zetel te 1780 Wemmel, Markt 60/62 en van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT', met zetel te 1730 Asse, Kattestraat 2/A, volgende beslissingen heeft genomen:

I.De comparanten hebben dat verklaren:

a) het fusievoorstel op 24 september 2014 werd opgesteld door de bestuursorganen van de

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Wemmel », overgenomen vennootschap, enerzijds en van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Asse-Ternat », overnemende vennootschap, anderzijds, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd in hoofde van de twee bij de fusie betrokken vennootschap-apen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 september 2014, bekend gemaakt bij wijze van mededeling in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 09 oktober 2014 onder nummer 14183663 en 14183664;

b) het omstandig schriftelijk verslag werd op 24 september 2014 opgesteld door de raad van bestuur van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Wemmel » overgenomen vennootschap, enerzijds en door de raad van bestuur van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Asse-Ternat», overnemende vennootschap anderzijds in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen;

c) Bij eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap om de toepassing van artikel 695 §1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen in te roepen en om te verzaken aan de fusieverslagen op te stellen door een bedrijfsrevisor voor rekening van beide bij de fusie betrokken vennootschappen.

C. Fusie door overneming door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Belfius Regio Asse-Ternat" van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Belfius Regio Wemmel" en vermogensovergang

1.De vergaderingen hebben het fusievoorstel goedgekeurd zoals het werd opgemaakt op 24 september 2014 door de raden van bestuur van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Self ius Regio Wemmel » enerzijds en van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Asse-Ternat » anderzijds en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 30 september 2014, en gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad als voormeld.

De vergaderingen hebben bijgevolg hun instemming betuigd met de verrichting waarbij de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Asse-Ternat » met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Kattestraat 2/A, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Wemmel » met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Markt 60/62, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennoot-schap zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

2. Vergoeding - Toekenning van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de vennoten van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Wemmel » zullen drieduizend (3,000) volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam uit te geven door de overnemende vennootschap « Belfius Regio Asse-Ternat » worden uitgereikt, waarvan zevenhonderd tachtig (780) aandelen van categorie A en tweeduizend tweehonderd twintig (2.220) aandelen van categorie B zijn, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast: één (1) nieuw aandeel op naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Asse-Ternat » in ruil voor één (1) bestaand aandeel van de vennootschap "Belfius Regio Wemmel".

(,)

4. Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten inzake winstdeel-name

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel aan het bedrijfsresultaat en geven recht op de dividenden van

het boekjaar dat zal beginnen op 1 januari 2015.

5. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 januari 2015 boekhoudkundig (en

fiscaal) geacht verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING : Kapitaalverhoging ingevolge de fusie

Met eenparigheid van stemmen stellen de vennoten van de overnemende vennootschap de voorzitter van de vergadering ervan vrij lezing te geven van het omstandig schriftelijk verslag dat opgesteld werd op 02 december 2014 door de raad van bestuur van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Belfius Regio Asse-Ternat » overnemende vennootschap in toepassing van artikel 423 van het Wetboek van vennootschappen en van het verslag van de heer Geert VAN GOOLEN, bedrijfsrevisor, die zijn kantoren heeft te 1851 Humbeek (Grimbergen), Kerkstraat 152,opgesteld overeenkomstig artikel 423 Wetboek van Vennootschappen Dit verslag besluit in volgende termen :

« F.CONCLUS1E.

De inbreng in natura bij kapitaatverhoging gebeurt ten gevolge van de fusie door overneming van de CVBA BELFIUS REGIO WEMMEL door de CVBA BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT.

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut Der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

2.Gezien de inbreng juridisch, fiscaal en boekhoudkundig zal plaatsvinden op datum van 01.01.2015 om 00.00 uur, zullen het ook de activa minus de passiva zijn die op dat ogenblik het netto vermogen zullen bepalen. Gezien we dit heden niet precies kunnen bepalen noch beschrijven dienen we hier voorbehoud voor te maken. Wel is het zo dat op basis van de beschreven toestand per 31/08/2014 en de financiële plannen voor het boekjaar 2014 dit vermogen zo goed mogelijk kan ingeschat worden. De bestuursorganen zullen de algemene vergaderingen informeren omtrent mogelijke substantiële afwijkingen op deze netto vermogens.

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weehouden methode van waardering is de nominale waarde van het kapitaal. De ruilverhouding die hieruit voortvloeit is dat 1 aandeel van de CVBA BELFIUS REGIO WEMMEL recht geeft op 1 aandeel van de CVBA BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT. Ondanks het feit dat normalerwijze de nominale waarde van het kapitaal niet als bedrijfseconomische waarderingsmethode wordt weerhouden, lijkt ons de gehanteerde waarderingsmethode en de hieruit voortvloeiende ruilverhouding aanvaardbaar. Dit vloeit voort uit de specifieke omstandigheden van deze twee gelijk gestructureerde en analoog werkende vennootschappen met eenzelfde contract ais agent-mandataris afgesloten met de principaal-mandant BELFIUS BANK NV

Tengevolge van de fusie door overneming zal er een kapitaalverhoging in CVBA BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT plaatsvinden van 75.000,00 ¬ .

Het kapitaal zal dan 150.000,00 EURO bedragen en verdeeld zijn over 6.000 aandelen met een nominale waarde van 25 euro,

Deze verslaggeving is enkel bedoeld voor de buitengewone algemene vergadering van de CVBA BELFIUS REGIO ASSE  TERNAT die zich zal uitspreken over deze kapitaalverhoging.

Grimbergen, 27/11/2014

(ondertekend)

Geert Van Gooien

Bedrijfsrevisor"

Ingevolge de fusie door overneming van de overgenomen vennootschap, heeft de algemene vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT' besloten, overnemende vennootschap, het kapitaal te verhogen ten belope van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00¬ ) om het te brengen op een bedrag van honderd vijftigduizend euro (150.000,00¬ ) door uitgifte van drieduizend (3.000) nieuwe aandelen, volledig volgestort, delend in de winst zoals hiervoor uiteengezet, waarvan zevenhonderd tachtig (780) aandelen van categorie A en tweeduizend tweehonderd twintig (2.220) aandelen van categorie B zijn.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT', overnemende vennootschap, heeft vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, ingevolge de fusie effectief verhoogd werd ten bedrage van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00¬ ) en dat het aldus effectief gebracht werd op honderd vijftigduizend euro (150.000,00¬ ). De vergadering stelt ook vast dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal stijgt tot zevenendertigduizend vijfhonderd euro (37.500,00¬ ),

Goedkeuring van de toekenning van nieuwe aandelen

De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT, overnemende vennootschap, heeft besloten expliciet de toekenning goed te keuren van de drieduizend (3.000) nieuwe aandelen op naam van de overnemende vennootschap tegen drieduizend (3.000) aandelen van de overgenomen vennootschap aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, zoals hierboven voorzien.

Deze nieuwe aandelen zullen op naam zijn, van dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en zullen dividendgerechtigd zijn vanaf het boekjaar dat een aanvang neemt op 1 januari 2015 en waarover zal beslist worden op de jaarvergadering van 2016.

Deze nieuwe aandelen zullen volledig volgestort toegekend worden aan de naamloze vennootschap "BELFIUS BANK ", aan de vennoten A en B van de overgenomen vennootschap,

A. Kapitaalverminde ring

De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT', overnemende vennootschap, heeft besloten het maatschappelijk kapitaal ten belope van vijfenzeventigduizend euro (75.000,00¬ ) te verminderen teneinde het terug te brengen van honderdvijftigduizend euro (150.000,00¬ ) naar vijfenzeventigduizend euro (75.000,00¬ ), door middel van terugbetaling aan de vennoten van een som in geld van vijfentwintig euro (25,00¬ ) per aandeel, Deze kapitaalvermindering zal plaatshebben door vernietiging van 780 aandelen A en 2.220 aandelen B, met gelijke behandeling van de vennoten die zich in dezelfde situatie bevinden, overeenkomstig artikel 425 Wetboek van vennootschappen, beide categorieën hebbende een nominale waarde van vijfentwintig euro (25,00¬ ).

B. Statutenwijziging.

1.De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT', overnemende vennootschap, heeft besloten, nadat zij is overgegaan tot kapitaalvermindering volgens de modaliteiten zoals bepaald onder voorgaand punt A", elk bestaand maatschappelijk aandeel te splitsen in 10 nieuwe aandelen van dezelfde categorie, Bijgevolg wordt de nominale waarde van elk aandeel evenzeer gesplitst in 10 en teruggebracht op twee euro vijftig cent (2,50¬ ).

2.De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT", overnemende vennootschap, heeft besloten ingang van 1 januari 2015 de beschikbare en de onbeschikbare reserves te individualiseren.

3.De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT', overnemende vennootschap, heeft besloten onder meer (i) de maatschappelijke benaming te wijzigen in "Belfius Noord  Brabant" in het Nederlands en "Belfius Brabant Nord" in het Frans; (ii) de bepalingen die betrekking hebben op het scheidingsaandeel en de winstdeelname te wijzigen en/of te vervangen, (iii) bevoegdheden met betrekking tot wijzigingen kapitaal C over te hevelen aan raad van bestuur en (iv) de statuten aan te passen aan de bovenvermelde genomen beslissingen.

4,De vergadering van de CVBA 'BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT", overnemende vennootschap, heeft besloten eveneens het intern reglement te vervangen door een nieuwe tekst met ingang van 1 januari 2015.

C  Wijziging samenstelling Raad van Bestuur - Benoemingen

De vergadering van de CVBA "BELFIUS REGIO ASSE TERNAT», overnemende vennootschap, heeft

besloten te benoemen tot nieuwe bestuurders van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2015: de heren

Jan VANDERVELDE, Dirk MAES en Jan BROEDERS.

De aldus benoemde bestuurders zullen hun mandaat uitoefenen voor een onbepaalde duur.

VIERDE BESLISSING: Inwerkingtreding

De vergaderingen hebben besloten dat de besluiten met betrekking tot de punten sub I tot en met sub 111 op boekhoudkundig, fiscaal en juridisch vlak op één volgend een effectieve uitwerking hebben vanaf 1 januari 2015 om 00u00.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Carole Guillemyn - Notaris

Samen neergelegd : uitgifte van de akte met een afschrift van de depotakte van 23 oktober 2014 -

volmachten - verslag van de Raad van Bestuur - Bedrijfsrevisoral verslag- gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Lulk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 14.06.2012 12168-0161-015
26/04/2012
ÿþoie

Mod Wt)td 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~M IIIIIlll~~~~~~~ul

=~^ten^. *iaoaoiez*

.~

1 ~ APR 2012

BRUSSEL

Ondernemingsnr : 0464.672.659

Benaming

(voluit) : DEXIA REGIO ASSE TERNAT

(verkort) :

Rechtsvorm : Handelsvennootschap onder de vorm van coôperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1730 Asse, Kattestraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP - OVERGANGSBEPALING - WIJZIGINGEN VAN DE STATUTEN - MACHTEN.

Uit een akte verleden op 29 maart 2012 door Carole GUILLEMYN, Geassocieerd Notaris met standplaats Brussel, ter registratie neergelegd , blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEXIA REGIO ASSE-TERNAT" beslist heeft :

I. De naam van de vennootschap te wijzigen om die te vervangen door " BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT" Overgangsbepaling :

Deze beslissing zal in werking treden op 11 juni 2012. Bijgevolg zat elk document dat na deze datum, onder de vroegere benaming wordt uitgegeven, gelezen moeten worden als uitgegeven onder de nieuwe benaming.

Il.- In de artikelen 1, 11.1 eerste alinea en artikel 18.2.3, laatste alinea van de statuten het woord "DEXIA" te. vervangen door `BELFIUS" vanaf 11 juni 2012 en in artikel 36.4, vijfde alinea van de statuten het woord "DEXIA" te vervangen door "BELFIUS BANK" met inwerkingtreding voor de resultaten die betrekking hebben op: het lopende boekjaar.

-artikel 2, eerste zin van haar statuten te wijzigen om het aan te passen aan de huidige zetel van de vennootschap zoals die verplaatst werd, met aanvang op 28 juni 2010, bij beslissing van de algemene vergadering van 20 mai 2010 en bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 24 juni daarna onder nummer 10091378, gevolgd door een erratum op 23 augustus 2010, onder nummer 10124763. Bijgevolg beslist ze de eerste zin van artikel 2 te vervangen door de volgende tekst : "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Kattestraat, 2."

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH U ITTREKS EL.

(getekend) Carole Guillemyn

notaris

Samen neergelegd : Samen neergelegd : uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechispersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 05.07.2011 11242-0577-015
12/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Bélgisss~ Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d°é n i&ei IO : {,  ,.



t rt

tIIl1i1~uu iww*iWi~~

15 8394

02 j,'''"' 2-175

griffie

~~~~r ' - n

,_.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.672.659

Benaming

(voluit) : BELFIUS NOORD-BRABANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 2A, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders

Uittreksel notulen buitengewone algemene vergadering vennoten van 18.6.2014 :

Met eenparigheid van stemmen worden met ingang van 01.01.2015 benoemd tot bestuurder :

- de heer Willy Vandenbak, wonende te 1480 Tubize, rue Try-Haut 66

- de heer Marc Muylaert, wonende te 1700 Dilbeek, Molenstraat 6

de heer Wilfried Stiens, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Gladiolenlaan 16

- de heer Frédéric Ravijts, wonende te 1770 Liedekerke, Viooltjeslaan 19.

Uittreksel verslag raad van bestuur van 27.11.2014 :

Met eenparigheid van stemmen wordt met ingang van 01.01.2015 benoemd tof bestuurder :

- de heer Frank Temmerman, wonende te 9451 Kerksken, Terlicht 124.

Voor ontledende uittreksels,

Philip Platteau

Directeur Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2010 : BL648825
11/06/2010 : BL648825
22/04/2010 : BL648825
19/10/2009 : BL648825
12/06/2009 : BL648825
29/04/2015
ÿþ ModWpd11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ncorgcicgdfontvangen op



ius

Iuu111wiiu~~uiIIIi~II

1 7 APR. 2015 " ter griffie van de Neelandstalige

rechtbank van koophandel Brut

Ondernemingsnr : 0464.672.659

Benaming

(voluit) : BELFIUS NOORD-BRABANT

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattestraat 2A, 1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag bestuurders

Uittreksel notulen buitengewone algemene vergadering vennoten van 26 maart 2015 :

Met eenparigheid van stemmen wordt ontslag verleend aan de volgende bestuurders :

- de heer Marc Muylaert, wonende te 1700 Dilbeek, Molenstraat 6, met ingang van 31.8.2015 ;

- de heer Marc De Saeger, wonende te 1700 Dilbeek, Tenbroekstraat 32, met ingang van 31.12.2015 ;

- aan de heer Willy Vandenbak, wonende te 1480 Tubize, rue Try-Haut 66, met ingang van 31.1.2018.

Voor ontledend uittreksel,

Philip Platteau

Directeur Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2008 : BL648825
18/06/2007 : BL648825
05/04/2007 : BL648825
07/02/2007 : BL648825
13/10/2006 : BL648825
29/07/2005 : BL648825
15/06/2005 : BL648825
20/05/2005 : BL648825
17/06/2004 : BL648825
02/07/2003 : BL648825
31/08/2002 : BL648825
23/02/2002 : BL648825
08/11/2000 : BLT004214
15/07/2000 : BLT004214
09/12/1998 : BLA7407
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.07.2016, NGL 15.07.2016 16322-0361-017

Coordonnées
BELFIUS REGIO ASSE-TERNAT

Adresse
KATTESTRAAT 2 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande