BELGIAN ELECTRICAL PROJECT COMPANY, AFGEKORT : BEPC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN ELECTRICAL PROJECT COMPANY, AFGEKORT : BEPC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.984.397

Publication

21/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301769*

Neergelegd

19-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523984397

Benaming (voluit): Belgian Electrical Project Company

(verkort): BEPC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1701 Dilbeek, Jan Martin Van Lierdelaan 21

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Not. P.BAUWENS, te Dilbeek, op datum van achttien maart tweeduizend dertien, aangeboden ter registratie, blijkt dat navolgende personen zijn overgegaan tot de oprichting van een BVBA als volgt:

1. VERSCHIJNERS :

1) De heer DE MOYER Steven, geboren te Geraardsbergen, op 27 april 1975, nationaal nummer 75.04.27-117.94, wonende te 1701 Itterbeek (Dilbeek), Jan Martin Van Lierdelaan 21.

2) De heer VAN HAVERE Dimitry, geboren te Temse, op 25 juni 1986, nationaal nummer 86.06.25-361.58, wonende te 9140 Temse, Veldstraat 44/C.

2. NAAM-VORM :  Belgian Electrical Project Company , afgekort  BEPC , - Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. ZETEL : 1701 Dilbeek, Jan Martin Van Lierdelaan 21.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

Project management. Beheer van projecten. Budgetten en financieringen opvolgen rond projecten.

Project engineering van Elektrische projecten zowel op het gebied van hoogspanning als

laagspanning. Het ontwerpen en tekenen van elektrische installaties.

Overheidsopdrachten.

Alle projecten die gerelateerd zijn aan duurzame energie zoals windmolens, zonnepanelen,

Warmtekrachtkoppelingen e.d.

Uitvoering van elektrische projecten zowel van hoogspanning als laagspanning.

Verkopen, installeren, verhuren en onderhouden van koelinstallaties en airco installaties.

Koeltechnische projecten.

Management van bedrijven alsook administratieve dienstverlening ten behoeve van bedrijven.

De vennootschap mag mandaten waarnemen in andere vennootschappen.

Beheer van vastgoed, met toepassing van alle zakelijke rechten rond vastgoed.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle commissiecontracten in

verband met bovengenoemde activiteiten.

- De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

- De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

- De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

- De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

5. DUUR: De vennootschap wordt aangegaan voor onbeperkte tijd.

6.KAPITAAL : ¬ 20.000,00 vert door tweehonderd (200) aandelen zavnw. Onderschreven en integraal volstort in speciën bij de Kbc als volgt: door de comparant sub 1 op 100 aandelen, zijnde ¬ 10.000,00 en door de comparant sub 2, op 100 aandelen, zijnde ¬ 10.000,00.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

7. BESTUUR :De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; De enige zaakvoerder of de zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. De zaakvoerders beschikken elk afzonderlijk over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

8. JAARVERGADERING : De tweede vrijdag van de maand september om 19u - elk aandeel geeft recht op 1 stem.

9.BOEKJAAR : 01/04  31/03

Reserves-Winst: Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar. Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen. De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het wetboek van vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen. Vereffening : De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Overgangsmaatregelen:

3) het eerste boekjaar wordt verondersteld een aanvang te nemen op 1 april 2013 en eindigt op 31 maart 2014.

4) de eerste jaarvergadering plaats zal hebben op tweede vrijdag van de maand september, in het jaar

2014.

5) de comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

V. BENOEMINGEN

En bij onafgebroken schrijven, na dit vastleggen van de statuten en het oprichten van de vennootschap, zijn de verschijnende partijen in buitengewone algemene vergadering der vennoten verenigd.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op twee te bepalen en benoemt tot die functie:

1) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  DM Project Solutions , met zetel te 1701 Dilbeek, Jan Martin Van Lierdelaan 21, ondernemingsnummer 0841.703.246, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Moyer Steven, voornoemd en 2) de Besloten Vennootschap et Beperkte Aansprakelijkheid  Van Havere Projects , met zetel te 9140 Temse, Veldstraat 44/C, met ondernemingsnummer 0842.597.131, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Dimitry Van Havere, voornoemd, die beiden aanvaarden. Beiden verklaren ook op te treden als de vaste vertegenwoordigers van hun respectievelijke vennootschappen.

De duur van hun mandaat is onbeperkt, en hun afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Hun mandaat is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Ze beschikken over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend, elk individueel.

De zaakvoerders worden onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; ze beschikken over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur, elk individueel.

In die omstandigheden kunnen zij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Hun handtekening volstaan eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOLMACHT

De oprichters geven bijzondere volmacht aan de vereniging zonder winstoogmerk  Acerta ondernemingsloket vzw , Buro & Design Center, Heizel Esplanade PB 65, vertegenwoordigd door Mevrouw Marleen Verheyden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling alle mogelijke of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen zoals voor de inschrijvingen van de onderneming bij de KBO, aanvraag registratienummer en alle andere mogelijke instellingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

Luik B - Vervolg

AANHANGSELS :

1 uittreksel

1 expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 26.10.2015 15655-0291-012

Coordonnées
BELGIAN ELECTRICAL PROJECT COMPANY, AFGEKORT…

Adresse
JAN MARTIN VAN LIERDELAAN 21 1701 ITTERBEEK

Code postal : 1701
Localité : Itterbeek
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande