BELGIAN INDONESIAN MEDICAL SOCIAL ASSOCIATION, AFGEKORT : BIMESA

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGIAN INDONESIAN MEDICAL SOCIAL ASSOCIATION, AFGEKORT : BIMESA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 863.941.980

Publication

18/06/2013
ÿþ :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo Lande'

te Leuven, de Q7 »»NI 2013 DffliîiffFIER

iu

beho

111111

Belg

Staat

T

.77 ; Ondernemingsnr. : 863941980

Benaming

(voluit) : BELGIAN INDONESIAN MEDICAL SOCIAL ASSOCIATION

(afgekort) : BIMESA

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Van Arcklellaan 22

3120 Tremelo

Onderwerp akte : Statuten wijziging

Tussen ondergetekenden:

wordt overgegaan tot een statutenwijziging overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, onder de hiernavolgende voorwaarden:

TITEL I : NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1. :

De vereniging draagt de naam Belgian-Indonesian Medical, Education, Social Association, afgekort BIMESA.

' De vereniging houdt zich het recht voor haar naam te gebruiken voor verbonden verenigingen en initiatieven, die zich kunnen situeren op het gehele Belgische grondgebied.

Artikel 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te 3120 Tremelo, Van Arckellaan 22, in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De Algemene Vergadering is gemachtigd de zetel te verplaatsen binnen de grenzen van het gerechtelijk arrondissement Leuven mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en mits publicatie van de wijziging in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 :

De vereniging heeft tot doel alle mogelijke handelingen te stellen die verband houden met het verstrekken van medische, sociale, culturele en educatieve bijstand aan mensen in nood

Op de laatste bz. van Luik i3vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de inetrumsnterende notaris, hatzi'van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Yoor- Lat' w ;7410!0.

6ehoudd

aan het

Belgisch in de meest ruime zin van het woord, ongeacht het land of het werelddeel waar deze mensen

Staatsblad

~in nood zich bevinden en ongeacht hun herkomst, cultuur en religie.

Hiertoe kan de vereniging alle, hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende

activiteiten zoals het inrichten van promotiecampagnes, socio-culturele reizen en manifestaties, inrichten of ondersteunen.

' Tot de verwezenlijking van dit doel mag de vereniging alle roerende en onroerende goederen aanschaffen, huren of ruilen, en alle verrichtingen uitvoeren die daartoe nodig worden geacht, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan de doeleinden waarvoor zij werd opgericht..

Artikel 4 :

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

II : LEDEN

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt maar moet minstens drie bedragen.

De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden, Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt ' bijgehouden en waarvan een kopie, ingevolge art, 26, novies, §1, 3° van de huidige wetgeving wordt neergelegd ter grifte van de rechtbank van koophandel.

Bij wijzigingen in de samenstelling van de vereniging moet een kopie van het ledenregister worden neergelegd binnen een maand te rekenen vanaf de verjaardag van de neerlegging van de statuten.

De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 6 :

Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering als dusdanig wordt toegelaten bij gewone meerderheid van stemmen en dit op voorstel van de Raad van Bestuur.

Het verzoek om toelating van een kandidaat-lid moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de Raad van Bestuur.

Alle leden worden gehouden aan de activiteiten van de vzw deel te nemen.

Op de laatste biz. van Luik B vetmeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" ~~~ " ' ~ w 1'+'i ~

Met de term `lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

" Artikel 7 :

De Raad van Bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze worden beschouwd als toegetreden leden. Hun rechten en plichten zijn vermeld in het huidhoudelijk reglement.

Artikel 8 :

De leden betalen een jaarlijkse bijdrage. Het bedrag wordt vastgesteld door de Algemene Vergadering maar kan niet meer bedragen dan 1000 euro.

Artikel 9 :

Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging ontslag nemen. Dit ontslag dient per aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht. Het ontslag gaat in op het

" ogenblik van de verzendingsdatum en zal in het ledenregister worden ingeschreven.

Artikel 10 :

Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

'iii L III : DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 11:

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die tenminste 3 leden telt. Deze zijn lid van de vereniging.

Artikel 12 : Duur van het mandaat van de bestuurders

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd voor onbepaalde duur.

Artikel 13 : Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De leden van de Raad van Bestuur worden benoemd door de Algemene Vergadering met een " gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerligging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 14 :.Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat (in voorkomend geval), door

 oo 1 gehouden aan het Belgisch 5faatsbfad

Op de laatste blz. van Luit 8 vermelden : {recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekanina

overlijden of in geval van wettelijke onbekwaamheid.

Voor-

5.::i.houdasf

@d3} net

BeiAluch

5taatshla:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige leden, Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur, Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan schriftelijk in kermis stelt.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 15 : Bevoegdheden van de bestuurders

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze, binnen en buiten rechte.

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle aangelegenheden, behalve voor degene die uitdrukkelijk door de wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden,

Ilij treedt eveneens op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig en nuttig acht. De Raad van Bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Artikel 16 :

Bestuurders die namens de Raad van Bestuur optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of enige machtiging.

Aritke117:

Voor rechtshandelingen die buiten het Dagelijks Bestuur vallen en waarvan de waarde 250

euro te boven gaat, is de vereniging slechts verbonden door de meerderheid van de

bestuurders.

G~` f.~ ii.8e5is

tiré ,~ . _ ;'N . ~Y'.., ~ _~i' ,+_'a. . f'!s;~ . ~...~ : C!r'J~ii ^.cE~µ'. :Pt Ue" 15e1il.i..ti-ntei4.ir.ie

;fa .,. +l:~}.. SsE_..:3r4~ ~i `S':i Li.,^9 r`.'i:Y:. .1.:* le; :" ..'.I~.e.J~}" r' ...~. 

!1?'

1u]k ver».-)1j

" Artikel 18 ; Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, overeenkomstig art. 13, 4° lid, W.VZW

oor;

be ouden'

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon die al ' dan niet niet lid is van de vereniging.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester . alsook elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig

beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. "

De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden en taken uit als college.

De gemachtigde personen van de Raad van Bestuur kunnen zelf hun ambt beëindigen op vrijwillige basis door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan de gemachtigde personen ook afzetten bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing terzake door de Raad van Bestuur, moet binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis van de betrokkene worden gebracht.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de

rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel : Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging, overeenkomstig art. 13, 1° lid, W.VZW

De Raad van Bestuur kan overgaan tot het aanstellen van een dagelijks bestuur. Het dagelijks " bestuur wordt benoemd bij gewone meerderheid. De benoeming is geldig indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De beslissingen door het dagelijks bestuur dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

De Raad van Bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende . zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover de openbare en private bankinstellingen, het bestuur der Postchecks en alle mogelijke andere instellingen.

Het dagelijks bestuur kan zelf zijn ambt beëindigen op vrijwillige basis door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur . ook afzetten bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing terzake door de Raad van Bestuur moet binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis van de betrokkene worden

gebracht.

. De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten

~3ia de laatsfe biz. van Luik 13 vermeiden ta :maan; en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-, L.Btá4 ~~~ vE?rEGlg.

behouden aan het Belgisch binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

Staatsblad Artikel 20 : Vergaderingen

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders,

: De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden geleid door de voorzitter. Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de secretaris van de vereniging.













Van elke vergadering worden notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter

en de secretaris. De notulen worden ingeschreven in een daartoe bestemd register.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd en alle andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

:1-1T-EL IV : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21:

De Algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden en wordt voorgezeten door : de voorzitter van de Raad van Bestuur of door een vervanger aangeduid door de voorzitter.

Elk lid kan zich door een ander lid op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen, mits schriftelijke volmacht. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Elk lid beschikt slechts over één stem op de Algemene Vergadering.

- Artikel 22 : Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitendbevoegd voor:

" het wijzigen van de statuten,

" het benoemen en ontslaan van bestuurders,

" de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

" het goedkeuren van rekeningen en begrotingen,

" het aanvaarden van nieuwe leden op voorstel van de Raad van Bestuur,

" het benoemen en uitsluiten van een lid van de vereniging,

" de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

" het vrijwillig ontbinden van de vereniging,

° " alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 23 :

i In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij 2/3 meerderheid van de aanwezige en

" vertegenwoordigde stemmen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Artikel 24 : Vergaderingen - bijeenroeping vergadering

De Algemene Vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de voorzitter van de vereniging of door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

De Algemene Vergadering moet tenminste eenmaal per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting van het volgend jaar en dit binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

1400r,- , behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer 1/5 van de effectieve leden een verzoek richt aan de Raad van Bestuur per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld, is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen met vermelding op de agenda van de gewaagde agendapunten.

Artikel 25 : Vergaderingen -- oproepingsbrief

Om geldig te zijn, moeten de oproepingen tot de Algemene Vergadering ondertekend zijn door de voorzitter of twee bestuurders.

Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone of per aangetekende brief, . tenminste 10 dagen vóór de vergadering.

De oproepingsbrief maakt melding van plaats, dag en uur van de vergadering en bevat de dagorde of agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door tenminste 1/20 van de effectieve leden moet eveneens op de agenda worden vernield. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen v6ôr de vergadering aan de voorzitter van de Raad van Bestuur overgemaakt zijn. Onderwerpen die niet op de agenda voorkomen, kunnen niet worden behandeld.

Artikel 26 : Vergaderingen - notulen

Er worden van elke vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris. De notulen worden opgenomen in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbenden worden ingezien.

Uittreksels van de notulen worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering. Het verslag van de Algemene Vergadering wordt binnen de maand door de secretaris aan alle leden van de respectieve vergadering bezorgd bij gewoon schrijven, of per faxbericht, of per e-mail. Op verzoek kan ook een afschrift van de notulen en uittreksels

" meegedeeld worden aan derden voor punten die ben aanbelangen.

Artikel 27 : Uitsluiting van een lid

Voor het uitsluiten van een lid is een meerderheid van twee derde der stemmen vereist. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Op de laatste blz. van luik S vermelden : Red° : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd

de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso,: Naam en handtekening

behouden

aan het

eeigisch Artikel 28: Statutenwijziging

Staatsblad

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden overgegaan indien die wijziging

. gedetailleerd op de oproeping is vermeld en indien 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien dit getal op de eerste vergadering niet wordt bereikt dan kan " een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, wanneer 15 kalenderdagen zijn verstreken vanaf de datum van de eerste vergadering.

De tweede Algemene Vergadering kan een geldig besluit nemen, ongeacht het aantal aanwezigen, Voor elke statutenwijziging is in ieder geval een 213 meerderheid van de

" ' aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering.

Een wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging kan slechts met 4/5 van de stemmen worden goedgekeurd.

Elke wijziging in de statuten wordt, binnen één maand nadat er toe besloten is, ingediend op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient de wijziging (bij uittreksel) bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 29 : Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels toegepast als deze [

beschreven voor het wijzigen van het doel van de vereniging.

[

.fli'L+'L V : BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 30 :

' Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het volgende boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

De goedkeuring van de jaarrekening van het voorbije jaar op de jaarlijkse Algemene Vergadering vindt maximum zes maanden na het einde van het boekjaar plaats.

Na de goedkeuring van de rekeningen verleent de Algemene Vergadering apart kwijting aan de bestuurders.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig artikel 17 van de VZW-wet en daarop

" toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

TITEL VI : ONTBINDING, VEREFFENING

Artikel 3l:

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : i+laaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijvan de oerso(o)n(en) bevoegd

de verenlaing. stf,hting or het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

LL3,t -

slechts de Algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Indien er geen 2/3 van de leden op deze Algemene Vergadering aanwezig zijn, dan moet na 15 dagen een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaag ongeacht het aantal aanwezige leden maar mits een 4/5 meerderheid akkoord is om over te gaan tot een vrijwillige ontbinding.

Voor- %etioGdén aan net Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden,

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke

daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden_

Artikel 32 :

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, op voorstel van de Algemene Vergadering overgedragen aan een vereniging waarvan het doel het meest dit van de ontbonden vereniging benadert.

Artikel 33:

Van de ontbinding zal het ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit ontbindingsbesluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 34:

Voor alles wat in de statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, toepasselijk,

Aan iedere oprichter van de vereniging wordt een exemplaar van de nieuwe statuten overhandigd.

Aldus opgemaakt in vier originele exemplaren en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de Algemene Vergadering, gehouden te Schilde, op 10 maart 2013,

Yudhira Rafael, voorzitter

Kurniawan Herman, vice-voorzitter

Adirono Sugihardjo, secretaris

Prananto Paul, penningmeester

Op de laatste bl~ van LuikB vermelden Rceto " Naam en troedarue:Id van de instrumenterende notarfs hetz¬ ) van de perso{o)n(en) buvoantj

t4? rfar:rijnsnn nrnaniarnp fers aanaiPrt ta e«rianan,=fnnre}inp.r

4forço i+Jaersi r:n hantiiekr-ning

Coordonnées
BELGIAN INDONESIAN MEDICAL SOCIAL ASS., AFGE…

Adresse
VAN ARCKELLAAN 22 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande