BELGISCH STAMBOEK VAN DE LIPIZZANER - STUD-BOOK BELGE DU LIPIZZAN

Association sans but lucratif


Dénomination : BELGISCH STAMBOEK VAN DE LIPIZZANER - STUD-BOOK BELGE DU LIPIZZAN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 419.603.291

Publication

06/02/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

aérât e gd/ontvangen op - " .~

2 7 JAN. 2015

\i @ N!âçierlandstalige

ectitb r n ze4 miel Brasse

i

<1502 26*

0419.603.291

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

studbook du lipizzan Belge asbl-belgisch stambook van de lipizzaner vzw

vzw

1730 Asse,Zittert 19

wijziging

art 2:De maatschappelijke zetel van de vzw is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem

B.Henrylaan 13,rerechelijk arrondisement Tongeren

art 6: De vereniging kent twee soorten teden:Vaste leden en toegetreden leden.

Een vast lid iseen natuurlijk of rechts-persoon die lidgeld betaalt en in het bezit is van een paard dat ingeschreven is in het Belgisch stamboek van de lipizzane,hoofdstamboek of bis boek.Toegetreden leden zijn natuurlijke of rechtspersonen die sympathie of belangstelling hebben voor het lipizzanerras.Tussen de leden mag niet gediscrimineerd worden.

art 9:De vaste en toegtreden leden worden bijgehouden in een register.Het register wordt bijgehouden door de raad van bestuur en bekend gemaakt conform de beschikkingen van de vigerende wetgeving.

art 11:De vereniging wordt bestuurd dfoor een raad van bestuur bestaande uit minimaal 4 leden en maximaal 9 vaste leden,gekozen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering en bij geheime stemming. Toegetreden leden...

art 12:Vaste leden die zich wensen kandidaat te stellen voor een mandaat in de raad richten hun aanvraag naar de voorzitter van de raad van bestuur ten laatste 4 dagen voor de datum van de algemene vergadering die de verkiezing op de agenda heeft.

art 15:De raad van bestuur komt bijeen

De vergaderingen vinden plaats op een locatie aangeduid in de oproepingsbrief die per gewone post en/of mail verstuurd werkdagen voor de datum van de vergadering.

De raad van bestuur beraadslaagt en beslist met respect voor en eerbiediging van de meerderheid van stemmen in alle aangelegenhede die het doel en de werking van de vereniging ten goede komen,behoudens deze die doorde wet of de statuten zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

in conreto is de raad van bestuur bevoegd keurders voor te stellen teneinde een uitspraak te kunne doen in verband met de toelating bij de jaarlijkse keuring van de lipizzaners voor de fokkerij.

MOD 2.2

art 18 :De algemene vergadering komt minstens 1 maal per jaar bijeen,bij voorkeuruiterlijk voor 30 juni op de zetel van de vereniging of op een plaats aangeduid door de oproepingsbrief.

Alle vaste leden worden tenminste 10 werkdagen tevoren voor de algemene verggadering.De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

Het aantal stemgerechtigde leden in de AV moet minstens één meer zijn dan in de raad van bestuur.

art22:In geval van ontbinding van de vereniging wordt bij beslissing van de algemene vergadering het vermogen toegewezen aan een vereniging die gelijkaardige doelstellingen nastreeft.

Het voorstel tot bestemming van de gegevensuit het stamboekvan de zoiïtechnische kenmerken en prestaties en van de fokwaardeschattingen en fokwaardebeoordelingen wordt bij ontbing vooraf ter goedkeuring voorgelegd aan de minister die in het Vlaamse gewest bevoegd is voor landbouwbeleid,

Alex Jong

Voorzitter Belgische lipizzaners vzw

B.Henrylaan 13

3650 Dilsen-Stokkem

Coordonnées
BELGISCH STAMBOEK VAN DE LIPIZZANER - STUD-B…

Adresse
ZITTERT 19 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande