BELGIUM CHINA FRIENDSHIP COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIUM CHINA FRIENDSHIP COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.364.934

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 31.07.2014 14388-0510-011
29/01/2014
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter g fie der

Rechtbank van Kooilh; nàer

te Leuven, de 1 O JAN, 2014

Q'E GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0841.364.934

Benaming

(voluit) : Belgium China Friendship Company

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikneuterlaan 27, 3010 Kessel-Lo

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de vennoten van 11 december 2013:

De Vennoten benoemen mevrouw Zhiling LIN, van Chinese nationaliteit, wonende te Gushifang Dajie 12, Dashi Panyu district, Guangzhou city, China, en met paspoortnummer E03605189 als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf 11 december 2013 en voor een onbeperkte termijn.

voor Belgium China Friendship Company bvba

Yingxian He

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 28.06.2013 13247-0366-008
08/12/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

/n.

n

*11184856*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophand¬ te Leuven, de 2 8OV 2011

DE GURríJ FIER,

ondtrneeningsnr ~ ~~{Jl , '164 (.11

Benaming : elgitam China FrriendsNp Company

(voluit)

Rechtsvorm : besioten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikneuterlaan 27

3010 Leuven (Kessel-Lo)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc TALLOEN te Leuven op tweeëntwintig november tweeduizend en elf, geregistreerd op vierentwintig november daarna boek 1364 blad 77 vak 5, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « Belgium China . Friendship Company », in't kort BCF Company, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Heikneuterlaan 27, van onbepaalde duur door :

- mevrouw HE Yingxian, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Heikneuterlaan 27 ;

- de heer HE Qichang, wonende te Chaodong road 12, Dashi Panyu district Guangzhou city 511430 (China). waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door

- mevrouw HE Yingxian, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend, gestort ten belope van één derde.

- de heer HE Qichang, voornoemd, die een som gestort heeft van DRIEDUIZEND HONDERD EURO (¬ 3.100,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend, gestort ten belopen van één derde.

met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf; met de jaarvergadering op de laatste vrijdag van de maand mei om 20u. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de laatst voorgaande werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Tot gewone zaakvoerder wordt benoemd mevrouw HE Yingxian, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE96 7360 0251 6105 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 16 november 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens

" dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft als doel:

- Import en export van goederen en diensten;

- De aankoop, verkoop, de distributie en kleinhandel van o.a. hout en bouwmaterialen;

- Basontginning;

" - Concertmanagement;

- Tussenpersoon in de handel (commissionair);

- Organisatie van culturele uitwisseling;

- Consultancy;

- Beheer van eigen onroerende goederen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven,

zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of

mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze, in

aile bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die gelijkaardig of aanverwant doel

nastreven.

De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van ander vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en haedanlgheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe dan ook genaamd oprichten.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen, Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Luc TALLOEN

Tegelijk hiermede neergelegd ;

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

.-

," ~~ Voor-

' r behouden

aan het Belgisch Staatsblad

dijlagen bii het $elgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELGIUM CHINA FRIENDSHIP COMPANY

Adresse
HEIKNEUTERLAAN 27 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande