BELGIUM LOGISTIC SERVICES, AFGEKORT : B.L.S.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIUM LOGISTIC SERVICES, AFGEKORT : B.L.S.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.691.152

Publication

26/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I 111111 IIIi1.1,1111IIII1111 1111

neergelegcliontvangwn op

15 MO gllit

ter griffie veeNederiandstalige

resiank vr koo izandei Brussei

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : a55-2 .

Benaming

(voluit) BELGIUM LOGISTIC SERVICES

(verkort) : B.L.S.

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 1830 MACHELEN, Bi. MACHELEN CARGO 725

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING BENOEMINGEN

Het blijkt uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op dertien mei tweeduizend veertien, dat door 1) de heer MAES Willem Karel José, wonend te 2811 Mechelen (Hornbeek), Bankstraat 61, en 2) de heer VAN MIEGHEM Gunther Louise Stan, wonend te 9160 Kruibeke, Kamiel De Cockstraat 1, ieder volstortend ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,-), ieder voor vijftig (60) aandelen, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BELGIUM LOGISTIC SERVICES", In 't kort "B.L.S.", met maatschappelijke zetel te 1830 Machelen, B.Z. Machelen Cargo 726. De zetel Kan zonder statutenwijziging bij besluit van de zaakvoerders verplaatst worden in het Vlaamse gedeelte van België en in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad. De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van oprichting. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- aile verrichtingen die verband houden met een onderneming voor het goederenvervoer, welke ook het gebruikte vervoermiddel weze, met de activiteiten van tussenpersonen op het gebied van goederenvervoer, alsook met de uitbating van goederenopslagplaatsen en magazijnen; zij mag optreden als vervoermakelaar, vervoercommissionair en commisionair-expediteur bij het vervoer;

- de in- en uitvoerhandel, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, het vervaardigen, verpakken, herverpakken en verdelen van menigvuldige goederen en artikelen voortspruitend ondermeer uit visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, uit de mijnen, graverijen en steengroeven en uit alle andere verwerkende of bewerkende nijverheden zijnde ofwel grondstoffen, half afgewerkte en afgewerkte producten en derivaten van aile voormelde producten rechtstreeks of onrechtstreeks spruitend uit hun productieprocedé, alsmede de vertegenwoordiging van aile Belgische of buitenlandse ondernemingen of vennootschappen die deze activiteiten hebben;

het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurderfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming me de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele o statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen;

- het voeren van een administratie;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrientingen met betrekking tot omoerende goederen en onroerende zakeke rechten, zoais de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil en verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten anderen dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

iyoort. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk' doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaarclig, analoog aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toe staan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,-).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van Intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van de maand december om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op een stem. Indien de vennootschap slechts een vennoot telt en deze komt te overlijden, zijn de artikelen 237 en 344 van het Wetboek Vennootschap van toepassing voor wat betreft de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt met dertig juni van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo zal worden aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tilde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen, vermeld in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wordt benoemd als zaakvoerder: a) de gewone commanditaire vennootschap "FREIGHT LOGISTICS & TRAINING", in 't kort "FL&TI, met maatschappelijke zetel te 2811 Mechelen (Hombeek), Bankstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0552.555.352, en b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIUM'S FREIGHT FORWARDING CONSULTANTS", met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Kamiel de Cockstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0847,685.968. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Comparant sub 1), voornoemde heer Willem Maes, optredend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap "FREIGHT LOGISTICS 8c TRAINING", en comparant sub 2), voornoemde heer Gunther Van Mieghem, optredend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIUM'S FREIGHT FORWARDING CONSULTANTS", beslissen persoonlijk zelf het mandaat van vaste vertegenwoordiger te zullen waarnemen, zoals bedoeld in artikel 61§2 van het Wetboek van Vennootschappen, in de bij deze opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIUM LOGISTIC SERVICES", in 't kort "B.L.S.", in welke vennootschap voornoemde gewone commanditaire vennootschap "FRE1GHT LOGISTICS & TRAINING" en voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIUM'S FREIGHT FORWARDING CONSULTANTS", werden aangesteld tot zaakvoerder.

Overeenkomstig de vrijstellingscriteria zijn de oprichters vrijgesteld van de verplichting een commissaris

te benoemen.

Het eerste boekjaar loopt tot en met dertig juni tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergaderinq zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de aangestelden van VGD audit - tax & accountancy, te 2000

Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 3, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen bij de inschrijving en alle latere

wijzigingen in het handelsregister en ten aanzien van de BTW- en andere administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor

de needegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves Mallentjer,

Tegelijk mede neergelegd: uitgifte der akte.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 05.01.2016 16004-0091-013
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 12.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0177-014

Coordonnées
BELGIUM LOGISTIC SERVICES, AFGEKORT : B.L.S.

Adresse
B.Z. MACHELEN CARGO 725 1830 MACHELEN(BT)

Code postal : 1830
Localité : MACHELEN
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande