BELIF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELIF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 540.774.010

Publication

16/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306044*

Neergelegd

14-10-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0540774010

Benaming (voluit): BELIF

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Machelen (Brab.), Corneel De Ceusterstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op 11 oktober 2013 blijkt dat:

1)Mevrouw CLIERIECK Hilde Marie-Rose, geboren te Gent op 6 februari 1960, wonende te 1831 Diegem, Corneel De Ceusterstraat 2.

2)Mevrouw BEKTAS Elif Nur, geboren te Gent op 18 januari 1992, wonende te 1831 Diegem, Corneel De Ceusterstraat 2

1. Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam BELIF, met zetel te 1831 Machelen (Brab.), Corneel De Ceusterstraat 2, en met als doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna vermelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen :

1) De uitbating van:

- vervoerbedrijven, vervoer voor rekening van derden zowel in België als in het buitenland, van om het even welke goederen of personen;

- het beheer van stock, het stapelen van waren, het verhuren van voertuigen, de distributie, de inpakking, de verpakking en het opsturen van goederen;

- handel in communicatie, telecommunicatie, fax-, telex-, telegramdienst, uitbating en verwezenlijking van een internetsite, verhuring van telecormnunicatiematerieel, uitbating van telefonische cabines en van elk ander telecommunicatiemiddel;

- confectieatelier, verkoop van traditionele en artisanale klederen;

- vervaardiging in atelier van alle brood- en pasteibakkerij, van alle food- en non-food producten;

- boekenhandel, kappersalon;

- alle snackbars, brasseries, eetsalon, hotel, restaurant, taverne, café, discotheek, buffet, openbare vestiaire, verhuring van zetels, zalen voor inrichting van banketten en traiteurdiensten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- en het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, broodjeszaak, cafés, tavernes, clubs, bars tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken , gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

- verzendingdienst, night-shop, laboratorium voor

ontwikkeling van foto's, draai- , verscherping- en rectificatieatelier voor mechanische onderdelen;

- taxibedrijf, car-wash, pompstation (voor alle brandstoffen zoals huishoudelijke stookolie, diesel, gas, ... ), garage met herstellings- en onderhoudatelier en takeldienst;

2) groot- en detailhandel, invoer en uitvoer van:

- alle telecommunicatiematerieel, elektronische apparaten,

computer, huishoudelijk materieel, kopieermaterieel van

geluid en beeld, alle filmen, DVD, cassetten, boeken;

- bouwmaterialen, elektrische en elektronische materiaal,

sanitair en loodgieterij benodigdheden;

- alle voedingsmiddelen zoals fruit en groenten, voedsel in

blik, melkproducten, zeeproducten, vis, slagerij,

huishoudelijke- en geschenkartikelen;

- alle ambachtelijke producten, wandtapijten en derde-

wereldproducten.

- alle textielproducten in het algemeen, diverse kleding,

schoenen, schoenmakerij, slotenmakerij, lederwaren,

marktkramer;

- alle reukwaren, toilet-, cosmetische, schoonheidproducten, schminkwaren, zepen en reinigingsproducten;

- boeken, antiquiteiten, handel in rariteiten,

decoratieartikelen. industriële machines;

- alle juwelen en goudsmidartikelen;

- alle nieuwe en occasiewagens, alsook hun vervangstukken.

3) Alle handelingen die betrekking hebben met:

- dienst van operateur in telecommunicatie, raadgeving inzake telecommunicatie en handel;

- algemene bouwondememing, schilder- en metselwerken, elektriciteit, dakbekleding;

- onderhoud van gebouwen, schoonmaken van vensters en kantoren, kleine kantoorwerken;

- interimdiensten, onderaanneming;

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Luik B - Vervolg

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct en indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

2. waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 euro bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen, op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volstort tot beloop van 6.200,00 euro.

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte geldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, voornoemde BEKTAS Elif Nur, die aanvaardt, en dit voor onbepaalde duur.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei van elk jaar om 18.00 uur. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 11 oktober 2013 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BELIF

Adresse
CORNEEL DE CEUSTERSTRAAT 2 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande