BELINE CREATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELINE CREATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.127.109

Publication

13/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eUSsez

(7 e', r' ~"y~,

,

~Grvff/!ie-'

1

V beh aa Bel stat

*11137976*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0817.127.109

Benaming

(voluit) : BELINE CREATIONS in vereffening

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem - Leuvensesteenweg 680

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Michaël Janssen, te Bierbeek, op 18 augustus 2011, met volgend registratierelaas: "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 23 augustus 2011. Boek 1361 Blad 82 Vak 10. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger (getekend) De Clercq G" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELINE CREATIONS" in vereffening, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Verzaking aan de wettelijke termijn van artikel 194 W.Venn.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de vennoten elk ten individuele titel te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 W.Venn. over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

TWEEDE BESLISSING  Kennisname vereffeningsrekeningen en "akkoord-vonnis"

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar te ontslaan van de voorlezing van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken, zoals deze documenten werden voorgelegd door de vereffenaar.

De vergadering beslist de voorzitter en de vereffenaar tevens te ontslaan van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 W.Venn.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren.

DERDE BESLISSING  Goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen goed te keuren.

VIERDE BESLISSING  Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor door haar vervulde vereffeningsopdracht.

VIJFDE BESLISSING- Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELINE CREATIONS definitief opgehouden heeft te bestaan.

ZESDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: 3360 Bierbeek, Keibergstraat 2.

ZEVENDE BESLISSING  Consignatiemaatregelen

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening van de vennootschap aan mevrouw CNOPS Ellen, voornoemd, teneinde na sluiting van de vereffening:

-het vereffeningssaldo uit de keren aan de vennoten;

-de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen;

-de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen;

-de eventueel thans nog niet gekende schuldvorderingen te innen.

ACHTSTE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw CNOPS Ellen, voornoemd, die te dien einde woonstkeuze doet te Bierbeek, Keibergstraat 2, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondememingsloket te bewerkstelligen, evenals om kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Janssen, te Bierbeek

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte inhoudende sluiting van vereffening - kopie van het vereffeningsverslag - kopie van het akkoord-vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Brussel dd. 7 juli 2011 aangaande het verdelingsplan

" .Ûoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0817.127.109

Benaming

(voluit) : BELINE CREATIONS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem  Leuvensesteenweg 680

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - AANDUIDING VEREFFENAAR

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door notaris Michaël Janssen, te Bierbeek, op 2 maart 2011, met volgend registratierelaas: "Geregistreerd twee bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 04 maart 2011. Boek 1357 Blad 58 Vak 06. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De ontvanger (getekend) De Clercq G" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELINE CREATIONS " volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING  Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisorWERA Michel, te Kortenberg, overeenkomstig artikel 181 W:Venn.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2011

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING  Ontbinding

De vergadering beslist dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELINE CREATIONS gevestigd te 1930 Zaventem, Leuvensesteenweg 680, voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLISSING  Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, de twee zaakvoerders, zijnde de heren CNOPS Olivier en de heer LOOS Tom, beiden voornoemd, van rechtswege ontslagnemend zijn.

VIERDE BESLISSING  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar mevrouw CNOPS Ellen, wonende te Bierbeek, Keibergstraat 2.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 W.Venn. slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING- Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende W.Venn.

Zij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 W.Venn., zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Zij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing vertenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap. _

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AV II NIS III IVII IIlI I VIII

*11076905*

V~ beha aai Bet Staa

eese. 11 MAI 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Vo8r-

" ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij mag onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten overdragen aan één of meer lasthebber voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis W. Venn. en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 W.Venn. en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de vereffenaar teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsfoket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondememingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Janssen, te Bierbeek

Samen hiermee neergelegd: expeditie akte inhoudende ontbinding - invereffeningstelling + afschrift van de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Brussel dd. 2 mei 2011 inhoudende de homologatie van de benoeming van mevrouw CNOPS Ellen tot vereffenaar van hogervermelde vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.03.2011, NGL 07.04.2011 11081-0335-011

Coordonnées
BELINE CREATIONS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 680 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande