BELLA ROSSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLA ROSSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.045.582

Publication

27/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 23.12.2013 13695-0134-013
16/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.11.2011, NGL 10.11.2011 11603-0326-014
17/02/2011
ÿþ" mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I " 11036268* BRUSSEL

1111 oZEEe 2011;







Ondernerningsnr : 878.045.582

Benaming : BUGGEN

(volait)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel Kleinendrie: 2

1861 Meise (VVOlvertem)

Onderwerp akte : HANDELSNAAM - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 11 januari 2011, geregistreerd, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `RUGGEN", met zetel te 1861 Wolvertem, Kleinendries 21, met ondememingsnummer 878.045.582, waarbij besloten werd:

- om "BELLA ROSSA" als handelsnaam aan te nemen en te gebruiken. Artikel 1 van de statuten wordt bijgevolg vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BUGGEN". De benaming van de vennootschap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of door hun afkorting "BVBA". De vennootschap kan tevens "BELLA ROSSA" als handelsnaam aannemen en gebruiken.

- om het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten :

"Het uitbaten van hotels en dergelijke accommodatie, motels, restaurants, bed & breakfast (B&B), tavernes, brasseries, sandwichbars, verbruiksalons, drankgelegenheden voor verbruik van wijn, alcoholische en andere dranken, snackbar, koffiebar, cafetaria, frituren, tearooms, wijnbars, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport-en fitnesscentrum; kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord en alles wat met traiteur, voedings- en horecasector te maken heeft.

Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Zij kan eveneens alle toelevering doen met betrekking van voormelde activiteiten.

Het organiseren van kortstondige verblijven op hoeven en de uitbating van overige accommodaties voor kortstondig verblijf.

Het organiseren van kortstondige verblijven op hoeven en de uitbating van overige accommodaties voor kortstondig verblijf.

De verkoop van bereide schotels, dranken, en het inrichten van banketten, traiteursbedrijf, de aanneming van feesten en recepties, evenals het bedelen van bereide schotels of spijzen, alsmede aile aanverwante uitbatingen, in de meest uitgebreide zin.

De verhuring van materiaal en zalen voor feesten en recepties.

De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De productie, de kleinhandel, de aankoop en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs en aanverwante producten, alsook klein- groothandel, aankoop en verkoop van voedingsmiddelen, specerijen, belegde broodjes, zuivelwaren, kaas, charcuterie, groenten en fruit, vleeswaren, koloniale waren, wild en gevogelte, delicatessen, koud en warm buffet, wijnen, alcoholische dranken en andere

Op de laatste biz. van Luik C vermelden Recto ' Naam en hoedanicheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oirden) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

"

~"

a

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

dranken en rookartikelen.

Deze opsomming is onbeperkt; Dit alles in de ruimste zin van het woord."

Artikel 4 van de statuten wordt bijgevolg vervangen door de volgende tekst :

"ARTIKEL VIER - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en/of voor rekening van derden :

* algemene bouwonderneming, inhoudende het optrekken

van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coordinatie van de andere aan de onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; slopingswerken van gebouwen en kunstwerken.

* Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdalen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen, van vangrails en van veiligheidsinrichtingen; het reinigen van industriële installaties; het aanbrengen van verkeerssignalisaties en wegmarkeringen; de neutralisatie van schadelijke stoffen; onderneming voor betonboringen, het hakken en trekken van sleuven.

* De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, het huren en het verhuren, de verkaveling, het bouwrijp maken van de kavels, het doen bouwen of verbouwen, van onroerende goederen en roerende goederen in de ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing. * De aan- en verkoop en de verhuring van installaties,

van uitrusting en materieel en van alle industriële machines en werktuigen.

* De aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, van nieuwe en tweedehandsfietsen, bromfietsen, motorfietsen, moto's, tuinbouw machines, machines met tweetaktmotoren, allerhande transportmiddelen alsook het onderhoud en herstelling van deze voertuigen en machines.

* Fabricage van toebehoren en onderdelen voor rijwielen, bromfietsen en lichte motorrijwielen.

* De aan- en verkoop van alle toebehoren en accessoires, als daar zijn fietskledij en motorkledij, helmen, brillen, spiegels, zakken, sloten, smeermiddelen, snelheids- en afstandsmeters en van alle andere artikelen die mogelijks betrekking kunnen hebben op het professioneel of niet-professioneel gebruik van fietsen en rijwielen.

* De kleinhandel in sport- en kledingaccessoires.

* Het uitbaten van hotels en dergelijke accommodatie, motels, restaurants, bed & breakfast (B&B), tavernes, brasseries, sandwichbars, verbruiksalons, drankgelegen-heden voor verbruik van wijn, alcoholische en andere dranken, snackbar, koffiebar, cafetaria, frituren, tearooms, wijnbars, dancings en discotheken, night-clubs, feestzalen, sport-en fitnesscentrum; kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord en alles wat met traiteur, voedings- en horecasector te maken heeft.

* Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die

hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

Zij kan eveneens aile toelevering doen met betrekking van voormelde activiteiten.

* Het organiseren van kortstondige verblijven op hoeven en de uitbating van overige accommodaties

voor kortstondig verblijf.

* De verkoop van bereide schotels, dranken, en het inrichten van banketten, traiteursbedrijf, de aanneming van feesten en recepties, evenals het bedelen van bereide schotels of spijzen, alsmede alle aanverwante uitbatingen, in de meest uitgebreide zin.

* De verhuring van materiaal en zalen voor feesten en recepties.

* De in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren en dranken.

* Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

* De productie, de kleinhandel, de aankoop en verkoop van brood, banketgebak, suikerwaren, roomijs en aanverwante producten, alsook klein- groothandel, aankoop en verkoop van voedingsmiddelen, specerijen, belegde broodjes, zuivelwaren, kaas, charcuterie, groenten en fruit, vleeswaren, koloniale waren, wild en gevogelte, delicatessen, koud en warm buffet, wijnen, alcoholische dranken en andere dranken en rookartikelen.

Deze opsomming is onbeperkt; Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Dit alles binnen het kader van de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Zij zal in het algemeen in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belang hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderzijds, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Op de laatste blz. van L.uik Et vermelden ' Recto ' Naam en hoedanigheid van de Instrunienterende notaris, hetzij ven de perso,o)riten! bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vaat oerden e vertegenwoordigen

Verso ; Naam orf handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.11.2010, NGL 26.11.2010 10613-0379-014
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 01.10.2009 09788-0018-012
22/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.09.2008, NGL 17.09.2008 08732-0329-013
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 30.07.2007 07486-0250-013

Coordonnées
BELLA ROSSA

Adresse
KLEINENDRIES 21 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande