BELLACLEAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLACLEAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.070.193

Publication

08/08/2014
ÿþ Mod Mil 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111J1j!1,1151J1111111111

neergelegd/ontvangen op

30 JULI 201q

ter griffie van apeederlandstalige

rcchtba k van koophandel Brussel

Ondernemingsnr : 0871.070.193

Benaming

(voluit) : BELLACLEAN

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firme

Zetel: Brusselsesteenweg nummer 410C te 3090 Overijse

(volledig adres)

Ondemerp akte: OMVORMING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap ''BELLACLEAN's, met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Brusselsesteenweg 410C, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brussel) onder het nummer 0871.070.193, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKELI, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Loulzalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEVVERCK de CRAYENCOUR", op twee juli tweeduizend veertien, geregistreerd op het iste registratiekantoor van BRUSSEL 3, boek 3 blad 19 vak 15, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door het Adviseur ai. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

Eerete beslissing

Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door incorporatie van reserves

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,E), om het te brengen van duizend euro (1.000,- E) tot achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- E), door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, voor een bedrag van zeventienduizend zeshonderd euro (17.600,-

Tweede beslissing

Goedkeuring van de verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerders, dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikelen 778 en 779 van het Vennootschapswetboek, en van het verslag door de Bedrijfsrevisor, de heer David LIPTON, met kantoor te Elsene (1050 Brussel), Giststraat nummer 22, de dato drieëntwintig juni tweeduizend veertien, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per dertig april tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden tevoren;

De besluiten van het verslag van de Bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden letterlijk als volgt:

"CONCLUSIES

De controles die wij hebben verricht in overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het

Wetboek van Vennootschappen, en met de revisienormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren laten ons

toe te stellen dat

-De beschrijving van de operatie, zoals beschreven in hoofdstuk Il niet de minste overwaardering van het

nettoactief oplevert en dat het rninimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

in acht werd genomen.

- De door de partijen gekozen waarderingsmethodes in overeenstemming zijn met de bedrijfseconomische

regels,

- De partijen in het bezit werden gesteld van alle noodzakelijke informatie.

- Het kapitaal van de vennootschap in totaal 18.600,00 bedraagt, hetgeen groter is dan het

minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het nettoactief zal groter zijn dan het kapitaal na de operatie, namelijk 28.274,87.

Op de laatste blz. van Lifik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .

Velo: Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De partijen volkomen op de hoogte zijn van de implicaties en aile bestaande en toekomstige gevolgen

aanvaarden van hun handelingen.

- Er geen rekening werd gehouden met enig fiscaal aspect in het kader van de transacties die voorgesteld

worden in dit verslag.

- Er geen enkele nieuwe omstandigheid bestaat die de initiële waardering kan beïnvloeden.

Opgemaakt te Brussel op 23 juni 2014.

David M. Lipton

Bedrijfsrevisor"

Derde beslissing

Omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook aile activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zal de boeken en de boekhouding die door de vennootschap zonder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het Register van Rechtspersonen.

De omvorming is gebaseerd op de staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig april tweeduizend veertien,

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Vierde beslissing

Goedkeuring van de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast :

Vorm - benaming

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "BELLACLEAN".

Maatschappelijke zetel

Brusselsesteenweg nummer 410C te 3090 Overijse,

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of met medewerking van derden:

- het onderzoek naar de omvang van de markt van bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van het nieuwe ibroduct.

- afgevaardigde ziekenfonds;

- overige zakelijke dienstverlening;

glaswasserij; reinigen, onderhouden en ontsmetten van gebouwen;

- aanbieden van erkende diensten-cheques activiteiten;

- aanbieden van thuishulp van huishoudelijke aard niet dienstencheques, omvattende zowel activiteiten verricht ten huize van de gebruiker zoals onder meer schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, alsook activiteiten verricht buiten het huis van de gebruiker, zoals onder meer boodschappendienst, minder-mobiliencentra voor bejaarden en strijkateliers.

De vennootschap kan leningen afsluiten, hetzij hypothecair, hetzij onder enige andere vorm.

Deze opsomming geldt ten titel van voorbeeld en is geenszins beperkend.

Ingeval de uitvoering van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden wat betreft van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar handelingen, met betrekking tot de betreffende prestaties, uitstellen tot op het ogenblik van voldoening van de nodige voorwaarden,

De vennootschap kan elk mandaat van beheer of bestuur aanvaarden in om het even welke vennootschap of vereniging, en zich borg stellen voor anderen, aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij kan, aile roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in aile zaken, vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te bevorderen.

k

7f"

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100), zonder aanduiding van nominale waarde, eik vertegenWoordigend één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénenctertig december van ieder jaar,

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de

maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de laatste maandag van de maand

e

mei om achttien uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het

c:p

zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de

e

vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden

getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de

" algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er

verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden aile aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan

deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval,

" heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en

vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap aile

et

daden van beheer of beschikking stellen; ai hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk

"r9 voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

et Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te

et

stellen voor welbepaalde opdrachten.

Vijfde beslissing

Ontslag en benoeming

De vergadering neemt akte van het ontslag van alle zaakvoerders in functie, zijnde de heer DESMET

P: Michel, en Mevrouw DESMET Keti. Zij verleent kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden.

" S:

De vergadering benoemt ais enige zaakvoerder, voor een onbepaalde duur, de heer DESMET Michel,

wonende te 3090 Overijse, Vuurgatstraat nummer 92, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt bezoldigd uitgeoefend.

DL

Zesde beslissing

P: Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap, met macht van substitutie : de heer DEGRAEF Steven, vertegenwoordigend de BV BVBA SDG Consulting, met kantoor te 3071 Kortenberg, Dreef 11, ten einde over te gaan tot de inschrijving of de wijziging van huidige vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Ten dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

II.

Voor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten,

verslag van het Bedrijfsrevisor overeenkomstig artikelen 778 en 779 van het Vennootschapswetboek







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

De

a B 5tc

1 I 7

- ~_ "

~ 1,~~~; 2014 rffie--

I lil *lA0 M131.111

Ondernemingsnr 0871070193

Benaming

(voluit) : BELLACLEAN

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Brusselsesteenweg 410 C - 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG/BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ' Januari 2014



op 14~

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag Muradashvili Bella en bedankt haar voor de bewezen; diensten en bevestigt dat haar mandaat onbezoldigd werd uitgoefend.

De algemene vergadering benoemt Keti Desmet, Vuurgatstraat 92 3090 Overijse als zaakvoerder vanaf 14' januari 2014 voor onbepaalde duur. Haar mandaat wordt onbezoldigd uitgoefend. Keti Desmet aanvaardt haar: benoeming

Michel Desmet

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

29/08/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0871070193

Benaming

(voluit) : BELLACLEAN

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vuurgatstraat 92 - 3090 Overijse

Onderwerp akte : BENOEMING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 21 JULI 2011

De algemene vergadering benoemt Michel Desmet, Vuurgatstraat 92, 3090 Overijse als zaakvoerder vanaf 21 juli 2011 voor onbepaalde duur. Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend. Michel Desmet aanvaardt zijn benoeming.

De algemene vergadering beslist eveneens de maatschappelijke zetel te wijzigen naar Brusselsesteenweg 410 C te 3090 Overijse.

Michel Desmet

Zaakvoerder

~~ , {a~" ~

~~A.A

1 7 -08- 2011

Griffie

*iiisiaes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.05.2015, NGL 17.10.2015 15652-0257-018

Coordonnées
BELLACLEAN

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 410C 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande