BELLEQUADRAT

Société en commandite simple


Dénomination : BELLEQUADRAT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.897.716

Publication

23/12/2013
ÿþ Mod FDF 11.1

C?rrffiçkC~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- (Il(I11ulti!ll1~~u1Mn

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 1 DEC. 2013

DES iVi{gF[ER,

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto :Naam en hoedanigfield van de instrumenterende nolaris, hiëtzij ví~ri cië pé~s~[ó)ri[èn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 3`31 . 6

Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Tussen de ondergetekenden,

Isabelle BISSCHOP, geboren op 0710311971, wonende te 3080 Tervuren, Livingstonelaan 50 voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna de beherende vennoot genoemd en

Andreas BELSCHNER, geboren op 01/02/1973, wonende te 3080 Tervuren, Livingstonelaan 50, hierna de stille vennoot genoemd.

is een Gewone Commanditaire Vennootschap gevormd, ondervolgende voorwaarden;

L Benaming

De vennootschap neemt de benaming BELLEQUADRAT aan, In alle akten, facturen, aankondigingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "Gewone Commanditaire Vennootschap" ofdoor de afkorting"Comm. V." en door de aanduiding van het vestigingsnummer of ondernem ingsnummer bij de Kruispuntbank Ondernemingen.

2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Livingstonelaan 50, 3080 TERVUREN. Deze kan verplaatst worden naar om het even welke andere plaats door een eenvoudige beslissing vanwege het beheer en mits publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

3. Doel van de vennootschap

De vennootschap heefttot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam voor

eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden:

Computerconsultancy-activiteiten

BELLEQUADRAT

Gewone commanditaire vennootschap

Livingstonelaan 50, 3080 Tervuren, België

e~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur_helge.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van bijbehorende programmatuur (software) Kleinhandel in computers en standaardprogrammatuur

Beheer van computerfaciliteiten

Activiteiten van systeem integrators

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: - invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens

Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden

Webportalen

Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, incl. computers, zonder bedieningspersoneel : computerapparatuur, duplicators, fotokop ieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, enz.

Verh uur van standaard-programmatuur

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie n.e.g. Adviesbureau op het gebied van public relations en communicatie

Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van ofcontrole over het maatschappelijk kapitaal enz.

Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren

Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen

Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie, mode-en reklamefotografie, fotografiet. b.v. uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

Het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, van roerende en onroerende goederen voor industriële, commerciële, bureel-, recreatie-, bedrijfs- ofprivé-doeleinden, alsmede het participeren in ondernemingen zowel in de klein- als groothandel;

Het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen;

Het opnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in ondernemingen;

Bovendien zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties mogen verrichten, in rechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Overige zakelijke dienstverlening n.e.g.

Dit alles is niet limitatiefen in de meeste ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toe latingen bekomen zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

41 r

LUIk B - vervolg Mcd PÛF 11,1

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van

01/12/2013.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijkkapitaal isvastgesteld op 7.000,00 EURO en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen die ieder respectievelijk 1/100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op volgende wijze samengesteld.

1. Isabelle BISSCHOP brengt de som in van 4.200,00 EURO waarvoor zij ter compensatie recht heeft op 60 aandelen.

2. Andreas BELSCHNER brengt de som in van 2.800,00 EURO waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 40 aandelen.

6. Bestuur

Het bestuur wordt uitgevoerd door de beherend vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten. De benoeming van de zaakvoerder wordt beslist op de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering keurt de benoemingvan Isabelle BISSCHOP tot zaakvoerder met algemeenheid van stemmen goed met ingang van 01/12/2013, Dit mandaat is bezoldigd.

7. Boekjaar - Rekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december

van elk jaar. Op het einde van het boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en wordt de inventaris opgemaakt.

8. Rekeningen en verdeling van de winst

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoostschap uit. Van deze winst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat één tiende van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

9. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 19u00. Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerst volgende werkdag gehouden om 19u00.

10. Tijdelijke bepalingen

Het eerste boekjaar zal aanvangen op heden om te eindigen op 31/12/2014.

Op het einde van dit eerste boekjaar zal het bestuur voor de eerste maal een

inventaris opmaken. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

2015, meer bepaald op maandag 1 juni 2015.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch St hiad - /12/1013 A lulexe duMoni

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 23/12/2Oi _Auues_du_Mnniteur_belge_

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11. Overname van verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters.

12. Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan SR FIDUCIAIRE CVBA, vertegenwoordigddoorde heerPhilip HELLINCK- GedelegeerdBestuurder, kantoorhoudende te 9070 Destelbergen (Neusden), Steenvoordestraat 184, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren in verband met KBO, BTW en aIIe andere administratieve formai iteiten.

Gedaan te Tervuren op 01/12/2013

Isabelle BISSCHOP Andreas BELSCHNER

Beherend Vennoot Stille Vennoot

Luik B - vervolg

Mod FDF tt.t

Op de laatsts blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELLEQUADRAT

Adresse
LIVINGSTONELAAN 50 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande