BELLMONDO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELLMONDO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.441.191

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.03.2014, NGL 25.04.2014 14101-0028-011
18/07/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303888*

Neergelegd

16-07-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0847441191

Benaming (voluit): BELLMONDO (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Putsebaan 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris André Costa te Onze-Lieve-Vrouw-Waver (Sint-Katelijne-Waver) op zestien juli tweeduizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

10 De heer BUEDTS Steven, geboren te Bonheiden op zeventien maart duizend negenhonderdzeventig, met woonplaats te 3150 Haacht, Keerbergenbroek 72;

20 De heer BAUWENS Kelvin Wim, geboren te Ukkel op tweeëntwintig september duizend negenhonderdachtenzeventig, met woonplaats te 3140 Keerbergen, Stationsstraat 11;

ALS VOLGT:

1) Naam: "BELLMONDO" ;

2) Maatschappelijke zetel: 3140 Keerbergen, Putsebaan 46;

3) Duur: onbepaald vanaf zestien juli tweeduizend twaalf ;

4) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van drank- en eetgelegenheden, dit alles in de meest ruime zin;

- het verlenen van diensten en adviezen aan derden, dit zowel van

organisatorische, financiële, commerciële, technische en administratieve aard;

- het aanhouden van participaties/deelnemingen en bestuurdersfuncties in andere onder-nemingen (holding);

- het aankopen, verkopen, verhuren, herstellen, in leasing geven en nemen van motorvoertuigen en dit in de meest ruime zin van het woord;

- het uitoefenen van elke vorm van zakelijke dienstverlening en dit in de meest ruime zin van het woord;

- de uitbating van diensten zoals het organiseren van feesten, vergaderingen en seminaries;

- de verhuur van alle materiaal voor feesten, evenementen en dergelijke;

- het uitvoeren voor rekening van derden van allerhande horecawerk en aanverwante activiteiten;

- het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur, inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming is exemplatief en geenszins beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking met derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of finan-ciële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of finan-ciële (inbegrepen de financiering) verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar voorwerp en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel bevorderen, uitbreiden of vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

5) Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde; ieder aandeel hebbende een fractiewaarde van één/ honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal of vermogen.

6) Inbreng : geschiedde door geldelijke inbreng tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00-EUR), zodat op ieder aandeel een storting geschiedde tot beloop van één/derde van hun waarde ten dage van de oprichting.

7) Bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd of ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) Jaarvergadering: wordt gehouden op de op de derde dinsdag van de maand maart om 20.00 uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Er zijn geen statutaire bepalingen inzake de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergaderingen en de uitoefening van het stemrecht, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn.

9) Boekjaar: begint één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september

van daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 16 juli 2012 en eindigt op 30 september 2013.

10) Aanleggen reserves - winstverdeling - verdeling na vereffening:

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige waardeverminderingen, de voorzieningen en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke

Luik B - Vervolg

reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, met dien verstande dat ieder aandeel recht geeft op een gelijk deel in de verdeling der winsten. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Er zijn geen bijzondere statutaire bepalingen inzake de verdeling na vereffening, zodat de wet en de gebruiken ter zake van toepassing zijn en ieder aandeel een gelijk deel heeft in het overblijvend saldo na de vereffening.

11) Benoeming: tot gewone zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur: de heer BUEDTS, Steven, voornoemd, die zijn aanstelling aanvaardde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel bestemd voor neerlegging ter griffie van de Rechtbank van koophandel. DE NOTARIS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 21.03.2017, NGL 27.03.2017 17075-0270-013

Coordonnées
BELLMONDO

Adresse
PUTSEBAAN 46 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande