BELQUARTZ

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELQUARTZ
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 837.835.025

Publication

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 03.06.2013 13146-0497-014
02/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 26.06.2012 12223-0161-014
26/07/2011
ÿþ c? mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- BRG3SEL

behouden ~ 3 MIL. 2011

aan het

Belgisch Staatsblad

I I II 11111111 II II I io

*11114122*





Griffie



Ondernemingsnr : ~~ ~

~ ~^ ~.~5

Benaming : BELQUARTZ

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Romeinsebaan 60

1785 Merchtem

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Vincent Vroninks, Notaris te Elsene, op 30 juni 2011, blijkt dat zijn, verschenen:

" De naamloze vennootschap "BLUEBEL", met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Romeinsebaan 60 De naamloze vennootschap "FIJETI", met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, square.. Vergote 19

De naamloze vennootschap "W.INVEST", met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, avenue de la Floride! 35

Deze comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, verzoeken mij, notaris, de authentieke oprichtingsakte te verlijden van de naamloze vennootschap "BELQUARTZ", met zetel te 1785 Merchtem Brussegem, Romeinsebaan 60.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00); het is verdeeld ini' vierhonderd (400) gelijke aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

A. De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden de verwezenlijking, voornamelijk in België, maar ook elders, van alle vastgoed- en immobiliënverrichtingen en onder meer : de oprichting en het beheer van een vastgoedpatrimonium en de, leasing of verhuring van onroerende goederen aan derden, en in dit verband onder meer verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, oprichten, heropbouwen, verbouwen, verbeteren, inrichten, verfraaien, onderhouden, beheren, huren en verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de activiteit van beroepsverkoper uitoefenen, evenals alle andere verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit doel of die van die aard zijn om een onroerend patrimonium te ontwikkelen, evenals zich borg stellen voor het nakomen van verbintenissen aangegaan door derden.

B. Bovendien mag de vennootschap zowel voor eigen rekening als voor rekening van haar vennoten of van derden, diensten aanbieden van studies, van administratieve, financiële, commerciële, sociale, fiscale, boekhoudkundige en technische bijstand, van beheer en raadgeving onder meer op gebied van organisatie, . management en conflictregeling ; Zij mag eveneens als makelaar of tussenpersoon optreden in het kader van ' hypothecaire leningen en kredieten onder alle vormen.

C. Zij heeft eveneens tot doel de aankoop, zowel voor eigen rekening als voor rekening van haar vennoten, de verkoop van alle roerende waarden, meer bepaald aandelen, obligaties of andere titels, beursgenoteerd of niet beursgenoteerd, en de deelname door inbreng, het nemen van een participatie, de fusie, de inschrijving of.; elke andere vorm van investering in titels of roerende rechten ; financiële steun verlenen onder welke vorm ook; ' aan elke belgische of buitenlandse onderneming, vereniging of vennootschap, of aan elke belgische of buitenlandse natuurlijke persoon.

Zij zal ook hypothecaire kredieten mogen toestaan met uitzondering van de lening door tussenkomst.

D. Zij mag voor eigen rekening of voor andermans rekening, alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtsreeks in verband staan met de export, import, distributie, transport, verhuring, lening, opstarten of makelaardij van alle produkten in de ruime zin van het woord.

Zij mag produkten bestemd voor de industrie in het algemeen en de industrie van de constructie in hete, bijzonder bewaren en verhandelen.

Zij mag alle gereedschap en materialen fabriceren, bouwen of wijzigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

E. Voormelde opsomming is niet limitatief ; De vennootschap zal dus ook tot doel hebben, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van haar vennoten of in deelneming, in België en in het buitenland:

- het ondernemen van alle openbare en privé-werken, civiele bouwwerken, werken van ruwbouw en onderdak stelling

. - Algemene bouwondememing via coordinatie of onderaanneming,

- hydroméchanische werken, werken van acoustische en thermische isolatie, sanitaire installaties, algemene

elektrische installaties, restauratie van monumenten en gebouwen.

F. De vennootschap mag alle mandaten van bestuurder en of verrefenaar uitoefenen, en, in het algemeen, alle mandaten en functies die in rechtstreeks of onrechtreeks verband staan met haar doel uitvoeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag haar doel op alle plaatsen en op alle manieren uitvoeren, volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken, hierin begrepen het afsluiten van een werk of ondememingscontract.

' Zonder dat deze opsomming limitatief is mag zij alle nijverheids-, commerciële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in vertand staan met haar doel of zelfs buiten haar doel.

Zij mag elk lichamelijk of onlichamelijk goed in huur geven of nemen.

Zij mag haar doel uitoefenen voor eigen rekening of voor rekening van haar vennoten. Zij mag haar installaties en exploitaties in pacht of huur geven of ze door derden laten beheren, geheel of gedeeltelijk.

Zij mag zich inmengen in andere bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen of ; verenigingen, waarvan het doel analoog of gelijkaardig zou zijn en die van die aard zou zijn om haar eigen activiteit te ontwikkelen.

Zij mag zich onder meer borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke zekerheden toestaan ten voordele van alle personen of vennootschappen, al dan niet verbonden.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering " van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden hen-oepen.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dan is deze verplicht om, onder zijn aandeelhouders, managers, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te wijzen, die belast is met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders kunnen worden herkozen.

De bestuurder van wie de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van een vroegtijdige vacature binnen de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om tijdelijk een nieuwe bestuurder te benoemen tot de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Gebeurt dit niet of is de voorzitter afwezig, dan zal het voorzitterschap waargenomen worden door de oudste van de aanwezige bestuurders. BIJEENKOMSTEN  BERAADSLAGINGEN EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen vóór de datum van de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn . . eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht kan de raad van bestuur enkel geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste vijftig procent van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is en ten minste twee bestuurders aanwezig zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders aanwezig zijn.

De raad van bestuur kan beraadslagen door middel van telefoon of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer bestuurders, met de meerderheid van de andere.bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

me 2.1

In het geval van gelijkheid van stemmen is de stem van de persoon die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een financieel belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BEHEERSBEVOEGDHEID - TAAKTOEWIJZING BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur heeft de ruimste bevoegdheid om alle handelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die welke bij wet zijn voorbehouden aan . de algemene vergadering.

$ 2. Dageliiks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De " raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in officiële akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders die samen optreden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van ' "gedelegeerd-bestuurder". Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van "directeur" of "algemeen directeur" of elke andere titel waarmee hij/zij in het besluit over zijn/haar benoeming wordt aangeduid.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

De jaarlijkse vergadering zal worden gehouden op de derde maandag van mei om elf uur.

Indien dit een wettelijke feestdag is, dan wondt de vergadering gehouden op de eerst volgende werkdag.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering kan worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moet worden bijeengeroepen op verzoek van aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproepingsbrief.

OPROEPINGEN

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en worden gedaan in overeenstemming met artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen dienen opgeroepen te worden voor een algemene vergadering en die de vergadering bijwonen of die erop vertegenwoordigd zijn, worden beschouwd als hebbende een behoorlijke oproeping ontvangen.

De bovengenoemde personen kunnen eveneens, vóór of na een vergadering die ze niet bijwoonden, afzien van hun recht om zich te beroepen op een niet-oproeping of op een onregelmatigheid in de oproeping. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten moeten worden ondertekend (met inbegrip van de digitale handtekening als bedoeld in artikel 1322, tweede lid van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten moeten schriftelijk per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk wetboek worden -gegeven -en dienen- neergelegd..te-worden -op - het bureau van-de vergadering:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mOd 2.1

Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd drie

werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden niet beschouwd als werkdagen voor de toepassing

van dit artikel.

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN

: De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. Mocht het aantal aanwezige personen dit toelaten, dan wijst de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en wijst de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel . van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die erom verzoeken. Deze notulen worden bijgehouden in een speciaal register.

VERDAGING VAN DE JAARVERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de jaarvergadering zoals bedoeld in artikel 17 van deze statuten met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. . Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over beslist.

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding ja", 'neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 21 van onderhavige statuten, na te leven.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERINGEN

Indien de algemene vergadering van aandeelhouders moet beslissen over:

- een fusie of een splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

- de uitgifte van aandelen beneden de nominale waarde;

- de opheffing of beperking van het voorkeurrecht;

- de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

- de ontbinding van de vennootschap;

- een wijziging van de statuten,

moet het doel van de te nemen beslissing expliciet worden vermeld in de oproeping voor de vergadering en moet ten minste driekwart van de aandelen die het gehele maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering. Als aan deze laatste voorwaarde niet is voldaan, moet', een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die geldig zal beslissen over deze kwesties, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek

" van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1°, van het Wetboek van vennootschappen.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering jaarlijks over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

I. ALGEMENE VERGADERING

A. Benoeming van de eerste bestuurders

De volgende personen worden aangewezen als bestuurder:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mol 2.4

1/ De naamloze vennootschap "BLUEBEL", met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Romeinsebaan 60, BTW BE 881.068.123, rechtspersonenregister Brussel 0881.068.123., die als vaste vertegenwoordiger aanwijst : de Heer Geoffroy JACOBS de HAGEN, voornoemd.

2/ De naamloze vennootschap "FIJETI", met maatschappelijke zetel te 1200 Woluwe-Saint-Lambert, square Vergote 19, BTW BE 450.015.959, rechtspersonenregister Brussel 0450.015.959., die als vaste vertegenwoordiger aanwijst: de Heer Jean-François THIRAN, wonende te 1150 Brussel, Avenue Marquis de Villalobar 100.

3/ De naamloze vennootschap "W.INVEST", met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, avenue de la Floride 35, BTW BE 472.184.122, rechtspersonenregister Brussel 0472.184.122. die als vaste vertegenwoordiger aanwijst: de Heer Gaetan WAUCQUEZ, wonende te 1180 Ukkel, avenue de la Floride 35.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

B. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2011.

C. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

D. Volmacht BTW ! Kruispuntbank voor ondernemingen Formaliteiten

Hierbij verlenen de oprichters bijzondere volmacht aan de bvba J.JORDENS, met zetel te 1210 Brussel, rue du Méridien, 32, met de mogelijkheid van vervanging, om alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen voor: de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

E. Overname van verbintenissen

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft. "

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Il. RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens verklaart de aldus opgerichte Raad van Bestuur op geldige wijze verenigd te zijn om over te gaan tot de benoeming van een voorzitter en een afgevaardigd bestuurder.

De Raad besluit met eenparigheid van stemmen te benoemen tot de volgende functie :

- Afgevaardigd bestuurder : De naamloze vennootschap "BLUEBEL", voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend. De afgevaardigde bestuurder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging van de vennootschap betreffende dit bestuur. Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

- Voorzitter : De naamloze vennootschap "FIJETI", die als vaste vertegenwoordiger aanwijst: de Heer Jean-François THIRAN, wonende te 1150 Brussel, Avenue Marquis de Villalobar 100.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Vincent Vroninks, Geassocieerd Notaris te Elsene

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Vóor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BELQUARTZ

Adresse
ROMEINSEBAAN 60 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande