BELSACK HOUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BELSACK HOUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.004.434

Publication

18/09/2014
ÿþ

ME31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de aide

neergelegd/ontvangen op



IIIlvhI lu llIIu III 0 9 SEP. 2014

*14171633* ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vaekreephandel Brussel

bel ai 11 lI

BE

Sta





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes dwhionileur_helge

Benaming

(voluit) : "BELSACK HOUT"

Rechtsvorm: NV

Zetel: Brusselsesteenweg 190 1500 HALLE

Onclememingsnr : 0832.004.434

Voorwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van 14 augustus 2014. De Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten neemt akte van bet ontslag van de NV Belsack Holding met zetel te 1500 Halle, Stwg naar Brussel 190 als bestuurder en dit vanaf 14 augustus 2014.

Voor eensluidend afschrift,

Belsack Damien,

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 12.08.2013 13428-0279-013
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 30.08.2012 12512-0231-013
15/06/2011
ÿþ Mod 2.1

B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*iioe9iaa"

MONITEUR DIRECTION E;ELGE

- 3 -06- 211

BELG ISCH STAATSBLAD

BESTUUiR

23~,~-

~

AUSSie

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.004.434

Benaming :

(voluit): BELSACK HOUT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 190 te 1500 Halle

Onderwerp akte :

Tekst : buitengewone algemene vergadering  partiële splitsing  kapitaalverhoging.

STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op zestien mei tweeduizend en elf.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BELSACK HOUT", met zetel te 1500 HALLE, Brusselsesteenweg 190, de volgende beslissingen genomen heeft

II. BESLUITEN.

Na onderzoek en bespreking van de partiële splitsing, neemt de buitengewone algemene vergadering, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

§ 1. BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING.

De vergadering aanvaardt het aangekondigde voorstel tot partiële splitsing.

Zij besluit aldus dat een gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap "Houthandel Belsack" overgaat overeenkomstig het voormelde voorstel tot partiële splitsing op de naamloze vennootschap j"Belsack Hout".

De voorwaarden gesteld in dit voorstel tot partiële splitsing bepalen onder meer het volgende:

a. Vermits in het kader van de partiële splitsing slechts een gedeelte van het vermogen van de NV "Houthandel Belsack" naar de NV "Belsack Hout" overgaat zonder dat de NV "Houthandel Belsack" ophoudt te bestaan, is er geen ruilverhouding in de strikte zin van het woord, maar !wordt de inbreng van de hiervoren beschreven activa, in het kader van deze ipartiële splitsing, vergoed door de toekenning aan de aandeelhouders van de 1N[T "Houthandel Belsack" van tweehonderd (200) nieuw uit te geven aandelen lin de NV "Belsack Hout", zonder dat de aandeelhouders van de NV "Houthandel IBelsack" aandelen moeten afstaan.

1 Er wordt geen opleg in geld voorzien.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste (vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening Ivan de verkrijgende vennootschap, wordt bepaald op één januari tweeduizend jen elf.

c.De datum vanaf welke de aandelen van de verkrijgende vennootschap recht geven te delen in de winst, is bepaald op negen december tweeduizend en tien.

-

Op de laatste hlz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

,,.- bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen VeP"so : Naam en handtekening.

Voor- bee:ouden atin hee: Bëigsch Staatsblad

a

Luik B - vervolg

d.De houders van de aandelen op naam van de NV "Houthandel' (Belsack" zullen naar aanleiding van de partiële splitsing en in verhouding 'met hun participatie in de NV "Houthandel Belsack" automatisch aandelen op naam van de NV "Belsack Hout" ontvangen door middel van inschrijving in het. aandelenregister van de NV "Belsack Hout", in overeenstemming met de ruilverhoudingen hiervoren vermeld.

III. OVERGANG VAN EEN GEDEELTE VAN HET VERMOGEN VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING.

Het kapitaal van de naamloze vennootschap "Belsack Hout" wordt verhoogd met zevenhonderdnegenendertig euro drieëntachtig cent (739,83) oml het aldus te brengen van drieënzestigduizend euro (63.000,00) totl drieënzestigduizend zevenhonderdnegenendertig euro drieëntachtig cent! (63.739,83), door uitgifte van tweehonderd (200) nieuwe aandelen zondera

nominale waarde van hetzelfde type als de reeds bestaande. !

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van' volgende activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap

"Houthandel Belsack". I

Voor een uitvoerige beschrijving van de ingebrachte goederen wordt verwezen naar voormeld verslag van de Heer PARMENTIER Guy, bedrijfsrevisor,;

gevestigd te Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12. I

" Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader' van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 602 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Naamloze Vennootschap BELSACK HOUT door middel van inbreng van een geheel van activa die voortvloeien uit' de splitsing van de vennootschap NV HOUTHANDEL BELSACK, kan ik verklaren, onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen ini ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen,)

dat: I

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen' uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk isl voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de, inbreng in natura.

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan del

normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. '

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de` waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste) overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen] nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet]

overgewaardeerd is. 1

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 200 aandelen vang de Naamloze Vennootschap BELSACK HOUT, ZONDER vermelding van een nominale! waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en dei

billijkheid van de verrichting." l

2. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgang van het vermogen van de partieel gesplitste) vennootschap "Houthandel Belsack" op de verkrijgende vennootschap "Belsack' Hout" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1) Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich opl )

heden bevinden, met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte tel zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2) De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf

welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig

geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende !vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies ent 'bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even;

Luik B - vervolg

?welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

! 3) De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de partieel gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door ieder van hen verkregen.

4)De archieven en boekhoudkundige documenten van de partieel 1gesplitste vennootschap met betrekking tot de overgedragen goederen worden !overgedragen aan de vennootschap "Belsack Hout" die zich verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van de vennootschap "Houthandel lBelsack" telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

5) Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze partiële splitsing en de overgang van goederen, zullen door de verkrijgende vennootschap gedragen worden,

IV. WIJZIGINGEN IN DE STATUTEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP-

tekst van artikel 5 wordt vervangen door hetgeen hierna volgt:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op

drieënzestigduizend zevenhonderdnegenendertig euro drieëntachtig cent (63.739,83) euro, vertegenwoordigd door tweehonderddrieënzestig (263) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van drieënzestigduizend euro (63.000,00), vertegenwoordigd door drieënzestig (63) aandelen zonder nominale waarde, volledig volgestort.

Ingevolge proces-verbaal gesloten door Meester Jean-Luc Peêrs, notaris te Vilvoorde, op zestien mei tweeduizend en elf, werd het kapitaal verhoogd met zevenhonderdnegenendertig euro drieëntachtig eurocent (739,83) door inbreng in natura, in ruil waarvoor tweehonderd (200) nieuwe aandelen werden gecreëerd."

De vergaderingen beslissen ieder om alle bevoegdheden te verlenen aan de gedelegeerde bestuurders voor de uitvoering van voormelde besluiten en voor de coordinatie van de statuten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

'Ierzelfdertijd hiermee neergelegd:

uitgifte van de akte;

gecoordineerde statuten

verslag van de raad van bestuur

verslag van de bedrijfsrevisor.





1PEN.

De vergaderingen besluiten met eenparigheid van stemmen, in laansluiting met onderhavige splitsing, de statuten van de verkrijgende (vennootschap als volgt te wijzigen.

{ De

Voor-bet>ouden

" aan het --~ëTgisc~-

Staatsblad

10/03/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111I d 11IG1IIIIII11I

*11037743*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

$RUgsesL

28 FEV, Za~~

Griffie

Benaming

(volbit) : "BELSACK HOUT"

Rechtsvorm : NV

Zetel : Brusselsesteenweg 190 1500 HALLE

Ondernemingsnr : 0832.004.434

Voorwerp akte : Neerlegging : VOORSTEL VAN EEN MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING TEN VOORDELE VAN DE VENNOOTSCHAP BELSACK HOUT NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BELSACK HOUT

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 190 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande