BEMAKO HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEMAKO HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 403.625.314

Publication

20/03/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



uh1I 111011111906I 9II137*~IDI I U

*

~ ~~

re ` ~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0403625314

Benaming

(voluit) : BEMAKO HOLDING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BROUWERSHOF, 7 -1980 ZEMST

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, Vlaanderenstraat 83, ter studie, d.d. 13.02.2014, neergelegd ter registratie op het registratiekantoor te Vilvoorde, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS van de Naamloze Vennootschap BEMAKO HOLDING, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1980 ZEMST, Brouwershof 7, de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal met driehonderd zestigduizend (360.000¬ ) Euro te verhogen om het te brengen van vierhonderd veertigduizend (440.000¬ ) Euro naar achthonderd duizend (800.000¬ ) Euro, door inbreng van speciën en door de waarde van de bestaande aandelen zonder nominale waarde proportioneel te verhogen.

Deze beslissing wordt genomen in toepassing van de overgangsmaatregel van de regering DI RUPO waarbij de roerende voorheffing op liquidatieboni wordt opgetrokken van tien procent naar vijfentwintig procent, maar waarbij als overgangsmaatregel de bestaande reserves kunnen worden uitgekeerd mits betaling van tien procent roerende voorheffing en mits deze uitgekeerde reserves in de vennootschap worden ingebracht onder de vorm van kapitaalverhoging. Door een beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van negenentwintig december tweeduizend dertien werd beslist een bedrag van vierhonderd duizend (400.000,-) Euro van de beschikbare reserves uit te keren als dividend onder afhouding van een roerende voorheffing van tien procent of veertigduizend (40.000,-) Euro en werd unaniem beslist door alle aandeelhouders het bedrag van driehonderd zestig duizend (360.000,-) Euro terug in te brengen in de vennootschap onder de vorm van een kapitaalverhoging.

Op het bedrag van de kapitaalsverhoging wordt een bedrag van driehonderd zestigduizend (360.000¬ ) Euro volstort, zodat driehonderd zestigduizend (360.000¬ ) Euro vanaf nu ter beschikking is van de vennootschap zoals de aanwezige leden van de algemene vergadering verklaren en erkennen.

Deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen

TWEEDE BESLISSING

Het geld van de kapitaalverhoging werd gestort op de bijzondere rekening op naam van de vennootschap in het vooruitzicht van de kapitaalsverhoging zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door K.B.C. Bank op dertien februari tweeduizend en veertien, welk attest in het dossier van de notaris zal bewaard worden.

De vergadering stelt vast dat de hoger gemelde kapitaalsverhoging werd gerealiseerd door de waarde van de bestaande aandelen proportioneel te verhogen en dat ze werd volstort voor een bedrag van driehonderd zestig duizend (360.000¬ ) Euro.

Deze beslissing wordt met éénparigheid van de stemmen genomen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist unaniem de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

De algemene vergadering wijzigt artikel vijf van de statuten. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

" Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal  Geplaatst kapitaal  Gestort kapitaal. Het geplaatste maatschappelijk van de vennootschap bedraagt achthonderd duizend (800.000,-) Euro en is volledig geplaatst. Het wordt vertegenwoordigd door duizend driehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, die elk één duizend driehonderd vijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten zoals aangehecht bij deze akte goed te keuren met éénparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel neergelegd ter griffie en voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte en coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 23.07.2013 13355-0197-012
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 09.07.2012 12276-0099-012
10/02/2012
ÿþ Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vr

behi

aaii.

Bel

Staa

jII

b





3 0 JAN. 2012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 04036253/4

Benaming

(voluit) : BEMAKO HOLDING

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TE 1980 ZEMST, BROUWERSHOF, 7

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Charles DE RUYDTS, notaris met standplaats te Vilvoorde, Vlaanderenstraat 83, ter studie, op negenentwintig december tweeduizend en elf, geregistreerd te Vilvoorde, d.d. 09.01.2012, twee bladen nul verzendingen, boek 181 blad 48 vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) W. VAN ROSSEN, blijkt dat de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS van de Naamloze Vennootschap BEMAKO HOLDING, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1980 ZEMST, Brouwershof, 7, de volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste Agendapunt:

De vergadering stelt vast dat de aandelen volgens de statuten van de vennootschap "aan toonder" zijn. In gevolge de wettelijke bepalingen dienen deze omgezet te worden in aandelen "op naam" of "gedematerialiseerde effecten" voor 31 december 2013. Anderzijds heeft de regering DI RUPO in het kader van de begrotingsmaatregelen bepaald dat indien de omzetting gebeurt na 31 december 2011 een taks zal betaald dienen te worden van 1% in 2012 en 2 % in 2013.

Tweede Agendapunt:

De vergadering neemt kennis van het verzoek tot de op naamstelling van de aandelen door de totaliteit van de aandeelhouders.

Derde Agendapunt:

De vergadering bevestigt de op naam stelling van de aandelen en bekrachtigt de aandeelhoudersverdeling zoals hierboven uiteengezet in de aanwezigheidslijst.

Vierde Agendapunt:

Ter plaatse wordt een aandelenregister getekend waarbij de bovenvermelde verdeling van aandelen op naam wordt opgenomen.

Vijfde Agendapunt:

De vergadering beslist artikel 7 van de statuten aan te passen en in

overeenstemming te brengen met hetgeen hierboven beslist. Aldus luidt de nieuwe tekst :

"Artikel 7 : Aandelen

De aandelen zijn aandelen op naam."

Zesde Agendapunt:

De vergadering beslist het bedrag van het toegestane kapitaal, dat thans nog honderd vijftigduizend euro (950.000¬ ) bedraagt, terwijl het maatschappelijke kapitaal werd verhoogd tot vierhonderd veertig duizend euro (440.000¬ ) op te trekken naar een bedrag van zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000¬ )

Zevende Agendapunt:

De vergadering beslist artikel 6 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen. De nieuwe tekst luidt als volgt :

"Artikel 6 Kapitaalverhoging :

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering overeenkomstig de regelen van het W. Venn. voor een statutenwijziging. In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden gestort bij de inschrijving.

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Het voorkeurrecht kan door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften vermeld in de artikelen 595 W. Venn. beperkt of opgeheven worden.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid toegekend om het geplaatste maatschappelijke kapitaal in één of meerdere malen tot maximaal zevenhonderd vijftig duizend EUR (¬ 750.000) te verhogen. Deze bevoegdheid kan slechts worden uitgeoefend gedurende vijf jaar te rekenen van de bekendmaking van de

oprichtingsakte_ of_ _van __rle_ virjziging__van. _statuten._Zij_ _ken __echter__daor__de._ a [gemme __vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge





overeenkomstig artikel 604 W. Venn., één of meerdere malen worden hernieuwd voor een termijn die niet

langer mag zijn dan vijf jaren.

Achtste Agendapunt:

De vergadering beslist de nieuwe tekst van de gecoördineerde statuten goed te keuren met éénparigheid

van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Charles DE RUYDTS, te Vilvoorde.

Tezelfdertijd neergelegd : uitgifte van de akte en coordinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2011
ÿþ PSI Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Men

e 4 .am

Griffie

1111111111111111111111111111

*11188146*

bel a: Be Sta

Ondernemingsar : 0403.625.314

Benaming

(volut) : BEMAKO HOLDING Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap Zetel : Brouwershof 7 1980 ZEMST

Bijlagen bij liël`Bëlgi§èTi S1ââfsblâd -15i12/20T1"- Annnëxës dü 1VIónifënr liëlgë

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming bestuurder - gedelegeerd bestuurder

Door de buitengewone algemene vergadering dd. 30 oktober 2011 werden de hierna volgende beslissingen;

getroffen

Eerste Beslissing

De vergadering neemt kennis van de de wens van de heer Alexandru DRAGAN om ontslagen te worden als:

bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Ze beslist dan ook het ontslag te aanvaarden. "

Tegelijk beslist zij tot het ontslag als bestuurder van de vennootschap van de N.V. ATINA (0451.015.950) tot;

op heden eveneens vertegenwoordigd door de Heer Alexandru DRAGAN.

Zij beslist de ontslagen bestuurder kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat sinds de

laatste gewone algemene vergadering.

Tweede Beslissing

De vergadering beslist tot bestuurder van de vennootschap te benoemen

- de Heer Alexandru SALAGUB, zelfstandige, N.N. 724413-167-02 van Roemeense Nationaliteit, geboren te:

Chisinau (Moldavië) op 13 april 1972, thans nog gedomicilieerd te BOEKAREST Sec. 3 (Roemenië), Str.:

Cauzasi, 38 Et.1 App. 6 maar verblijvende te 2430 LAAKDAL, Langvoort 19 bus 2 en voor de toekomst op dit,

laatste adres woonplaats kiezend.

- de Heer Bernard MAERTENS, jurist, N.N. 610516-229-25, wonende te 1980 ZEMST, Brouwershof 7.

De nieuw benoemde bestuurders verklaren te aanvaarden en door geen verbodsbepalingen te zijn getroffen;

die zich daartegen verzetten.

Derde Beslissing

De vergadering beslist dat het mandaat van de nieuw benoemde bestuurders onbezoldigd is en een duur

heeft van zes jaar.

Vierde Beslissing

De vergadering beslist vervolgens tot gedelegeerd bestuurder te benoemen de heer Alexandru SALAGUB,

voornoemd.

Vijfde Beslissing

De vergadering beslist dat het mandaat van de nieuw benoemde gedelegeerd bestuurder onbezoldigd is en,

een duur heeft van zes jaar.

Opgemaakt te GROOT-BIJGAARDEN op 30 oktober 2011

Alexandru SALAGUB

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 16.08.2011 11407-0341-013
06/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0186-014
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 28.08.2009 09701-0086-013
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 30.08.2008 08712-0153-011
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 30.08.2007 07676-0389-009
17/11/2006 : AN041677
04/10/2006 : AN041677
10/10/2005 : ME041677
19/10/2004 : ME041677
20/07/2004 : ME041677
16/10/2003 : ME041677
10/10/2002 : ME041677
21/07/1999 : ME041677
01/01/1989 : ME41677
11/01/1986 : ME41677

Coordonnées
BEMAKO HOLDING

Adresse
BROUWERSHOF 7 1980 EPPEGEM

Code postal : 1980
Localité : Eppegem
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande