BENELUX AUTOHOME OWNERS CLUB (VERKORT) BAOC

Divers


Dénomination : BENELUX AUTOHOME OWNERS CLUB (VERKORT) BAOC
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 418.479.378

Publication

23/05/2014
ÿþs, MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te Maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

11111!9§1101111

bail aa Bel Staz

N=e-A-cd ter grifiie ckf

van Knophanri?

bLevd I 1! MEI 2014 :97- R LFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr 418.479.378

Benaming

(voluït) Benelux Autohome Owners Club

(verkort) . BAOC

Rechtsvorm VZW

Zetel Kronkelweg, 31 B-3300 Vissenaken-Tienen

ontbrearp afde : Statutenwijziging in de Raad van Bestuur

Dit tengevolge de algemene vergadering van 22/02/2014

Art.1 De vereniging draagt de naam BENELUX AUTOHOME OWN ERS CLUB verkort BAOC, met haar zetel gevestigt Kronkelweg, 31 B-3300 Vissenaken-Tienen, en gelegen in het arrondisement Leuven.

Art.2 De vereniging heeft tot doel kontakten te leggen tussen motorhome-eigenaars, om deze de gelegenheid te bieden om samen weekends en tochten te maken en vergaderingen te beleggen om vriendschapsbanden aan te knopen. Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Art.3 De vereniging is samengesteld uit effectieve leden. Het minimumaantal moet minstens 3 bedragen. Wat zijn effectieve leden? Elk samenwonend koppel, zowel mannelijk en/of vrouwelijk geslacht wonend onder één zelfde dak.

Art.4 Iedere eigenaar van een motorhome kan lid worden van de vereniging indien het in de Benelux-landen woonachtig is.

Art.6 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit minstens 3 bestuurders, gekozen uit alle effectieve aanwezige leden en benoemd voor een duur van drie jaar. Deze kunnen ten alle tijden afgezet of herkozen worden. Tevens kan slechts 1 persoon de bestuursfunctie opnemen van een koppel wonend onder één dak.

Art.6 Het staat de effectieve leden vrij op elk tijdstip hun ontslag te nemen, mits de Raad van Bestuur schriftelijk in kennis te stellen. Is geacht ontslagnemend te zijn, het effectief lid dat in gebreke blijft zijn bijdrage te betalen. De uitsluiting van een effectief lid kan slechts met een meederheid van 2/3 van de aanwezigen in de algemene vergadering uitgesproken worden.

Art.7 Het onelaggevend, uitgesloten of overleden lid kan geen recht uitoefenen op de teruggave van gestorte bijdrage of gedane inbrengsten.

Art,8 De effectieve leden betalen een jaarlijkse bijdrage waarvan het bedrag door de Raad van Bestuur vastgesteld wordt. Een inschrijvingsrecht, vastgesteld door de Raad van Bestuur zal éénmalig bij intrede geind worden.

Art,8 De algemene vergadering bezit de macht tot wijziging van de statuten, tot benoeming en afzetting van Bestuurders, tot goedkeuring van de begroting, de jaarlijkse

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recta: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Kt,hert r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

.0rekeningen en tot uitoefening van aile andere machten op grond van de wet of van de onderhavige statuten. leder jaar wordt er een algemene statutaire vergadering gehouden op een door de Raad van Bestuur aangeduide plaats, dag en uur.

Art.10 De Raad van Bestuur vergadert op geregeldetijdstippen. leder lid van de Raad van Bestuur wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht, door de voorzitter. Bij drie opeenvolgende ongewettigde afwezigheden, wordt deze aanzien als vrijwillig ontslagnemend als lid van de Raad van Bestuur, en

niet meer herverkiesbaar voor een legislatuur van drie jaar

Art.11 De Raad van Bestuur zorgt voor de bijeenroeping van ieder effectief lid, minstens 8 dagen voor de algemene statutaire vergadering met vermelding van de dagorde. Op vraag van 1/5 der effectieve leden moet de Raad van Bestuur de algemene vergadering bijeenroepen.

Art.12 Elk effectief lid beschikt over één stem op de algemene vergadering. De beslissing van de algemene vergadering wordt bij eenvoudige meerderheid der uitgebrachte stemmen genomen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend, of diegene die hem vervangt.

Art.13 De beslissing van de algemene statutaire vergadering wordt opgenomen in een verslag, ondertekend door de Voorzitter en Secretaris. Het verslag kan ten alle tijden ingezien worden bij de Secretaris of diegene die hemthaar vervangt.

Art.14 De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een Voorzitter, Ondervoorzitter,

Secretaris, Penningmeester, Commissaris en Bestuurders.

Art.15 De Raad van Bestuur vergadert op regelmatige tijdstippen waarbij beslissingen genomen worden met gewone meederheid van stemmen.Bij gelijkheid van stemmen beslist de stem van de Voorzitter of diegene die hem vervangt.

Art.16 De Raad van Bestuur beslist over de werking van de vereniging.

Art.17 Tot toetreding tot de Raad van Bestuur moet elk effectief lid, jaarlijks zijn bijdrage betaald hebben gedurende minimum drie jaar. Tevens moet het effectief lid de helft van de georganiseerde weekends op jaarbasis aanwezig zijn en het vertrouwen hebben van de algemene statutaire vergadering.

Art.18 leder jaar wordt op datum van 31 december een afrekening gemaakt van het afgelopen dienstjaar. Deze afrekening wordt jaarlijks voorgelegd op de algemene statutaire vergadering voor goedkeuring.

Art.19 De Raad van Bestuur kiest een Commissaris die gelast is met het toezicht over de rekeningen, het jaarverslag en het toezicht op de bijeenkomsten van de vereniging.

Art,20 De Bestuurders zijn persoonlijk niet gebonden door de beslissingen van de vereniging. Hun verantwoordelijkheid is beperkt tot de uitvoering van de ontvangen lastgeving.

Art.21 ln geval van ontbinding van de vereniging, benoemd de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars, stelt hun machten vast en beslist aangaande de bestemming van het nettoactief. De bestemming moet op verplichte wijze gedaan worden ten voordele van een liefdadig werk, vrij van elke politieke strekking.

Art. 22 Tijdens dezelfde algemene vergadering werd volgend bestuurslid ontslagen: Christiane Baciok Hoogstraat, 63 bus 21, B -3800 Genk, geboren 15/0111954 en niet vervangen.

MO n 2.2

Luik B - Vervolg

behouden" Adreswijziging: Anita Kelders Offenbachstraat2 NL-4571 XG Axel, geboren13/06/1961

aan het

Belgisch

Staatsblad Art. 23 De Voorzitter bezit de volmacht om op te treden tegenover derden.

Worden op dezelfde algemene vergadering als Bestuurders benoemd:

Voorzitter: Freddy VANGOIDSENHOVEN Kronkelweg, 31 B-3300 Vissenaken -Tienen geboren, 30/07/1950

Ondervoorzitter: Johan DEMOT Bosstraat, 41 B-3682 Beringen-Koersel geboren, 17/0711952

Secretaris/ Penningmeester: Rudi BOSMANS Langeveldstraat,14 B-3582 Beringen-Koersel geboren, 09/02/1966

Commissaris Henri FRANSEN Achttiende-Oogstwal,21/1 B-3700 Tongeren geboren, 03/11/1962

" Bestuurder: Anita KELDERS Offenbachstraat,2 NL-4571 KG Axel geboren, 13/05/196

Allen van Belgische nationaliteit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BENELUX AUTOHOME OWNERS CLUB (VERKORT) BAOC

Adresse
Zetel Kronkelweg, 31 B-3300 Vissenaken-Tienen

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande