BENICHOU-WAUTERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENICHOU-WAUTERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.388.814

Publication

24/12/2013
ÿþMod 11.1

[MM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- iIII Ill i1I II III IWNI~N

behoudes aan het Belgiscl' *13194200*

Staatsbla





Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Iwa0pi7ar,us~ _

Leuven, de ~ - _ _ , W DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr :0849.388.814

Beneming (voluit) :BENICHOU-WAUTERS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Hortensialaan 7 -- 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - NAAMSWIJZIGING - ZETILVERPLAATSING

Tekst

Er blijkt uit een proces-verbaal, gesloten voor het ambt van Meester Albert JANSSEN, notaris met standplaats te Tienen op 29 november 2013 "Geregistreerd te Tienen 1 op 2 december 2013. Twee bladen geen verzending Reg 5 Boek 738 blad 78 vak 16. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger (Get.) L. Schollaert ea inspecteur wnd." dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Ben.ichou-Wau>rers", waarvan de zetel gevestigd is te 3300 Tienen, Hortensialaan 7, geldig beraadslagend, met éénparig goedvinden heeft vastgesteld en beslist:

" de naam van de vennootschap te wijzigen door de bestaande naam "BENICHOU- WAUTERS" te vervangen door "BENICHOU ADVOCATENKANTOOR", en Glit met ingang van 1 december 2013.

Artikel één van de statuten wordt aangepast dienovereenkomstig.

" de beslissing van de zaakvoerders de dato 25 november 2013 aangaande de zetelverplaatsing te bekrachtigen.

De zetel zal aldus met ingang van 1 december 2013 overgebracht

worden van 3300 Tienen, Hortensialaan 7, naar 3300 Tienen, Sliksteenvest

31.

De eerste zin van artikel twee der statuten wordt aangepast dienovereenkomstig.

' de kennisname van het ontslag als zaakvoerder van de heer Emmanuel WAUTERS, wonende te Tienen, Hortensialaan 7, door laatstgenoemde verleend en bekendgemaakt aan de heer Brahim BENICHOU en aan de vennootschap door middel van een aangetekende zending de dato 30 oktober, te bevestigen.

Voormeld ontslag gaat in op 30 november 2013.

Voor ontledend uittreksel.

(Cet.) Albert JANSSEN, Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

-- Expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/10/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 3 0,(T. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 1:D849 .3R.&jN

Benaming (voluit) :BENICHOU-WAUTERS

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Hortensialaan 7 -- 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Tekst

Bij akte verleden voor Meester Albert JANSSEN, notaris met standplaats te Tienen op 27 september 2012 werd opgericht door: 1/ De heer WAUTERS Emmanuel, advocaat, geboren te Verviers op 19 mei 1978 (rij ksregisternummer 79.05.19 121-12), wettelijk samenwonende, wonende te 3300 TIENEN, Hortensialaan 7; 2/ De heer BENICHOU Brahim, advocaat, geboren te Leuven op 13 mei 1979 (rij ksregisternummer 79.05.13 215-22), wettelijk samenwonende, wonende te 3300 Tienen, Sliksteenvest 31; een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BENICHOU-WAUTERS", met zetel te 3300 Tienen, Hortensialaan 7, voor onbepaalde duur en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap en heeft als doel de uitoefening van het beroep van advocaat, zowel in België als in het buitenland, door één of meerdere advocaten en/of burgerlijke vennootschappen die de uitoefening van het beroep van advocaat tot doel hebben.

Het doel omvat eveneens alle activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het optreden als scheidsrechter of arbiter, gerechtelijk mandataris, vereffenaar, curator, volmachtdrager, bestuurder of vereffenaar van een vennootschap, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren. Daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende, zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

In het al" emeen kan de vennootschap alle roerende of onroerende -- met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

V II





*12171617*

Voor-iehouden aan het rBëlgisch Staatsblad Luik B - vervolg

uitsluiting van commerciële en industriële - verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan vergemakkelijken.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde die ieder één/186ste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volstort ten belope van 6.200 EURO.

Enkel advocaten of advocatenvennootschappen die werkzaam zijn binnen de Vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

In geval een zaakvoerder zijn hoedanigheid van advocaat verliest, brengt dit van rechtswege de verplichting met zich mee om als zaakvoerder terug te treden.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal en de duur van hun opdracht. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerder(s) is (zijn) herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat zijn (hun) herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Werden door de oprichters benoemd als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur: de heer Emmanuel WAUTERS, voornoemd, en de heer Brahim BENICHOU, die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand februari van ieder jaar om achttien uur, op de zetel van de vennootschap.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder(s) zal (zullen) de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda.

Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.



Luik B - vervolg

F-- kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval

Iedere persoon



als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één september en eindigt op eenendertig augustus van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot eenendertig augustus 2014.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Voor ontledend uittreksel.

(Gat.) Albert Janssen, Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd : Expeditie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Wei à-1-ga

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BENICHOU-WAUTERS

Adresse
HORTENSIALAAN 7 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande