BENJAMIN ALLAERTS

Société en commandite simple


Dénomination : BENJAMIN ALLAERTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 808.011.879

Publication

03/10/2011
ÿþ4

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bef az Be Stal

mlJsF~~rr~ c ' `"] 2 1 SEE aee

Griffie

IIII II III II1 I I 11 I 1 I

*11148258*

Ondememingsnr : 0808.011.879

Benaming : Benjamin ALLAERTS

(voluit)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Wolvertemse Steenweg 255

1850 Grimbergen

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Er heeft zich een materiële vergissing voorgedaan in het uittreksel van de oprichtingsakte van de commanditaire:. vennootschap op aandelen `Benjamin ALLAERTS", opgesteld door Meester isabelle RAES, geassocieerd notaris te Sint-i. Jans-Molenbeek, de dato 20 november 2008 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 december:' ." nadien onder nummer : 2008-12-04 / 0187932 : onder de statuten van de vennootschap werd het maatschappelijk doel niet;. opgenomen.

Er dient op de achtste regel van het uittreksel, na de 'Zetel' en boven de 'Duur' volgende tekst tussengevoegd tel worden:

"Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beoefenen van kinesitherapie en' revalidatiewetenschappen.

De vennootschap kan tussenpersoon zijn in alle hierboven bedoelde activiteiten, waaronder alle sectoren die tot op, heden niet gereglementeerd zijn.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken op alle mogelijke plaatsen, zowel in België als in het buitenland, op alle; mogelijke wijzen en onder de voorwaarden die haar het beste geschikt lijken.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel ten commerciële als ten patrimoniale titel, alle activiteiten in verband met,: onroerend goed, en meer in het bijzonder het verwerven, vervreemden, promoten, huren, verhuren, oprichten, ruilen en te.. gelde maken van alle mogelijke onroerende goederen, gebouwd of' niet, en daarop alle mogelijke zakelijke rechten toestaan,.: zoals bijvoorbeeld erfpacht en opstal.

De vennootschap kan ieder mandaat van beheer, bestuur of management van andere rechtspersonen aanvaarden en zich:. voor derden borg stellen."

1. RAES, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BENJAMIN ALLAERTS

Adresse
WOLVERTEMSE STEENWEG 255 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande