BENOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.808.280

Publication

17/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOdWrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

08 JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Ondernerningsnr : 0893.808.280

Benaming

(voluit) : JEROEN STALMANS

(verkort) "

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Bering straat 58, 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Backer, te Mechelen, op vijfentwintig juni tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Mechelen op 27 juni 2014, vijf bladen, geen verzendingen, Register (OBA) 5 Boek 323, Blad 24, Vak 07, ontvangen registratierechten: vijftig euro (K50,00), De ontvanger (getekend) M-R Van Vlassefaer, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JEROEN STALMANS", met maatschappelijke zetel te Beringstraat 58, 3190 Boortmeerbeek, ondernemingsnummer 0893.808.280, is bijeengekomen en met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit: Benoeming zaakvoerder

Ais mede-zaakvoerder wordt aangesteld vanaf één juli tweeduizend veertien, mevrouw Ann Tanghe, voornoemd, die aanvaardt, onder bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzeL

Tweede besluit: Wijziging maatschappelijke benaming

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming "JEROEN STALMANS" vanaf heden te wijzigen. Voortaan zal de vennootschap de maatschappelijke be-naming "BENOU" dragen,

Perde besluit: Doelwijziging

Aan de vergadering wordt vooreerst voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, welk verslag een gedetailleerde motivatie geeft voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per eenendertig maart tweeduizend veertien.

Zowel het verslag van de zaakvoerder als de bijgevoegde staat van activa en passiva worden vervolgens aan de comparanten overhandigt, dewelke zich ertoe verbinden deze documenten te bewaren in het vennootschapsdossier.

De vergadering besluit daarop het doel te wijzigen zoals hierna beschreven en dienovereenkomstig artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

-Het verstrekken van adviezen en het leveren van diensten aan andere vennootschappen, openbare instellingen en personen in het kader van marktonderzoek, bedrijfsbeleid, management, personeelsbeleid, marketing, aan- en verkoop, import, export en trading, met inbegrip van verkoopsbegeleiding, handelsagentuur, bedrijfsoptimalisatie, distributie, productie, financiën en public relations, alsmede de consultatie en opleiding in organisatie en methodologie van inforrnaticasystemen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Dit alles in de breedste zin van het woord, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-De aan- en verkoop, beheer, uitbating, huur en verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

-De aan- en verkoop, beheer, uitbating, huur en verhuur van programmatuur, diensten en goederen via het internet.

-Het verlenen van training, bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden op het vlak van sales-, service-, en managementsverrichtingen, intellectuele, financiële, commerciële, administratieve en technische hulp.

-Het ter beschikking stellen aan derden (verhuur of verkoop) van benodigdheden, materiaal, hard- en software.

-Studiebureau voor organisatieproblemen en voor de waardebepaling van aile roerende en onroerende goederen.

Voor- 1111

behouclei *14138817*

aan het

Belgisch

Staatsbla.





Op de laatste elz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het organiseren van cursussen, vergaderingen en seminaries. Lezingen, voordrachten, uiteenzettingen houden en zowel ter lering als ter ontspanning voorstellingen, schouwspelen, sportevenementen, muziekfestivals of dansavonden te organiseren.

-Het beleggen, het intekenen op, het overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen, en verenigingen al dan niet met een semi- publiekrechtelijk statuut.

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management, bijstand en andere diensten aan alle verbonden ondernemingen of aan ondernemingen waarin de vennootschap zelf een participatie bezit, of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de cliënt. De termen vermogensbeheer of financieel advies zijn activiteiten anders dan vermeld in de wetten op de financiële transacties en de financiële markten.

-Het uitwerken van organisatieprojecten in ondernemingen; het verstrekken van financiële middelen, het uitwerken van rendementsstudies en technische studies; het creëren van prototypes en nieuwe producten en markten; de coördinatie van de technische werken,

-Marktstudies; het verstrekken van advies inzake verkoop, promotie en aanwending van alle publicitaire media en aanverwante technieken; alles doen wat nodig of nuttig kan zijn voor het uitvoeren of laten uitvoeren van ontworpen campagnes en/of adviezen,

-Verstrekken van advies en uitvoering van alles wat in verband staat met public relations.

-De handel in publiciteit en informatieverstrekking onder alle vormen.

-Alle handels- en andere transacties en aile bedrijvigheden die verband houden met handelen van uitgeverij, publiciteit of informatieverstrekking.

-Haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, oordeelkundig uit te breiden; en bemiddelen voor rekening van derden bij aankoop en verkoop van roerende en onroerende goederen.

-Alle onroerende verrichtingen, inzonderheid de constructie, de aankoop, verkoop, ruiling, verhuring, onroerende leasing, promotie, makelarij, het beheer, alsmede de uitbating op welke wijze ook van alle onroerende goederen;

-Het nemen van participaties in, alsook het beheren en vereffenen van vennootschappen al dan niet met

een verschillend doel;

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke..

-Alle handels- en andere transacties en alle bedrijvigheden die verband houden met het aanbieden van diensten en goederen voor sportactiviteiten in het algemeen en de exploitatie van sportcentra en sportclubs in het bijzonder. Dit houdt onder andere in de aan- en verkoop van sportmateriaal en  centra, de verhuur van materiaal en centra, het organiseren van sportactiviteiten en andere sportevenementen, het management en begeleiding van sportbeoefenaars.

-het aanbieden van gezondheidsprogramma's aan bedrijven en particulieren.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin van het woord;

Dit alles als hoofdaannemer, makelaar, agent, bemiddelaar, commissionaris, concessionaris of depositaris. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zij mag aile beheers-, commerciële-, productieve-, financiële-, industriële-, burgerlijke-, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borg stelten of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren."

Vierde besluit Kapitaalsverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van negenenzeventigduizend zeshonderd vierennegentig euro vierenzestig eurocent (¬ 79.694,64), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op achtennegentigduizend tweehonderd vierennegentig euro vierenzestig eurocent (¬ 98.294,64). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, van een bedrag van negenenzeventigduizend zeshonderd vierennegentig euro vierenzestig eurocent (¬ 79.694,64) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De aandeelhouders van de vennootschap verklaren, en de vergadering erkent, dat voormelde kapitaalsverhoging ten belope van negenenzeventigduizend zeshonderd vierennegentig euro vierenzestig eurocent (¬ 79.694,64) door hen, in verhouding tot ieders kapitaalsparticipatie, volledig volstort is door storting in gelden op rekeningnummer BE87 0017 3073 1994, geopend op naam van de vennootschap bij de

bankinstelling BNP Paribas Fortis te Boortmeerbeek. Een bewijs van de bank de dato twintig juni tweeduizend veertien wordt aan ondergetekende notaris overhandigd.

De vergadering verzoekt de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort, zonder creatie van nieuwe aandelen doch door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op achtennegentigduizend tweehonderd vierennegentig euro vierenzestig eurocent (¬ 98.294,64) eni is vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde

Ingevolge deze beslissing wordt de tekst van artikel 5, eerste alinea, van de statuten vervangen door de volgende tekst, te weten:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtennegentigduizend tweehonderd vierennegentig euro vierenzestig eurocent (¬ 98.294,64) Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen op naam, zonder nominale waarde."

Vijfde besluit Machtigingen

De vergadering gelast de zaakvoerders met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

Voor ontledend uittreksel.

t Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrod



Samen hiermee neergelegd: - uitgifte akte;

- uittreksel;

- gecoördineerde statuten

Notaris Marc De Becker

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheíd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0168-014
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 03.01.2013 13004-0089-014
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.01.2011, NGL 08.02.2011 11027-0386-013
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.01.2010, NGL 01.02.2010 10034-0053-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 04.01.2017, NGL 31.01.2017 17035-0501-016

Coordonnées
BENOU

Adresse
BERINGSTRAAT 58 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande