BERCKMANS REAL ESTATE, AFGEKORT : B.R.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERCKMANS REAL ESTATE, AFGEKORT : B.R.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.660.605

Publication

31/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 29.05.2013 13136-0364-009
07/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BERCKMANS REAL ESTATE, in afgekort B.R.E.

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1702 DILBEEK - PETER BENOITSTRAAT 18

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden op drieëntwintig September tweeduizend en elf voor Meester Jérôme OTTE, Notaris met standplaats te Elsene, dat

1) De Heer BERCKMANS Marcel Julien, geboren te Anderlecht op achttien augustus negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 1702 Dilbeek, Peter Benoitstraat 18.

2) De Heer BERCKMANS Francis Charly, geboren te Elsene op tweeëntwintig januari negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 1702 Dilbeek, Peter Benoitstraat 10.

Die ons verzocht hebben authenticiteit te verlenen als volgt:

I. De comparanten, hier aanwezig, nadat de ondergetekende notaris de aandacht heeft getrokken op de verantwoordelijkheid van de oprichters van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben hem gevraagd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijk kapitaal van een miljoen euro (1.000.000 EUR), volstort ten belope van negenhonderd vijfentachtigduizend euro (985.000 EUR) en vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

A. Inbreng in natura  onroerend goed

De oprichters verklaren het hierna beschreven onroerend goed in de huidige vennootschap in te brengen:

GEMEENTE GANSHOREN  EERSTE AFDELING

Een perceel bouwgrond gelegen Overbekelaan gekadastreerd volgens recente kadastrale legger bouwland,

sectie A nummer 1521E niet een oppervlakte van zeventien aren vijftien centiaren (17a 15 ca).

Niet geïndexeerd kadastraal inkomen: negen euro (9 EUR).

VERSLAGEN

De heer Jacky GODEFRO1DT, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8580 Avelgem, Burchthof 8, heeft op datum van 28 augustus tweeduizend en elf het verslag als toepassing van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld.

Dit verslag concludeert als volgt:

"7. BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA "BERCKMANS REAL ESTATE" bestaat uit

de inbreng van:

" 50% van de volle eigendom van een perceel bouwgrond, gelegen te 1083 Ganshoren, Avenue Van Overbeke, groot 17a15ca door Dhr Marcel Berckmans, voor een waarde van ¬ 490.000, 00 en dit tegen een vergoeding van 490 aandelen BVBA "BERCKMANS REAL ESTATE",

US 2081

UMM

Griffie

839. G6c), CoS

Zijlagen bij hët lielgiscfi Stâitsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

11111111111111111111

*11151236*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

" 50% van de volle eigendom van een perceel bouwgrond, gelegen te 1083 Ganshoren, Avenue Van Overbeke, groot 17a15ca door Dhr Francis Berckmans, voor een waarde van E 490.000, 00 en dit tegen een vergoeding van 490 aandelen BVBA "BERCKMANS REAL ESTATE",

Het kapitaal wordt tevens onderschreven door inbreng in geld door:

" Dhr. Marcel Berckmans voor E 10.000, 00 tegen een vergoeding van 100 aandelen BVBA "BERCKMANS REAL ESTATE"

" Dhr. Francis Berckmans voor 6 10.000, 00 tegen een vergoeding van 100 aandelen BVBA "BERCKMANS REAL ESTATE"

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Avelgem, 28 augustus 2011

BVBA Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C°

Vertegenwoordigd door

Jacky Godefroidt

Bedrsrevisor "

2) De oprichters hebben het bijzonder verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in de welke er beschreven staat wat de inbrengen in natura voor de vennootschap betekenen en voor het geval, wat de redenen zijn dat er afgeweken wordt van de conclusies van de Bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van elk verslag zal aan deze akte in bijlage aangehecht blijven maar niet worden overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor.

WAARDERING

De inbrengers verklaren het perceel bouwgrond te willen inbrengen voor een totale inbrengwaarde van

negenhonderd tachtigduizend euro (980.000 EUR).

De inbrengwaarde is gebaseerd op de door de administratie van de registratierechten weerhouden waarde bij het overlijden van de Heer Dominicus BERCKMANS op zes mei 2008, weliswaar geactualiseerd naar een waarde op heden.

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledige kennis te hebben genomen, wordt aan de inbrengers negenhonderd tachtig (980) volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend, door hen aanvaard.

B. Inbreng in speciën

I. De verschijners verklaren dat de twintig (20) overige aandelen geplaatst werden en volgestort door henzelf in geld ten belope van één vierde (25 %) en dat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een bijkomende som van vijfduizend euro (5.000 EUR).

Tot staving van hun verklaring overhandigen de verschijners aan ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, een bankattest waaruit blijkt dat het te volstorten bedrag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

voorafgaandelijk aan het verlijden.van deze akte gestort werd op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Bank DEXIA.

Het financieel plan, voorgeschreven door de wet werd aan ondergetekende notaris overhandigd, voorafgaandelijk aan het verlijden van deze akte.

- De Heer BERCKMANS Marcel, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen, hetzij voor een bedrag van tienduizend euro (10.000 EUR), volstort ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 EUR).

- De Heer BERCKMANS Francis, voornoemd, ten belope van tien (10) aandelen, hetzij voor een bedrag van tienduizend euro (10.000 EUR), volstort ten belope van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 EUR).

C. Recapitulatie van de inschrijvingen

De inschrijvingen op de aandelen van de vennootschap is volledig uitgevoerd door:

- de Heer BERCKMANS Marcel, voornoemd:

- ten belope van vijfhonderd (500) aandelen via inbreng in natura hierboven beschreven en in speciën waarvan

25 % wordt volstort;

de Heer BERCKMANS Francis, voornoemd:

- ten belope van vijfhonderd (500) aandelen via inbreng in natura hierboven beschreven en in speciën waarvan

25 % wordt volstort;

Totaal: duizend (1.000) aandelen.

Il. De verschijners verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

TITEL I. : RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

naam "BERCKMANS REAL ESTATE" in het afgekort "B.R.E.".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA".

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Dilbeek, Peter Benoitstraat 18.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen voor eigen rekening;

alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten voor eigen rekening;

het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen, en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan toestaan of borgstellingen verstrekken. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen.

TITEL Il. - KAPITAAL  AANDELEN  OBLIGATIES.

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen euro (1.000.000 EUR),

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde.

De maatschappelijke aandelen werden genummerd van 1 tot 1000.

Artikel 6.: Oproeping tot bilstorten

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen eigenmachtig de bijstorting bevelen.

De aandelen die niet volgestort zijn op het ogenblik van hun plaatsing worden bij- of volgestort op de

tijdstippen en voor de bedragen door de zaakvoerder(s) bepaald.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende opvraging, nalaat de storting te verrichten, binnen de

termijn bepaald in de kennisgeving, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke

rentevoet verhoogd met twee punten, vanaf de opeisbaarheid van de storting.

Zolang de gevraagde stortingen niet zijn gedaan na het verstrijken van de termijn, vermeld in de voorgaande

paragraaf, wordt de uitoefening van de rechten, verbonden aan de aandelen geschorst.

Artikel 7. : Ondeelbaarheid van de effecten / Opsplitsing van eigendom

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor wat betreft de uitoefening van hun rechten.

Aandelen op naam, waarop een vruchtgebruik gevestigd is, zullen ingeschreven worden op naam van de blote

eigenaar en op naam van de vruchtgebruiker.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties uitgegeven door de vennootschap.

Artikel 8. : Aard van de aandelen - Register van aandelen en register van obligaties

1. Aandelen

De maatschappelijke aandelen zijn altijd op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat :

de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem

toebehorende aandelen;

de gedane stortingen;

de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager

en de overnemer of hun gevolmachtigden, ingeval van overdracht onder de levenden; door de zaakvoerder(s)

en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de

datum van inschrijving in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

2. Obligaties

De vennootschap kan een contract van lening aangaan in de vorm van uitgifte van obligaties op naam.

Artikel 9.: Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht

Tot een verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering van vennoten

overeenkomstig de voorwaarden vermeld in artikel 302 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

In geval van uitgiftepremie op nieuwe aandelen, moet het bedrag van deze premie volledig gestort worden bij

de inschrijving.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar

evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van

de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een

bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen, genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

ls het eigendomsrecht van de betrokken aandelen gesplitst tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 10.: Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering beraadslagend op de wijze, vereist voor de wijziging van de statuten, mits inachtneming van de bepalingen van de artikelen 316 tot 318 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel li.: Overgang van aandelen

1. Overdracht en overgang van aandelen wanneer de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat

1.a) Overdracht onder levenden

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan

de persoon die hij wenst.

1.6) Overpanz wezens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden

of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

In afwijking van hetgeen gesteld is in de voorgaande alinea en voor zover deze statuten geen bijzondere

regeling voorzien, zal hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de rechten

uitoefenen die verbonden zijn aan die aandelen.

2. Overdracht en overgang van aandelen wanneer de vennootschap uit verscheidene vennoten bestaat Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt is de overdracht van aandelen onder levenden of de overgang wegens overlijden aan geen enkele beperking onderworpen, als ze gedaan worden ten voordele van een vennoot, een erfgenaam in rechte lijn of de echtgenoot van een vennoot.

In alle andere gevallen van overdracht en overgang is de toestemming van ten minste de helft van de vennoten vereist, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de identiteit van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De vennoten dienen, binnen de maand, bij aangetekende brief te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang; bij ontstentenis van een antwoord binnen de voormelde termijn, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de voorgestelde overgang.

Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De vennoten die zich verzetten tegen een overgang van aandelen, hebben zes maand te rekenen vanaf de dag van de weigering om kopers ervoor te vinden, tegen de prijs die werd geboden door de initiële kandidaat-koper, bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen aan te kopen ofwel hun verzet in te trekken. In dit geval dat zij verplicht zijn deze aandelen zelf aan te kopen, zal de prijs van de aandelen vastgesteld worden op basis van de drie laatst opgemaakte jaarrekeningen, waarbij wordt rekening gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt en met de evolutie van het maatschappelijk vermogen sedertdien.

Deze prijs zal worden bepaald, behoudens akkoord, volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door twee erkende lAB Accountants of twee erkende BTBF Boekhouders en fiscalisten, waarvan de ene wordt aangesteld door de koper en de andere door de verkoper.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen en betaald worden binnen zes maanden na de dag waarop de prijs definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

In geen geval mag de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen.

3. Patrimoniale waarde

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten,

hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

De prijs wordt vastgesteld en is betaalbaar, zoals hierboven beschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL III. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12.: Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene

vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend.

Artikel 13.: Intern bestuur

De zaakvoerder(s) kan/kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Nochtans zal (zullen) de zaakvoerder(s) het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen voor (bij voorbeeld) elke akte houdende aankoop of vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende goederen, voor deelneming aan de oprichting of aan de kapitaalverhoging van een vennootschap en voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend (¬ 25.000) euro.

Artikel 14. : Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk optreden, zoals bepaald door

de algemene vergadering.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een/De zaakvoerder(s) is/zijn, overeenkomstig het gemeen recht, verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht, voor de vervulling van de hem/hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in zijn/hun bestuur.

Artikel 17.: Tegenstrijdig belang

Indien een/de zaakvoerder(s) of een lid van het college van zaakvoerders, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang heeft van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, zal hij zich moeten schikken naar de bepalingen opgenomen in artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen.

TITEL W. - CONTROLE

Artikel 18.: Controle van de vennootschap

Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit om er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN

Artikel 19.: Jaarvergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei, om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 20.: Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene

vergadering.

Artikel 2l.: Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist en moet worden gehouden op aanvraag van de vennoten die éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België,

zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 23. : Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, bij zijn afwezigheid, de door

de algemene vergadering aan te duiden vennoot.

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan en -zo het aantal het toelaat- één of meerdere

stemopnemers, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 24.: Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd

deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de

berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De niet-statutaire zaakvoerder en commissaris worden verkozen bij eenvoudige meerderheid. Is deze niet

bereikt, dan wordt een herstemming gehouden over de twee kandidaten die in de eerste stembeurt het grootste

aantal stemmen hebben behaald.

Bij staking van stemmen is de oudste in leeftijd van beide kandidaten verkozen.

c) schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten

eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 25.: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26. Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk,

hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de

notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is niet toegelaten.

Artikel 27.: Schorsing van het stemrecht In pandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

Kan tussen de onverdeelde eigenaars geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Is het aandeel. met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Artikel 28. : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 29. : Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door een

zaakvoerder ondertekend worden.

TITEL VI. JAARREKENLNG - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 30.: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar maakt/maken de zaakvoerder(s) een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerder(s) stelt/stellen bovendien een verslag op 'jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn/hun beleid, voor zover dit verslag vereist is door het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen, voor zover die van toepassing zijn.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigt/overhandigen de zaakvoerder(s) de stukken opgesomd in artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris(sen), of stelt/stellen hij/zij het ter beschikking van de vennoten indien er geen commissaris bestaat in de vennootschap.

De eventuele commissarissen stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van vennootschappen.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering mogen de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, en de obligatiehouders in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de onder artikel 283 van het Wetboek Vennootschappen opgesomde documenten.

De zaakvoerder(s) leg(gen) binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

TITEL VIL : BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 31.

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste voorafgenomen tot vorming van het reservefonds.

Deze vaarafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s).

TITEL VIII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 32. : Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 33.: Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van

vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen. Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 34.: Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan

voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 35.: Benoeming van vereffenaar(s)

Zijn er geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van

stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun vergoeding alsook de wijze van vereffening.

De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerder(s).

Artikel 36.: Verdeling

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen

terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Overgangsbepalingen

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van vandaag en zal worden afgesloten

op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij ingeschreven is in de (KBO)

Kruispuntbank van Ondernemingen.

De eerste algemene vergadering zal zich in tweeduizend en dertien houden.

Benoeming van de zaakvoerders  bijzondere machtiging

Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur;

de Heer BERCK.MANS Marcel, voornoemd.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & W MANAGEMENT SOLUTIONS", met zetel te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Groot-Bijgaardenstraat 481, BE 0893.198.467 RPR Brussel. Wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap: de Heer BERCKMANS Jerry, wonende te 1082 Brussel, Groot-Bijgaardenstraat 481. Nationaal nummer: 721006 097-44.

hier aanwezig en/of vertegenwoordigd en die aanvaarden.

Beide zaakvoerders zijn bevoegd om alleen op te treden voor de vennootschap, zonder beperking van machten noch bedragen.

Op zicht van het financieel plan is er beslist geen commissaris aan te duiden.

Al de verrichtingen die door de oprichters werden gedaan op naam van de vennootschap in oprichting, evenals de verbintenissen die eruit voortvloeien, worden opgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap,

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

Jérôme OTTE

NOTARIS

Bijlage: Uitgifte van de akte met verslag van de oprichters, aanstelling, verklaring en verslag van de

bedrijfsrevisoren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2011- Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.05.2015, NGL 26.08.2015 15474-0458-010

Coordonnées
BERCKMANS REAL ESTATE, AFGEKORT : B.R.E.

Adresse
PETER BENOITSTRAAT 18 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande