BERGE VETERINARY CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERGE VETERINARY CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.977.977

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 25.06.2014 14238-0593-010
03/12/2012
ÿþMod Word 11,1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaz9aea4"

2 2 NOV. 2012

BRUSSEij

Griffie

' Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

BERGE VETERINARY CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: (1570) Galmaarden, Oulstbergstraat24

(volledig adres)

Onderwerp akte : STICHTING

STICHTING

AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Paul Van Holen te Galmaarden op 19 november 2012, en dragende de volgen-,de melding van registratie : "geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Dilbeek 11 de 20 november 2012 boek 605 blad 26 vak 12 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) de ontvanger ai. (getekend) M, = Wauters"

Blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BERGE VETERINARY. CONSULTING" werd opgericht.

Zij begint op 19 november 2012 en haar statuten zijn door de oprich-'ters bepaald zoals hierna opgegeven wordt.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,, worden - in toepassing van artikel zestig van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in' naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de, vennootschap en dit voor de periode van 1 juli 2012 tot op heden.

Comparanten erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag: van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen, door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

10 Oprichters:

1) De Heer LEUCKX Marc-François, geboren te Halle op 30 juli 1964, nationaal nummer 640730 443-50, En zijn echtgenote

2) Mevrouw BERGE Anna-Catharina, geboren te Linkoping (Zweden) op 1 oktober 1966, nationaal nummer

661001 328-31,

Samen wonende te (1570) Galmaarden, Oulstbergstraat 24,

Gehuwd te Halmstad (Zweden) op 26 juli 2009,

20 Naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, onder de benaming "BERGE VETERINARY CONSULTING

30 Zetel: -

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te (1570) Galmaarden, Oulstbergstraat 24,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

ledere verandering van de maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder in de bijlagen

van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

40 Doel:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pe¬ so(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid in de meest ruime zin, o.a. op vlak van wetenschappelijk onderzoek en studies, van verschaffen van informatie en advies aan de bedrijfsleiding, enzovoort.

Het publiceren van boeken of artikels.

Het ontwikkelen, produceren en verdelen van voedingsmiddelen en voedingssupplementen voor mens en dier.

Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven.

Handelsbemiddeling in de meest uitgebreide zin van het woord.

De vennootschap heeft zowel in België ais in het buitenland doch enkel in eigen naam en voor eigen rekening tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag alle brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband stellen om de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

50 Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00¬ ), vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De kompasanten verklaren dat het gehele kapitaal geplaatst is en dat het volstort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro door inbreng in geld als volgt:

- door de Heer Leuckx Marc, voornoemd, ten belope van drieduizend honderd euro, waarvoor hem vijfhonderd aandelen van de ven-+nootschap worden toegekend;

-door mevrouw Berge Anna voornoemd, ten belope van drieduizend honderd euro, waarvoor haar vijfhonderd aandelen van de vennootschap worden toegekend,

Overeenkomstig artikel tweehonderd vierentwintig van het wetboek van vennootschappen werd een bedrag van zesduizend tweehonderd euro voor de oprich-'ting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzon-'dere rekening onder nummer 363-1122160-07 bij de ING bank zoals blijkt uit het bewijs van depone-+ring, afgeleverd door voornoemde instelling op 13 november 2012.

60 Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf 19 november 2012.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering of van de enige vennoot, zoals genomen voor de statutenwijziging.

De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het faillissement, het kennelijk onvermogen of het overlijden van één der vennoten, al dan niet zaakvoerder.

70 Bestuur

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennoot-'schap toevertrouwd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Overeenkomstig de bepalingen van de artikelen tweehonderd zevenenvijftig en tweehonderd achtenvijftig van het wetboek van vennootschappen kan iedere zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergade`dng bevoegd is. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De duur van het mandaat is niet beperkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs

indien deze handelingen buiten het vennoot-'schapsdoei vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de

handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

80 Boekjaar:

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december,

90 Jaarvergadering:

De algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde woensdag van de maand juni om

negentien uur, op de maatschappelijtke zetel, of cp iedere andere plaats aangeduid in het bericht van

oproeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De beschikkingen betreffende de aandelen en hun overdracht worden geregeld door de artikelen van het

wetboek van vennootschappen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen.

100 Reserves-winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de

netto-winst van de vennootschap uit,

Op deze winst wordt jaarlijks genomen;

1. Vijf procent voor de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om gelijk welke reden, het reserve-'fonds vermin-'derd werd.

2. Voor het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, dat het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, of dat het zal toegevoegd of zal onttrokken worden aan de reserves.

3. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld ais dividen-iden-prorata van het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de gewone algemene vergadering.

11 Q' Controle:

De controle op de financiële toestand, op de jaarre-'kening en op de regelmatig-iheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer com-tmissa-irissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergade-Ting van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsreviso-''ren. De commissaris-'sen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schade-'ver-'goeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uit-'zonderings-'bepaling voorzien bij artikel honderd éénenveertig punt twee van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel honderd zesenzestig van het Wetboek van vennootschappen individueel de onder-'zoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoe-'men en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordhgen door een accountant. De vergoe-iding van de accountant komt ten laste van de ven-inoot-'schap indien hij met haar toestemming wordt be-noemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rech-'ter'lijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkin-igen van de accountant medegendeeld aan de vennoot-'schap.

120 Ontbinding-vereffening:

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffe`'naars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De vereffenaar treedt pas in functie na bevestiging door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming. De vereffenaar maakt in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de " vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b@hbuden ' aan het Belgisch 6taaatsbiad

- Verkrijging van rechtspersoonlijkheid,

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen

rechtspemsoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderha-'vige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeen-'komstig artikel 68 van het

Wetboek van vennootschappen,

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de compa-+rant-oprichters volgende

beslissingen genomen

1DDe eerste algemene vergadering wordt vastgesteld op de derde woensdag van de maand juni van het

jaar 2014 om negentien uur.

21JHet eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2013

3111 Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder,

Tot gewone zaakvoerder worden benoemd, en dit voor de duur van haar activiteit in de vennootschap:

Mevrouw Berge Anna Catharina voornoemd.

Zij verklaart dit ambt te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich

hiertegen verzet.

Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder zal maar haar taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van

' de Rechtbank van Koophan-'del.

4Q'Er wordt thans geen commissaris benoemd.

5' De oprichters-vennoten geven bij deze volmacht aan de Heer De Saedeleer Joris, wonende te Ninove, ,

Denderhoutembaan 64, met macht van indeplaatsstel-'ling, om hun vennootschap te vertegenwoordigen,

teneinde aile formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en tegenover de

belastingadministraties, waaronder de directe belastingen en de BTW, alsook tegenover de administratie van de

boekhouding, dit zonder enige uitzondering hoegenaamd, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen,

wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van deze vennootschap uit te

voeren.

Deze beslissing wordt goedgekeurd door de vennoten.

Voor beknopt en beredeneerd uittreksel.

De notaris,

Van Holen Paul,

Tegelijk neergelegd R expeditie van de akte en uittreksel,

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 29.07.2015 15366-0363-010

Coordonnées
BERGE VETERINARY CONSULTING

Adresse
OULSTBERGSTRAAT 24 1570 GALMAARDEN

Code postal : 1570
Localité : GALMAARDEN
Commune : GALMAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande