BEST PRACTICE CORPORATE AFFAIRS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEST PRACTICE CORPORATE AFFAIRS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.519.271

Publication

08/10/2013
ÿþMal POF 7 7.7

Pal (n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 52697*

25SEPe

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.519.271

Benaming (voluit) : BEST PRACT10E CORPORATE AFFAIRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel

(volledig adres) De Castonierlaan 34- 1640 Sint-Genesius-Rode

Onderwerpen) akte :

Ontslag vereffenaar, sluiting van vereffening

Tekst

Uittreksel van PV van de Buitengewone Algemene Vergadering dd 15/07/2013. Worden de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen goedgekeurd :

* Volmacht wordt gegeven aan de vereffenaar op de bank rekening van de BVBA Best Practice Corporate Affairs (in vereffening) dat zal open blijven namelijk rekening n° 310-1612628-89 bij ING Bank.

* Volmacht wordt gegeven aan Adminco gcv, gelegen Alsembergsesteenweg 999 te 1180 Brussel, om alle formaliteiten af te handelen die met het afsluiten was deze vereffening verbonden zijn.

* De boeken en documenten zullen behouden worden op de maatschappelijke zetel zijnde De Castonierlaan 34 te 1640 Sint Genesius Rode.

* De vereffening wordt aldus hierbij afgesloten onder voorbehoud van goedkeuring van de verdeling door de Rechtbank van Koophande.

* Kwijting wordt gegeven aan de vereffenaar (Mijnheer Eric Vaes) en zijn ontslag aangenomen.

Leila Mellaoui voor Adminco

Mandataris

4p de laatste biz. van -Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instnsmenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2013
ÿþI~:~~,~ I:

(Ien>

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eitisse

1 2 MIL. 2013

Griffie

111H i A



Ondernemingsnr : 0881519271

Benaming (voluit) : BEST PRACTICE CORPORATE AFFAIRS

;; Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 18 december! 2012, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze: vennootschap "BEST PRACTICE CORPORATE AFFAIRS", met maatschappelijke zetel te 1640 Sint Genesius-Rode, De Castonierlaan 34.

Eerste besluit : verslagen over het voorstel tot ontbinding "

De algemene vergadering stelt de voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 6! i, december 2012 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van! vennootschappen,

;; De algemene vergadering stelt de voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van externe accountante Dirk De Sloovere, met kantoor te Albrecht Rodenbachstraat 140, 9040 Gent, opgesteld op 16 december 2012; overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag van voomoemde externe accountant brengt verslag over de staat van activa en passiva afgeslote& per 30 november 2012 die er aangehecht is.

Het verslag van voornoemde externe accountant besluit met de volgende termen:

"BESLUIT

De staat van activa en passiva van de BVBA Best Practice Corporate Affaira waarvan de maatschappelijke, zetel gelegen Is te 1640 St Genesius Rode, De Castonierlaan 34, dewelke werd opgesteld in het kader van de, procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 30 november 2012, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding; wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een, balanstotaal op van achtduizend honderdachtendertig euro en vierenveertig eurocent (8.138,44 ¬ ) en eens resultaat van vierduizend zeshonderdnegenenvijftig euro en negenennegentig eurocent (4.659,99 ¬ ).

Het netto passief bedraagt zesduizend achthonderdnegenenzestig euro en zevenenzeventig eurocent 6.869,77E).

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de; vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de; vereffening zullen dragen.

,; Er zijn geen andere irïlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. 7e Sint Amandsberg, 16 december 2012

Dirk De Sloovere

Extern Accountant lAB".

De vennoten, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van; deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. De verslagen blijven hieraan gehecht.

Tweede besluit: Ontbinding vennootschap

I; De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en met ingang van heden in vereffening te stellen. Derde besluit : Kwijting aan de zaakvoerder

De vergadering geeft volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat.

Vierde besluit : Benoeming van een vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Castonierlaan 34

1640 Sint-Genesius-Rode

mod 11.1

Onder voorbehoud van de homologatie van diens benoeming door de rechtbank van koophandel van Brussel, beslist de vergadering om de heer VAES Eric, hogergenoemd, te benoemen tot vereffenaar van de vennootschap. Voornoemd, hier aanwezig, verklaart voormeld mandaat te aanvaarden.

Het mandaat als vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Vijfde besluit: Bevoegdheden van de vereffenaar

De vennootschap beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen heeft. Ze mag alle rechtshandelingen voorzien in artikel 187 verrichten zonder machtiging van de algemene vergadering wanneer deze nodig zou zijn.

Zij mag de hypotheekbewaarder vrijstellen van ambtshalve inschrijving, zij mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen, en handlichting toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzetten of andere hindernissen.

De vereffenaar is vrijgesteld van de plicht een inventaris op te stellen en kan zich baseren op de geschriften van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid een welbepaald deel van zijn bevoegdheden voor een bepaalde termijn en voor specifieke en bepaalde verrichtingen delegeren aan een of meerdere gevolmachtigden.

Buiten het geval van bijzondere delegatie, moeten alle rechtshandelingen die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden, zelfs die rechtshandelingen waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, door de vereffenaar getekend worden, die zich ten aanzien van derden niet moet rechtvaardigen met een voorafgaande beraadslaging van een vereffeningscollege of van de algemene vergadering.

De vergadering vertrouwt aile bevoegdheden toe aan de vereffenaar in het kader van de uitvoering van de genomen beslissingen.

Zesde besluit: Mandaat Kruispuntbank der Ondernemingen

De vergadering stelt VAES Eric, wonende te De Castonierlaan 34, 1640 Sint Genesius-Rode, aan tot bijzondere lasthebber van de vennootschap, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten welke nuttig en/of noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij elk ondememingsloket (naar keuze), de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle Belgische fiscale en sociale administraties.

Te dien einde, zal de voornoemde Lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 volmacht

- 1 verslag van zaakvoerder

-1 verslag van de accountant

k w V>or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.03.2012, NGL 07.05.2012 12110-0280-011
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 23.08.2011 11429-0153-011
06/05/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge "Met éénparigheid van stemmen, bevestigd de speciale algemene vergadering dat de heer Vaes vanaf 1 julu 2010 zijn mandaat als zaakvoerder onbezoldigd uitoefent.

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Tax Consult N.V., met de bevoegdheid tot delegatie, om alle formaliteiten met betrekking tot de publicatie van deze benoeming te volbrengen.

(...) de vergadering wordt besloten om 13 uur na lezing en ondertekening van dit verslag."

Jean-Marie LECLERCQ voor

de vennoten,













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tiî 411)4''' 201/ eRÛssay

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.519.271

Benaming

(voluit) : BEST PRACTICE CORPORATE AFFAIRS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : De Castonierlaan 34 -11640 Sint-Genesius Rode

Onderwerp akte : Onbezoldigd mandaat

Uittreksel van notulen van de speciale algemene vergadering gehouden op 8 april 2011 om 12 uur:

" iiose~aa~

16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 09.08.2010 10401-0045-010
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.04.2009, NGL 10.08.2009 09554-0363-010
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 16.06.2008 08229-0205-011

Coordonnées
BEST PRACTICE CORPORATE AFFAIRS

Adresse
DE CASTONIERLAAN 34 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande