BETCO GROEP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BETCO GROEP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.180.463

Publication

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.09.2013, NGL 31.10.2013 13651-0130-011
10/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel 11I M flllllll11f II1nIIV1VI

a

S

Sta

BRilSSED

29 Jl1IL, 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : ?D -DA J2 O (---11(:=3

Benaming

(voluit) : Betco Groep

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1851 Grimbergen (Humbeek), Molenstraat 216

Onderwerp acte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op vijfentwintig juli tweeduizend en elf, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer VERBRUGGEN Alexandre Fernand Jozef, geboren te Laken op negentien augustus negentienhonderd drieënvijftig, nationaal nummer 53.08.19 371-34, echtgenoot van mevrouw LEEMANS Myriam, wonende te 1851 Grimbergen (Humbeek), Molenstraat 216.

Gehuwd onder het onder het stelsel van scheiding van goederen, ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Paul Grootjans te Grimbergen op 26 mei 1977, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer VERBRUGGEN Willem Dirk, geboren te Jette op veertien april negentienhonderd vijfentachtig, nationaal nummer 85.04.14 209-20, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1840 Londerzeel, Handelsstraat 65.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam " "Betco Groep"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel van vennootschap is gevestigd te 1851 Grimbergen (Humbeek), Molenstraat 216.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig: Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden of onderaannemers in België en in het buitenland:

Diverse dienstverlening bij de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in afstand geven, in leasing geven of nemen, de bouw, omvorming of afbraak van onroerende goederen met het oog op revalorisatie, exploitatie, verhuur of verkoop.

De studie, advies en expertise, het ontwerpen, aannemen, uitvoeren, toezicht, coördineren (inclusief de algemene coördinatie op de werf en de coördinatie van onderaannemingen) en alle bijhorende activiteiten met betrekking tot bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, reinigen, inrichten en uitrusten, voorkomen en beperken van schade, restaureren en slopen van onroerende goederen, kunstwerken, technische installaties en hun toebehoren.

Studie, ontwerpen, vervaardigen, installatie, onderhoud, exploitatie en/of commercialiseren van producten, technologie, toestellen, werktuigen en toepassingen, projecten en systemen in verband met verwarming, luchtbehandeling, elektriciteit, elektronica, domotica, elektromechanica, energiebeheer, waterbeheer, klimaatbeheer, chemie, machine- en werktuigbouw, veiligheid, preventie, sanitaire installaties, brandbestrijding, brandvoorkoming en overige bouwinstallaties.

Het betreft onder meer, doch niet uitsluitend:

- alle elektriciteitswerken, elektrotechnische en elektromechanische installaties, zowel huishoudelijke als nijverheidsinstallatie, regeling en besturing van de installaties, afstandsbediening en monitoring, hulp-voedingssystemen, verlichting, drijfkracht, tele-communicatie en signalisatie, beveiligings- en bewakings systemen, domotica.

- alle installaties voor verwarming, koeling, luchtbehandeling, rookafvoer, klimaatregeling en voor doelmatig en vernieuwend energiebeheer in al zijn vormen.

- installaties, leidingen en apparaten voor diverse vloeistoffen en gassen, in het bijzonder voor'

waterbehandeling, sanitair, afval- en regenwater, blusinstallaties, fonteintechniek, beregening en bevloeiing. - algemeen onderh_oud,_inrichting en afwerking van gebouwen, terreinen, wegen en installaties

biz, van Luik B vernielden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- uitbaten van een wagenpark (garage, aan- en verkoop, onderhoud en herstellingen, verhuring).

Creatie, restauratie en verhandeling van kunstwerken, artistieke, culturele of artisanale voorwerpen, producten en creaties, antiek en accessoires, schilderijen, beeldhouwwerken, tapijten, wandtapijten, ambachtelijke kleding en textiel in het algemeen.

Alle activiteiten die verband houden met kunsthandel, daarbij ook inbegrepen prospectie, studie en expertise, tentoonstelling, manifestaties en evenementen, promotie en ondersteuning daarvan.

De realisatie, de promotie, het onderzoek, de opleiding, het ontwerpen, de distributie en organisatie van alle vormen van kunst en artistieke, culturele, muzikale, sportieve en educatieve activiteiten van elke aard.

Als consultant, preventieadviseur en/of als externe dienst voor preventie en bescherming het verstrekken en implementeren van studie, advies, reglementering, opleiding, coaching, training en expertise, zowel bij ontwerp, planning, uitvoering als exploitatie, onder meer aangaande:

- Arbeidsveiligheid en welzijn op het werk, leefmilieu, welzijn, gezondheid, veiligheid, brand- en explosiepreventie, rationeel energiegebruik, mobiliteit, kwaliteitszorg, processing, algemeen bestuur en managementvaardigheden, keuringen, certificatie, risicobeheer, enz..

Veiligheidscoördinatie op tijdelijke en mobiele werkplaatsen, zowel bij ontwerp als uitvoering.

- Interne noodplanning, Crisisbeheersing, Nood- en Interventieplanning,

Het inrichten, verwerven en het uitbaten van inrichtingen voor ontspanning, vrijetijdsbesteding en sportbeoefening van alle aard, daarin onder andere begrepen maneges, stoeierijen, fokkerijen en rijscholen en de organisatie van, of deelnemen aan bijhorende activiteiten (promotie, wedstrijden, veilingen, shows, tochten, enz.).

Het africhten, opleiden en verzorgen van paarden, opleiden en begeleiden van verzorgers, ruiters en recreanten.

Om deze doelstellingen te realiseren, en dit in de ruimste betekenis: het promoten, organiseren en coördineren van en deelnemen aan sensibilisatie, opleiding, studies, workshops, informatie, expertise, aansporingsactiviteiten, buitenactiviteiten, reizen, evenementen, tentoonstellingen en bezoeken, examens en wedstrijden, conferenties, seminaries en ateliers, inbegrepen de residentiële opvang van deelnemers.

Het inrichten en uitbaten van diensten die de verwezenlijking van het doel ten goede kunnen komen, zoals alle snack bars, eetsalons, residentiële opvang van klanten en deelnemers aan activiteiten, verhuur van zalen; organisatie van feesten, gastronomische weekends, proeverijen; besteldiensten, boek- en multimediahandel, decor- en podiumbouw, tentoonstellingen, beurzen, kunstproducties en voorstellingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doei.

Voor eigen rekening:

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag investeren en beleggingen uitvoeren met het oog op het verlonen van haar bestuurders in geld of in natura.

De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het vennootschapsdoel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten en het uitbaten van de infrastructuur hiervoor vereist.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPEL1JK KAP1TAAL:

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door DRIEHONDERD ZESTIG (360,-) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale

bedrag van zijn aandelen.

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

-door de Heer Verbruggen Alexandre, voornoemd, voor een bedrag van 13.950,00 EURO, gedeeltelijk

volstort door een inbreng in geld van 4.650,00 EURO.

-door de Heer Verbruggen Willem, voornoemd, voor een bedrag van 4.650,00 EURO, gedeeltelijk volstort

door een inbreng in geld van 1.550,00 EURO.

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend

zeshonderd EURO door inbreng in speciën van zesduizend tweehonderd euro.

BESTUUR:

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van september om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

a) Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, Kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering. STEMRECHT:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Wanneer effecten, aandelen en andere in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de bloot-eigenaar. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgende jaar. BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

t.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Deze benoemingen van vereffenaars geschieden onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf deze homologatie zullen zij in functie treden.

De vereffenaars) is bevoegd tot alle verrichtingen toegelaten door artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig maart tweeduizend dertien.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt met eenparigheid benoemd:

1. De heer Verbruggen Alexandre, voornoemd

2. De heer Verbruggen Willem, voornoemd

Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd

door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van .

neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als

volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als

' orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van

' Vennootschappen.

VOLMACHT

Comparant verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Fiscamar CV, Kleinendries 48, 1861 Meise

" (Rossem) met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende

" neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid.

Notaris Andrée VERELST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de iaalsle blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 22.10.2015 15655-0128-011

Coordonnées
BETCO GROEP

Adresse
MOLENSTRAAT 216 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande