BEVER INVESTMENTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEVER INVESTMENTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 860.778.592

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 20.08.2014 14441-0265-025
20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 17.06.2013 13183-0207-025
13/03/2013
ÿþ Mod wied 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ifl

A n





D 4 MRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0860.778.592

Benaming

(voluit) : BEVER INVESTMENTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteel van Bever, Boechoutlaan 221, 1853 Strombeek-Bever (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - benoemingen

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering van 1 maart 2013 :

De algemene vergadering besluit tot het ontslag van volgende bestuurders ;

- Jan Van Lancker, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Naaksdonkweg 13

- Kristof Lemahieu, wonende te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 51

- Eric Buschmann, wonende te 2610 Witrijk, Sint-Bavostraat 5

De algemene vergadering benoemt voor een termijn van zes jaar als nieuwe bestuurders, met ingang van heden ;

- Bart Verhaeghe, wonende te 1880 Nieuwenrode, Ipsvoordestraat 61

- Ann De Kelver, wonende te 1880 Nieuwen rode, Ipsvoordestraat 61 - Eric Buschmann, wonende te 2610 Antwerpen, Sint Bavostraat 5

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van 1 maart 2013 :

De Raad van Bestuur besluit tot het ontslag ais voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Eric Buschmann, wonende te 2610 Wilrijk, Sint-Bavostraat 5.

De Raad van Bestuur besluit tot de benoeming tot voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Bart Verhaeghe, wonende te 1880 Nieuwenrode, Ipsvoordestraat 61.

De vergadering mast ttigt de mees 1IERHOEYE hm, en fof de hees DE 'MT Sven, beiden kantoor goudend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 17.07.2012 12309-0386-023
08/08/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorr. behouder Iin1w~~1iwu~1111fu11u

aan het

Belgisch Staatsblai

Ondememingsnr : 0860.778.592

Benaming

(voluit) : BEVER INVESTMENTS

Rechtsvorm : NV

Zetel : IPSVOORDESTRAAT 55, 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 18 juli 2011, neergelegd voor registratie, dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met met twee miljoen vijfhonderdduizend honderddrieëntwintig Euro (2.500.123,00 EUR) door inbreng in geld om het te brengen van drie miljoen tweeënzestigduizend Euro (3.062.000,00 EUR) naar vijf miljoen vijfhonderdtweeënzestigduizend honderddrieëntwintig Euro (5.562.123,00 EUR) door uitgifte van 8.165 nieuwe aandelen tegen pariwaarde waarop ingetekend wordt tegen 306,20 Euro per aandeel, en die deelnemen in de winst vanaf vandaag.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap over te brengen naar 1853 Strombeek-Bever, Kasteel van Bever, Boechoutlaan 221.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 14 van de statuten met betrekking tot de besluitvorming van de raad van bestuur in die zin dat elk besluit bij unanimiteit moet genomen worden en aanvaardt volgende nieuwe tekst:

, Artikel 14. Besluitvorming

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer alle bestuurders aanwezig of '

vertegenwoordigd zijn en akkoord gaan met de agenda.

De bestuurder die belet is kan bij eenvoudige brief, telegram, telefax, telex of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één (1) vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één (1) medelid vertegenwoordigen. Van de beslissingen worden notulen gehouden, die door de secretaris en de voorzitter worden ondertekend.

In uitzonderlijke gevallen kunnen de besluiten van de raad van bestuur tevens genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure is uitgesloten voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

De beslissingen op de raad van bestuur worden met eenparigheid van stemmen genomen. Indien over een bepaald agendapunt geen consensus kan bereikt worden wordt de bespreking van dit punt op de agenda geplaatst van een volgende vergadering van de raad van bestuur die behoudens unaniem akkoord niet eerder dan 15 dagen later kan gehouden worden teneinde de bestuurders de gelegenheid te bieden overleg te plegen.

Indien er alsdan nog geen consensus gevonden is dient de raad van bestuur de algemene vergadering bijeen te: roepen ten einde tot ontslag van de raad van bestuur te besluiten en om nieuwe

bestuurders te benoemen.

VIERDE RESOLUTIE:

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 16 van de statuten met betrekking tot de externe vertegenwoordigingsmacht van de vennootschap door invoeging van een verplicht tweehandtekeningsclausule, waarvan de tekst luidt als volgt:

Artikel 16 : externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De vennootschap wordt ten aanzien van derden slechts rechtsgeldig verbonden door ofwel twee (2) bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door een gedelegeerde bestuurder en een bestuurder, die eveneens gezamenlijk optreden.

De vennootschap kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 15 van de statuten met betrekking tot de

vertegenwoordigingsmacht van het dagelijks bestuur van de vennootschap door invoeging van een verplicht tweehandtekeningsclausule, waarvan de tekst luidt als volgt:

Artikel 15 : bevoegdheden

De raad van bestuur heeft alle machten om alle rechtshandelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waartoe volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur kan de vennootschap maar rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door twee aangestelden die gezamenlijk optreden.

De raad mag de leiding van bepaalde taken van de vennootschap opdragen aan directeurs of lasthebbers die geen leden van de raad moeten zijn, en mag hun bevoegdheden en wedden bepalen.

ZESDE RESOLUTIE:

De vergadering met ingang vanaf heden besluit tot het ontslag van volgende bestuurders:

De heer VERHAEGHE Bart als bestuurder en gedelegeerd bestuurder,;

Mevrouw DE KELVER Ann, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

De BVBA NOORHOF BEHEER, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VERHAEGHE Bart, voormeld;

De vergadering besluit te benoemen ais nieuwe bestuurders voor een duur van zes jaar, ingaande op heden:

De heer BUSCHMANN Eric, wonende te 2610 Antwerpen, Sint-Bavostraat 5;

De heer LEMAHIEU Kristof, wonende te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 51;

De heer VAN LANCKER Jan, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Haaksdonkweg 13.

Het mandaat is onbezoldigd.

Overeenkomstig artikel 16 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door een gedelegeerd bestuurder die samen met een andere bestuurder optreedt.

Vervolgens wordt deze vergadering even geschorst ten einde de benoemde bestuurders toe te laten zich in raad te verenigen. Na deze vergadering verzoekt de raad van bestuur mij akte te verlenen van de benoeming van de heer BUSCHMANN Eric als gedelegeerd bestuurder en ais voorzitter van de raad van bestuur.

ZEVENDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de heer VERHOEYE Jan, en lof de heer DE WIT Sven, beiden kantoor houdend te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondememingsioket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; coördinatie; historiek;

.\," " " " " " 1.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Marc Van Nuffel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 27.06.2011 11213-0094-011
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 11.06.2010 10173-0085-011
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 14.05.2008, NGL 16.07.2008 08423-0322-023
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.05.2007, NGL 11.06.2007 07220-0015-025
16/07/2015
ÿþMcd Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te mallen kopie

na neerlegging ter griffie var>

~gd/ontv~fQPf ep

I11 15ID251lq 111 lgll 11 all V~III

"

i

ql

ij 7 JULI 7015

ter griffie van de NGr'c:riarldstaii~®~w

~{~

~r~~-º%~~~t-i~.?,6~~,~ rtfft ride! ~~! BrU^ucii

Ondernemingsnr : 0860.778.592

Benaming

(voluit) : BEVER INVESTMENTS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1853 STROMBEEK BEVER, Boechoutlaan 221

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

De algemene vergadering d.d. 13.05.2015 stelt het ontslag vast van Eric BUSCHMANN, wonende te 2610 WILRIJK, Sint-Bavostraat 5, als bestuurder,

De algemene vergadering d.d. 13.05.2-015 heeft Lieslist om David DE PEUTER, wonende te 1030 SCHAARBEEK, Gustave Latinislaan 12 te benoemen als bestuurder.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31,12.2018. Het mandaat van David DE PEUTER is onbezoldigd.

Bart VERHAEGHE,

gedelegeerd bestuurder.

Srtaatsblad -16 07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.05.2005, NGL 20.05.2005 05160-0299-020

Coordonnées
BEVER INVESTMENTS

Adresse
KASTEEL VAN BEVER, BOECHOUTLAAN 221 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande