BEYA

Divers


Dénomination : BEYA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.323.261

Publication

21/08/2014 : BL630775
24/10/2014
ÿþ ModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter giiffie v.agétakte

eiegd/ontvangen op " *;

Ondernemingsnr : 0464.323.261

Benaming

(voluit) BEYA

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kerkstraat 152, 1851 Humbeek, Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFEINGSTELLING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING - TOEBEDELING ONROEREND GOED

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Koen DIEGENANT, geassocieerd notaris te Halle op' 26 september 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEYA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Grimbergen (1851 Humbeek), Kerkstraat 152; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR), onder nummer 0464.323.261, na lezing van het verslag van de zaakvoerder en na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

5. CONCLUSIE

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het, bestuursorgaan van de vennootschap, BEYA Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 16 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 229.990,41 E en een netto-actief per, 16 september 2014 heeft van 229.990,41 , hetzij het eigen vermogen per 31 december 2013 van 229.400,M E vermeerderd met de winst van het boekjaar dat 589,87 ¬ bedraagt,

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, kunnen wij ingevolge de beperkte omvang van de onderneming en het daarmede samenhangende ontbreken van geformaliseerde maatregelen van interne controle geen uitspraak doen over het getrouwe beeld van de voorgelegde staat van activa en passive.

Dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft kan echter bestatigd worden, in zoverre de gemaakte voorzieningen volledig zijn en de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile scholden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 22.376,83 EUR, die zal ontstaan' op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Burg, BVI3A J-B RONSE DE ORAENE & C°

Vertegenwoordigd door de Heer Jean-Benoît RONSE DE CRAENE,

Bedrijfsrevisor

Denderwindeke,"

met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin verve

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de cornparanten.

TWEEDE BESLUIT BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennoten, aanwezig zoals gezegd, besluiten tot de vrijwillige ontbinding van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

15

OKT. 201k

ter griffie van de Nederlandstalige

iteem nit eeP jiiBrussel

I II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111 III II 1H11 1II

*14195042*

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :Naam en hoedanigheEd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

___

; Bij kennisneniing van de eenvoudigheid van de rekeningen van de Vennootschap en van de uiteenzetting van het bestuursorgaan besluiten de vennoten in navolging van het Wetboek van vennootschappen tot de ontbinding van de Vennootschap en vereffening in één akte aangezien de volgende voorwaarden vervuld zijn: -er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-volgens de staat van activa en passive afgesloten per 16 september 2014 zijn er geen passiva, met uitzondering van de te betalen liquidatieboni;

-alle vennoten zijn aanwezig op onderhavige buitengewone algemene vergadering van vennoten en zullen tot deze ontbinding en vereffening ln één akte besluiten met eenparigheid van stemmen

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten,

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, beslissen de vennoten tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van de vereffenaar.

De comparanten verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewezen te zijn op de verplichting tot eventuele consignatie.

Ten gevolge van de ontbinding en terugname van het resterend actief door de vennoten wordt het hierna beschreven onroerend goed toebedeeld in onverdeeldheid voor vijftig procent aan beide verschijners, de heer Van Goolen, Geert en mevrouw Afslag, Greta, welke uitdrukkelijk aanvaarden:

GEMEENTE GRIMBERGEN  ZESDE AFDELING  HUMBEEK

Een perceel bouwgrond, gelegen Hoogbeekveld, gekadastreerd volgens titel sectie B, deel van het nummer 290/F volgens meting vermeld in titel van negen are vijfenzestig centiare (9a 65ca) en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummer 290/H voor zelfde oppervlakte, vormende het lot 1 van het metingsplan vermeld in titel en lot 1 van de goedgekeurde verkaveling.

(" " " )

DERDE BESLUIT KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING VAN DE

ZAAKVOERDER

Deze beslissing tot vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft van rechtswege

het einde van het mandaat van de volgende zaakvoerder tot gevolg:

- mevrouw Afslag, Greta Marie Jeanne Marleen, wonende te Grimbergen (1851 Humbeek),

Meiskensbeekstraat 38;

De vergadering verleent volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitvoering van haar mandaat en het

bestuur van de Vennootschap tot op heden.

, VIERDE BESLUIT SLUITING VAN DE VEREFFENING- VOLMACHT OP DE BANKREKENINGEN VAN

DE VENNOOTSCHAP

De Vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen.

' De vennoten, aanwezig als voormeld, beslissen met éénparigheid van stemmen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de Vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, met ingang 'van heden: "

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Geert Van Gooien, wonende te Grimbergen (1851 Humbeek), Meiskensbeekstraat 38.

VIJFDE BESLUIT: AANDUIDING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN BEWAARD  GERESERVEERDE SOMMEN EN WAARDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen warden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard te Grimbergen (1851 Humbeek), Kerkstraat 152.

De gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte hun niet kon warden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas. De vergadering stelt vast dat er geen geiden en waarden zijn die toekomen aan de schuldeisers of de vennoten die hen niet konden warden uitgekeerd. Bijgevolg dient er dan ook niet overgegaan te worden tot het deponeren van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verienen aan Geert Van Gooien, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en eventuele andere administraties te vervullen met betrekking tot de ontbinding en de sluiting van de vereffening.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat activa-passive, verslag bedrijfsrevisor.

Ingmar De Kegel,

Geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/03/2013 : BL630775
13/03/2013 : BL630775
13/01/2012 : BL630775
22/11/2010 : BL630775
22/11/2010 : BL630775
22/01/2009 : BL630775
02/01/2007 : BL630775
22/12/2006 : BL630775
26/07/2004 : BL630775
21/10/1998 : BL630775

Coordonnées
BEYA

Adresse
Zetel: Kerkstraat 152, 1851 Humbeek, Grimbergen

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande