BFX CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BFX CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.775.344

Publication

27/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301892*

Neergelegd

24-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524775344

Benaming (voluit): BFX Construct

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3290 Diest, Koning Albertstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Volgens een akte verleden voor Bart Arnauts, geassocieerde notaris te Keerbergen, op tweeëntwintig maart tweeduizend dertien hebben:

1. De heer BERINGS Felix August, geboren te Diest op 20 oktober 1957, wonende te 3290 Diest, Montgommerystraat 13.

2. Mevrouw MARKOSYAN Zanna, geboren te Kirovakan (Unie der Socialistische Sovjetrepublieken) op 30 januari 1971, wonende te 3290 Diest, Montgommerystraat 13.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming BFX Construct, en met zetel te 3290 Diest, Koning Albertstraat 3 opgericht.

De duur van deze vennootschap is een onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderdtwintig aandelen. Het kapitaal bestaat volledig uit inbrengen in geld. Het is door de oprichters geplaatst en volgestort als volgt:

1. De heer BERINGS Felix plaatst zeventienduizend vijftig euro (¬ 17.050,00), volgestort voor vijfduizend zeshonderddrieëntachtig komma vierendertig euro (¬ 5.683,34). Hij ontvangt 110 aandelen. Het door hem nog te volstorten kapitaal bedraagt elfduizend driehonderdzesenzestig komma zesenzestig euro (¬ 11.366,66).

2. Mevrouw MARKOSYAN Zanna plaatst duizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 1.550,00), volgestort voor vijfhonderdzestien komma zesenzestig euro (¬ 516,66). Zij ontvangt 10 aandelen. Het door haar nog te volstorten kapitaal bedraagt duizend drieëndertig komma vierendertig euro (¬ 1.033,34).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de som van 6.200,00 euro werd gedeponeerd op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de vennootschap KBC Bank.

De vennootschap heeft tot doel :

- Het aanbrengen in gebouwen van thermisch isolatiemateriaal en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, isolatie van koelkamers en pakhuizen.

- De montage van binnen- en buitenschrijnwerk in hout, kunststof of metaal, deuren, vensters, trappen, kozijnen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting.

- De installatie en plaatsing van tussenwanden en gipsplaten, de bekleding van wanden en plafonds in hout, kunststof of metaal.

- De installatie van garagepoorten, luiken en zonneblinden, traliewerk, hekken, in hout, kunststof of metaal; de montage van serres, veranda s in hout, kunststof of metaal.

- De bouw van daken; het plaatsen van dakbedekking in alle materialen; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen; het waterdicht maken van daken en terrassen.

- Het uitvoeren van grondwerken, grondverzet, graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen; algemene bouwkunde en civieltechnische werken; aanleg van waterdistributienetten en rioleringen; monteren van niet zelfdragende metalen constructies.

- Aanbrengen van chapes; het plaatsen van sierschouwen, open haarden, stookplaatsen; het uitvoeren van voegwerken; gevelreiniging en zandstralen.

- Het aanbrengen van alle soorten vloerbedekking.

- Overige werkzaamheden van afwerking, herstelling en onderhoud van gebouwen, in de meest ruime zin.

- De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende, of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen. Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende commerciële industriële en financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zij kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

- De vennootschap kan investeren in onroerende goederen, benevens kan zij onroerende goederen voor eigen gebruik aankopen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan besturen zij gezamenlijk.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt: a. door de enige zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

Luik B - Vervolg

b. door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens ander besluit van een gewone algemene vergadering.

De oprichtersvergadering benoemt eenparig tot niet - statutaire zaakvoerder de heer BERINGS Felix August, voornoemd. Hij aanvaardt zijn mandaat. Hij is bevoegd de vennootschap individueel te vertegenwoordigen.

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde maandag van de maand juni.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december.

Over de bestemming van het resultaat beslist de algemene vergadering, rekening houdend met de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

De oprichtingsvergadering beslist dat het 1ste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien en de 1ste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2015.

Volmacht

De zaakvoerder en de oprichters verlenen volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Bedts, Anselme & Partners te 3150 Haacht, Provinsiesteenweg 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel.

Luc Van Campenhout, geassocieerde notaris te Keerbergen.

Eveneens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BFX CONSTRUCT

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 3 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande