BIEREN BEYL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIEREN BEYL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.403.029

Publication

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 16.08.2012 12422-0017-014
07/08/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod i t.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 JUIL. 2012

----~

BRUssetiffie

IJIIII1J11111 N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0810.403.029

Benaming (voluit) :BIEREN BEYL

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Frans Baetensstraat 44, 1750 Lennik

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :KAPITAALVERHOGING

Tekst: KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris SEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op twintig juli tweeduizend en twaalf

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIEREN BEYL",. met zetel te 1750 Lennik, Frans Baetensstraat 44, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslag gegeven de verslagen voor te lezen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, de Heer De Backer Dolf, vennoot van Dolf De Backer Revisor, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van aangenomen vergoeding en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie, welke verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen; elke aanwezige vennoot erkent bovendien een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato negen juli tweeduizend en twaalf, besluit met de volgende bewoordingen:

" Ondergetekende, Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, vennoot van Dolf De Backer Revisor, Burg. Venn. BVBA, met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 26 juni 2012 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIEREN BEYL, met zetel te 1750 Lennik, Frans Baetensstraat 44, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

Voorafgaandelijk:

" Dat de inbrengende partij verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit:

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooi" -

'h-behouden

aan het

E~efgisc íf

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

natura.

2. Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Ondergetekende stelt vast dat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

4. De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in

natura voor een waarde van 410.000 EUR wordt vastgesteld als volgt:

- kapitaalverhoging met 410.000 EUR;

toekenning van 1.043 aandelen op naam zonder vermelding van waarde,

volledig volstort welke als volgt verdeeld worden:

" de heer Emiel BEYL: 1.043 aandelen»,

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Brussel samen met een uitgifte van onderhavig

proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT: VERHOGING VAN KAPITAAL.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten bedrage van

vierhonderdentienduïzend (410.000,00) euro, om het te brengen van

achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro tot

vierhonderdachtentwintigduizend zeshonderd euro (428.600,00) door creatie van duizend drieënveertig (1.043) nieuwe aandelen van zelfde waarde en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen behalve dat zij zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Deze nieuwe aandelen worden toegekend volledig volgestort zijnde aan de Heer Beyl Emiel ter vergoeding van zijn inbreng van de volle eigendom van het onroerend goed, gelegen te 1750 Lennik, Frans Baetensstraat, zoals hierna beschreven.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE INBRENG.

Is alhier tussengekomen:

De Heer BEYL Emiel Theodoor Jozef, voornoemd.

Die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat

volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en inbreng te doen van volgend onroerend goed:

GEMEENTE LENNIK - EERSTE AFDELING / SINT-KWINTENS-LENNIK.

Een perceel grond met opslagplaats/depot, gelegen aan de Frans Baetensstraat zonder nummer, bekend ten kadaster of het geweest zijnde sectie A volgens titel en volgens huidig kadaster deel van nummers 312/F en 313/E, groot volgens hiernavermeld plan van meting zeven are achtenzeventig centiare.

PLAN VAN METING.

Voormeld onroerend goed is gemeten geweest en staat als lot één (1) afgebeeld op een plan van meting, opgemaakt door de Heer De Loecker Dirk, landmeter te 1750 Lennik, Assesteenweg 199, op vier juni tweeduizend en twaalf, welk plan aan onderhavige akte zal gehecht blijven om er samen mee te worden geregistreerd. Dit plan dient echter niet te worden overgeschreven op het hypotheekkantoor.

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Voormeld onroerend goed behoort de Heer Beyl Emiel toe om het samen met andere goederen te hebben verkregen ingevolge akte verleden door Meester Willy Walravens, notaris te Schepdaal, op vier oktober negentienhonderd negentig, overgeschreven op het zevende hypotheekkantoor te Brussel op elf oktober nadien, boek 2781, nummer 6, inhoudende schenking-verdeling tussen hemzelf en zijn ouders, de Heer Beyl Alfons René, en zijn echtgenote, Mevrouw De Munck Joanna Anna, samen wonende te Lennik (Sint-Xwintens-Lennik), en zijn broer, de Heer Beyl Roger Benoit Ludwine, uit de echt gescheiden en niet herhuwd, wonende te Lennik (Sint-Kwintens-Lennik).

In voormelde akte hadden de echtgenoten Beyl-De Munck zich een recht van inwoon voorbehouden, zowel voor henzelf als voor de langstlevende van hen.

Luik B - vervolg

De echtgenoten Beyl-De Munck zijn beiden overleden, respectievelijk te Aalst op twaalf januari negentienhonderd zevenennegentig en te Asse op veertien mei tweeduizend en vijf.

HYPOTHECAIRE TOESTAND.

Het goed wordt in de vennootschap ingebracht voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrechten, hypotheken en belemmeringen. hoegenaamd.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG.

1. Staat - gebreken - maat - kadastrale aanduidingen.

Het goed is ingebracht in de staat waarin het zich bevindt en gelegen is, met alle zichtbare en verborgen gebreken, met al zijn voor- en nadelige erfdienstbaarheden en gerechtigheden hoegenaamd, zonder waarborg over de uitgedrukte grootte, ware het verschil zelfs meer dan één/twintigste gedeelte, noch over de juiste aanduiding der kadastrale wijk en nummer, palen, loswegen of waterlopen, het alles zonder verhaal tegenover de inbrenger.

De inbrenger is tot generlei vrijwaring verplicht wegens de aard van de grond of de ondergrond en onder meer wegens die welke voortspruit uit de artikelen 1641 en 1643 van het Burgerlijk Wetboek.

2. Eigendomsoverdracht.

De vennootschap zal er de eigendom van bekomen te rekenen vanaf

heden.

3. Genotsoverdracht.

Zij zal er het genot van bekomen vanaf heden.

4. Belastingen.

De vennootschap zal er alle grond- en andere openbare lasten en

taksen van dragen en betalen te rekenen vanaf heden.

5. Brandverzekering.

De inbrenger verklaart dat het bij deze verkochte goed verzekerd is tegen brand en andere risico's bij verzekeringsovereenkomst, welke verstrijkt uiterlijk binnen drie maanden vanaf heden, of op een vroegere datum, indien voormelde overeenkomst zulks voorziet.

De vennootschap zal haar eigen zaak maken van de verzekering tegen alle risico's en verklaart vanaf heden alle schikkingen dienaangaande te nemen.

6. Nutsvoorzieningen.

Alle meters van water, gas en elektriciteit alle buizen en leidingen en alle andere voorwerpen welke zich in voorschreven goed bevinden, en welke er door derden zouden geplaatst zijn, maken geen deel uit van tegenwoordige inbreng, zo deze derden dit kunnen bewijzen.

Bovendien is de vennootschap verplicht alle bestaande contracten betreffende gas-, water- en elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst over te nemen vanaf haar ingenottreding.

7. Stedenbouw.

De notaris verwijst de comparanten naar artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De notaris verklaart:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van deze goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Lennik op zesentwintig augustus tweeduizend en elf voor het verbouwen van een loods/depot met bureel (dossier 2011/B64-b);

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van het goed is:

- voor het perceel sectie A nummer 312/F: woongebied met landelijk karakter;

- voor het perceel sectie A nummer 313/E: woongebied met landelijk karakter en zone voor ambachtelijke bedrijven en kmo's;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de inbrenger, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43;

4° dat het goed niet is gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld _uitvoeringsplan zou zijn aangeduid __als__een _ zone ^met

Vodr-

behouden

aan het

 15èT aTi

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

voorkooprecht;

5° dat het goed geen deel uitmaakt van een verkavelingsvergunning. Splitaiug.

De instrumenterende notaris heeft het plan van de verdeling en een ajtest waarin de aard van de akte en de in de akte te vermelden bestemming van de kavels nader wordt aangegeven bij aangetekende brief verstuurd naar het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Rennik.

De gemeente heeft niet geantwoord binnen de gestelde termijn.

8. Subogatie.

De vennootschap zal gesubrogeerd zijn in alle rechten en plichten van de inbrenger en van de vroegere eigenaars betrekkelijk alle erfdienstbaarheden en loswegen voorschreven goed bezwarend of in voordeel ervan bedongen in vroegere eigendomstitels of door verjaring verworven.

Voormelde akte van schenking en verdeling verleden door Meester Willy Walravens, notaris te Schepdaal., op vier oktober negentienhonderd negentig, vermeldt letterlijk hetgeen hierna volgt:

" a) In voormelde akte verleden voor Notaris Velge te Sint Kwintens Bennik, respektievelijk de vier en twintigste januari negentienhonderd zes en veertig en de dertigste april negentienhonderd één en dertig, staat letterlijk het volgende vermeld:

Wat de dienstbaarheden betreft is er bedongen in vorengemeld proces-verbaal van openbare veiling gesloten door het ambt van den ondergetekenden Notaris, den dertigsten april negentienhonderd dertig, aangaande het goed artikel zeven, aldaar uitgemaakt hebbende koop acht hetgene volgt:

Verders is er bedongen voor wat aangaat deel van koop zes en geheel de koopen zeven en acht aldaar uitgemaakt hebbende koopen vijf en zes, in het kohier der lasten en voorwaarden in datum van zeven en twintigsten april negentienhonderd vijf en twintig, gemeld proces-verbaal van toewijzing gesloten door den ondergetekende Notaris, den vijfden mei negentienhonderd vijf en twintig, voorafgaandelijk hetgeen volgt:

Voor wat betreft koop vijf in gemeld proces verbaal van openbare veiling gesloten door den ondergetekende Notaris, den twee en twintigste januari negentienhonderd achttien, hetgene volgt: tusschen de koopers Beyl en Van Schepdael is overeengekomen dat het goed gekocht door Beyl ten allen tijde met vergoeding zal los genieten ter breedte van drij meters langshenen het goed van De Wolf, over het goed gekocht door Van Schepdael, om zoo te reiken aan den Los»!

"

De vennootschap zal deze bijzondere voorwaarden en/of

erfdienstbaarheden moeten gedogen of mogen benuttigen voor zoveel deze thans

nog van toepassing zouden zijn.

BEPALINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND.

1) De inbrenger verklaart dat er op de grand die het voorwerp is van onderhavige akte, bij zijn weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

2) De inbrenger legt de bodemattesten voor die betrekking hebben

op het hierbij ingebrachte goed en die werden afgeleverd door de OVAM op

zesentwintig maart tweeduizend en twaalf.

De inhoud van deze bodemattesten luidt:

" De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens

met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

3) De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

4) Voor zover voorgaande verklaring

door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart zij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

Vocer-

behouden

aan het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik Luik B - vervolg

5) Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII: overdrachten" van het decreet op de bodemsanering en de bodembescherming werden toegepast.

De notaris wijst de comparanten er echter op dat:

-, dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven. VERGOEDING.

Ter vergoeding van deze inbreng waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig kennis te hebben, wordt toegekend aan de Heer Beyl Emiel, die aanvaardt, duizend drieënveertig (1.043) nieuwe aandelen.

VIERDI BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De leden van de vergadering verzoeken ons, notaris, te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat elk nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op vierhonderdachtentwintigduizend zeshonderd (428.600,00) euro.

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Ingevolge de genomen besluiten besluit de vergadering volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen.

De tekst van artikel 5 wordt vervangen door hetgeen hierna volgt: Iet maatschappelijk kapitaal isvastgesteld op

vierhonderdachtentwintigduizend zeshonderd (428.600,00) euro en

vertegenwoordigd door duizend honderddrieënveertig (1.143) aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, volledig volgestort in speciën.

Ingevolge proces-verbaal gesloten door Meester Jean-Luc Peêrs, notaris te Vilvoorde, op twintig juli tweeduizend en twaalf, werd het kapitaal verhoogd met vierhonderdentienduizend euro (410.000,00) door inbreng in natura, in ruil waarvoor duizend drieënveertig (1.043) nieuwe aandelen werden gecreëerd. I'

ZESDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering kent alle volmachten toe aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de getroffen besluiten en voor de coôrdinatie van de statuten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- Bijzonder verslag van het bestuursorgaan.

- Gecoordineerde tekst van de statuten

- Verslag inzake de inbreng in natura

07/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan hu Belglsi Staats b

J

Benaming

(volut) : BIEREN BEYL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Frans Baetensstraat 44 1750 Lennik

Ondernemingsnr : 0810.403.029

Voorwerp akte : Neerlegging verslag bedrijfsrevisor ingevolge Quasi-inbreng.

11I

1181111111111111

5339*

26 AU :2

Griffie

Op de laatste blz. van Lia's9 B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid valt de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nlen> bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 23.08.2011 11430-0112-014
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 18.06.2015 15188-0222-015

Coordonnées
BIEREN BEYL

Adresse
FRANS BAETENSSTRAAT 44 1750 LENNIK

Code postal : 1750
Localité : Gaasbeek
Commune : LENNIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande