BIERMANS INGENIEURS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIERMANS INGENIEURS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.730.968

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

10-12-2014

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*14312304*

0506730968

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BIERMANS INGENIEURS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, fiscale en economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

- Onderneming voor alle diensten die betrekking hebben op handelszaken zoals verkoop en verhuring, alsmede alle aanverwante diensten.

- Studie- organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, bedrijfsorganisatorische of

Uit een akte verleden voor Ward VAN DE POEL, notaris ter standplaats Beerzel (gemeente Putte), op 9 december 2014, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht.

1. Vennoot

Mevrouw BIERMANS Christine Florentina Joanna, burgerlijk ingenieur, geboren te Turnhout

op 7 januari 1966, echtgenote van de heer Claes Willem, wonende te 3150 Haacht, Vijfhoekweg 11.

2. Vorm en benaming

De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt : "BIERMANS INGENIEURS".

3. Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in België bij besluit van

de zaakvoerder(s), onder voorbehoud van het naleven van de taalwetgeving, en wordt gepubliceerd

in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, kantoren en bijhuizen

oprichten in België en in het buitenland.

De zetel is thans gevestigd te 3150 Haacht, Vijfhoekweg 11.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Vijfhoekweg 11 3150 Haacht

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

sociale aangelegenheden.

- Alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, economische , bedrijfsorganisatorische en financiële problemen.

- Onderneming voor alle diensten die betrekking hebben op vastgoed zoals verkoop, aankoop, verhuring, expertise, schatting, beheer, investering, projectleiding, opmeting, consultancy en andere aanverwante diensten.

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing en de activiteiten als vastgoedhandelaar. - De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding en omvorming van ondernemingen en vennootschappen allerhande alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

- Het uitvoeren van alle studies en berekeningen inzake beton, metaal- en houtconstructie, technische en mechanische inrichtingen, elektriciteit, verwarming, luchtconditionering, isolatie en van alle bouwvraagstukken in de ruimste zin opgevat, wegen, riolering en alle infrastructuurwerken.

De vennootschap kan zowel roerende als onroerende goederen bezitten, verwerven, vervreemden en beheren.

Geldmiddelen kunnen worden belegd in alle roerende en/of onroerende goederen.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag direct of indirect deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij mag zich borgstellen voor derden, zo zij er direct of indirect belang bij heeft.

5. Kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op honderduizend euro. Het kapitaal werd onderschreven in geld. Ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal volledig werd afbetaald door deponering ervan op een bijzondere rekening bij Bnp Paribas Fortis geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door genoemde instelling op 20 november laatst, dat aan mij, notaris, overhandigd is om bij mij bewaard te blijven.

6. Duur

De vennootschap werd opgericht op 9 december 2014 voor onbepaalde duur.

7. Bestuur

(art. 14) Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerders, aangesteld door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat; zij kan het mandaat ook herroepen en hernieuwen.

Het mandaat van een statutair zaakvoerder kan, anders dan om ernstige redenen, slechts herroepen worden door eenparig besluit van de vennoten, hemzelf inbegrepen indien hij op dat ogenblik vennoot is.

Het overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mede, maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg; in dat geval worden door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders opnieuw vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van hun mandaat bepaald.

Niettegenstaande het bestaan van statutaire zaakvoer­der(s), kan de algemene vergadering steeds overgaan tot de benoeming van zoveel niet-statutaire zaakvoerders als zij goedvindt.

(art. 15) Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelend alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerders mogen zich onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door mandatarissen en afgevaardigden. Dit mandaat of afvaardiging moet speciaal en van tijdelijke aard wezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Werd benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: mevrouw BIERMANS Christine, voornoemd.

Staatsblad

8. Boekjaar

Het maatschappelijk jaar loopt van één juli tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

9. Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de tweede vrijdag van de maand december te 20 uur, in de maatschappelijke zetel, tenzij de oproepingsberichten een andere plaats aanduiden. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de maatschappelijke lasten, vormt de netto-winst van de vennootschap. Op deze winst wordt genomen : vijf ten honderd voor de wettelijke reserve tot deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Volmacht

De zaakvoerder verklaart volmacht te verlenen aan de commanditaire vennootschap  Consultancy Plus , Brusselsesteenweg 1 te 2800 Mechelen, ten einde voor onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Ondernemingsloketten als ook voor alle andere administraties als belastingen en R.S.Z.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

11. Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december 2016.

12. Commissaris

Er wordt geen commissaris benoemd.

Notaris Ward Van de Poel

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
BIERMANS INGENIEURS

Adresse
VIJFHOEKWEG 11 3150 HAACHT

Code postal : 3150
Localité : HAACHT
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande