BIG DATA@WORK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIG DATA@WORK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.880.338

Publication

04/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de realisatie en het publiceren van boeken en documentatie over de computer en al haar

toepassingen ;

- de organisatie van congressen, cursussen, sessies van recycling;

-alle onderzoekwerken op het gebied van geavanceerde technologieën, evenals hun exploitatie en

verspreiding, door eender welk middel.

2. het gedrag en de ontwikkeling van computer en technologische projecten.

3. de levering van alle diensten, advies, diensten en producten op het gebied van computerbeveiliging, met inbegrip van het verrichten van diensten, ter plaatse of op afstand, de ontwikkeling en de verstrekking van computerprogramma's, alsmede het sluiten van de contracten voor studies, van de ontwikkelingen en alle advies op het gebied van de informatica.

4. de ontwikkeling, ontwerp, bewerking, verspreiding, verkoop, alle software computer

5. alle activiteiten op het gebied van grafisch ontwerp en web design en computer graphics, evenals: - het ontwerp, ontwikkeling, hosting, implementatie, onderhoud van websites.

- ontwerp, creatie, de realisatie, de uitvoering van hardware graphics, video, tekening, Web lay-outs, communicatiemiddelen, Visual, geluid en multimedia, door elk type medium

-de aankoop, verkoop, import, export, vertegenwoordiging, distributie, ontwerp, de productie alle computerhardware evenals alle accessoires en benodigdheden hieraan gerelateerd.

6. de levering van alle prestaties, advies, diensten en producten op het gebied van audiovisuele apparatuur, met inbegrip van de aankoop, verkoop, verhuur, vertegenwoordiging, evenals het aanbieden van audiovisuele producten en producten die betrekking hebben op de uitrusting daarvan, alsmede alle financiële en commerciële transacties hieraan gerelateerd.

- in het algemeen mag de vennootschap alle handels-, indus-triële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken of uitbreiden; - zowel in België als in het buitenland, de aan- en verkoop van onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde; het oprichten, aanpassen en herstellen voor eigen rekening; het verkavelen, uitrusten, tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening; het in eigendom houden en uitbaten van onroerende goederen en alle zakelijke rechten hierop, zowel ongebouwde als gebouwde, het verhuren en huren, onderverhuren en onderhuren voor eigen rekening. Om deze doelstelling te bereiken is het de vennootschap toegestaan leningen en financieringen aan te gaan bij derden, al dan niet financiële instellingen, met als doel deze transacties te financieren.

- de aan- en verkoop van alle mogelijk roerende waarden voor eigen rekening, al dan niet gefinancierd via leningen bij derden.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Artikel vier  Duur.

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II : KAPITAAL  AANDELEN.

Artikel vijf  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten zolang de BVBA het statuut van een Starters-BVBA heeft.

Artikel zes - Aandelen op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zeven  Ondeelbaarheid.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Bij vruchtgebruik worden de effecten ingeschreven op naam van de vruchtgebruiker voor het vruchtgebruik, en op naam van de blote eigenaar voor de blote eigendom. Bij gebrek aan overeenkomst tussen beiden om zich te laten vertegenwoordigen door één enkele persoon, zal de vruchtgebruiker de vertegenwoordiging doen.

Artikel acht  Overdracht.

De aandelen van een vennoot, mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een mede-vennoot;

2) aan de echtgeno(o)t(e) van een vennoot;

3) aan de bloedverwanten in de rechte lijn van een vennoot.

Indien echter op het ogenblik van de overdracht onder levenden of overgang bij overlijden er slechts twee vennoten zijn, dan zal deze overdracht of overgang in ieder geval slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

De overdrager aan wie de overdracht onder levenden geweigerd wordt of de erfgenaam of legataris die als vennoot niet aanvaard wordt, heeft recht op de waarde van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld wordt of welke overgegaan zijn ingevolge overlijden.

Voor het overige wordt verwezen naar de artikelen 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid van de verrichting, niet worden overgedragen aan een rechtspersoon. Rechtspersonen kunnen alleen toegelaten worden door middel van een kapitaalverhoging die het maatschappelijk kapitaal ten minste brengt op het in artikel 214, §1 W. Venn. vastgestelde bedrag.

HOOFDSTUK III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel negen  Zaakvoerders.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Artikel tien  Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA BIG DATA@WORK .

De vennootschap mag pas de vermelding  BVBA voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Artikel elf  Vergoeding.

Het bedrag van de eventuele bezoldigingen van de zaakvoerder wordt vastgesteld door de algemene vergadering en is te boeken bij de algemene kosten.

Artikel twaalf - Tegenstrijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel dertien - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand maart op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om achttien (18) uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - Processen-verbaal.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK V : INVENTARISSEN - JAARREKENING - WINST-VERDELING - RESERVE. Artikel vijftien - Boekjaar - Jaarrekening - Verslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Artikel zestien - Winstverdeling  Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

HOOFDSTUK VI : VEREFFENING.

Artikel zeventien.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel achttien.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

HOOFDSTUK VII : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel negentien.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel twintig - Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel éénentwintig - Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel tweeëntwintig - Overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Artikel drieëntwintig - Zaakvoerder  Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel vierentwintig  Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel vijfentwintig  Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel zesentwintig - Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel zevenentwintig.

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Voor alle verbintenissen, die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen zaakvoerders en commissarissen domicilie in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend zestien. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder.

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer CARBUNARU Florin, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart het mandaat te

aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is. Dit mandaat is bezoldigd.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de

statuten

Volmacht

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld:

Hristova Vassia, met kantoor te 1000 Brussel, rue de la Grosse Tour 3 met recht van

indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle

administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de

bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen

doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

HOOFDSTUK I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één  Naam.

De vennootschap is een STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam  BIG DATA@WORK .

De afkorting van de juridische vorm is "S-BVBA .

Artikel twee  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem), 49

Eksterberg.

De zetel zal kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig besluit van

de zaakvoerder .

Artikel drie  Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- De adviesverlening op het vlak van IT, telecommunicatie en administratieve organisatie en

gegevensverwerking in het algemeen (Consultancy) ;

- De studie, de behandeling en het onderwijs op het gebied van de informatietechnologie, met

inbegrip van marketing en onderhoud van apparatuur en/of computer producten ;

- de aankoop, verkoop, verhuur, vertegenwoordiging, evenals het aanbieden van computers en

producten met betrekking tot de uitrusting daarvan, alsmede alle financiële en commerciële

transacties hieraan gerelateerd ;

- de realisatie en het publiceren van boeken en documentatie over de computer en al haar

toepassingen ;

- de organisatie van congressen, cursussen, sessies van recycling;

-alle onderzoekwerken op het gebied van geavanceerde technologieën, evenals hun exploitatie en

verspreiding, door eender welk middel.

2. het gedrag en de ontwikkeling van computer en technologische projecten.

3. de levering van alle diensten, advies, diensten en producten op het gebied van computerbeveiliging, met inbegrip van het verrichten van diensten, ter plaatse of op afstand, de ontwikkeling en de verstrekking van computerprogramma's, alsmede het sluiten van de contracten voor studies, van de ontwikkelingen en alle advies op het gebied van de informatica.

4. de ontwikkeling, ontwerp, bewerking, verspreiding, verkoop, alle software computer

5. alle activiteiten op het gebied van grafisch ontwerp en web design en computer graphics, evenals: - het ontwerp, ontwikkeling, hosting, implementatie, onderhoud van websites.

- ontwerp, creatie, de realisatie, de uitvoering van hardware graphics, video, tekening, Web lay-outs, communicatiemiddelen, Visual, geluid en multimedia, door elk type medium

-de aankoop, verkoop, import, export, vertegenwoordiging, distributie, ontwerp, de productie alle computerhardware evenals alle accessoires en benodigdheden hieraan gerelateerd.

6. de levering van alle prestaties, advies, diensten en producten op het gebied van audiovisuele apparatuur, met inbegrip van de aankoop, verkoop, verhuur, vertegenwoordiging, evenals het aanbieden van audiovisuele producten en producten die betrekking hebben op de uitrusting daarvan, alsmede alle financiële en commerciële transacties hieraan gerelateerd.

- in het algemeen mag de vennootschap alle handels-, indus-triële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen vergemakkelijken of uitbreiden; - zowel in België als in het buitenland, de aan- en verkoop van onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde; het oprichten, aanpassen en herstellen voor eigen rekening; het verkavelen, uitrusten, tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening; het in eigendom houden en uitbaten van onroerende goederen en alle zakelijke rechten hierop, zowel ongebouwde als gebouwde, het verhuren en huren, onderverhuren en onderhuren voor eigen rekening. Om deze doelstelling te bereiken is het de vennootschap toegestaan leningen en financieringen aan te gaan bij derden, al dan niet financiële instellingen, met als doel deze transacties te financieren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de aan- en verkoop van alle mogelijk roerende waarden voor eigen rekening, al dan niet gefinancierd via leningen bij derden.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

Artikel vier  Duur.

De vennootschap bestaat vanaf haar oprichting voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II : KAPITAAL  AANDELEN.

Artikel vijf  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend vijfhonderd euro (¬ 1.500,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten zolang de BVBA het statuut van een Starters-BVBA heeft.

Artikel zes - Aandelen op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel zeven  Ondeelbaarheid.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Bij vruchtgebruik worden de effecten ingeschreven op naam van de vruchtgebruiker voor het vruchtgebruik, en op naam van de blote eigenaar voor de blote eigendom. Bij gebrek aan overeenkomst tussen beiden om zich te laten vertegenwoordigen door één enkele persoon, zal de vruchtgebruiker de vertegenwoordiging doen.

Artikel acht  Overdracht.

De aandelen van een vennoot, mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de instemming van ten minste de helft der vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht of overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een mede-vennoot;

2) aan de echtgeno(o)t(e) van een vennoot;

3) aan de bloedverwanten in de rechte lijn van een vennoot.

Indien echter op het ogenblik van de overdracht onder levenden of overgang bij overlijden er slechts twee vennoten zijn, dan zal deze overdracht of overgang in ieder geval slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

De overdrager aan wie de overdracht onder levenden geweigerd wordt of de erfgenaam of legataris die als vennoot niet aanvaard wordt, heeft recht op de waarde van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld wordt of welke overgegaan zijn ingevolge overlijden.

Voor het overige wordt verwezen naar de artikelen 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid van de verrichting, niet worden overgedragen aan een rechtspersoon. Rechtspersonen kunnen alleen toegelaten worden door middel van een kapitaalverhoging die het maatschappelijk kapitaal ten minste brengt op het in artikel 214, §1 W. Venn. vastgestelde bedrag.

HOOFDSTUK III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel negen  Zaakvoerders.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Artikel tien  Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA BIG DATA@WORK .

De vennootschap mag pas de vermelding  BVBA voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Artikel elf  Vergoeding.

Het bedrag van de eventuele bezoldigingen van de zaakvoerder wordt vastgesteld door de algemene vergadering en is te boeken bij de algemene kosten.

Artikel twaalf - Tegenstrijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel dertien - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand maart op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om achttien (18) uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - Processen-verbaal.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK V : INVENTARISSEN - JAARREKENING - WINST-VERDELING - RESERVE. Artikel vijftien - Boekjaar - Jaarrekening - Verslag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid indien de wet dit vereist. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Artikel zestien - Winstverdeling  Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. niet van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde

van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op

het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het

minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit

reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

HOOFDSTUK VI : VEREFFENING.

Artikel zeventien.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in

functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone

meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Artikel achttien.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen,

tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

HOOFDSTUK VII : BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS

EEN VENNOOT TELT.

Artikel negentien.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één

vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de

éénhoofdigheid.

Artikel twintig - Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot

alleen beslist.

Artikel éénentwintig - Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van

vennootschappen toegepast.

Artikel tweeëntwintig - Overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het wetboek van vennootschappen of

in deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking

tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig

in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun

rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden

rechten uit.

Artikel drieëntwintig - Zaakvoerder  Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel vierentwintig  Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan

deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde

duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel vijfentwintig  Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige

vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen

controle in de vennootschap.

Artikel zesentwintig - Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan

die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt

die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van

de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

ALGEMENE BEPALINGEN.

Artikel zevenentwintig.

Voor alles wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, vindt het Wetboek van vennootschappen toepassing. De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling. Voor alle verbintenissen, die uit onderhavige statuten voortspruiten kiezen zaakvoerders en commissarissen domicilie in de huidige of toekomstige zetel van de vennootschap.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend zestien. De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder.

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

De heer CARBUNARU Florin, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart het mandaat te

aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is. Dit mandaat is bezoldigd. Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten

Volmacht

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld:

Hristova Vassia, met kantoor te 1000 Brussel, rue de la Grosse Tour 3 met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

FREDERIC CONVENT

NOTARIS

Uitgifte van de akte

11/06/2015
ÿþF in de bijlagen bij het Belgrgignififbken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LI 2 kit 2815

ter gttlfie van de Nedelrlanástallge leohtbank van koophandel a-ussel

Griffie

Benaming : BIG DATA @WORK

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE -STARTER

Zetel : EKSTERBERG 49 -1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

, Ondernemingsnr : 0505880338

Voorwerp akte : VERPLATSING VAN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Buitengewone Algemene Vergadering van 21/05/2015 heeft beslist om de

maatschappelijke zetel over te brengen van de Eksterberg 49 te 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE naar

avenue Ernest Cambier 17 te 1030 Schaerbeek.

De inwerkingstreding van deze beslissing gaat in per 21/05/2015.

CARBUNARU Florin

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BIG DATA@WORK

Adresse
EKSTERBERG 49 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande