BIM RIG

Divers


Dénomination : BIM RIG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.786.665

Publication

17/10/2014
ÿþMo4Word11.1

In de bijlagen bij het Belgisc4§taatablad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van defitère,..

ed/oritvel

hE

B St

iIJ1I Ill !1,1,1111jjlij 1111 liii

et.) op

te 0 8 Ogr 2014

r griffie tien de

kooggriffiNecierlandstelige

rechthenk van Vel ert4sel

Ondernemingsnr : 56 c.

Benaming

(voluit) RIO (verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Stuikberg nummer 15 te 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHT1NG

Luidens een akte verleden voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris niet standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een'

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard 1NDEKEU Dimitri CLEENEWERCK de.

CRAYENCOUR", op twee oktober tweeduizend veertien, werd er een Coöperatieve Vennootschap met. Beperkte Aansprakelijkheid opgericht genaamd "BIM RIG", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 1790 Affligern,.

Stuikberg, 15, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 vertegenwoordigd door,

honderd zesentachtig aandelen (186), zonder vermelding van nominale waarde.

Deelgenoten

- Mevrouw HOUSEN Véronique Godelieve, wonende te 1790 Affligeai, Stuikberg, 15;

- De heer IMBRECHTS Eric Louis Paul, wonende te 1790 Affligera, Stuikberg, 15;

- De heer 1MBRECHTS Alain Henri, wonende te 5081 Meux, Rue de Liemu, 30C.

Vorm - benaming

Er wordt een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BIM

RIG". .

In aile akten, facturen, aankondigingen, publicaties, brieven, bestelbons en andere stukken en documenten-die van de vennootschap uitgaan, dient die naam steeds onmiddellijk te worden voorafgegaan of gevolgd, en dit op leesbare wijze, door de vermelding "coöperatieve vennootschap" of door de beginletters "C.V.".

Maatschappelijke zetel

De Maatschappelijke zetel is gevestigd te 1790 Affligern, Stuikberg, 15.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft ais maatschappelijk doel, zowel in Seigle als in het buitenland voor eigen rekeningl,

of voor die van derden of in samenwerking met derden:

-Het ontwerpen en leveren van het netwerk, architectuuradviezen, migratieplannen en gedetailleerde' uitvoeringsplannen van hoogtechnologische gegevensnetwerken;

-De aankoop, verkoop, import, export, de groothandel en detailhandel van informaticamateriaal, he ontwerp, de fabricatie, de verdeling, de vertegenwoordiging, de consulting en de herstelling van dit materiaal;

-Verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende. programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen .van gebruiker en het aanbieden en ontwikkelen van oplossingen

-Analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen

-Overige dienstverlening in verband met programmatuur en levering van programmatuur

-Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant  invoeren van gegevens  volledige verwerking van gegevens

-Ter beshikking stellen van databank door het leveren van gegevens in een bepaalde volgorde on-une of. door gegevens, op verzoek gesorteerd, toegankelijk te maken voor iedereen of voor bepaalde groep gebruikers -Het onderhoud en de reparatie van rekenmachines, computers, kantoormachines en materiaal.

-Aile overige activiteiten in verband met hard en software en computers

' -Bureau voor advies, bijstand, en dossiervervoliediging in verband met handel in  desgevallend ais

,tussenpersoon, de algeheelheid van electronica, computer, randapparatuur en _ progfarnma_tp_yr ..niqltimedia ; Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e e

Internet en bureelorganisatie en ontwikkeling, inclusief aile aankopen en verkopen hieromtrent, inclusief import en export.

-Advies consultancy en coordinatiekantoor i.v.m hiervoor opgenoemde doelstellingen.

-Het aanwenden van afstandbestuurde vliegtuigsystemen van het type "RPAS" (remotely-piloted aircraft system), van autonome vliegtuigen (autonomous aircraft) of van gecombineerde vliegtuigen

-Voor het leveren van Media Diensten door het maken van luchtopnames en beelden in ultra HD kwaliteit onder meer bestemd voor het uitvoeren van bewakingsopdrachten, voor lucht-fotographie, voor het maken van lucht-video-opnames, voor het uitvoeren van technische inspecties, thermospectie en spectonnetrie

-Voor het uitvoeren van aile andere mogelijke opdrachten en taken waarvoor voormelde vliegtuigsystemen thans of in de toekomst dienstig zouden kunnen zijn

-De aankoop, verkoop, verhuur het ouderhoud en de herstelling van voormelde vliegtuigsystemen

-Het bouwen van voormelde vliegtuigsystemen en hun onderdelen en dit op aile mogelijke manieren met inbegrip van 3D printing

-Het verstrek, aankoop, verkopen van opleiding en web opleiding, coaching in informatica

De vennootschap kan op alle mogelijke wijzen interesse nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog, of verbonden doel, of die de ontwikkeling van de vennootschap kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen bezorgen of de verkoop van haar producten kunnen bevorderen.

Zij kan zich borg stellen en persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten voordele van aile personen of vennootschappen, verbonden of niet

Zij kan aile mogelijk commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig maatschappelijke aandelen (186) op naam, zonder vermelding van nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal is volledig ingetekend en gedeeltelijk volstort op de volgende wijze:

Mevrouw HOUSEN Véronique, voornoemd, ten belope van één aandeel (1), voor een inbreng van honderd euro (100,00 E), gedeeltelijk volstort ten belope van eenendertig euro vijfentwintig cent (31,26 E).

- De heer IMBRECHTS Eric, voornoemd, ten belope van honderd vierentatchig aandelen (184), voor een inbreng van achttienduizend vierhonderd euro (18.400,00 E), gedeeltelijk voistort ten belope van zesduizend honderd zeventachtig euro vijftig cent (6.187,50 E).

- De heer IMBRECHTS Alain, voornoemd, ten belope van één aandeel (1), voor een inbreng van honderd euro (100,00 E), gedeeltelijk volstort ten belope van eenendertig euro vijfentwintig cent (31,25 E).

Totaal: honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen.

Winstverdeling

Van het resultaat dat voortvloeit uit de jaarrekeningen, wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ze dient hernomen te worden wanneer de wettelijke reserve aangesproken werd.

Het saldo zal de bestemming krijgen die haar zal gegeven worden door de algemene vergadering welke zich uitspreekt bij meerderheid van de stemmen, op voorstel van de bestuurders.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik dan ook, zal de vereffening worden verricht door de zorgen van een vereffenaar, benoemd door de algemene vergadering.

Bij ontstentenis van zulke benoeming, zal de vereffening worden verricht door de zorgen van de bestuurders in functie.

De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden, toegewezen door het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering zal in voorkomend geval de emolumenten van de vereffenaar bepalen.

Elk jaar zal de vereffenaar aan de algemene vergadering de resultaten van de vereffening voorleggen met vermelding van de oorzaken die het beëindigen ervan verhinderd hebben.

De vergadering zal bijeenkomen na bijeenroeping door, en onder voorzitterschap van de vereffenaar of van een van hen, overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten,

Ze blijft over de bevoegdheid beschikken om de statuten te wijzigen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en liquidatiekosten of na inbe-waargeving van de daartoe vereiste sommen, zal het netto actief in de eerste plaats dienen om het bedrag van het volgestort kapitaal terug te betalen.

Indien alle maatschappelijke aandelen niet in dezelfde mate werden volgestort, zal de vereffenaar, alvorens tot de verdeling over te gaan, rekening houden met die verschillende toestanden en het evenwicht herstellen door aile maatschap-ipelijke aandelen op een absolute voet van gelijkheid te brengen, hetzij door aanvullende opvragingen van stortingen ten laste van de onvoldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in specie ten gunste van de maatschappelijke aandelen die in hogere mate werden volgestort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Het saldo wordt dan gelijkmatig verdeeld onder al de maatschappelijke aandelen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de derde vrijdag van de maand juni te zestien uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering plaatsvinden op de eerste daaropvolgende werkdag behalve de zaterdag.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen met een meerderiheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Onder voorbehoud van de bijzondere voorschriften, bepaald in onderhavige statuten, zal de algemene vergadering van vennoten beraadslagen volgens de voorschriften voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, te benoemen door de algemene vergadering.

De vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er meerdere zijn, hun bevoegdheden. Is er maar één bestuurder, dan wordt deze bekleed met ai de bevoegdheden, toegekend aan de bestuurders. Wanneer er verschillende bestuurders zijn, vormen zij samen een Raad van Bestuur. De beslissingen van de Raad van Bestuur worden met meerderheid van stemmen genomen

Indien een rechtspersoon tot bestuurder benoemd wordt, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Derden kunnen de verantwoording van de machten niet opeisen, een eenvoudige indicatie van de kwaliteit van de vertegenwoordiger of van de afgevaardigde van de morele persoon volstaat.

De bestuurder of bestuurders, precies zoals aile andere bestuurders in de toekomst, beschikken over alle bevoegdheden om namens de vennootschap op te treden: zij kunnen in haar naam alle handelingen van beheer en beschikking uitvoeren; al wat niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten wordt voorbehouden aan de algemene vergadering, valt onder hun bevoegdheid.

Zij kunnen op hun verantwoordelijkheid speciale mandatarissen aanstellen voor bepaalde verrichtingen en/of voor het commerciële en technische dagelijks bestuur.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de " vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Vennootschapswetboek:

11 Bestuurders

De comparanten beslissen een bestuurder te benoemen.

-De heer IMBRECHTS Eric, voornoemd, die aanvaardt, wordt als bestuurder benoemd, voor een

onbeperkte duur.

Het mandaat van de bestuurder wordt bezoldigd ten kosteloze.

2/ Commissaris(sen)

De comparanten stellen vast en verklaren dat er uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat, ten minste voor het eerste boekjaar, de vennootschap aan de in artikel 141, 2° van het Vennootschapswetboek vermelde criteria zal voldoen, aangezien zij ais een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 van de voorvemoemde Wetboek beschouwd wordt. Dientengevolge beslissen ze, met eenparigheid van stemmen, geen commissaris te benoemen.

3/ Afsluiting van het eerste boekjaar

De comparanten beslissen dat het eerste boekjaar begonnen op de dag van de oprichtingsakte wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en vijftien

4/ Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De comparanten beslissen dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld in juni

tweeduizend en zestien.

5/ Delegatie van machten

Hij verklaart aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van in de

plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

t

' aansprakelijkheid "BEFI", kantoor houdende te 1030 Schaerbeek, Generaal Wahislaan, 238, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag ; , de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap, ;

"

De uitgiften en uittreksels zijn afgeleverd voor registratie der akte enkel met het oog op de neeriegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de formaliteiten in verband met het verkrijgen van het ondernemingsnummer.

, VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
BIM RIG

Adresse
Zetel: Stuikberg nummer 15 te 1790 Affligem

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande