BINDA BAL

Société en commandite simple


Dénomination : BINDA BAL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 604.999.094

Publication

19/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De heer SINGH Sukhjinder, voornoemd, schrijft in op veertig (40) aandelen, hetwelk hij volstort ten bedrage van

vijfhonderd euro (Q' 500,00). Hij is nog tweeduizend zevenhonderd euro (Q' 2.700,00) verschuldigd aan de

vennootschap.

Vervolgens verklaren de oprichters de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt:

II. STATUTEN

Artikel 1  Rechtsvorm  Naam  Identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt  BINDA BAL .

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de melding

van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven  gewone commanditaire vennootschap ofwel de afkorting  Comm.

V .

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Schaluin 64 - 3200 Aarschot.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in het

Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

Op heden, 13 maart 2015 om 12 uur.

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

1. Zonder familienaam, Kuldip Kaur, (83.04.06-572.49), wonende te Schaluin 10/b1 - 3200 Aarschot.

2. SINGH Sukhjinder, (83.01.15-497.27), wonende te Schaluin 10/b1 - 3200 Aarschot.

I. OPRICHTING

De ondergetekenden zijn onder elkaar overeengekomen om een handelsvennootschap op te richten onder de

vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming  BINDA BAL , en waarvan de zetel zal

gevestigd zijn te Schaluin 64 - 3200 Aarschot.

Mevr. Kuldip Kaur voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde vennoten. Zij is hoofdelijk

en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De heer SINGH Sukhjinder, voornoemd, treedt op als commanditaire of stille vennoot. Hij staat slechts in voor

de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng (of van hetgeen hij beloofd heeft in de

vennootschap in te brengen), op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur treft.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, bedraagt acht duizend euro

(~ 8.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot

nagemelde inbreng, en wel als volgt:

Mevr. Kuldip Kaur, voornoemd, schrijft in op negentig (60) aandelen, dewelke zij slechts gedeeltelijk volstort ten

bedrage van duizend vijfhonderd euro (Q' 1.500,00).

Zij is nog drieduizend driehonderd euro (Q' 3.300,00) verschuldigd aan de vennootschap.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BINDA BAL

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Schaluin 64

*15304721*

Luik B

3200

België

0604999094

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aarschot

Griffie

Neergelegd

17-03-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De zaakvoerder(s) dienen aan de stille vennoten bij brief melding te maken over de zetelverplaatsing.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- De aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de vertegenwoordiging van alle motorvoertuigen, auto's, vrachtwagens, tractoren, fietsen, motorfietsen, ...

- De exploitatie van een taxibedrijf en vervoeronderneming; de exploitatie van oproepcentrale s voor taxi s; Het verrichten van alle personenvervoer, limo-service en vervoer voor evenementen en speciale aangelegenheden; - De exploitatie van een schoonmaakbedrijf en aanverwante diensten. Daartoe zal de vennootschap de volgende werken en diensten kunnen uitvoeren:- hotelkamer-, bungalow- en appartementenonderhoud, inbegrepen maar niet beperkt tot de binnen en buiten reiniging en onderhoud van alle commerciële zalen, kantoren en andere ruimten, inbegrepen het stofwissen, zemen, stofzuigen, moppen, dweilen, ruitenwassen en desinfecteren. - De reiniging en het onderhoud van alle roerende goederen, inclusief kledij;

- Het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, woningen, fabrieken, winkels en instellingen. - Het uitoefenen van een gespecialiseerd reinigingsbedrijf, waaronder reiniging van particuliere en nijverheidsgebouwen, glas- en gevelreiniging, het reinigen van airconditioningskanalen, brandschade en roetreiniging, milieuschade sanering en calamiteitenservice.

Verhuur van eigen onroerend goed; Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden; Groot-en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in machines, meubelen, geschenkartikelen, bouwmaterialen, voeding, parfums, cosmetica, enz.; Restaurants van het traditionele type, Fast food-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; Drankgelegenheden; Hotels, Industriële reiniging, Schoonmaakbedrijf, carwash; Schilderwerken; Verhuur van overige roerende goederen; Verhuur van: videocassettes en -banden (videotheek); Telefoonwinkel, internetcafé, verkoop van prepaid kaarten; Kleinhandel in elektrische huishoudapparaten en in audio-en videoapparatuur, De groot en kleinhandel in elektronische apparaten zoals : hi-fi Installaties, gsm's, T V s, koelkasten,...; De uitbating van een algemene supermarkt alsook de handel, de verkoop in groothandel of in kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie, de dienst, de verpakking, de import, de export, de makelarij, de vervaardiging van alle voedingswaren of levensmiddelen alsook alles wat betrekking heeft op de algemene voeding, waaronder ondermeer, en dit zonder limitatief te kunnen geïnterpreteerd te worden, producten van suikergoed, tabakswaren, koffie, thee, dranken, groenten en fruit, zuivelproducten, wild en gevogelte, De uitbating van een benzinestation; Dagwinkel, Kapsalon; Krantenwinkel; Werken in onderaannemingen en verlenen van diensten aan bedrijven; Schoenenwinkel; Vervoersbemiddeling; Logistiek management, expeditie, distributie en transport; Nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg, zowel voor eigen rekening als voor rekening voor derden; Het opslaan en verhandelen van handelsgoederen, genotsgoederen en verpakkingsdiensten, Het vervullen van alle administratieve formaliteiten inzake goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: Koerierdiensten; Verhuur van vrachtwagens met chauffeur; Bakker; Renovatiewerken,, elektriciteitswerken; Groothandel en kleinhandel in onderdelen en accessoires van auto's. Import en export van nieuwe of tweedehandsvoertuigen en dit zowel voor de binnenlandse als voor de buitenlandse markt. Alle activiteiten m.b.b. garagehouder, hersteller, De aan- en verkoop van leder- en textielwaren; Aan en verkoop van allerlei machines bestemd voor de bakkerij en eventueel andere sectoren, De aan- en verkoop van bakkerijgrondstoffen in het algemeen; De groot- en kleinhandel in dranken; Onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen voor het snijden en snoeien van bomen, groothandel in bloemen en planten, turnbouwbedrijf, aannemer tuinwerk; Kweekbedrijf voor wild en gevogelte; Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan een mandaat van bestuurder, van zaakvoerder of van vereffenaar aanvaarden en uitoefenen in elke vennootschap, ongeacht het maatschappelijke doel ervan.

De vennootschap kan een hypotheek of elke andere reële zekerheid vestigen op de maatschappelijke goederen en kan zich borg stellen.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het maatschappelijke doel te interpreteren.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de statutaire regels inzake statutenwijziging zijn gesteld.

Artikel 5  Kapitaal

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

5.1  Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtduizend euro (~8.000,00) en is vertegenwoordigd door honderd

(100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 6  Aandelen

6.1  Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister.

Het aandelenregister wordt op de zetel van de vennootschap bewaard en is daar ten inzage van de vennoten en

van eenieder die daartoe een rechtmatig belang kan doen gelden.

Alle overdrachten van aandelen worden tevens ingeschreven in het aandelenregister.

6.2  Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan

verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het

aandeel is aangewezen.

De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen

en de vennootschap hiervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik en voor zover geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens

inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het effect ten opzichte van de

vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

6.3  Overdracht

Een stille vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot

of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van de zaakvoerder(s).

Een beherende vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een

medebeherende vennoot of aan een derde, na vooraf aan alle beherende vennoten de mogelijkheid te hebben

geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of

bij gebreke van akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van

de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene beherende vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen,

ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling

van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

6.4  Verbod de aandelen te verpanden

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder voorafgaande schriftelijke

toestemming van de zaakvoerder(s).

Artikel 7  Vennoten

7.1  Gecommanditeerde en commanditaire vennoten

Gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot

beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een

volmacht.

De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap.

7.2  Aanvaarding als vennoot

Om als vennoot te worden aanvaard, moet de kandidaat aangenomen worden door de algemene vergadering bij

besluit genomen met eenparigheid van stemmen van de gecommanditeerde vennoten en een gewone

meerderheid van de stille vennoten.

De afwijzing van een kandidaat moet niet worden aanvaard en de betrokkene kan tegen dit besluit niet opkomen.

7.3  Verlies van rechten als vennoot

Elke vennoot kan vrijwillig uittreden binnen de perken opgelegd door de wet en de statuten.

De uittreding van een vennoot leidt niet automatisch tot de ontbinding van de vennootschap.

(a) vrijwillige uittreding

Een gecommanditeerde vennoot kan slechts vrijwillig uittreden wanneer wordt voorgesteld om de vennootschap om te zetten in een andere rechtsvorm of wanneer hem/haar nieuwe verplichtingen worden opgelegd waartoe hij/zij zich niet wenst te verbinden.

Een stille vennoot mag slechts uittreden gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Zijn verzoek tot uittreding tijdens de laatste zes maanden van het boekjaar heeft pas uitwerking in het volgende boekjaar. Het verzoek tot uittreding van een gecommanditeerde of commanditaire vennoot wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennootschap. Het kan slechts worden ingewilligd mits er steeds minstens één gecommanditeerde en stille vennoot overblijven.

Aan de vrijwillig uitgetreden vennoot wordt de waarde van zijn aandelen toegekend, overeenkomstig hetgeen hierna is bepaald.

(b) uittreding van rechtswege ingevolge overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of kennelijk onvermogen In geval van overlijden, faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring van een gecommanditeerde of commanditaire vennoot of in geval van ontbinding van een rechtspersoon-vennoot, verliest de betrokken persoon zijn hoedanigheid van vennoot van rechtswege binnen de twee maanden nadat deze feiten zich hebben voorgedaan of ter kennis werden gebracht van de vennootschap, tenzij het aandeel of aandelenpakket van de betrokken vennoot vóór het verstrijken van die termijn is overgenomen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap wordt niet ontbonden door de uittreding van rechtswege, tenzij er niet langer minstens één gecommanditeerde en één stille vennoot zouden overblijven. In dat geval heeft/hebben de overblijvende vennoot/vennoten het recht de vennootschap voort te zetten met om het even welke derde die zij als nieuwe vennoot laten toetreden door intekening op één of meerdere nieuwe aandelen, of aan wie zij het aandeel of aandelenpakket van de overledene, gefailleerde of onbekwame kunnen overlaten, binnen de twee maanden na het feit dat leidde tot de uittreding van rechtswege.

De vermelding van een uittreding van rechtswege wordt door de zaakvoerder of de overblijvende gecommanditeerde in het aandelenregister aangetekend. De van rechtswege uitgetreden vennoot of zijn rechtverkrijgenden hebben recht op de waarde van de aandelen.

7.4  Waarde van de aandelen

De voor een of meerdere aandelen uittredende vennoot, de erfgenamen of rechtverkrijgenden van een overleden vennoot, de vertegenwoordiger(s) van een van rechtswege uittredende vennoot, hebben recht op de waarde van het aandeel/aantal aandelen van de betrokken vennoot.

Bij gebrek aan akkoord daaromtrent, wordt de waarde vastgesteld door een deskundige die in gemeen overleg tussen de vennootschap enerzijds en de uitgetreden vennoot of de betrokken erfgenamen of rechtverkrijgenden anderzijds wordt aangeduid. Indien deze deskundige niet kan worden aangeduid bij gebrek aan overeenstemming, zal deze, op verzoek van de meest gerede partij, worden benoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft.

Het rapport van de deskundige moet uiterlijk twee maanden na zijn aanstelling aan de betrokken partijen worden betekend.

De uitbetaling van het aandeel zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden binnen de maand na het akkoord omtrent de vaststelling van de waarde van de aandelen, of desgevallend na de betekening van het rapport van de deskundige.

7.5  Aansprakelijkheid

Uittredende gecommanditeerden evenals de rechtsopvolgers van een overleden vennoot blijven, overeenkomstig de wet, gedurende vijf jaar persoonlijk aansprakelijk voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk het overlijden/de uittreding plaatsvond.

Deze aansprakelijkheid is hoofdelijk en onbeperkt.

7.6  Verbod van inmenging in de vennootschap

De erfgenamen en legatarissen van aandelen of de schuldeisers van een vennoot, minderjarigen en onbekwamen inbegrepen, zullen, onder geen enkel voorwendsel, het leggen van zegels kunnen eisen op de goederen en waarden van de vennootschap of om inventaris verzoeken, noch er de verdeling of licitatie van vorderen, noch zich op enige wijze mengen in het bestuur van de vennootschap.

Artikel 8  Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Is tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd:

Zonder familienaam, Kuldip Kaur, (83.04.06-572.49), wonende te Schaluin 10/b1 - 3200 Aarschot.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, en in geval er meerdere zijn, elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft/hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap. Aldus is de zaakvoerder bevoegd om onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: - alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer zo roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; - leningen aan te gaan en alle effecten- en geldtransacties te verrichten;

- het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

- opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- over de rechten van de vennootschap dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen;

- in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

- de hem verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Elke zaakvoerder afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Het ontslag of overlijden, de wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaakvoerder leidt niet automatisch tot ontbinding van de vennootschap.

Artikel 9  Algemene vergadering van de vennoten

10.1  Algemene beginselen

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de wettelijke en statutaire perken te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap. Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

voorwaarden om tot geldige besluiten te komen, zijn nageleefd.

10.2  Onderscheiden vergaderingen

a) de gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen op de hierna bepaalde dag en uur in de plaats aangewezen in de oproeping en die zich onder meer dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening en de kwijting aan de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

b) de buitengewone en bijzondere algemene vergadering

De algemene vergadering waarin de vennoten bijeenkomen is al naar gelang het geval een buitengewone

algemene vergadering indien het een aangelegenheid betreft waarbij de statuten van de vennootschap gewijzigd

worden, of een bijzondere algemene vergadering indien het enige andere aangelegenheid betreft die tot haar

bevoegdheid behoort.

10.3  Plaats, dag en uur van de vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke

andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 10 uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

10.4  Bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), de commissaris of een

gecommanditeerde vennoot.

Artikel 10  Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 01/01 en eindigt op 31/12 van elk jaar.

Artikel 11  Inventaris  Jaarrekening  Winstverdeling

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris van het vermogen van de

vennootschap opgesteld.

Zo de wet dit vereist, dient door de zaakvoerder(s) tevens een jaarrekening en/of jaarverslag opgemaakt te

worden.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. Deze stukken

worden opgemaakt conform de wettelijke bepalingen terzake.

In het jaarverslag wordt rekenschap gegeven van het gevoerde beleid. Het verslag omvat tevens een

commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de

positie van de vennootschap.

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de

afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan

wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal

aandelen dat ieder bezit.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de beherende vennoten.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of

gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat

de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst

van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12  Ontbinding  Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van

de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van

hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging,

zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de

aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere

mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk

goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Aanvang werkzaamheden  Eerste boekjaar

De vennootschap begint te werken vanaf heden.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op 31/12/2015.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de

vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid ingevolge de

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Benoemingen  aanvaardingen

Zonder familienaam, Kuldip Kaur, (83.04.06-572.49), wonende te Schaluin 10/b1 - 3200 Aarschot.

Verklaart het haar toegekende mandaat van niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden.

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

vergadering.

Volmacht

De bv bvba COMPTA MANAGEMENT CONSULT te 1080 Molenbeek-Saint-Jean, Eugène Degorgestraat 26,

krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een

ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de

Toegevoegde Waarde.

Waarvan deze oprichtingsakte in onderhandse vorm is opgesteld, in drie exemplaren, ieder partij erkennend één

exemplaar ontvangen te hebben.

Na voorlezing hebben de oprichters deze akte getekend te Aarschot, op 13/03/2015

De oprichters

Zonder familienaam, Kuldip Kaur

SINGH Sukhjinder

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

28/05/2015
ÿþ Mod Worp 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III llhI ii u~ii u~i~u ii

" 150,52

111

11I

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

! S -05- 2015

Ondernemingsnr : 0604.999.094

Benaming

(voluit) : BINDA BAL

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Schaluin 64 - 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag!Benoeming zaakvoerder

Uittreksel van de notulen van Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 21/04/2015:

1.Bevestiging van het ontslag als zaakvoerder van Mevr Kuldip Kaur, (83.04.06-572.49) vanaf 1710312015. Door een vergissing werd Mevr Kuldip Kaur benoemd tot zaakvoerder.

Door ondertekening van deze proces-verbaal aanvaardt Mevr Kuldip dat ze nooit zaakvoerder was van de vennootschap BINDA BAL. Mevr Kuldip is stille vennoot van BINDA BAL, met 15 aandelen.

2.De heer SINGE-1 Sukhjinder, (83.01.15-497.27),is zaakvoerder vanaf 17/03/2015, met 75 aandelen,

Tegelijk hiermee neergelegd: notulen van bijzondere algemene vergadering

S1NGH Sukhjinder

(Zaakvoerder)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BINDA BAL

Adresse
SCHALUIN 64 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande