BIO-PLANET

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIO-PLANET
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.405.143

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.09.2014, NGL 22.09.2014 14595-0332-039
23/12/2013
ÿþ Mod Wall 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

13 92419*

li

Ondernemingsnr : 0472.405.143

Benaming

(voluit) : Bio-Planet

(verkort) :

v

beh aa Be Staz

~a

~~~~ DEL 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Victor Demesmaekerstraat 167, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 10 september2013;

De Raad van Bestuur stelt voor te benoemen of te herbenoemen de CVBA KPMG Bedrijfsrevisoren, (B001) met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Prins Boudewijnlaan 24D, vertegenwoordigd door de Heer Jo Venderbruggen (01207) (nationaal nummer 600106-301-10, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) en de Heer Ludo Ruysen (00949) (nationaal nummer 560410-203-22, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) als commissaris voor een periode van drie boekjaren ingaande vanaf boekjaar 13/14 om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2016. Dit aan de voorwaarden van ereloon vermeld in het document dat daarrond zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de herbenoeming van de commissaris goed.

Jean de Leu de Cecil

Bestuurder

Marc Hofman

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/05/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MO word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie. na neerlegging ter griffie van de akte

8Russez,

à gj

Oíidernemingsnr : 0472.405.143

Benaming

(voluit) : Bio-Planet

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Victor Demesmaekerstraat 167, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 30 april 2013

De Heer Wim Biesemans met als nationaal nummer 610626-349-97 (vermeld met uitdrukkelijke toestemming) neemt ontslag als bestuurder met ingang van 1 mei 2013.

De Bijzondere Algemene Vergadering neemt hiervan akte en verklaart hiertegen geen bezwaar te hebben.

De Raad van Bestuur stelt voor aan de Bijzondere Algemene Vergadering de Heer Marc Hofman (nationaali nummer 580528-091-31, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) te benoemen ais bestuurder met ingang van 1 mei 2013 voor de resterende periode van het mandaat tot de Algemene Vergadering van 2017.

Dit bestuurdersmandaat is onbezoldigd.

De Bijzondere Algemene Vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de benoeming goed.

De Bijzondere Algemene Vergadering besluit alle volmachten te verlenen aan Griet Verbeeck, Dorien Verertbruggen en ..Jean de Leu de Cecil individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande beslissingen.

Griet Verbeeck

Gevolmachtigde

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 Annexes du Moniteur belge

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 03.10.2012 12605-0312-035
16/08/2012
ÿþ mod 11.1



...

-tea y~.~

(i' + In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

k

*12141854*

06 pooi NIL

bRU55EL

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.405.143

" Benaming (voluit) : BIO-PLANET

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Victor Demesmaekerstraat, 167

1500 Halle

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR INBRENG IN "WIND ENERGY POWER" - STATUTENWIJZIGING - PROCES-VERBAAL VAN DE EERSTE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig juli tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BIO-PLANET", met zetel te 1500 Halle, Victor Demesmaekerstraat 167, hierna "de Vennootschap" of "de eerste te Splitsen Vennootschap", volgende heslissingen genomen heeft:

1° Verzaking aan splitsingsverslaggeving.

2° Goedkeuring van het splitsingsvoorstel en beslissing tot partiële splitsing van de naamloze vennootschap "BIO-PLANET", met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Victor Demesmaekerstraat, 167, hierna ook 'de Vennootschap', conform de modaliteiten en de voorwaarden uiteengezet in dat splitsingsvoorstel, door overgang van bepaalde bestanddelen van het patrimonium - hierna uitvoerig beschreven - van de eerste te Splitsen Vennootschap naar de Verkrijgende Vennootschap, zijnde de naamloze vennootschap "WIND ENERGY POWER", afgekort "WE POWER", met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg, 196.

BESCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN

De toe te bedelen vermogensbestanddelen van de eerste te Splitsen Vennootschap aan de Verkrijgende Vennootschap bestaan uit de installaties voor de opwekking van hernieuwbare energie (meer bepaald de photovoltaïsche systemen),

De Verkrijgende Vennootschap verwerft de eigendom van voormelde installaties, in het kader van een concessie (met afstand van recht van natrekking) voor de uitbating van deze installaties. De eigendomsverwerving van deze installaties zal alle daarmee verbonden rechten en verplichtingen omvatten, zoals onder meer de overheidssubsidies, groenestroomcertificaten en vergunningen.

Voor een meer uitgebreide beschrijving van de actief- en passiefbestanddelen van de eerste te Splitsen Vennootschap die worden toebedeeld aan de Verkrijgende Vennootschap, wordt verwezen naar het verslag van de commissaris over de inbreng in natura alsook naar het splitsingsvoorstel met de aangehechte splitsingsstaat de dato 31 maart 2012.

De aandeelhouders stellen ondergetekende notaris vrij van een cijfer- en balansmatige weergave van de afgesplitste vermogensbestanddelen in onderhavige akte, daar zij hiervan op de hoogte zijn op grond van andere bestaande documenten, inzonderheid doch niet uitsluitend het revisoraal verslag en het splitsingsvoorstel met aangehechte bijlage.

Eigendomsovergang van de onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten

Zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen werden overgedragen naar de Verkrijgende Vennootschap in het kader van de onderhavige partiële splitsing door overneming.

TOEKENNING VAN NIEUWE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Ruilverhouding

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van de Vennootschap dat de Verkrijgende Vennootschap toekomt, zal de Verkrijgende Vennootschap 236 nieuwe aandelen uitgeven aan de aandeelhouders van de eerste te Splitsen Vennootschap, overeenkomstig hun aandelenbezit. Deze nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten ais de bestaande aandelen, zoals beschreven in de statuten van de Verkrijgende Vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Toekennings ijze

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die toekomen aan de aandeelhouders van de Vennootschap ter vergoeding van de overgang van een deel van het actief- en passiefvermogen van de eerste te Splitsen Vennootschap werden toegekend als volgt

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van de eerste Gesplitste Vennootschap dat de Verkrijgende Vennootschap toekomt, zal de Verkrijgende Vennootschap 236 nieuwe aandelen uitgeven aan de aandeelhouders van de eerste Gesplitste Vennootschap, overeenkomstig hun aandelenbezit.

Zo snel als mogelijk volgend op de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de beslissing tot partiële splitsing zal een bestuurder van de Verkrijgende Vennootschap in het register van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap er volgende gegevens in vermelden:

- de identiteit van de aandeelhouders van de eerste te Splitsen Vennootschap;

het aantal aandelen van de Verkrijgende Vennootschap dat aan ieder van deze aandeelhouders

toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving werd door één bestuurder van de Verkrijgende Vennootschap en door de aandeelhouder,

telkens met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ondertekend.

Van de inschrijving in het register zal een certificaat worden afgegeven aan de aandeelhouders, in het geval

zij erom verzoeken.

Alle kosten verbonden aan de uitgifte van de nieuwe aandelen zullen worden gedragen door de

Verkrijgende Vennootschap.

Deelname in de winst en bijzondere rechten inzake winstdeelname

De vergadering heeft vastgesteld dat overeenkomstig het splitsingsvoorstel de nieuw gecreëerde aandelen van de Verkrijgende Vennootschap in de winst deelnemen vanaf 1 april 2012, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de Vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 april 2012 voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap,

Boekhoudkundige, fiscale en juridische datum

Alle verrichtingen gesteld door de eerste te Splitsen Vennootschap zullen, voor wat betreft de afgesplitste vermogensbestanddelen zoals hierboven beschreven, vanaf 1 april 2012 vanuit boekhoudkundig oogpunt, ' alsook vanuit het oogpunt van directe belastingen, geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap, evenwel vanuit juridisch oogpunt vanaf 1 augustus 2012.

' ln het splitsingsvoorstel werd vermeld dat de partiële splitsing juridische uitwerking heeft vanaf 1 juli 2012, De vergadering besliste echter unaniem hiervan af te wijken en dat de partiële splitsing juridische uitwerking heeft vanaf 1 augustus 2012,

3° Beslissing, in het kader van voormelde partiële splitsing door overneming, tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met een bedrag van vijfenzestigduizend zeshonderd zevenentwintig euro veertien cent (E 65.627,14) zodat het kapitaal werd teruggebracht tot drie miljoen negenhonderd zeventigduizend vijfhonderd zeventien euro tweeentwintig cent (¬ 3.970.517,22) zonder vernietiging van aandelen.

4° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de hierna volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op drie miljoen negenhonderd zeventigduizend vijfhonderd zeventien euro tweeëntwintig cent (¬ 3.970,517,22),

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd drieënveertigduizend achthonderd eenenveertig (343.841) aandelen zonder vermelding van waarde,"

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan het personeel van "COLRUYT GROUP SERVICES", allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen en de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de Administratie van de B.T.W. te vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht tot inbreng van zakelijke en persoonlijke rechten op onroerende goederen door NV "Etablissementen Fr. Colruyt"  volmacht tot afstand recht van natrekking (toestaan recht van opstal) door NV "Etablissementen Fr, Colruyt", NV "COLIM", NV "B10-PLANET" en NV "DREAMLAND", een plan met het uittreksel uit het kadastraal percelenplan, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten),

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1" bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2012
ÿþAnnexes dü 1V1on féür bele

Bf,tagen üitite-t BetgieliStUïsii'tád-- T1705IZ0TZ

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0472.405.143

Benaming

(voluit) : BlO-PLANET

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Victor Demesmaekerstraat 167, 1500 Halle

Onderwerp akte ; Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij NV Bioplanet een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door NV Wind Energy Power, zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De te splitsen vennootschap: de naamloze vennootschap B10-PIANET, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Victor Demesmaekerstraat 167, met ondernemingsnummer 0475.405.143,

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft als doel:

In de meest ruime zin handel te drijven voor een eigen rekening, voor rekening van anderen, in het groot en in het klein van aile verdelings- en serviceformules en namelijk deze meer in het algemeen gekend onder de verscheidene benamingen zoals: supermarkten, hypermarkten, shoppingcenter, station service, drugstores, cafetaria, enzovoorts.

De aankoop, de fabrikatie, de opslag, de omvorming, de behandeling, het vervoer, de verkoop en verzending, voor eigen rekening, voor rekening van anderen, door of met anderen van: alle voedingswaren, produkten, artikelen en koopwaren, die in aanmerking komen om in vooraangehaalde uitbatingen verkocht te worden; en in het algemeen, het verlenen van aile diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verdeling.

De oprichting, de verwerving, het in huur nemen, het beheer entof de uitbating voor eigen rekening, voor rekening van anderen, door of met anderen van restaurants, hotels, motels en logementshuizen, drankslijterijen, bijgevoegd of niet, verbruikiokalen, tafelhouderdienst en alle gelijkaardige instellingen.

Rekreatieve diensten, diensten aan personen en reis- en toerismeondememingen.

De verkoop van tuinhuisjes, blokhutten, bungalows, er inbegrepen alle ondememings- en bouwwerken, de oprichting en de uitbating van alle studie, organisatie- en raadgevingskantoren op onroerend, financieel en commercieel gebied.

Bovendien:

-alle aktiviteiten in wat genoemd wordt de HORECA-sektor;

- handel te drijven in het verlenen van diensten op administratief gebied en ai wat daarbij hoort in verband met verkoop van programma`s informatieverwerking, studie, psychotechniek en andere.

Bovendien ook alle makelaarsactiviteiten in verband met alle soorten verzekeringen tegen risico's van alle aard, daarin begrepen het bezit, de aankoop, de verkoop, het beheer of in beheer geven van makelaarsportefeuilles, advies, expertises, hulp of bijstand in verband met de verzekering in het algemeen, evenals alle makelaarsactiviteiten en bemiddelingstaken inzake consumentenkrediet.

Meer algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke verrichtingen, hetzij van onroerende of van roerende aard, kunnen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met de één of andere tak van haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Deze aanduiding dient als aanhaling en is geenzins beperkend,"

.3OAvR.2111

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iaoe~sao"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.2. De verkrijgende vennootschap: de naamloze vennootschap Wind Energy Power, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0864.995.025.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Net verwerven van financiële middelen om deze aan te wenden voor investeringen in windenergie en andere vormen van hemieuwbare energie en alles wat daarmee verband houdt.

Het zoeken naar geschikte locaties om windmolens en andere stroomopwekkende toestellen te bouwen en deze te exploiteren en het gebruik van deze energie te promoten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

in ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van NV Bio-Planet dat NV Wind Energy Power toekomt, zal NV Wind Energy Power 236 nieuwe aandelen uitgeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap, overeenkomstig hun aandelenbezit, als volgt:

- 235 aandelen aan NV Etablissementen Fr. Colruyt;

-1 aandeel aan NV Colruyt Group Services.

Er zal aan de vennoten geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen NV Wind Energy Power zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen NV Wind Energy Power.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen op naam geschiedt door inschrijving in het register van de aandelen op naam, binnen de 15 dagen na de publicatie van de splitsingsbesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Daartoe zal één van de bestuurders van NV Wind Energy Power bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering die de partiële splitsing zal goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

4. DATUM VOOR DEELNAME 1N DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van NV Wind Energy Power en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 april 2012.

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap m.b.t. het hiervoor bedoelde af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2012.

6. TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen NV Wind Energy Power geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft.

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door NV Wind Energy Power evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de partiële splitsing en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

4

<

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

ln de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Er wordt voorgesteld de installaties voor de opwekking van hernieuwbare energie (meer bepaald de photovoltaïsche systemen) af te splitsen van NV Bio-Planet naar NV Wind Energy Power. Het af te splitsen .gedeelte van het vermogen wordt hierna weergegeven op basis van een staat van activa en passiva per 31 maart 2012.

ACTIVA 94.650,04 ¬

VASTE ACTIVA

Materiële vaste activa

Machines 105.631,61 ¬

Afschrijving machines -16.522,88 ¬

VLOTTENDE ACTIVA

Vorderingen op < 1 jaar

Te ontvangen kapitaalpremies 5.541,31 ¬

PASSIVA 94.650,04 ¬

EIGEN VERMOGEN

Maatschappelijk kapitaal 65,656,67 ¬

Wettelijke reserve 6.565,67 ¬

Overgedragen winst 22.334,00

Kapitaalpremie 93,70 ¬

10. VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Kortrijksesteenweg 930, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en aile andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2012
ÿþ Mad 2.1

= 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

- BRUSSEL:

11 4 FEB 201Z

Griffie

N I1I I III» III III1

*12045349*

V bek

aa

Be Sta

1

Ondernemingsnr : 0472.405.143

Benaming

(voluit) : BIO-PLANET

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Victor Demesmaekerstraat 167, 1500 Halle

Onderwerp akte: Neerlegging en bekendmaking voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij NV Bioplanet een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden overgenomen door NV Wind Energy Power, zonder dat eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

De inhoud van voormeld splitsingsvoorstel wordt hierna bij uittreksel weergegeven. 1. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

1.1. De te splitsen vennootschap: de naamloze vennootschap BIO-PIANET, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Victor Demesmaekerstraat 167, met ondememingsnummer 0475.405.143.

Het doel van de vennootschap luidt:

"De vennootschap heeft als doel:

In de meest ruime zin handel te drijven voor een eigen rekening, voor rekening van anderen, in het groot en in het klein van alle verdelings- en serviceformules en namelijk deze meer in het algemeen gekend onder de verscheidene benamingen zoals: supermarkten, hypermarkten, shoppingcenter, station service, drugstores, cafetaria, enzovoorts.

De aankoop, de fabrikatie, de opslag, de omvorming, de behandeling, het vervoer, de verkoop en verzending, voor eigen rekening, voor rekening van anderen, door of met anderen van: alle voedingswaren, produkten, artikelen en koopwaren, die in aanmerking komen om in vooraangehaalde uitbatingen verkocht te worden; en in het algemeen, het verlenen van alle diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verdeling.

De oprichting, de verwerving, het in huur nemen, het beheer en/of de uitbating voor eigen rekening, voor rekening van anderen, door of met anderen van restaurants, hotels, motels en logementshuizen, drankslijterijen, bijgevoegd of niet, verbruiklokalen, tafelhouderdienst en aile gelijkaardige instellingen.

Rekreatieve diensten, diensten aan personen en reis- en toerismeondememingen.

De verkoop van tuinhuisjes, blokhutten, bungalows, er inbegrepen alle ondememings- en bouwwerken, de oprichting en de uitbating van alle studie, organisatie- en raadgevingskantoren op onroerend, financieel en commercieel gebied,

Bovendien:

-alle aktiviteiten In wat genoemd wordt de HORECA-sektor;

- handel te drijven in het verlenen van diensten op administratief gebied en al wat daarbij hoort in verband met verkoop van programma's informatieverwerking, studie, psychotechniek en andere.

Bovendien ook alle makelaarsactiviteiten in verband met alle soorten verzekeringen tegen risico's van alle aard, daarin begrepen het bezit, de aankoop, de verkoop, het beheer of in beheer geven van makelaarsportefeuilles, advies, expertises, hulp of bijstand in verband met de verzekering in het algemeen, evenals alle makelaarsactiviteiten en bemiddelingstaken inzake consumentenkrediet.

Meer algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële of burgerlijke verrichtingen, hetzij van onroerende of van roerende aard, kunnen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met de één of andere tak van haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

Deze aanduiding dient als aanhaling en is geenzins beperkend."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.2. De verkrijgende vennootschap: de naamloze vennootschap Wind Energy Power, met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0864.995.025.

Het doel van de vennootschap luidt.

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verwerven van financiële middelen om deze aan te wenden voor investeringen in windenergie en andere vormen van hernieuwbare energie en alles wat daarmee verband houdt.

Het zoeken naar geschikte Locaties om windmolens en andere stroomopwekkende toestellen te bouwen en deze te exploiteren en het gebruik van deze energie te promoten,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen iin hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2. RUILVERHOUDING - VERDELING ONDER VENNOTEN

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van NV Bio-Planet dat NV Wind Energy Power toekomt, zal NV Wind Energy Power 357 nieuwe aandelen uitgeven aan de vennoten van de gesplitste vennootschap, overeenkomstig hun aandelenbezit, ais volgt:

- 356 aandelen aan NV Etablissementen Fr. Colruyt

-1 aandeel aan NV Colruyt Group Services.

Er zal aan de vennoten geen opleg in geld uitbetaald worden, noch enige andere financiële vergoeding.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN WORDEN UITGEREIKT

De nieuw uit te geven aandelen NV Wind Energy Power zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen NV Wind Energy Power.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen op naam geschiedt door inschrijving in het register van de aandelen op naam, binnen de 15 dagen na de publicatie van de splitsingsbesluiten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Daartoe zal één van de bestuurders van NV Wind Energy Power bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering die de partiële splitsing zal goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

4, DATUM VOOR DEELNAME 1N DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst van NV Wind Energy Power en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 april 2012.

5. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap m.b.t. het hiervoor bedoelde af te splitsen vermogen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap is vastgesteld op 1 april 2012.

6, TOEKENNING VAN RECHTEN AAN VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap geen vennoten die kapitaalaandelen bezitten waaraan bijzondere rechten verbonden zijn. Bijgevolg dienen er binnen NV Wind Energy Power geen bijzondere maatregelen te worden genomen wat dit betreft.

Er zijn binnen de gesplitste vennootschap evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zal door NV Wind Energy Power evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de partiële splitsing en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING COMMISSARIS

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, unaniem te verzaken aan de bijzondere verslaggeving, zoals bedoeld in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

In de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is toepassing te maken van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dienvolgens dient aan de commissaris van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geen bezoldiging te worden toegekend voor deze specifieke opdracht.

8. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN BESTUURDERS

Aan de bestuurders van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE OVER TE DRAGEN ACTIVA EN PASSIVA

Er wordt voorgesteld de installaties voor de opwekking van hernieuwbare energie (meer bepaald de photovolta'isehe systemen) af te splitsen van NV Bio-Planet naar NV Wind Energy Power. Het af te splitsen gedeelte van het vermogen wordt hierna weergegeven op basis van een staat van activa en passiva per 31 december 2011.

ACTIVA 105,443,97 ¬

VASTE ACTIVA 105.631,60 ¬

Materiële vaste activa -14.047,63 ¬

Inrichting gebouwen oud 13.860,00 ¬

Afschrijving inrichting gebouwen oud

VLOTTENDE ACTIVA

Vorderingen op < 1 jaar

Te ontvangen kapitaalpremies



PASSIVA 105.443,97 ¬

EIGEN VERMOGEN

Maatschappelijk kapitaal 77.065,70 ¬

Wettelijke reserve 7.706,57 ¬

Overgedragen winst 20.408,00 ¬

Kapitaalpremie 263,70 ¬

10, VOLMACHT VOOR NEERLEGGING EN BEKENDMAKING

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen geeft volmacht aan Wim Vandenberghe, advocaat, kantoor houdende te 9000 Gent, aan de Kortrijksesteenweg 930, bevoegd om elke partij afzonderlijk te vertegenwoordigen en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging en bekendmaking van het voorstel en alle andere noodzakelijke documenten ter griffie van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel.

Wim Vandenberghe

Gevolmachtigde

»or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2011
ÿþA

MW 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11154935

0472405143

Bio-Planet

Naamloze Vennootschap

V. Demesmaekerstraat 167, 1500 Halle

Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 13 september 2011:

e

De Raad van Bestuur stelt voor te herbenoemen de Heer Jef Colruyt (nationaal nummer 581018-253-10, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) als bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd

X te worden op de Algemene Vergadering in 2017.

b De Raad van Bestuur stelt voor te herbenoemen de Heer Frans Colruyt (nationaal nummer 600823-265-70, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) als bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2017.

I

De Raad van Bestuur stelt voor te herbenoemen de Heer Wim Biesemans (nationaal nummer 610626-

349-97, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) als bestuurder voor een periode van 6 jaar

ó om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2017. Dit mandaat is onbezoldigd.

De Raad van Bestuur stelt voor te herbenoemen de Heer Jean de Leu de Cecil (nationaal nummer 540704-099-91, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming) als bestuurder voor een periode van 6 jaar om herbenoemd te worden op de Algemene Vergadering in 2017. Dit mandaat is onbezoldigd.

et

De vergadering keurt met eenparigheid van stemmen de herbenoeming van de bestuurders goed.

et

et

Wim Biesemans Jean de Leu de Cecil

Bestuurder Bestuurder

CrI :oF65,11c '.E:1u ,F,rl Jf, 1l', ., ,, '1G1 ~,i .+ ~ _ i-" J . , - I" .

í7w9 ^-.2.1 CiR r:.-^.I]tspwr.uor1 1~~~1 ~ ~,.r_1~~. :F.! ...:'d iF= . ,~:~:~, .:í;.. ~" .

er

07/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.09.2011, NGL 30.09.2011 11572-0065-040
23/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude aan het Belgisci Staats b lr

0472405143

BIO-PLANET

Naamloze vennootschap

1500 Halle, Victor Demesmaekerstraat, 167

: VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE WAARDE VAN DE INBRENG IN DE CVBA COLIM n.a.v. DE MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIËLE SPLITSING - VASTSTELLING DEFINITIEF BEDRAG KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING VAN DE ACHTSTE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden op dertig maart tweeduizend en elf, voor Meester Eric SPRUYT, Geassocieerd: Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en; ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

Geregistreerd drie bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van-Brussel, op elf april: tweeduizend en elf, boek 5150, blad 72, vak 11. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Eerstaanwezend. Inspecteur, ai. (getekend) M. GATELLIER.

dat

Mevrouw Sonia Elisabeth Marcelle Oyserman, wonende te 9506 Schendelbeke (Geraardsbergen), Aalstsesteenweg 46,

handelend in haar hoedanigheid van bijzondere gevolmachtigde, krachtens machtiging verleend in het: proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de onderhavige naamloze vennootschap "BIO-PLANET", hierna ook "de achtste partieel gesplitste vennootschap" genoemd, opgesteld en verleden door: ondergetekende notaris, op 30 november 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 december 2010 onder nummer 10184280, waarbij de partiële splitsing beslist werd van de onderhavige. vennootschap "BIO-PLANEI' met inbreng in natura in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLIM", met zetel te 1500 Halle, Edingensesteenweg 196, met ondernemingsnummer 0400.374.725, goedgekeurd werd door onderhavige vennootschap "BIO-PLANET","

ondergetekende notaris verzocht heeft akte te nemen van de volgende vaststellingen:"

1. Vaststelling van de definitieve cijfers per 30 november 2010

Aangezien de juridische, boekhoudkundige en fiscale datum van de partiële splitsing tussen de naamloze: vennootschap "BIO-PLANEI' en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLIM" 1; december 2010 is, werd, overeenkomstig voormeld proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering: van de naamloze vennootschap "BIO-PLANET' van 30 november 2010, de waarde van de afgesplitste: vermogensbestanddelen bepaald op basis van de cijfers per 30 november 2010 van beide bij de partiële! splitsing betrokken vennootschappen.

Gelet op het feit dat deze cijfers thans definitief gekend zijn, kan de comparant thans het definitieve bedrag; van de-kapitaalvermindering volgend op de partiële splitsing, zoals voormeld in de voorafgaande uiteenzetting,:. vaststellen.

2. Vaststelling van het definitieve bedrag van de kapitaalvermindering

Rekening houdend met deze definitieve cijfers per 30 november 2010, werd het bedrag van de: kapitaalvermindering definitief bepaald op drie miljoen honderd eenennegentigduizend honderd achtennegentig; euro één cent (¬ 3.191.198,01), zodat het kapitaal van de onderhavige vennootschap "BIO-PLANET" definitief dient gebracht te worden op vier miljoen zesendertigduizend honderd vierenveertig euro zesendertig cent (¬ ' 4.036.144,36), zonder vernietiging van aandelen, en dit met terugwerkende kracht per 1 december 2010.

Overeenkomstig voormeld proces-verbaal van 30 november 2010 van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "B10-PLANEI', leidt deze vaststelling van het definitieve bedrag van de kapitaalvermindering en de daarmee gepaard gaande aanpassing van het voorlopig vaststelde bedrag; van de kapitaalvermindering van onderhavige vennootschap "BIO-PLANET" niet tot een aanpassing van de ruilverhouding van de aandelen in het kader van de partiële splitsing tussen de naamloze vennootschap "B10-. PLANET" en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLIM".

3. Statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

lII llhl l 1IO I~IIII~I~IVNV

" iio~seea"

Griffie

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De comparant besliste artikel - van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst oin deze in:

overeenstemming te brengen met de vaststelling hiervoor: "

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op vier miljoen zesendertigduizend honderd vierenveertig euro zesendertig cent (¬ 4.036.144,36).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd drieënveertigduizend achthonderd eenenveertig (343.841) aandelen zonder vermelding van waarde."

Bovendien besliste de comparant dat de overgangsbepaling in de statuten geschrapt dient te worden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, de gecoördineerde tekst van

statuten).

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Vaar-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.09.2010, NGL 27.09.2010 10571-0293-040
30/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.09.2009, NGL 21.09.2009 09770-0066-036
25/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 09.09.2008, NGL 19.09.2008 08728-0325-036
10/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 11.09.2007, NGL 01.10.2007 07750-0031-035
28/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 12.09.2006, NGL 26.09.2006 06792-0091-026
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 13.09.2005, NGL 30.09.2005 05772-0148-035
14/10/2004 : BL644096
08/10/2004 : BL644096
04/10/2004 : BL644096
09/10/2003 : BL644096
24/07/2003 : BL644096
02/01/2003 : BL644096
17/10/2002 : BL644096
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 22.09.2015 15595-0030-039
30/11/2000 : BL644096

Coordonnées
BIO-PLANET

Adresse
VICTOR DEMESMAEKERSTRAAT 167 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande