BIOCAIR BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIOCAIR BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.586.488

Publication

30/06/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tilliV11101111

"'Grii'fie

~- -

Ondernemingsnr; p6 â. . ó8 Benaming (voluit) : Biocair Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Leuvensesteenweg 350 3190 Boortmeerbeek

Onderwerp akte :OPRICHTING - AANSTELLING VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op zeventien juni tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat "

I. De sub 4. nagemelde persoon die is opgetreden als oprichter een handelsvennootschap heeft opgericht in

de vorm van een naamloze vennootschap, met de naam: "Biocair Belgium".

lE 2. De vennootschap gevestigd is te 3190 Boortmeerbeek, Leuvensesteenweg 350 (De Malt).

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur,

4. Is opgetreden als oprichter: "Biocair International Limited", een vennootschap opgericht naar het recht van; het Verenigd Koninkrijk, met maatschappelijke zetel gelegen te Iconix 1, Iconix Park, London Road, Sawston, CB22 3EG Cambridge, Verenigd Koninkrijk, ingeschreven bij de Companies House onder het nummer

2070874, Belgisch ondernemingsnummer 0632.518.588.

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap vijfenzeventig duizend euro (¬ 75.000,00) bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld. ?

7, Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

i, Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien,

8. Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening, de ; statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten ;

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat. De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de toepasselijke wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Na de voorgeschreven voorafnemingen ten bate van de wettelijke reserve, zal, ingeval het kapitaal gedeeltelijk is afgelost, aan de niet afgeloste aandelen een dividend toegekend worden ten bedrage van het dubbele van wat zal toegekend worden aan zowel de afgelaste als de niet afgelaste aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden tilt te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld."

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

"Biocair International Limited", voornoemd, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger; de heer Vincent James Howard, wonende te 21 The Grip Barns, Linton, CB21 4 NR Cambridge, Verenigd Koninkrijk;

"Biocair Asia Limited", een vennootschap naar het recht van Hong Kong, met maatschappelijke zetel gelegen te Unit 907-910, 118 Connaught Road West, Hong Kong,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ingeschreven in het Companies Registry van Hong Kong onder het nummer 50782547-000-06-10-2, Belgisch ondernemingsnummer 0632.518.093, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger: de heer Christopher Raymond Cooke, wonende te 2 Benny's Way, Coton, CB23 7PS Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd in rechte en jegens derden door elke bestuurder, individueel handelend, overeenkomstig artikel 15 van de statuten,

De opdracht geldt voor de duur van zes jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt op de gewone algemene vergadering der aandeelhouders van het jaar 2021, die zal beraadslagen en beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening per 31 december 2020.

- als bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd; de heer Wouter Lauwers, de heer Christophe Plette, mevrouw Hannelore De Ly en de heer Stefaan Declercq van de burg. CVBA K law, met maatschappelijke zetel gelegen te Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen en aile documenten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en haar registratie als BTW-belastingplichtige, inclusief, de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen indien nodig.

10,  Als commissaris aangesteld werd: BDO Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, , met maatschappelijke zetel te The Corporate Village, Da Vincilaan 91E.6, Elsinore Building, 1935 Zaventem, België.

Zijn opdracht geldt voor een duur van drie jaar en zal eindigen na de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar eindigend op 31 december 2017 goedkeurt. BDO Bedrijfsrevisoren burg. CVBA, duidt de heer Gert Claes aan ais vaste vertegenwoordiger.

11. Het doel van de vennootschap ais volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland: het transport van wetenschappelijk materiaal betreffende de farmaceutische, life science en biotech industrie bestemd voor consumenten, evenals de adviesverstrekking en verpakking ter ondersteuning van dit soort transport.

De vennootschap mag tevens rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, concessies toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 31 mei om 10 uur, indien die dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten

"Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS,-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met twee volmachten aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

an Belgisch Staatsblad

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16360-0031-024

Coordonnées
BIOCAIR BELGIUM

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 350 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande