BIOKYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIOKYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.848.691

Publication

06/03/2012
ÿþ Mod Ward 77.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II* iIIIIIIIII PlUIIIIVIIN

zososss*

bE

e St

Ondernemingsnr : 0890.848.691

Benaming (vaiuit) : Biokyn

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Kerkstraat 80 -1790 Affligem

Onderwerp(en) akte : Ontbinding en aanduiding vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris te Lennik, Sint-Martens-Lennik, op 2 juni 2009, "Geregistreerd vier bladen een verzending te Dilbeek II, op negen juni tweeduizend en negen. Boek 590, blad 92, vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 EUR). De Ontvanger ai.: de Inspecteur (getekend) Martine Wauters." dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Biokyn, met zetel te 1790 Affligem, Kerkstraat 80.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 890.848.691 en is geen belastingplichtige voor de BTW.

De vergadering nam volgende besluiten:

Eerste besluit: ontbinding

Eerste onderdeel : de verslagen

1. het verslag van de zaakvoerder

AI de vennoten verklaren kennis te hebben genomen van het verslag van de

zaakvoerder, opgesteld op eenendertig maart tweeduizend en negen, volgens de vereisten van het artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Al de vennoten verklaren kennis te hebben genomen van de staat van actief en passief, opgesteld volgens de vereisten van het artikel 181, §1, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en negen.

2. het verslag van de bedrijfsrevisor

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Atrio Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerder, heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven in artikel 181, §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor is gedateerd op dertien mei laatstleden.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt :

"5. CONCLUSIE

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Biokyn een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 maart 2009 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 6.375, 87 EUR en een eigen vermogen van 479,56 EUR.

Op basis van de door ons uitgevoerde werkzaamheden, uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevvisoren, kunnen wij mededelen dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de staat van activa en passiva per 31 maart 2009 rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap;

- geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie,

Wij kunnen besluiten dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31 maart 2009, onder voorbehoud van het effect van mogelijke fiscale latenties, de financiële toestand van de vennootschap op 31 maart 2009 op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaars.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van BVBA Biokyn, Huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Merelbeke, 13 mei 2009

(onleesbare handtekening)

BDO Bedriffsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle Catry".

Tweede onderdeel : wettigheidcontrole

Bij toepassing van artikel 181, §4 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende Notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze ontbinding.

De vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of moeilijkheden heeft vastgesteld.

Derde onderdeel : mededeling van deze verslagen

De voorzitter van deze vergadering wordt ontslagen om lezing te geven van de voormelde verslagen, aangezien elke vennoot erkent er tijdig een volledige kopie van ontvangen te hebben en de inhoud ervan voldoende te kennen.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten ; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

Vierde onderdeel : besluit tot ontbinding

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Biokyn, met maatschappelijke zetel te 1790 Afflinem, Kerkstraat 80, ontbonden wordt, en in vereffening wordt gesteld vanaf heden.

Tweede besluit : aanstelling van een vereffenaar

De vergadering besluit om als vereffenaar te benoemen, de Heer Geert Van Gijseghem, wonende te Vloeiende 10, 2950 Kapellen, hier aanwezig en die verklaart deze functie te aanvaarden.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De algemene vergadering machtigt voormelde Heer Geert Van Gijseghem om als bijzondere lasthebber het eenzijdig verzoekschrift tot bevestiging van de voormelde benoeming te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank.

Derde besluit : omschrijving van de machten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van

Luikg- Ve nln _

vennootschappen voorzien worden. De algemene vergadering kan evenwel te alten tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om afgifte van de onroerende goederen aan de vennoten te doen, om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstelt de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen.

De vereffenaar moet tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening een vereffeningstaat overzenden aan de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede jaar volstaat één staat per jaar.

V66r hij de vereffening afsluit, moet de vereffenaar een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank, die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit.

De vereffenaar zal derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar, die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Wanneer de plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering van vennoten overgaan tot de benoeming van een nieuwe vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de eventuele vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Vierde besluit : ontslag zaakvoerder

Tengevolge van de ontbinding en de aanduiding van een vereffenaar is het mandaat

van de zaakvoerder, te weten

De Heer Christiaan Willaert, wonende te 9880 Aalter, Kraenepoelpad 10, op heden

ten einde gekomen.

De algemene vergadering zal in een volgende bijeenkomst oordelen over de te

verlenen kwijting.

Voor analytisch uittreksel,

Hendrik Van Eeckhoudt, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd: afschrift akte, verslag bestuursorgaan, staat van actief en passief, verslag bedrijfsrevisor, homologatie benoeming vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

BljlxgarbljtretBegisetl Stffa-tsbla-d

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.06.2011, NGL 27.02.2012 12047-0203-010
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.11.2010, NGL 27.01.2011 11017-0438-010
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.11.2009, NGL 27.01.2010 10026-0240-012
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.11.2008, NGL 29.01.2009 09018-0181-014
27/05/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
BIOKYN

Adresse
KERKSTRAAT 80 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande