BITLAB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BITLAB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.066.079

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 30.07.2014 14391-0518-014
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 20.08.2013 13449-0102-012
25/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0834.066.079

Benaming

(voluit) : BITLAB

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Zeeptstraat 36, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder, wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01/06/2013 verplaatst naar Bukenstraat 19 te 1910 Buken.

Roald Larsen

Zaakvoerder

.



1 ~t

Mod 2.t

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 4 Je 2413

DE GRIFFIER,

Griffie

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

III!

*13096389* 11111111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 14.08.2012 12400-0285-012
09/03/2011
ÿþiii

Mod 2.1

Iln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 5 FE®. 2099

D%ppq,FFlER,

Ondernemingsnr : O Benaming

(voluit) : BITLAB

IIII IIII Ig1I111walVl

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 36

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op elf februari tweeduizend en elf, geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Leuven, tweede kantoor der Registratie op 14 februari 2011, boek 1356, blad 87, vak 10, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "BITLAB", met zetel te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 36 en met een onbeperkte duur door:

- de heer LARSEN Roald, wonende te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 36;

- de heer LARSEN Kristiaan Antoon Josephine, wonende te 1200 Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), Kraainemse laan 223.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer LARSEN Roald, voornoemd, die een som gestort heeft van zesduizend honderd euro (¬ 6.100,00), waarvoor hem honderd vijfentachtig aandelen worden toegekend, deels gestort;

- de heer LARSEN Kristiaan, voornoemd, die een som gestort heeft van honderd euro (¬ 100,00), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend, volledig volstort.

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

Met de jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18.00 uur), de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf. Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering. gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer LARSEN Roald, voornoemd, wonende te 3140 Keerbergen, Zeeptstraat 36.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE81 0016 3390 9224 bij BNP Fortis Panbas, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10 februari 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties, waaronder zijn begrepen:

a. Het uitwerken, sturen en opvolgen van de verkoopstrategie; het bepalen van verkooptargets; het leiden van het verkoopsteam, het onderhouden van contacten met de cliënteel; het positioneren van de cliënt  onderneming op de markt.

b. Het organiseren van de werkuitvoering; het uitwerken en opvolgen van werkwijzen en methodieken met het oog op het verbeteren van de kwaliteit, de klantgerichtheid en het rendement.

c. Het bepalen van de financiële strategie; het beheer van de thesaurie, het bewaken van de' betalingspositie, de liquiditeiten en de investeringen; het onderhouden van de contacten met de bank.

d. Het voeren van personeelsbeleid in de brede zin van het woord (het aantrekken van geschikt personeel, het uitwerken van een beloningsbeleid, het motiveren en eventueel sanctioneren van medewerkers); het uitbouwen van de organisatie en de functies naar gelang de behoefte.

Het ontwikkelen, begeleiden, realiseren, coördineren en opvolgen van projecten.

.. Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijJ van de perso( o) n( en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van administratieve ondersteuning.

Het ontwikkelen, implementeren, beheren, onderhouden, aankopen, verkopen en distribueren van software en hardware; het aankopen, verkopen en distribueren van licenties, octrooien en auteursrechten; het inrichten, het(uit)geven en het distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen.

Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie,de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in materiële en immateriële roerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

Het verstrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Participatieonderneming, wat onder meer omvat: het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en aile andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, toestaan van kredieten, of in hypotheek geven van onroerende goederen en/of in pand geven van roerende goederen; het uitoefenen van bestuursmandaten; het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

De vennootschap kan ten voordele van derden alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, ais commissionair of anderszins; het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

Het verlenen van onderricht en opleiding, het voeren van onderzoek, het promoveren van kunst, het inrichten van seminaries en tentoonstellingen, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur,het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in kunstobjecten.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, producerende, burgerlijke, beherende, roerende of onroerende aard, die verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar doel.

Het doel zoals hiervoor bepaald kan worden uitgeoefend in België en in het buitenland, voor eigen rekening of door middel van derden en/of tussenpersonen.

De vennootschap mag haar werking uitoefenen op alle plaatsen, op alle wijzen en volgens de methoden die zij goedvindt.

Indien de uitoefening van bepaalde activiteiten onderworpen zou zijn aan voorafgaande vereisten inzake het vestigingsrecht, zal de vennootschap de uitoefening van die activiteiten uitstellen tot de verwezenlijking van deze vereisten.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het statutair bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve éénitiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten. Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACTA CONSULT, te 1030 Schaarbeek, Square Eugène Plasky 92-94, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Voor gelijkvormig uittreksel

Geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven

Wordt tegelijk hierbij neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

yoo r-

'behoucden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 14.09.2015 15586-0234-012

Coordonnées
BITLAB

Adresse
BUKENSTRAAT 19 1910 BUKEN

Code postal : 1910
Localité : Buken
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande