BIYA

Divers


Dénomination : BIYA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 456.025.407

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 02.07.2014 14275-0235-010
17/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neer06-lc;gd g~ f7i tC der

Rechtbank van Koophancie.

t~ Leuven, cie 05 go 2o14 DE GRIFFIER,

Griffie

1111111!11111)11111111

v

belt aa Be Staz

Ondernemingsnr : 0456.025,407

Benaming (voluit) : BIYA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Lemingstraat 27

3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in geld in het kader van artikel 537 W1892

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Cari Maere te Leuven op zes februari tweeduizend veertien,' geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1. Verhoging van het kapitaal in het kader van artikel 537 WIB92 met zevenenvijftig duizend vijfhonderd en effi euro zevenentwintig cent (¬ 57.511,27), om het te brengen van vijfhonderd zeventig duizend honderd. vijfenvijftig euro elf cent(¬ 570.155,11) op zeshonderd zevenentwintig duizend zeshonderd zesenzestig euro: achtendertig cent (¬ 627.666,38), door inbreng in speciën, door de creatie van tweehonderd tweeëndertig (232)' nieuwe aandelen, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen.

2. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

3. Wijziging van artikel 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit'

inzake de kapitaalverhoging en coördinatie van de statuten.

Artikel 5 van de statuten wordt aangepast als volgt:

mArtikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERD ZEVENENTWINTIG DUIZEND ZESHONDERD;

ZESENZESTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (¬ 627.666,36). Het is vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND

VIJFHONDERD TWEEE=NDERTIG (2,532) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De heer André COLRUYT en mevrouw Yolande HOOLSTEENS hebben zich als gecommanditeerde vennoot

hoofdelijk en onbeperkt met de vennootschap verbonden."

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Carl MAERE, geassocieerd notaris te Leuven

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte 4. bijlage: 1 onderhandse volmacht

- historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 19.08.2013 13448-0337-010
10/01/2013
ÿþ mod 11,1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bel II

aa

Be

Sta,

I



o.rsfíte der

Rechtl;anr+" ien Koophandel

te Leuven, de 2 $ OPC. 2312

DE @ffilfftIER,

Ondernemingsnr : BE0456.025.407

Benaming (voluit) : BIYA

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Lemingstraat 27

3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte :Comm V.A.: omzetting kapitaal in euro - benoeming en ontslag

zaakvoerders - aanpassing aan het wetboek vennootschappen

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven, op 17 december 2012, geregistreerd blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen :

1) Omzetting van het kapitaal in euro.

Rekening houdend met de omzettingskoers bedraagt het kapitaal aldus

VIJFHONDERDZEVENTIGDUIZEND HONDERDVIJFENVIJFTIG EURO ELF CENT (¬ 570,155,11).

2) kennisname van het vrijwillig ontslag van de heer André COLRUYT als statutair zaakvoerder van deze vennootschap met ingang van heden en tussentijdse kwijting over het door hem gevoerde beleid.

3) Benoeming van mevrouw Yolande HOOLSTEENS, voornoemd, als nieuwe statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

4) Voorstel om het derde lid van artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst in het licht van de voorgaande beslissing:

"Tot statutair zakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap: mevrouw Yolande Hoolsteens, wonende te 3210 Linden, Lemingstraat 27."

5) Voorstel om artikel '17 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Ontslag en herroeping mandaat van de zaakvoerder

a) Een zaakvoerder kan ten allen tijde zelf ontslag nemen.

b) De lastgeving van de onbekwaam verklaarde, kennelijk onvermogend verklaarde of gefailleerde zaakvoerder wordt van rechtswege herroepen,

o) De lastgeving van een zaakvoerder kan eveneens herroepen worden bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld bij de algemene vergadering overeenkomstig artikel 1856 Burgerlijk Wetboek, op grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient bij unanimiteit te beslissen, waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken."

6) Voorstel om artikel 18 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Overlijden van een zaakvoerder

Ingeval van overlijden, onbekwaam verklaring, kennelijk onvermogen of faillissement van de zaakvoerder wordt

de vennootschap niet ontbonden."

7) Voorstel om artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende tekst in het licht van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam op 30 december 2011:

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam, De volledig volgestorte aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd. De eigenaars van aandelen kunnen op elk ogenblik en op hun kosten de omzetting verzoeken van hun aandelen in andere aandelensoorten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt. Het gedematerialiseerd aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening."

8) Aanpassing van de statuten aan de hiervoor genomen beslissingen en aan het Wetboek van vennootschappen, doch met behoud van de bepalingen inzake de naam, duur, doel, zetel, kapitaal, boekjaar, jaarvergadering, vertegenwoordigingsbevoegdheid en winstverdeling,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoro)n(en~

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~

Voor-benouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de statuten:

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de naam "BIYA".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3210 Lubbeek (Linden), Lemingstraat 27.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder, hetwelk dient bekendgemaakt te worden in het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder en met inachtneming van de wettelijke beschikkingen inzake het taalgebruik in België, administratieve of exploitatiezetels, dochtervennootschappen, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel: het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van die aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken; het verschaffen van alle materiële, technische, administratieveen financiële organisatie en infastruktuur; zonder dat deze opsomming beperkend is.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening als voor rekening en op risico van derden.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de zaakvoerder de daaraan verbonden rechten worden schorsen totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit,

Ingeval een aandeel echter gesplist is in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het stemrecht toekomen aan de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders die de hoedanigheid moeten hebben van beherende vennoot.

Tot statutair zakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap: mevrouw Yolande Hoolsteens, wonende te 3210 Linden, Lemingstraat 27.

Haar mandaat kan slechts met eenparig goedvinden van de vennoten worden herroepen. De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte en kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zaakvoerders worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging, doch met unanimiteit der stemmen. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerders vereist.

De algemene vergadering mag een vergoeding toekennen aan de zaakvoerders en commissarissen, welke op de rekening der algemene onkosten zal worden geboekt.

Ontslag en herroeping mandaat van de zaakvoerder

a) Een zaakvoerder kan ten allen tijde zelf ontslag nemen.

b) De lastgeving van de onbekwaam verklaarde, kennelijk onvermogend verklaarde of gefailleerde zaakvoerder wordt van rechtswege herroepen,

c) De lastgeving van een zaakvoerder kan eveneens herroepen worden bij rechterlijke uitspraak op

vordering daartoe ingesteld bij de algemene vergadering overeenkomstig artikel 1856 Burgerlijk Wetboek, op

grond van wettige redenen. De algemene vergadering dient bij unanimiteit te beslissen, waarbij de zaakvoerder

niet aan de stemming mag deelnemen. De zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat zijn afzetting bij een in

kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken."

Overlijden van een zaakvoerder

Ingeval van overlijden, onbekwaam verklaring, kennelijk onvermogen of faillissement van de zaakvoerder

wordt de vennootschap niet ontbonden.

De stille vennoot is slechts verbonden ten belope van zijn inbreng.

De stille vennoot die voor de vennootschap tekent anders dan bij bijzondere volmacht verleend door de enige

zaakvoerder of het college van zaakvoerders, wordt, ten aanzien van derden, hoofdelijk aansprakelijk voor de

verbintenissen van de vennootschap.

De beherende vennoot is ten aanzien van derden onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de

vennootschap.

Behalve in de hierna bepaalde gevallen worden de beslissingen genomen in de algemene vergadering bij

gewone meerderheid der stemmen of in voorkomend geval bij de bijzondere meerderheden die door het

Wetboek Vennootschappen voorgeschreven zijn.

De handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten

wijzigen, worden door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd dan met instemming van de

enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

De algemene vergadering vertegenwoordigt de aandeelhouders tegenover de zaakvoerder(s).

De instemming van elk der zaakvoerder is ondermeer vereist, zonder dat deze lijst exhaustief is, in de

volgende gevallen:

-wijziging van de statuten,

-verhoging of vermindering van het kapitaal,

-uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde,

Opheffing of beperking van het wettelijk voorkeurrecht bij kapitaalverhoging,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

ii houoan

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mnd 11,1

-uitgifte van converteerbare obligaties, obligaties met inschrijvingsrechten, naakte warrants of inschrijvingsrechten, opties of enig recht met betrekking tot aandelen van de vennootschap,

-ontbinding van de vennootschap,

- inkoop of inpandgeving van eigen aandelen,

-omvorming van de vennootschap,

Ieder jaar wordt er op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingen aangeduid, een algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, gehouden de achttiende van de maand juni van ieder jaar om negentien uur.

Zo deze dag op een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur plaats.

Het boekjaar begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Op deze laatste datum stelt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op, alsmede, in voorkomend geval, zijn jaarverslag.

Van het batig saldo wordt minstens vijf ten honderd (5%) afgenomen voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interimdividenden uit te keren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op het tijdstip en op de plaats door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vastgesteld.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders is bevoegd om op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, tot uitkering van interimdividenden te beslissen en de datum van hun betaling te bepalen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte statutenwijziging, met als bijlage: één onderhandse volmacht

- historiek en gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ° Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olnlen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 28.08.2012 12517-0568-010
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 30.06.2011 11251-0346-010
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 31.08.2010 10536-0295-010
10/04/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

<15052 58"

RÈt1i jT~/~NK VAN

Kc~OpFIaNQE1.

3 o -03- 2015

i.EL1lire

Ondernemingsnr : 0456.025.407

Benaming (voluit) : BIYA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Lemingstraat 27, 3210 Lubbeek (Linden)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, gesloten voor geassocieerd notaris Isabella] Mostaert te Leuven op 11 maart 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene; vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) ingevolge het overlijden van de heer COLRUYT André Pierre Marie en mevrouw HOOLSTEENS Yolande Maria Francine, benoeming van de heer COLRUYT Boris en de heer COLRUYT Igor, beiden voornoemd, tot gecommanditeerde vennoot en aanpassing van artikel 5, lid 2, van de statuten.

2) Benoeming van de heer COLRUYT Boris en de heer COLRUYT Igor, beiden voornoemd, tot statutair zaakvoerder en aanpassing van artikel 14 van de statuten.

3) Vervanging van het woord "zaakvoerder" door de woorden "hetzij de enige zaakvoerder, hetzij hef college van zaakvoerders" in de artikelen 2, 11, 12 en 26 van de statuten.

4) Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koningin Astridlaan 59 en aanpassing van artikel 2 van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel en alleen uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

i]E NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

3 Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van voormeld proces-verbaal met ais bijlage één onderhandse volmacht

- gecoiirdineerde tekst van de statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 22.06.2009 09301-0031-010
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 19.06.2008 08255-0239-009
10/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 07.08.2007 07546-0082-009
25/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 24.08.2006 06664-0939-011
11/10/1995 : LET584
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 01.09.2016 16571-0422-010

Coordonnées
BIYA

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 59 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande