BIZNEXT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIZNEXT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.472.032

Publication

02/06/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nee elocerintvAn en o

2 1 Mt1 2014

-2:

ter griffie van 'ciIIKiéde' rlandstalige rechtbank van 1?:5Milhandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1730 Asser Mosdal 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP  BENOEMING VEREFFENAAR  OVERDRACHT ONROEREND GOED - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank VERLINDE, geassocieerd Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 12 maart 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BIZNEXT", met zetel te 1730 Asse, Mosdal 3, ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0442.472.032.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Charles De Ruydts, te Vilvoorde, op 3 januari 1991, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari nadien, onder nummer 464.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en een laatste maal ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op 10 september 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 september nadien, onder nummer 121260117.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN.

De enige vennoot verklaart kennis te hebben van de staat van activa en passive afgesloten per 31 december 2013, alsook van het verslag van de zaakvoerder van 18 februari 2014 en van het revisoraal verslag van de vennootschap "VGD Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus 2, vertegenwoordigd door de Heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, van 28 februari 2013.

Het besluit van het verslag luidt als volgt

in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Biznext' met maatschappelijke zetel te 1730 Asse, Mosdal 3, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 255.043,73 EUR en een netto-actief van 122.458,56 EUR. Op het aanwezige onroerende goed rust nog een bruto (dit váár belasting) meerwaarde van 178.000 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie; aldus werden voornamelijk substantiële controles van de staat van activa en passive per 31 december 2013. uitgevoerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud:

-van eventuele nakomende kosten die op datum van onderhavig verslag niet waren gekend of konden, worden ingeschat, zoals de financiele gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de ad-, ministratie der directe belastingen én de toereikendheid van de voorziening voor vereffeningkosten van 2.500 EUR, én

-dat in het kader van de auditwerkzaamheden geen confirmaties verzonden werden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 W. Venn. voorafgaandelijk aan de ontbinding van de BVBA BIZNEXT en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 28 februari 2014

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Maarten Lindemans

Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen"

Op de laatste biz van Lulk B vermelden ReCtû Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handlekening,

111111,1111111g11111

Onclememingsnr : 0442.472.032

' Benaming

(voluit): B1ZNEXT

(verkort) :

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

De vergadering bevestigt tijdig in het bezit gesteld te zijn van deze verslagen en van voormelde staat van actita en passiva, en verklaart hieromtrent geen opmerkingen te formuleren, zodat deze met eenparigheid worden aangenomen en aan onderhavige akte gehecht worden.

TWEEDE BESLUIT ; VERVROEGDE ONTBINDING.

De algemene vergadering keurt de balans van 31 december 2013 en alle voorgaande jaren goed en beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf heden.

Ondergetekende Notaris wijst comparanten dan ook op het feit dat alle stukken uitgaande van de vennootschap vanaf heden dienen te vermelden dat de vennootschap in staat van vereffening is gesteld.

DERDE BESLUIT BENOEMING VAN VEREFFENAAR EN AANDUIDING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDINGEN.

De algemene vergadering stelt als vereffenaar aan voor onbepaalde duur: de Heer Patrick Schoenaars, voornoemd, die verklaart zijn aanstelling te aanvaarden en verklaart te voldoen aan alle wettelijke vereisten om het mandaat van vereffenaar te mogen uitoefenen.

Ondergetekende notaris wijst er op dat de benoeming van de vereffenaar dient gehomologeerd te worden door de rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft uitdrukkelijk volmacht aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift bij de rechtbank van koophandel, vereist voor de homologatie van diens aanstelling.

De vereffenaar zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen. Alle handelingen door de vereffenaar gesteld tussen de benceming tot vereffenaar en de bevestiging ervan door de bevoegde rechtbank worden door deze laatste beoordeeld. De rechtbank kan deze nietig verklaren indien zij kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaar moet op regelmatige tijdstippen een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar is verplicht om het plan voor verdeling van de activa onder de schuldeisers bij verzoekschrift ter homologatie voor te leggen aan de rechtbank.

De algemene vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van haar bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

VIERDE BESLUIT: TOEKENNING VAN ONROEREND GOED AAN DE ENIGE AANDEELHOUDER Vervolgens beslist de algemene vergadering, op voorstel van de vereffenaar en de zaakvoerder, om het

hierna beschreven onroerend goed, ingevolge de ontbinding van de vennootschap in eigendom over te dragen

aan de enige aandeelhouder, zijnde de heer Patrick Schoenaers, ten behoeve van zijn eigen vermogen. GEMEENTE ASSE  VOORHEEN ASSE

Een WOONHUIS op en met grond, Mosdal 3, gekend ten kadaster wijk E, nummer 349/H voor zes are vijfenzestig centiare.

(gemeentenummer 23322  artikelnummer 14174)

De vennootschap beslist vervolgens om over te gaan tot toebedeling van de hierna vermelde onroerende goederen onder de voorwaarden hierna bepaald.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De vennootschap BIZNEXT is eigenares geworden van het goed om het te hebben gekocht van 1/ de Heer Michel Freddy Luc Carié, echtgescheiden, wonende te Asse, 2/ Mevrouw Hilde Francine Callebaut, echtgescheiden, ingevolge akte verleden voor notaris Charles De Ruydts, te Vilvoorde, en notaris Jean-Jacques Boel, te Asse, op 17 oktober 2002, overgeschreven op het zevende hypotheekkantoor te Brussel op 13 december daarna, onder nummer 09371.

HYPOTHECAIRE TOESTAND

Voormeld goed wordt aan de verkrijgende partij toebedeeld voor vrij, zuiver en onbelast van aile voorrechten, hypotheken en belemmeringen hoegenaamd.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG.

1/ Erfdienstbaarheden - staat - oppervlakte.

De verkrijgende partij moet het goed aanvaarden in de staat waarin het zich bevindt en gelegen is, met al zijn voor en nadelige erfdienstbaarheden en gerechtigdheden hoegenaamd, zonder waarborg over de uitgedrukte grootte, ware het verschil zelfs meer dan éérll twintigste gedeelte, noch over de juiste aanduiding der kadastrale sectie en nummer, palan, loswegen of waterlopen, dit alles zonder verhaal tegenover de overdragende partij of ondergetekende notaris.

2/ Genotsoverdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende partij zal er de volle eigendom van bekomen te rekenen vanaf heden.

S/ Belastingen.

De verkrijgende partij zal aile grond- en andere openbare lasten en taksen alsmede alle verhaalbelastingen .., van gezegd goed dienen te dragen en betalen vanaf heden,

4/ Stedenbouwkundige voorschriften.

TOELICHTING VAN DE VERGUNNINGSPLICHTIGE HANDELINGEN (artikel 4.2.1 van de VLAAMSE CODEX RU1MTELIJKÉ ORDENING Besluit van de Vlaamse Regering van 15 mei 2009 houdende coardinatie van de Decreetgeving op de Ruimtelijke Ordening)

Partijen verklaren dat ondergetekende Notaris hen lezing en toelichting heeft verschaft omtrent de inhoud van artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. In het algemeen zal de verkrijgende partij zich moeten richten naar aile thans van kracht zijnde stedenbouwkundige voorschriften die de bestemming van het goed bepalen en het met administratieve erfdienstbaarheden bezwaren en dit alles zonder verhaal tegen de overdragende partij of de instrumenterende notaris.

De overdragende partij verklaart dat voor voormeld goed, er geen bouwvergunning of stedenbouwkundig attest is uitgereikt welke bat voorzien dat een bouwvergunning zou kunnen verkregen worden en geen verzekering kan worden gegeven omtrent de mogelijkheid om op het goed een vaste of verplaatsbare inrichting die voor bewoning kan worden gebruikt, op te richten.

Vermits er in de gemeente waarin het goed gelegen is nog geen plannenregister bestaat noch een vergunningenregister, kan het uittreksel voorzien in artikel 5.2.7 van voormelde Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, niet worden geleverd.

Bij brief van 28 oktober 2013 heeft ondergetekende instrumenterende Notaris het College van Burgemeester en Schepenen van de gemeente Asse verzocht de stedenbouwkundige en aanverwante inlichtingen omtrent voorbeschreven onroerend goed te willen opgeven.

Gezegd College heeft in haar brief van 29 november 2013 geantwoord.

VERPLICHTE VERMELDINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 5.2.1 VLAAMSE CODÈX RUIMTELIJKE ORDENING

Overeenkomstig artikel 5.2,1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening informeert de instrumenterende notaris, dat, zoals blijkt uit 1° een inlichtingenformulier van de gemeente Asse, 2° verklaringen van de overdragende partij en 30 het hypothecair getuigschrift:

-dat het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde

Asse de dato 7 maart 1977 gelegen is in woonuitbreidingsgebied;

-dat er, voor zover bekend, aangaande het goed geen stedenbouwkundige vergunningen werden afgeleverd voor de periode van 1990 tot op heden, behoudens: Aan Carlé-Callebaut werd op datum van 28.03,1994 voor het bouwen van een alleenstaande woning;

-dat er, zoals blijkt uit het hypothecaire getuigschrift, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

-dat het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht;

-dat het onroerend goed is begrepen in een niet-vervallen verkaveling: 5N/395 van 23.03.1992 afgeleverd aan Van Lirnberghen, gewijzigd op 14.02.1994;

-dat het krachtens artikel 4.2.12,§2,2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening verplichte as-builtattest niet werd uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden. De overdragende partij verklaart dat hij evenmin beschikt over een buiten enige overdracht om, gevalideerd as-built attest uitgereikt voor het verkochte goed.

BIJKOMENDE STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Uit het antwoord van gezegd College blijkt tevens het navolgende:

-dat het goed gelegen is in een bijzonder gebied voor de toepassing van het voorkooprecht ingevolge de Vlaamse Wooncode;

5/ Bodemdecreet.

Door de instrumenterende Notaris worden partijen uitdrukkelijk attent gemaakt op de bepalingen van het Decreet van het Vlaams Parlement van 27 oktober 2006 betreffende de Bodemsanering en de Bodembescherming, en in het bijzonder op de draagwijdte van de eventuele saneringsplicht, heeft de overdragende partij verklaard dat op voormelde eigendom geen inrichting gevestigd is of was en geen activiteit wordt of werd uitgeoefend, die voorkomt op voormelde lijst van activiteiten en inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

De overdragende partij legt de bodemattesten voor die betrekking hebben op het hierbij eigendommen en die werden afgeleverd door de OVAM op 17 december 2013.

De inhoud van de bodemattesten is identiek en luidt als volgt

"(" " " )

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is "bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovarn.be.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer Infottnatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

De overdragende partij verklaart met betrekking tot de goederen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de verkrijgende partij of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Overeenkomstig artikel 117 bodemdecreet verklaart ondergetekende notaris dat aan aile bepalingen van artikel 101 Bodemdecreet werd voldaan.

6/ Overheidsbesluiten.

Indien de eigendom mocht getroffen zijn door besluiten inzake onteigening, rooilijn, ruimtelijke ordening of stedenbouw of door enig ander overheidsbesluit, zal verkrijgende partij deze moeten naleven zonder verhaal tegen de overdragende partij.

7) Subrogatie.

De vennootschap zal gesubrogeerd zijn in aile rechten en plichten van de overdragende partij en van de vroegere eigenaars betrekkelijk aile erfdienstbaarheden loswegen voorschreven goed bezwarend of in voordeel ervan bedongen in vroegere eigendomstitels of door verjaring verworven, en in het bijzonder deze vermeld in voormelde verkaveling van 23 maart 1992 gewijzigd op 14 februari 1994.

8/ Diverse verklaringen,

De overdragende partij verklaart dat het goed:

niet beschermd is als monument, landschap, stads- of dorpsgezicht of archeologisch patrimonium of opgenomen is op een lijst van daartoe in aanmerking komende gebouwen;

niet opgenomen is op de lijst van leegstaande of verwaarloosde gebouwen en/of woningen of op de lijst van ongeschikte of onbewoonbare woningen;

niet valt onder het toepassingsgebied van de wetgeving van de ruilverkaveling van landeigendommen; - niet getroffen is door een onteigening, rooilijn, of door enig ander overheidsbesluit;

niet gelegen is binnen een Vlaams ecologisch netwerk, een Vlaams erkend natuurreservaat of de uitbreidingsperimeter daarvan, bestemd zou zijn voor groen- of bosgebied in eèn Integraal verwevings- en ondersteunend netwerk of zou liggen binnen een natuurinrichtingsproject of bosreseryaat, of in gebruik zou zijn bij een erkende terreinbeherende natuurvereniging en er bijgevolg geen voorkooprecht op het natuurbehoud van toepassing is;

11/ Postinterventiedossier:

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier in de zin van het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één werd opgesteld, antwoordt de overdragende partij ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit eigendom sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld,

12/ Ontslag ambtshalve inschrijving.

De Hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen van het nemen van enige ambtshalve inschrijving bij het overschrijven van deze akte.

VERKLARING PRO FISC°.

De comparanten verklaren recht te hebben op een vrijstelling van de evenredige registratierechten op grond van artikel 129, derde lid van het Wetboek der Registratierechten. Comparanten verklaren dienaangaande dat op het ogenblik van de aankoop van het goed door de vennootschap, de Heer Patrick Schoenaers de enige vennoot was van deze vennootschap;

De registratie dient bijgevolg te geschieden aan vast recht.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De toekenning van voormeld goed aan de enige aandeelhouder geschiedt onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de aanstelling van de Heer Patrick Schoenaers ais vereffenaar en onder voorwaarde dat gezegde rechtbank niet besluit tot de nietigheid van deze handeling wegens kennelijke strijdigheid met de rechten van derden. De vervulling van deze voorwaarde zal het voorwerp dienen uit te maken van een afzonderlijke authentieke akte die dit vaststelt, Deze akte zal worden overgeschreven op het bevoegde hypotheekkantoor.

VIJFDE BESLUIT: VOLMACHTEN.

De vergadering verleent de meest uitgebreide volmachten aan voornoemde vereffenaar teneinde de voorgaande besluiten uit te voeren, alsook voor het vervullen van aile nodige formaliteiten.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 12/03/2014.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naarh en handtekening

29/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 21.05.2013 13127-0023-014
26/09/2012
ÿþ Mari wani 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VIII 1111111111111

*12160117*

u

1

bel

as Be Stal

Ondememingsnr : 0442.472.032

Benaming

(voluit) : "B{ZNEXT"

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 1730 Asse, Mosdal, 3.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - OMVORMING NAAR BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVERMINDERING - VASTSTELLING DER NIEUWE STATUTEN ONTSLAG BESTUURDERS EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van tien september tweeduizend en twaalf, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BIZNEXT", met zetel te 1730 Asse Mosdal 3.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Charles De Ruydts, te Vilvoorde, op 3 januari 1991, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari volgend, onder nummer, 464.

De statuten werden gewijzigd bit proces-verbaal opgesteld door zelfde notaris De Ruydts op 14 maart 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 april nadien, onder nummer 224 en voor het laatst blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 maart 2006, opgemaakt door notaris Jean-Jacques Boel te Asse, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 april 2006 onder nummer 71525.

De zetel van de vennootschap werd voor het laatst verplaatst ingevolge de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 12 mei 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juni 2004 onder nummer 0089224.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonen register onder nummer 0442.472.032 (Brussel), Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met algemeenheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KENNESNAME VERSLAGEN.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur van 5 september 2012 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en; van het verslag van Mevrouw Kristien Stevens, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ravert, Stevens & C", met zetel te 1860 Meise Hendrik Van Dievoetlaan 1, van 5 september 2012, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat! waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 juni 2012, hetzij! minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze; beide verslagen en van de staat van actief en passief en deze uitdrukkelijk en definitief goed te keuren.

De besluiten van het verslag van de voornoemde externe accountant, luiden als volgt

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30/06/2012, die de Raad van Bestuur heeft opgesteld, heeft, plaatsgehad.

Tot besluit van onze werkzaamheden onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, dat:

1. de gelijkwaardigheid van de rechten van de aandeelhouders van de om te zetten naamloze vennootschap "BIZNEXT", behouden blijft ter gelegenheid van de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid;

2. er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

3. het netto-actief van de NV "BIZNEXT' per 30 juni 2012, zoals weergegeven in huidig verslag, hoger is dan het maatschappelijk kapitaal.

Dit verslag werd op verzoek van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het: Wetboek .van .Vennootschappen..in. het_kader_ van de. omzetting. van _de...naamioze _vennootschap BIZNEXT'_ in: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 5 september 2012

BVBA °RAVERT, STEVENS & Co"

vertegenwoordigd door

Kristien STEVENS

Bedrijfsrevisor "

De verslagen opgesteld door de raad van bestuur en door de externe accountant en de gezegde staat van activa en passiva blijven aan onderhavige proces-verbaal gehecht.

TWEEDE BESLUIT : OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel worden ongewijzigd behouden.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de oomptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0442.472.032 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het register der rechtspersonen.

De omzetting geschiedt op basis een staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 juni 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap warden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

In de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt volgende persoon aangesteld als gewoon zaakvoerder, Mevrouw VERHELST Veerle, echtgenote van Schoenaerts Patrick, getrouwd in het stelsel van scheiding van goederen, wonende te 1730 Asse, Mosdal 3 (NN 65,1017-108.41), die aanvaardt.

DERDE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen ten bedrage van drieënveertigduizend vierhonderd euro (43.400,00 euro) om het van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 euro) terug te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk volstort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden ten voordele van de enige aandeelhouder, zonder vernietiging van aandelen. Zij zal worden aangerekend ap het werkelijk volstort gedeelte van het kapitaal.

De kapitaalvermindering zal geschieden door aanzuivering van een rekening-courant bestaande in hoofde van de enige aandeelhouder ten voordele van de vennootschap.

De kapitaalvermindering gaat niet gepaard met de vernietiging van bestaande aandelen.

De enige aandeelhouder verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn nopens de inhoud van de artikelen 317/318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in geld of anderszins gebeuren in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

VIERDE BESLUIT ; VASTSTELLING VAN VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERMINDERING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van drieënveertigduizend vierhonderd euro (43.400,00 euro) verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro).

VWFDE BESLUIT : NIEUWE VASTSTELLING DER STATUTEN.

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en teneinde de statuten aan te passen aan hogervermelde beslissingen, beslist de vergadering om de nieuwe statuten als volgt vast te stellen, hierna weergegeven bij uittreksel:

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BIZNEXT".

Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "bvba", of in het Frans "société à responsabilité limitée" of de afkorting "sprl", worden voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1730 Asse, Mosdal 3.

De zaakvoerder kan deze verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving terzake, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verandering van de zetel van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

w De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfsze-tels, filialen en dochtervennootschappen in België en het buitenland op te richten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij bij wijze van deelneming, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen en activiteiten te doen in verband met management, personeelsselectie en recrutering, informaticatoepassingen in de meest ruime zin, studies verrichten en opdrachten vervullen inzake rentabiliteit, financiële analyse, accountancy, administratie en productie, evenals marktstudie. Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij bij wijze van deelneming, verzekeringen, financieringen, leasing te verrichten, roerende en onroerende goederen in de meest ruime zin te kopen, te verkopen, te verhuren en/of te leasen, aan projectontwikkeling te doen, vennootschappen, personen of groepen te vertegenwoordigen en/of hun belangen te behartigen en voor hen verrichtingen van allerlei aard te doen.

Het aankopen, verkopen en doorgeven op gelijk welke manier van licenties, brevetten en agenturen van welke aard ook.

Het assisteren van ondernemingen inzake franchise organisaties. Het beheren van marketingactiviteiten als interim marketing en commercieel manager.

Zij mag aile nijverheids-, handels- en financiële verrichtingen plannen en uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden en van die aard zijn dat zij de verwezenlijking ervan bevorderen. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest ruime betekenis te worden geïnterpreteerd. DUUR

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht met ingang vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van waarde, die elke één/ tweehonderdvijftigste (1/250-ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

Het mandaat van de zaakvoerder of van de werkende vennoot is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

Alle akten dle de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door één zaakvoerder afzonderlijk handelend ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet is gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende," hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door één zaakvoerder afzonderlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber,

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om negentien uur,

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag. BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

RESERVE - VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

400r-4ehoucn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, 1 indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend ais vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. ZESDE BESLUIT ONTSLAG DER BESTUURDERS - BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDER.

Vervolgens beslist de vergadering met ingang vanaf heden, eervol ontslag te verlenen aan alle bestuurders, zijnde

a) De heer SCHOENAERS Patrick, gedelegeerd bestuurder, wonend te 1730 Asse, Mosdal, 3 (NN 61,05.30 185-37);

b) Mevrouw VERHELST Veerle, bestuurder, wonend te 1730 Asse, Mosdal, 3 (NN 65.10.17 108-41);

c) De heer SCHOENAERS Laurent, bestuurder, wonend te 1730 Asse, Mosdal, 3 (NN 87.10.10 261-75). Zij verleent hen allen kwijting voor hun beleid tot op heden.

In hun vervanging wordt als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duurtijd van de vennootschap, mevrouw VERHELST Veerle Berenice Frank, geboren te Mortsel op 17 oktober 1965, met nationaal nummer 65.10.17-108.41, gehuwd met de Heer Schoenaers Patrick onder het stelsel van scheiding van goederen, wonende te 1730 Asse, Mosdal 3.

ZEVENDE BESLUIT : AANSTELLING COMMISSARIS.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerstvolgend maatschappelijk boekjaar de vennootschap zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel '12 paragraaf twee van de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, werd er beslist geen commissaris te benoemen,

ACHTSTE BESLUIT : VOLMACHTEN

De vergadering beslist om volmacht te geven aan iedere zaakvoerder afzonderlijk handelend voor de uitvoering van de genomen besluiten en voor de coördinatie van de statuten en om aile wijzigingen omtrent het kapitaal kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties zoals ondermeer de Kruispuntbank voor' Ondernemingen.

Met het oog op dit alles zullen de zaakvoerders de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal alle stukken kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- bijzonder verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- een afschrift van de akte "buitengewone algemene vergadering" dd.10.09.2012;

- Titelblad "aanneming nieuwe statuten".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 12.06.2012 12167-0112-015
05/01/2012
ÿþ Modll

J

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



~~

»~~~~' 113C ~~ -~~~

GriffTee ~,

r-------------'---------------' ''---------------''--''--'-------'

Ondemenxngsnr; 0442.472.032

Benaming 8lZNEXT

(voluit) :

Rechtovurm: Nmanmozovennootschàp

Zetel : Mosdal 3, 1730 Asse, België

Onderwerp akte

'UittrekoeJu|tokÍeontdaQbestuunder;U|ttnnkoo1u|takÍebonoam|ngbeatuunÍer

Proces-Verbaal van de Algemene Buitengewone Vergadering gehouden op de Maatschappelijke Zetel van de Vennootschap op datum van 20 december 2011.

Met eenparigheid van de stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering, de benoeming als gedelegeerd bezoldigd bestuurder van Mr. Schoenaers Patrick en dit met ingang op 01.01.2012 en het ontslag als gedelegeerd bestuurder en benoeming als

bezoldigd' bestuurder van Merv Veerle Verheist en dit vanaf 01.01.2012

Veerle Vnrhelst Patrick

Bestuurder Gedelegeerd Bestuurder

ese

 --_'----',----__---_----_--------_--'----------- ----_.

opum~a~~Wzmm.~~xBvvnnvNen Rob10 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden i vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*~ ~~~~~~~~~~~ *

~~w~~~~~~~

1 II

I

17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 12.05.2011 11111-0096-011
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 09.06.2010 10162-0261-011
27/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.05.2009, NGL 19.05.2009 09154-0090-010
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 22.05.2008 08153-0182-010
29/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 14.05.2007, NGL 22.05.2007 07153-0122-010
27/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.05.2005, NGL 25.05.2005 05168-1151-015
17/06/2004 : BL540807
26/05/2004 : BL540807
16/05/2003 : BL540807
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 30.09.2015 15629-0529-011
24/05/2002 : BL540807
06/06/2001 : BL540807
26/08/2000 : BL540807
31/07/1999 : BL540807
05/04/1997 : BL540807

Coordonnées
BIZNEXT

Adresse
MOSDAL 3 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande