BIZZIBEE

Société en commandite simple


Dénomination : BIZZIBEE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 882.696.040

Publication

12/09/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11lt tiil tilt 1l liii liii Itil lut 111111 1

behouden *12153355*

aan het

Belgisch

Staatsblad







r^-

S SAP 2O

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(votuit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte 0882.696.040.

BIZZIBEE

Gewone Commanditaire Vennootschap 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77

FUSIE

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 16 augustus 2012, dat de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77, ingeschreven in het rechtspersonensregister te Brussel, met ondernemingsnummer 0882.696.040., nationaal nummer (BTW) 882.696.040., zijn samengekomen in algemene vergadering en geldig volgende besluiten hebben genomen :

Eerste - tweede en derde besluit: Besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" door fusie overgenomen wordt door de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE".

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de twee vennootschappen geen ]belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" tot de ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE".

3. De algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" en van de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" over te gaan.

Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE", en zonder omwisseling van aandelen, overeenkomstig artikel 740 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, op basis van de actief- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

passief toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2011.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap "BIZZIBEE", met alle rechten en plichten, onder algemene titel, over op de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" kapitaal, reserves, provisies en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 30 september 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap MERNYADVICE.

Vermits de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "BIZZIBEE", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "BIZZIBEE" vernietigd.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming, zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE", door de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" werd verwezenlijkt.

- anderzijds de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" definitief opgehouden heeft te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

l ijtagen big liëfBélgischiStá tsTbTâiU. T27OW ZOIZ - Annexes au Moniteur belge

Frederlic CAUDROt , Tim HERZEEL

Op de IaateeaMeg +~crl# er-N eRievto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodeger i-ilAalategd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)8 55en en handtekening

e-mail; info@notariscaudron.be

30/12/2011
ÿþ Med PDF 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1119674~~

19 DEC 10111

Griffie

Ondernemingsar : 0882.696.040

Benaming (voluit) : Bizzibee

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jozef Cardijnlaan 77

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst:

1860 Meise

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Fusievoorstel met betrekking tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform art. 676, 1° W. Venn. van de gewone commanditaire vennootschap BizziBee RPR Brussel, BTW BE 0882.696.040, met zetel te 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77, door de gewone commanditaire vennootschap MernyAdvice RPR Brussel, BTW BE 0869.767.029 met zetel te 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BIZZIBEE

Adresse
JOZEF CARDIJNLAAN 77 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande