BLACKBERRY LOGISTICS


Dénomination : BLACKBERRY LOGISTICS
Forme juridique :
N° entreprise : 878.340.245

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.03.2014, NGL 14.04.2014 14092-0046-027
04/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

neergelegdfantvangen op

23 MEI 2014

ter griffie vaD de Nenirsandstalige

Ondernemingsnr: 0878.340.245 rechtbank van koophandel Brussel-

Benaming

(voluit) ; BLACKBERRY LOG1STICS

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 1800 VILVOORDE, MEDIALAAN 50

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (GERUISLOZE FUSIE) - PROCES VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 19 mei 2014, neergelegd voor registratie, dat werd besloten:

EERSTE RESOLUTIE:

De vergadering besluit tot fusie door de naamloze vennootschap 'GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM)', in het kort 'GMS', ondernemingsnummer 0867.113.583, met zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, hier ook de overnemende vennootschap genoemd.

Met het oog op deze fusie besluit de vergadering tot ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap. Ten gevolge van deze fusie gaat het gehele vermogen van de vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om het register van aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen en om aile formaliteiten te vervullen naar aanleiding van deze fusie.

DERDE RESOLUTIE;

De vergadering stelt vast dat door deze fusie de mandaten van de bestuurders van de vennootschap vervallen, te weten:

- Mevrouw CORNILLE Kim, wonende te 2550 Kontich, Reepkenslei 20 C;

- De heer VAN DER BEKEN Philippe, wonende te 2820 Bonheiden, de Selliers de Moranvillelaan 20; VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt mevrouw VAN BAMBOST Isabelle en de heer VERBIST'Jesse, die beiden woonstkeuze doen op het adres van de overnemende vennootschap, die elk individueel kunnen handelen, en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indepiaats-'stelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijzigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte; historiek

Notaris Marc Van Nuffel

1Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

il 1111111111111111111 ~5~hhlllm

1 11ll0x

1111

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Le PI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0878.340.245

Benaming

(voluit) : Blackberry Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Medialaan 50, 1800 Vilvoorde

(voiledig adres)

Onderwerp akte: herbenoeming commissaris KPMG fusievoorstel

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, neemt de vergadering van 29 maart 2013, met éénparigheid van stemmen, het volgende besluit: Herbenoeming van de commissaris

De aandeelhouders hebben besloten om KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoordigd door Mr. Filip De Bock (bedrijfsrevisor A 01913) als commissaris te herbenoemen. Dit mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2015.

GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) NV, Naamloze Vennootschap te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, Ondememingsnummer: 0867.113.583 RPR Brussel

BLACKBERRY LOGISTICS NV, Naamloze Vennootschap te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, Ondememingsnummer: 0878.340.245 RPR Brussel

ENERZIJDS:

Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM), waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0867.113.583; opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 31 augustus 2004, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 september 2004 daaropvolgend, onder nummer 04131161, de "ovememende vennootschap";

ANDERZIJDS:

Naamloze Vennootschap BLACKBERRY LOGISTICS, waarvan de zetei gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50; ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder ondememingsnummer 0878.340.245, opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 22 december 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 2006 daaropvolgend, onder nummer 06013041, de "overgenomen vennootschap";

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN:

1. De specifieke bepalingen vervat in artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen zijn van toepassing.

2. De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (art. 693 Wetboek van Vennootschappen).

a/ FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De betrokken bestuursorganen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de Naamloze Vennootschap "BLACKBERRY LOGISTICS" (overgenomen vennootschap) met zetel te 1800 Vilvoorde, Medialaan 50, overgaat naar de Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) op basis van een staat afgesloten op 31/12/2013.

Op heden bezit GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) NV alle 10.000 aandelen van BLACKBERRY LOGISTICS NV. Het betreft dus een fusie door vereniging van aile aandelen in één hand, zodat er bij de fusieoperatie géén aandelen uitgegeven worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111,111,11111q1111111

USSEL

MM' 2O14

Griffie

1 11

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

Het doel van de vennootschappen luidt als volgt:

De Naamloze Vennootschap BLACKBERRY LOGISTICS (de "overgenomen vennootschap") heeft tot doel: "De vennootschap heeft tot doel:

.Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede aile verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappljen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel ais leasinggever dan als leasing nemer.

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders,

5.Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten,

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen,

7.1-let beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming Is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geinterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De Naamloze Vennootschap GOODMAN MANAGEMENT SERVICES (BELGIUM) (de "ovememende vennootschap") heeft tot doek

"De vennootschap heeft tot doel:

tHet beheer van een roerend en onroerend patrimonium in de meest ruime zin van het woord, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met dit en die van aard zijn de opbrengst van haar roerende en onroerende goederen te bevorderen.

2.het aankopen, verkopen, ruilen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verdelen, verkavelen, bouwen, omvormen, hypothekeren, huren, verhuren, zelfs voor meer dan negen jaar, verwezenlijken van aile onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen of immobiliënmaatschappijen, de expertise, agentuur inzake onroerende goederen van alle aard, al dan niet gemeubeld, en/of zakelijke rechten, alsmede het in eigen beheer nemen en exploiteren van onroerende goederen en de uitvoering van dienstverleningscontracten.

3.Het uitvoeren van roerende en onroerende operationele, financiële of andere leasing- en financieringsverrichtingen, zowel ais leasinggever dan ais leasingnemer,

4.Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

5.Het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegelemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

6.Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, aile verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

7.Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

De vennootschap,handelt in eigen naam, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of algemeen' vertegenwoordiger.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.»

b/ RUILVERHOUDING - OPLEG - WIJZE VAN UITREIKING

Aangezien het hier een geruisloze fusie betreft, met name een vereniging van alle aandelen in één hand, dient het fusievoorstel géén ruilverhouding te vermelden. Dit is logisch aangezien er géén aandelen uitgegeven worden.

c/ DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

Aangezien geen aandelen uitgereikt worden die recht geven te delen in de winst wordt er geen datum voor

deelname in de winst bepaald,

d/ BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

et BIJZONDERE VOORWAARDEN

Niet van toepassing

f/ BIJZONDERE BEZOLDIGING

Niet van toepassing

g/ BIJZONDERE VOORDELEN

Niet van toepassing

Neerlegging

Het fusievoorstel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Vilvoorde, 4 maart 2014

el

%

 Wor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

e

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 07.05.2013 13114-0591-023
22/03/2013
ÿþrir

O 1 01 11 I 1I1 lU II 1II

*13096305*

Mine)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1J r nA

eusse'

Griffie

Ondernemingsnr : 0878.340.245

Benaming

(voluit) : Blackberry Logistics

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten genomen:

1.Wijziging maatschappelijke zetel

De Raad van Bestuur heeft besloten om de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 25 maart 2013 te verplaatsen van Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever naar Medialaan 50, 1800 Vilvoorde. Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen,

2.Aanstelling gevolmachtigden

Daarenboven wordt ook door hen besloten om de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/02/2013
ÿþ Mad WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RRUSSR 2 g JAN. 2013

Griffie

Voor-behoude

aan het

Belglsci

Staatsbh

Ondernemingsnr : 0878.340.245

Benaming

(voluit) : Blackberry Logistics

(verkort):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strom beek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging bestuurders

De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 15 januari 2013 van de heren Daniel Peeters en Paul Huyghe als bestuurders van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door de heren Daniel Peeters en Paul Huyghe gevoerde beleid op de eerstvolgende jaarvergadering.

Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

-de heer Philippe Van der Beken, wonende te Boomsestraat 166/3, 2845 Niel, te benoemen als bestuurder vanaf 15 januari 2013 en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2018 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. De heer Philippe Van der Beken verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

-de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk aile formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 12.07.2012 12304-0179-023
20/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 12.07.2012 12304-0180-023
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 12.07.2012 12304-0153-023
02/01/2012
ÿþ Mod 2.1

rei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J 1111 11fl 1111 1111 JJJ 11II II I III!~ll

*12000162*

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

J

Ondernemingsnr : 0878.340.245

Benaming

(voluit) : Blackberry Logistics

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : wijziging bestuurder

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders van 6 December 2011

3.1De aandeelhouders nemen kennis van het ontslag met ingang vanaf 6 december 2011 van mevrouw Valérie Vanbiervliet als bestuurder van de Vennootschap. Zij zullen zich uitspreken over het verlenen van kwijting voor het door mevrouw Valérie Vanbiervliet gevoerde beleid op de eerstvolgende jaarvergadering.

3.2Vervolgens besluiten de aandeelhouders unaniem:

(a)Om mevrouw Kim Comille, wonende te Reepkenslei 20C, 2550 Kontich, te benoemen als bestuurder met onmiddellijke ingang en voor een termijn van zes jaar. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren. De toegekende opdracht is onbezoldigd. Mevrouw Kim Cornílle verklaart het mandaat te hebben aanvaard.

(b)de heer Jesse Verbist, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever en mevrouw Isabella Van Bambost, met professioneel adres te Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever, aan te stellen als gevolmachtigden om afzonderlijk alle formaliteiten te vervullen, die het gevolg zijn van de huidige schriftelijke besluiten, in het bijzonder de publicatie in het Belgisch Staatsblad en de opname van de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

Isabella Van Bambost

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 01.07.2011 11252-0546-020
23/06/2011
ÿþ Mod 2,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

*11093131"

11Ill

I O JUN 2011i

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0878.340.245

Benaming

(voluit) : Blackberry Logistics

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zesel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : herbenoeming van de bedrijfsrevisor

Na kennis genomen te hebben van de agenda en na beraadslaging over de agendapunten, neemt de vergadering van aandeelhouders van 7 juni 2010, met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten:

7.Kwijting aan de commissaris en herbenoeming van de commissaris

Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering kwijting aan de commissaris voor het mandaat uitgeoefend gedurende het behandelde boekjaar. De aandeelhouders herbenoemen KPMG Bedrijfsrevisoren CVBA, vertegenwoodigd door Mr. Filip De Bock (bedrijfsrevisor A 01913) ais commissaris. Dit mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2012.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/02/2011
ÿþMcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beho

aan Belg Staat

I

i

i

u

OHM -

*11030691*

Ondernemingsnr : 0878.340.245

Benaming

(voluit) : Blackberry Logistics

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Boechoutlaan 55, 1853 Strombeek-Bever

Onderwerp akte : wijziging bestuurder

eieek-

Gritfiêj `,nU.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 2 juni 2008

8.Ontslag van een bestuurder

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder, dat werd ingediend door Philippe Van der Beken. Dit ontslag gaat in op 2 juni 2008. De vergadering aanvaardt dit ontslag en verleent hem, op basis van de gekende gegevens, kwijting voor het gevoerde beleid.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

9.Benoeming van een nieuwe bestuurder

De algemene vergadering beslist geen nieuwe bestuurder te benoemen, aangezien het aantal overblijvende bestuurders voldoende is.

10. Rondvraag

Er zijn geen verdere vragen en/of opmerkingen.

Deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Aangezien geen verdere punten op de agenda staan, wordt de vergadering opgeheven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 28.06.2010 10240-0340-020
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 27.07.2009 09487-0318-015
26/06/2008 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 23.06.2008 08271-0181-022
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 04.06.2008 08193-0007-016
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.03.2007, NGL 29.05.2007 07177-0367-026

Coordonnées
BLACKBERRY LOGISTICS

Adresse
MEDIALAAN 50 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande