BLADIMI INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLADIMI INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 448.355.576

Publication

05/06/2014
ÿþB1jtageirbirliffiTe1gise1iSfââtibiâ-d--18-T06/2-014 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behoudon aan net Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

.k-te :3-1) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tt 3r griffie der

Rechtbank van Koophander

te Leuven, de 3 5 ME1 2014

RiFFIeR.

Griffie

Ondememingsnr : 0448.355.576

Benaming

(voluit) : BLADIMI INVEST

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Koning Albertstraat 20

Onderwerp akte Fusievoorstel

Op 13 n'el 2014 werd, overeenkomstig het artikel 693 van het Wetboek van Vennoot-schappen, door het

bestuursorgaan van "Bladimi Invest bvban met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Koning Albertstraat 20

met ondememingsnummer 0448.355.576 het onderhavige voorstel van fusie opgesteld.

1. De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen (art. 693, 1°W. Venn,)

1,1. Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de vennootschap

1,1.1. De over te nemen vennootschap : Parfumerie Gisèle nv

De vennootschap is een naamloze vennootschap, naar Belgisch recht, waarvan de zetel gevestigd is ter

3290 Diest, Koning Albertstraat 20.

Haar huidige benaming luidt "Parfumerie Gisèle,

Deze vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte de dato acht juli negentien- honderd achtentachtig,

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig juli nadien onder nummer 880730-168.

De statuten werden gewijzigd bij akte, houdende ondermeer omvorming in een naamloze vennootschap,: verleden voor notaris Ludo Jozef De Hert, destijds te Scherpenheuvel op zesentwintig maart negentienhonderd negentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april nadien onder nummer 900425-396 en ingevolge akte verleden voor Notaris Michel Brandhof te Diest op vijfentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op twaalf juli tweeduizend en één onder nummer 20010712-124. De statuten werden voor het laatst gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Jan Van Gorp te D'est op negenentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12018750.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondememingsnummer-. 0434.719,752.

Het geplaatst kapitaal van 'Parfumerie Gisèle nv" bedraagt E 62.000 en is vertegenwoordigd door 205' gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/205ste deel van het kapitaal.

Er bestaan geen categorieën van aandelen.

Zij wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap Parfumerie Gisèle".

1.1.2,De ovememende vennootschap "Bladimi Invest bvba".

De overnemende vennootschap "Bladimi Invest" is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Talion, te Geetbets op zeventien september negentienhonderd tweeënnegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch: Staatsblad van vierentwintig oktober, daarna onder nummer 921024-479. De statuten werden gewijzigd bij akte, verleden voor notaris Michel Brandhof te Diest op achttien oktober negentienhonderd negenennegentig,' -gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier november daarna onder nummer 991104-305 en bij akte verleden voor notaris Michel Brandhof te Diest op dertig november tweeduizend en negen, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig december tweeduizend en negen onder nummer 09181279.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder ondernemingsnummer; 0448355576. Het geplaatst kapitaal van Bladimi Invest bvba bedraagt 124.000 en is vertegenwoordigd door, 700 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/700ste deel, van het kapitaal. Er bestaan geen categorieën van aandelen.

Zij wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap Bladimi Invest",

uhI

*14112223*

- -----

Op de laatste blz. van Ltlik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.2.Maatschappelijk doel

Het doel van de voornoemde vennootschappen is het volgende

1.2.1.Parfumerie Gisèle nv heeft naar luidt van de statuten het nagemeld doel:

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden

- de uitbating van een schoonheidsinstituut, manicure- en pedIcuresaion;

- aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel in schoonheidsproducten,

toiletartikelen en fantasiejuwelen;

Zij kan overgaan tot het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en andere verrichtingen

betreffende roerende en onroerende goederen. De vennootschap kan borgstellingen verlenen en zij kan

functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

' 1.2.2.Bladimi Invest bvba heeft volgens haar statuten het volgende doel

- de deelname, onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding, omvorming en

kartels van ondernemingen en vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven In allerhande onderneming van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder mee bij wijze van inbreng, onderschrijving, aankoop of op welke wijze ook;

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle vvelkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing. De vennootschap mag tevens als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooingswerken door onderaannemers.

- Elke activiteit als manager of consultant, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met studies en advies in aile vormen van economische, financiële, fiscale, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden - uitgezonderd deze wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies alsook aile activiteiten in verband met studie, begeleiding, promotie en alle

rechtstreekse of onrechtstreekse toepassingen hiervan.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pend stellen. Zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2.De ruilverhouding van de aandelen aantal aandelen van "Bladimi Invest bvba" toe te kennen per aandeel "Parfumerie Gisèle nv" en in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 693, 2° W. Venn.)

De vergoeding, die aan de inbrengers wordt toegestaan, wordt berekend op basis van een uitwisselingspariteit, vastgesteld in functie van de intrinsieke waarde per aandeel, zoals blijkt uit de balans per 31 december 2013. De berekening van de intrinsieke waarde is gebaseerd op de boekhoudkundige geschriften, zonder rekening te houden met eventueel latente reserves. De aandeelhouders van de over te nemen vennootschap en de ovememende vennootschap zijn niet dezelfde natuurlijke personen. Ais tegenprestatie voor de niet-geldelijke inbreng worden 126 nieuwe aandelen, tegen fractiewaarde, toegekend aan de

inbrengers. Hierdoor blijft de fractiewaarde van de aandelen na de fusie behouden en hebben oude en

nieuwe aandelen dezelfde waarde.

3.De wijze waarop de aandelen in de ovememde vennootschap "Bladimi lnvest bvba" worden uitgereikt (art. 693, 3 W. Venn.)

De uit te reiken aandelen van de overnemende vennootschap "Bladimi Invest bvba" worden ingeschreven in het register van aandelen van de overnemende vennootschap.

4.De datum vanaf dewelke de aandelen "Bladimi Invest bvba" recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (art. 693,4° W. Venn.) De nieuwe aandelen, uitgegeven door "Bladimi Invest bvbe, geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke "Parfumerie Gisèle nv" sedert 1 januari 2014 boekhoudkundig wordt geacht, te hebben verricht voor rekening van "Bladimi Invest bvba".

5.De datum vanaf dewelke de handelingen van de over te nemen vennootschap "Parfumerie Gisèle nv" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Bladimi lnvest bvba" (art. 693, 5°W. Venn.)

Vanaf 1 januari 2014 om 0 uur, worden de verrichtingen van de over te nemen vennootschap "Parfumerie Gisèle nv" vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "Bladimi Invest bvba",

' 6.De rechten die de ovememcie vennootschap "Bladimi Invest bvba" toekent aan de vennoten van de over

te nemen "Parfumerie Gisèle nv", die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 693, 6° W. Venn.)

De overnemende vennootschap Bladimi Invest bvba geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn, andere dan deze voorzien in de statuten. De over te nemen vennootschap "Parfumerie Gisèle nv" heeft geen bijzondere aandelen uitgegeven.

.. ,

.6.} '.

7.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, bedrijfsrevisoren of de externe accountants ,

belast met het opstellen van de verslagen zoals bedoeld in art. 695 W. Venn. (artikel 693, 70 W. Venn.) ,

De bijzondere bezoldiging voor de bedrijfsrevisor voor het opstellen van de voormelde verslagen werd' voorlopig geraamd op ¬ 1.500 à ¬ 2.000 (exclusief 21 % BTW).

8.1eder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren ' vennootschappen (art. 693, 80W. Venn.)

Aan het bestuursorgaan van de over te nemen vennootschap Parfumerie Gisèle nv" en de overnemede vennootschap "Bladimi invest bvba" worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voor eensluidend afschrift

Gisèle Gérard

Zaakvoerder

Bijlagen bij hW-Ba-esa-Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

ip- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/08/2014 : LE049018
15/10/2014 : LE049018
09/08/2013 : LE049018
13/08/2012 : LE049018
01/09/2011 : LE049018
04/08/2010 : LE049018
23/12/2009 : LE049018
15/07/2009 : LE049018
22/07/2008 : LE049018
03/08/2005 : OO049018
14/02/2005 : OO049018
12/10/2004 : OO049018
09/10/2003 : OO049018
12/07/2001 : OO049018
13/07/2000 : OO049018
04/11/1999 : OO049018
11/09/1999 : OO049018
23/09/1998 : OO49018

Coordonnées
BLADIMI INVEST

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 20 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande