BLEMA BUSINESS SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : BLEMA BUSINESS SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 859.708.426

Publication

25/06/2014
ÿþ MM word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0859708426

Benaming

(voluit) : Flako

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Herbert Hooverplein 24 bus 18 te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetetverplaatsing

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen naar Toverberg 41 te 3001 Heverlee en dit met ingang vanaf 12 juni 2014,

Kris Maes

Zaakvoerder

11111111*111111131111 II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

16 JUN1 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel Griffie te Leuven.

26/07/2013
ÿþ}

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

esse

~~ +~

7 JUIL. q GD1JJ

111)

*13116655*

Benaming : BLEMA Business Services

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel . Hoogstraat 3A/3/41 _445 1.0 leetn.e$1

Ondememingsnr : 0859708426

Voortiverc acte : Statutenwijziging

Op de buitengewone algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap Blema Business Services op 2 juli 2013, werd beslist:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 1. De naam van de vennootschap te wijzigen naar onderstaande tekst, zoals die zal vermeld worden in artikel 1 der gecoiirdineerde statuten:

"De Vennootschap neemt de benaming "Flako" aan.

In alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere dokumenten van de

vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "gewone commanditaire vennootschap" of door de afkorting "Comm.V." en door het ondernemingsnummer.

2. De maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3000 Leuven, Herbert Hoverplein 24 bus 18.

3.Het doel van de vennootschap uit te breiden met volgende tekst

"Verder heeft de vennootschap volgende bijkomende doelen:

" Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

o Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

o Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

o Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

o Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

" Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

" Het toestaan van leningen, kredietopeningen, borgstellingen en andere zekerheden aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag aile brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doet aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doet. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen."

4. De statuten te wijzigen aan de mogelijkheden geboden door de wet van 20 december 2010 betreffende de uitoefening van bepaalde rechten van de aandeelhouders, meer bepaald met betrekking tot de elektronische stemming, de elektronische deelname aan de algemene vergadering, het stellen van vragen aan de zaakvoerder(s) langs elektronische weg. De vergadering besluit de tekst uit de oorsponkelijke statuten uit te breiden als volgt;

a. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te

stemmen váár de algemene vergadering, op de hierna vermeld wijze.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking

van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

D de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

D het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

de agenda van de vergadering, inclusief-de voorstellen tot besluit;

de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

D de geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001

houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische

handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de

voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek,

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene

vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld

door de zaakvoerder(s).

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld

in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

b. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg ais aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten

waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van obligaties en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

"

K ~

Vorsr- i3C%V.OIG'il oan hc2 Eelgisch atzatsolad

a[r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

c. Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerder(s) en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

De zaakvoerder,

Kris Maes

25/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~2'°~

GrWle

*11113678'

Ondemerningsnr : 0859.708.426

Seinarrcóng

(voluit) : Blema Business Services Rechtsvorm : Comm.V.

Zetel : Klipgaardestraat 3 3473 Waanrode Or denwarp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist om de maatschappelijke zetel te wijzigen naar Hoogstraat 3A3/41- 1930 Zaventem en dit vanaf 1 juli 2011.

Kris Maes

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
BLEMA BUSINESS SERVICES

Adresse
HOOGSTRAAT 3A3, BUS 41 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande