BLETCHLEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLETCHLEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.940.533

Publication

03/02/2015
ÿþ Mod Wart 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*15018026*

neergetegdlontvatlgen op

22 LAO. 2015

ter griffie van d>iftiederiandstatige

-reehtbank -van-.Koap.hdi íÛet Grusse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0,~~# 99c .533

Benaming

(voluit) : BLETCHLEY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem, Oud-Strijderslaan 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, meester Martine ROBBERECHTS, geassocieerd notaris te Zaventem, op 19

januari 2015, ter registratie aangeboden, blijkt dat:

1) ER DOOR : De heer VAN HERCK Mark Leonard, wonende te 1930 Zaventem, Oud-Strijderslaan 25..

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2}NAAM : "BLETCHLEY".

3) ZETEL : 1930 Zaventem, Oud-Strijderslaan 25.

4) DOEL ; De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, actief te zijn in volgende domeinen:

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

- aile mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, informatietechnologie, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- aankoop, verkoop, handelsbemiddeling, adviesverlening, logistieke steun en dienstverlening In de brede zin inzake hard- en softwaretoepassingen;

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening of in een adviserende functie voor derden, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

- het organiseren en uitvoeren van of adviseren bij het organiseren en uitvoeren van sportieve, culturele, particuliere of bedrijfs- evenementen;

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden van toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar werking, voor wat betreft het stellen van die handelingen, ondergeschikt maken aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken; alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

De vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de enige oprichter ingeschreven a pari in speciën. Alle aandelen zijn volgestort ten belope van 2/3". De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (é 12.400,00).

7) BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Werden benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur : de heer AVAN HERCK Mark, wonende te 1930 Zaventem, Oud-Strijderslaan 25.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID: Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één één juli van elk kalenderjaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 30juni 2016.

10) ALGEMENE VERGADERING ; De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, meegedeeld in de oproepingsbrief. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2016.

11) WINSTVERDELING: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

12) ONTBINDING EN VEREFFENING Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.ln geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLETCHLEY

Adresse
OUD-STIJDERSLAAN 25 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande