BLOK PROJECTMANAGEMENT, AFGEKORT : BLOK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOK PROJECTMANAGEMENT, AFGEKORT : BLOK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.356.996

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 30.06.2014 14227-0547-010
19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 18.06.2013 13181-0122-010
16/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch ,

Staatsblad

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel (volledig adres)

,

Mix1Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111t1!111,11,111111,1!11111111

Neergelegd ter griffe cgi. Rechtbank van Koophander Leuven, de O 3 FEB, 2012 DEGR IFFIER

eD" tg, 2.qG

BLOK projectmanagement BLOK

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Begijnenblokstraat 4/A - 3320 Hoegaarden (Meldert)

Bijlagen bifliet BelgiieTi-Siaatsliriii"-U1627f012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(en) akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris te Hoegaarden, op 1 februari 2012, neergelegd ter registratie, dat:

OPRICHTER

de Heer VERCALSTERBN Gunther Magdalena Louis, geboren te Geel op 30 mei 1974,

ongehuwd, wonende te Hoegaarden, Begijnenblokstraat 4/A (Meldert),

VORM NAAM

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naami

"BLOK projectmanagement" en afgekort "BLOK".

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3320 Hoegaarden (Meldert), Begijnenblokstraat 4A. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, alsmede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derde, of door deelname van deze:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen,: voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van algemeen management, administratie, fmanciën; marketing, productie en of ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alle in de meest ruime betekenis;

-werf- en projectmanagement  opvolging van de diverse projecten;

-algemene publicitaire opdrachten  marketing;

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon de hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met dei voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire. benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te" geven inclusief de eigen handelszaak.

.....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk 11100` van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd voor twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) bij deze oprichting op een rekening bij ING België, hetgeen ondergetekende notaris bevestigt. Bijgevolg dient de oprichter nog zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) te volstorten.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet en in dat laatste geval warden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering ten allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, zowel intern en extern, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Voormelde Heer VERCALSTEREN werd benoemd tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur en heeft dit mandaat aanvaard.

JAARVERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde vrijdag van mei om twintig uur in de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2013.

BOEKJAAR.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

}Jet eerste boekjaar begint vanaf 1 februari 2011 en zal eindigen op 31 december 2012.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De oprichter besliste uitdrukkelijk de verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend en twaalf te bekrachtigen, dit ingevolge artikel 60 van het Wetboek der vennootschappen.

VERDELING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

}Iet saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen, Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd.

Bij bestaan van aandelen zonder stemrecht, voor zover deze niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd, geven zij recht op een preferent en opvorderbaar dividend, waarvan het bedrag wordt vastgesteld bij uitgifte, alsmede op een recht in de uitkering van het winstoverschot, dat niet lager mag zijn dan dat van het winstoverschot van aandelen met stemrecht.

n

Bijlagen bif hëtëÏgisc}i staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VERDELING VAN HET LIQUIDATIESALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

Voor zover het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal ver-tegenwoordigen of hebben vertegenwoordigd geven zij een voorrecht op de uitkering van het na vereffening overblijvende saldo, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat uitgekeerd aan de houders van aandelen met stemrecht.

KEUZE VAN WOONPLAATS

De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Voor analytisch uittreksel

Benjamin DEPUYDT, geassocieerd notaris

Gelijktijdig neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel: uitgifte en uittreksel akte en KBO-formulieren.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 12.06.2015 15165-0388-010

Coordonnées
BLOK PROJECTMANAGEMENT, AFGEKORT : BLOK

Adresse
BEGIJNENBLOKSTRAAT 4, BUS A 3320 MELDERT(BT)

Code postal : 3320
Localité : Meldert
Commune : HOEGAARDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande