BLOMMAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOMMAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.304.322

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 07.07.2014 14268-0200-017
04/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorrn : bvba

Zetel : Bouwdreef 13 -1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 21/11/2012 blijkt dat de heer Blommaerts Kris, wonend te Bouwdreef 13 te 1840 Londerzeel, werd aangeduid als vaste vertegenwoordiger van de bvba Blommaerts voor de uitoefening van haar mandaat van zaakvoerder in de bvba Blommaerts-Robeyns-Goossens.

Blommaerts Kris

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

~

1111111i20 2 IA

Ondernemingsnr " 0845.304.322

Benaming

(voluit) : Blommaerts

(verkort) :

2 , y ~,

tnuseej

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

19/06/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0845.304.322

Benaming

(voluit) Blommaerts

(verkort)

vsse

eei j~~ ~ ~~~~~

Griffie

II1H 111111 Il III llh11II 1H 1H II II

" iaio~sos=

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm " BVBA

Zetel : Bouwdreef 13 - 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van Dhr Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, en het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig art. 222 van het wetboek vennootschappen inzake de quasi-inbreng door dhr Blommaerts Kris.

Londerzeel, 29 mei 2012

Blommaerts Kris

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de leatste Mx. van Luik 2 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(eu) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

27/04/2012
ÿþMod Wafd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

17 AVR. 2011

 ~.

= Ondernemingsnr: t)

`~5 q

° Benaming U tJ ~

(voluit) : BLOMMAERTS

(verkort) :

I *iaoaovss= N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 LONDERZEEL (MALDEREN), Bouwdreef 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 12 april 2012, blijkt dat

1.De heer BLOMMAERTS Kris Jean Victor, geboren te Dendermonde op 12 februari 1979, met , rijksregistemummer 79.02.12-391.49, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Londerzeel op 21 november 2005, wonende te 1840 Londerzeel, Bouwdreef 13.

2.Mevrouw AELBRECHT Nathalie, geboren te Dendermonde op 28 oktober 1981, met rijksregistemummer 81.10,28-364.82, ongehuwd en verklarende een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd op 21 november 2005, wonende te 1840 Londerzeel, Bouwdreef 13.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijheid hebben opgericht ais volgt: Naam : BLOMMAERTS

Vorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 Londerzeel (Malderen), Bouwdreef 13

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

De uitbating van een algemeen bouwbedrijf omvattende de oprichting, omvorming, verandering, afwerking en renovatie van gebouwen, het reinigen van gevels en daken, het uitvoeren van beton- en bekistingwerken, chape- en voegwerken, alle timmer- en schrijnwerk, het plaatsen van tussenwanden, isolatiemateriaal, wand-, vloer- en dakbedekkingen, dakgoten en afvoerbuizen, stellingbouw, plafonneer-, cementeer- en pleisterwerken, elektrotechnische en sanitaire installaties zowel binnen als buiten.

Het plaatsen van verluchtings- en ventilatiesystemen, koel- en verwarmingsinstallaties en luchtregelingen.

Het slopen van gebouwen en andere constructies. Het ruimen, graven, ophogen, egaliseren, nivelleren, draineren en bouwklaar maken van bouw- en andere terreinen. Het aanleggen van waterdistributienetten, kabels, leidingen, rioleringen en kanalisaties van allerlei aard,

Het bouwen van autowegen, straten en andere wegen en paden inclusief het plaatsen van vangrails. Het aanleggen van opritten en parkings.

Alle fabricage, onderhoud, herstelling, aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, vervoer, huur, verhuur en leasing van alle machines, werktuigen en producten verband houdend met bovenvermelde: activiteiten.

Dit alles in de ruimste betekenis en zowel in het binnen- als het buitenland.

het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de: onroerende leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben; op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het! stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A Y V

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden, de functie van vereffenaar van vennootschappen,

het verlenen van adviezen en dienstprestaties van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, onder meer met betrekking tot analyse en onderzoek, adviesverstrekking, initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; audit-, consulting- en managementprestaties, dit alles in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; het verlenen van bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, marketing, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak.

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, hypotheek of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

KAPITAAL : Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 11100ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Dat het kapitaal volledig wordt onderschreven in geldspeciën als volgt:

Op negentig (90) aandelen wordt ingetekend door de Heer Blcmmaerts Kris, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde ¬ 16.740,00 een som geld ad ¬ 9.000,00 heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door hem in geld is ingeschreven, voor ten minste 1/3de volstort is.

Op tien (10) aandelen wordt ingetekend door mevrouw Aelbrecht Nathalie, die, ter betaling van het daaraan beantwoordend gedeelte van het kapitaal, zijnde ¬ 1.860,00 een som geld ad ¬ 1.000,00 heeft ingebracht, zodat ieder aandeel waarop door haar in geld is ingeschreven, ten minste voor 1f3de volstort is.

ZAAIVOERDER :

De vennootschap zal beheerd worden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

BENOEMING

Voor de duur van de vennootschap, te rekenen vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, wordt tot statutaire zaakvoerder aangesteld:

-de heer BLOMMAERTS Kris, voornoemd.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De zaakvoerders benoemd door de statuten zijn echter niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer, die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

" van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

= Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschappij overdragen aan een directeur, al of niet

vennoot en aan om het even welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaalde machten. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen ais eiser en als verweerder, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden

vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de

vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn

hoedanigheid als zaakvoerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder individueel, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zelfs indien er

meerdere zaakvoerders zijn.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de laatste

donderdag van de maand mei om 1920 uur, ter zetel van de vennootschap af in gelijk welke plaats in de

bijeenroepingbrieven aangeduid.

Indien voormelde dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de

eerstvolgende werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt

van de dagorde en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaarde of "verworpen", gevolgd door de

handtekening; hij wordt aangetekend of voor ontvangst getekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten

laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

A, Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar zal lopen vanaf datum oprichting tot en met 31 december 2013.

B. Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen op de laatste donderdag van de maand mei om

19.30 uur in 2014.

C, Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

' Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voortkomen uit (handels)activiteiten uitgevoerd vanaf 1 `

maart 2012 en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie

van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

D. Volmacht

De comparanten verklaren alhier volmacht te verlenen voor het bij voortduring vervullen van alle

formaliteiten (zowel het aanvragen, het wijzigen als het schrappen) inzake de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, de directe belasingen, douane en accijnzen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en

daartoe de nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te tekenen en

vestigingsgetuigschrift en alle eventuele andere juridische, administratieve en fiscale formaliteiten aan

Boekhoudkantoor De Cock & Partner BV ovv BVBA te 2880 Bomem, Koningin Astridlaan 16.

Deze volmacht wordt gegeven met recht van substitutie.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BLOMMAERTS

Adresse
BOUWDREEF 13 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande