BLOOMS 21

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOOMS 21
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.298.393

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 15.07.2013 13318-0307-011
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12494-0315-013
10/02/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111111,111M1j1.1111

Ondernemingsnr : 33. 29ó: 393

Benaming : BLOOMS 21

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hof van Obbergenstraat 21

1852 Grimbergen (Beigem)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 24 januari 2011, blijkt. dat .

De Heer VAN GIJSEL Frankv Robert Jean-Claude, geboren te Sint-Niklaas op 10 juni 1966 en

Mevrouw HAMERS Isabelle Marie Carine, geboren te Kortrijk op 16 augustus 1968, wonende te 1852 , Beigem, Hof van Obbergenstraat 21

Welke komparanten, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid oprichten onder de benaming `BLOOMS 21", met maatschappelijke zetel te 1852 Beigem, Hof van; Obbergenstraat 21, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elke één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigenj'~ rekening als in naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

Alle mogelijke activiteiten te ontplooien op het vlak van de dienstverlening, de'r adviesverstrekking, de opleiding en de bijstand, rechtstreeks of onrechtstreeks, inzake juridische,' financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden, zowel ten behoeve van ondernemingen als. van particulieren;

Het uitvoeren van studies, het verstrekken van adviezen en het verrichten van diensten;, aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beleid of de bedrijfsvoering van een;, onderneming, bedrijvigheid, openbaar bestuur, beroepsvereniging, organisatie, vereniging, alsook ten! behoeve van zelfstandigen of beoefenaars van vrije beroepen;

Het management of interim-management van andere vennootschappen;

Adviesverlening op het gebied van communicatie en public relations;

Bemiddeling bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed;

Het aankopen, verkopen, overdragen, beheren, ten gelde maken en valoriseren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten met uitzondering van de activiteiten die door de wet zijn voorbehouden aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs;

Het verwerven van participaties, onder eender welke vorm, in alle nijverheids-, handels-, financiële, onroerende en andere vennootschappen en ondernemingen bestaande en nog op te richten, alsmede alle investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze die door de wet voorbehouden zijin aan depositobanken;

Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze participaties of belangen;

Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie en de vereffening': van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen, waarin zij al dan niet een.' belang of deelneming heeft;

Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen,;. doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen;' in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig;; zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap;

Op om het even welke wijze verwerven, uitbaten, te gelde maken en vervreemden van alle; intellectuele rechten, tekeningen, modellen, het verwerven of toestaan van licenties dienaangaande;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

r .,

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Het geven van trainingen, coaching en counseling van groepen of individuele personen, evenals optreden als bemiddelaar-mediator bij conflicten.

De vennootschap kan alle onroerende goederen en rechten verwerven teneinde deze geheel of gedeeltelijk als woon- en/of werplaats ter beschikking te stellen van de zaakvoerder(s), venno(o)t(en) en hun familieleden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenperoon of als ' vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn op enige manier bij te dragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen van alle rechtspersonen, en mag alle leningen, ongeacht hun vorm en duur, aan deze laatsten toestaan en kan alle soorten waarborgen, zowel zakelijke als persoonlijke, verstrekken voor verbintenissen van derden.

Zij mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie of op enige andere wijze een belang verwerven in alle bestaande of op te richten rechtspersonen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of waarvan het maatschappelijk doel van aard is om op enige manier de verwezenlijking van haar eigen doel te bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen. Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijftiende juni van elk jaar om achttien uur.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die

" één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats

aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze,

ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparanten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hiervoren bepaald, verklaren vervolgens in

buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende

besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste iaarvergaderinq.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg

op 15 juni 2012 gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De Heer VAN GIJSEL Franky, wonende te 1852 Beigem, Hof van Obbergenstraat 21.

Hier aanwezig en aanvaardend. Zijn opdracht zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

beheuden aan tiet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

3. Benoeming commissaris-revisor.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 januari 2011, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde "

rechtbank, van het uittreksel van de statuten. "

Bijzondere lastneving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebbers aan te stellen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CDP CONSEILS, met maatschappelijke zetel te 1170 Brussel, Rue de l'Hospice Communal, 6, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving 1 aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 10.07.2015 15293-0171-011

Coordonnées
BLOOMS 21

Adresse
HOF VAN OBBERGENSTRAAT 21 1852 BEIGEM

Code postal : 1852
Localité : Beigem
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande