BLOOMZ GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLOOMZ GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 521.838.026

Publication

11/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301497*

Neergelegd

07-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521838026

Benaming (voluit): Bloomz Group

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1831 Machelen (Brab.), Lambroekstraat 5 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie De Herdt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE HERDT & MAES , geassocieerde notarissen, met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 6 maart 2013, eerstdaags te registreren, dat een naamloze vennootschap werd opgericht door 1) de heer JADOUL Philippe Jean Charles, geboren te Deurne (Antwerpen) op 9 januari 1962, ongehuwd, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai, 40, en 2) mevrouw WILDEMEERSCH Caroline Elisabeth Dirk, geboren te Knokke op 29 augustus 1977, ongehuwd, wonende te 8301 Knokke-Heist, Leenstraat 20,

De statuten luiden als volgt:

Naam: Bloomz Group

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Lambroekstraat 5A te 1831 Machelen (Diegem)

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- de oprichting en uitbating van een diensten- en bedrijvencentrum, met als doel het verlenen van diensten door middel van een volledige en geïntegreerde infrastructuur aan ondernemingen, zelfstandigen of beoefenaars van een vrij beroep:

- het ter beschikking stellen van gemeubelde lokalen en infrastructuur die voor gemeenschappelijk of exclusief gebruik bestemd zijn (vergaderzalen, sanitair, refters, ontvangst- of ontspanningsruimten, enzovoort),

- het ter beschikking stellen van een telefoon- en informaticanetwerk,

- het verlenen van diensten van diverse aard, zoals vertaaldiensten, diensten van administratief secretariaat, onthaal van bezoekers, IT-ondersteuning, koerierdiensten, traiteurdiensten, het onderhoud van de lokalen, enzovoort.

- het ter beschikking stellen van parkeerplaatsen;

- het stellen van alle verrichtingen, en/of het verlenen van alle diensten die, algemeen genomen, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op, verband houden met, dienstig of nuttig zijn voor de uitbating van een diensten- en bedrijvencentrum, met inbegrip van de organisatie van gemeenschappelijke ondersteunende diensten ten behoeve van de gebruikers van zulk diensten- of bedrijvencentrum,

- en in het algemeen, de uitbating van een diensten- of bedrijvencentrum in de zin van de circulaire nummer AOIF 39/2005.

De vennootschap heeft verder tot doel:

1) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen;

2) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als vereffenaar;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

3) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische of buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; alle onroerende verrichtingen, inclusief onroerende leasing;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg of garant stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: 61.500,00 EUR vertegenwoordigd door 1000 aandelen die elk 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het ganse kapitaal werd ingeschreven in geld door de oprichters en het kapitaal werd volledig volstort.

Een bedrag van 61.500,00 ¬ werd gestort of overgeschreven door de inschrijvers op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis kantoor te 2018 Antwerpen, zoals blijkt uit het bewijsstuk met rekening nummer BE22 0016 9192 7247 afgeleverd op 1 maart 2013. Deze deponering werd bevestigd door de notaris, zoals blijkt uit het bewijs van die deponering dat aan de instrumenterende notaris overhandigd werd.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Winstverdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering. Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders.

De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer bestuurders (in dat geval gedelegeerd bestuurder of Chief Executive Officer (afgekort CEO)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

genoemd) of aan een persoon die geen bestuurder is (in dit geval algemeen directeur of eveneens Chief Executive Officer (afgekort CEO) genoemd).

De raad van bestuur en de gedelegeerde(n) tot het dagelijks bestuur, deze laatste(n) binnen de grenzen van dit bestuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat comité.

De raad van bestuur kan in zijn schoot tevens een auditcomité oprichten en één of meerdere adviserende comités. De raad beslist over de samenstelling, de bevoegdheden en het intern reglement van deze comités.

Vertegenwoordiging (artikel 17):

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, binnen de grenzen van zijn mandaat, door de CEO, afzonderlijk optredend, of, binnen hun de grenzen van hun mandaat, door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Jaarvergadering: Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de derde donderdag van de maand mei, om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen een algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders op naam de raad van bestuur tenminste vijf dagen vóór de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door middel van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen : (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber.

De formulieren waarin noch de stemwijze noch de onthouding is vermeld zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen.

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met aanduiding van de naam, de

Luik B - Vervolg

voornamen en de woonplaats of de maatschappelijke naam en de maatschappelijke zetel van de

aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager (natuurlijke of

rechtspersoon), die geen aandeelhouder hoeft te zijn, aanstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

A)Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Brussel tot en met 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

B) De vergadering beslist dat zij twee bestuurders wensen te benoemen:

Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap en dit tot onmiddellijk na de gewone

algemene vergadering van het jaar tweeduizend achttien:

-De heer Jadoul Philippe, voornoemd;

-Mevrouw Wildemeersch Caroline, voornoemd;

Beide benoemde bestuurders hebben verklaard hun benoeming te aanvaarden.

C) Er werd door de notaris geacteerd, dat op grond van de te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen werd dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen.

Raad van Bestuur

De benoemde bestuurders zijn vervolgens in raad bijeengekomen om tot volgende benoemingen over te gaan:

1. Werd aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur: de heer JADOUL Philippe, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

2. Werd aangesteld als gedelegeerd bestuurder, de heer JADOUL Philippe, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Bekrachtiging van de verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting (artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen)

De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het

wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 februari laatstleden. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Brussel. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Zijn hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte vóór registratie overeenkomstig artikel 173, 1° bis W. Reg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 30.07.2015 15367-0286-012

Coordonnées
BLOOMZ GROUP

Adresse
LAMBROEKSTRAAT 5, BUS A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande