BLUE DUN CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE DUN CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.806.843

Publication

15/01/2014
ÿþ Mad Word iii

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergeià e#té éé'.,-

it'iocfrtbarrk van umopAtmr ~t

te E.eu°,r~l~, ~~ O JAN, 2014

~~;~~~~.

IWV11~W~INIWWV11IZ~~VWM



01100 141 I It;l I I I I Ir Jt.l Ir " ti.:rtatlti,t~ d `5~ 3- `bb TV3

Iveal,:,lU BLUE DUN CONSULTING

I:tel lli` vu IJ . besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lot o! . 3140 Keerbergers, Braambosweg 19

(vollE;tllu ; di s)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor Domien DE LELIE , notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Notaris Domien DE LELIE", met zetel te Antwerpen-Borgerhout, Stenenbrug 105, ondernemingsnummer 0874.419.960, rechtspersonenregister Antwerpen op 31 december 2013 BLIJKT:

Door

1/ de heer DE KEERSMAEKER Philippe Jozef Gerardus, geboren te Wilrijk op 17 maart 1965 (NN 65.03.17045.55), wonende te 3140 Keerbergen, Braambosweg 19.

21 mevrouw VAN OPSTAL Vera, geboren te Gent op 26 april 1966 (NN 66.04.26-510.27), wonende te 3140 Keerbergen, Braambosweg 19.

werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht voor onbe-paalde duur, onder de benaming BLUE DUN CONSULTING met zetel te 3140 Keerbergen, Braambosweg 19, niet een kapitaal van 18.600 EURO, volgestort door de oprich-ters ten belope van 6.200 EURO en nog te volstorten door de oprichters elk ten belope van 6.200 euro.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de ven-nootschap in oprichting geopend bij KBC Bank onder nummer BE13 7310 3648 8139. Het bewijs van deponering, is aan mij, notaris, overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1) Het verlenen van diensten -zowel consultancy, project en program management als im-plementatie- aan derden, op het vlak van IT, bedrijfsbeleid, sales en marketing:

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op IT, strategisch en opera-tioneel vlak;

b) adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distribu-tiekanalen;

c) adviesverlening rond rekrutering en selectie van 1T profielen: sales en marketing, Pro-ject en program management en technische profielen;

d) het geven van technische opleidingen in het kader van lopende projecten.

e) het voorbereiden en uitwerken van offertes, het beantwoorden van offertes

2) Het commercialiseren van producten en diensten waaronder maar niet beperkt tot:

a) het kopen en verkopen van hard- en software en randapparatuur.

b) het kopen en verkopen van audio-, video- en projectieapparatuur;

c) het ontwerpen en installeren van datanetwerken;

d) de ontwikkeling, aanpassing, productie en commercialisatie van multimedia, hard- en software en alle aanverwanten, met inbegrip van aile goederen en diensten die ermee ver-band houden.

3) Het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur: analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing. Het ontwerpen van websites. Het beheren van websites op Internet. Het updaten van websites. Het aanvragen en beheren van domein-namen op internet. Het aanvragen en beheren van e-mailadressen. Het on-line verkopen via internet. Het ontwerpen van reclamebanners op internet. Het ontwerpen van reclame-folders en reclamebrochures. Het voeren van publiciteit rond websites, zowel op internet als door middel van drukwerk, dat door onder aanneming verzorgd wordt.

4) het onderzoek, de ontwikkeling, de exploitatie en de commercialisering van hardware en software procedés alsmede de adviesverstrekking ter zake, dit alles leidend tot de inte-gratie van computersystemen dienstig voor strategische doelstellingen van ondernemingen zowel uit de publieke als de private sector. Dit

llJf tlu Iaul>.tr: Itlr v.at t_till._li nu

l

de

n : I:bel() I Liai il e11 11Gr.danlr,Jllerd van de Irtâtlurllelltt;renClB HOtalie., Itr.ttg v;rn " hei" eei

bt.t" ere.l¬ J du Ie:r-htwl)ert.00rl ten adnzien van der den te ver ttsuerlvfuottllt~¬ :rr Ver ..4/ IJ.r.tw tal Ital ltltehengld

alles in de ruimste zin. De import en export van hardware en software procedés. Het uitvoeren van studies, audits, expertises, ontwerpen en projectmanagement.

5) Het organiseren van activiteiten zoals, maar niet beperkt tot, groepsreizen, trips, bedrijfsincentives, teambuildings, events, outdoor activiteiten, en dit in zowel binnen- als buitenland;

a) Het in deze context organiseren, aanbieden en verkopen van onder andere visactivitei-ten, zowel op zoet als op zout water,

b) Het kopen, verkopen en verhuren van materiaal gerelateerd aan de georganiseerde activiteiten zoals, maar niet beperkt tot; boten, specifieke kledij, hengels, molens, lijnen, on-derlijnen, aas en kunstaas

c) Het aankopen en doorverkopen van transport, accommodatie, overnachtingen, maaltij-den en dranken.

6) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en immateriële roerende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welk danige ook, die de vennootschap zou bezitten;

o) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is een activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negen-tienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere

vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de ven-nootschap te interpreteren,

De vennootschap wordt bestuurd door voornoemde heer De Keersmaeker, zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. De opdracht, die bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste dinsdag van de maand juni om 14.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap.. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Volmacht werd verleend aan "Boekhouding en Fiscaliteit EK" bvba te 3140 Keerbergen,

Gemeenteplein 16 en hun aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die eik afzonderlijk kunnen handelen, om inschrijving te bekomen van de vennootschap bij de KBO, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen..

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd, uitgifte.

DE NOTARIS, Domien De Lelie

ei, J, ta+lstw brz van t rol. I : Reutc, : i'.aztin en hoedanigheid van de instrumenterende notaire, hettrj vair dr ptt ,ev.J,d, I11

bevee+lid cie iecl,tspersnon tere aanzien ver, derden te vertegenweol1tkgrn

Verse, , I J:+arn en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15397-0030-009

Coordonnées
BLUE DUN CONSULTING

Adresse
BRAAMBOSWEG 19 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande