BLUE GREEN MANAGEMENT GROUP, AFGEKORT : BGM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE GREEN MANAGEMENT GROUP, AFGEKORT : BGM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.499.125

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 24.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0287-009
01/12/2011
ÿþw MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be IHIIHIIH11181iia073uimi' i 11

a *

B

St







NEERGELEGD

~.._. .--~---

2 1 -11- 2011

~...~~..._e.._._._ÎB~.i'iK van

GRIFFE ~CH

KOOPHAN DOLithèVtEÛi-f E LE N

Ondernemingsnr : 0833.499.125

Benaming

(voluit) : Blue Green Management Group

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Auwegemvaart 149/1, 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de beslissing genomen door de enige zaakvoerder van 28 oktober 2011.

Conform artikel 2 van de statuten beslist de enige zaakvoerder om met ingang vanaf 28 oktober 2011 de: zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Auwegemvaart 14911 naar 3120 Tremelo,' Heidebergstraat 2.

Kurt Van Dal

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011
ÿþMW 2.1

;ruats j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ver> 1111101i ninma+~i

behe

aan

Belg

Staats





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persoço)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Blue Green Management Group, afgekort "BGM"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Auwegemvaart 14911

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondernemingsnummer 888.130.317,' op drie februari tweeduizend en elf, blijkt dat de heer VAN DAL Kurt Leopold Caroline, geboren te Mechelen op veertien mei negentienhonderd negenenzestig, ongehuwd, wonend te 2800 Mechelen, Auwegemvaart 14911,; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam 'Blue Green: Management Group', afgekort "BOM".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Auwegemvaart 149/1.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of rekening van derden, tot doel:

" Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwik-'keling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

" Verlenen van leiding, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in de ruimste zin van het! woord aan bedrijven, privé-personen en instellingen;

" Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen, waaronder doch niet beperkt tot het verwerven van alle mogelijke onroerende zakelijke rechten;

" Het beleggen, het intekenen op, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en alle andere mogelijke; roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen;

" Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van: bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden; geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan;

" Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan al dan niet verbonden ondernemingen, alsmede het waarborgen van verbintenissen van derden;

De term `vermogensbeheer' zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake: het statuut van en het toezicht op beleggingsondememingen en dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet' van 4 december 1990 op de financiële transacties en financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar. goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aarde zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ~}. Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volledig volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- de heer VAN DAL Kurt, voornoemd.

NEERGELEGD

0 i -02- 2011

GRIFTE RECHTBANK van

KOOPHANIZeiffie MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

'n

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De opdracht van statutaire zaakvoerders kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de vierde vrijdag van de maand mei om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december en eindigt op dertig november van het volgend kalenderjaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig november tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

Overname, bij toepassing van artikel 60 wetboek van vennootschappen, van de verbintenissen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één oktober tweeduizend en tien.

Volmacht aan mevrouw Anne Roucourt, wonend te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Roggeveld 11, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsloket alsook voor de vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUE GREEN MANAGEMENT GROUP, AFGEKORT : BGM

Adresse
HEIDEBERGSTRAAT 2 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande